Hivatalos Leírás

A Bay államról

A Bay State College több mint 70 éve jó hírnévre tett szert, hogy egyedülálló, kiváló minőségű tananyagot kínál a komoly diák számára. A kis osztályok, az egyéni figyelem és az iparági szakemberek karának köszönhetően, akik tapasztalataikat az osztályteremben hozzák, diákjaink sikeresen képesek karrierközpontú tanulmányokat folytatni a mai leggyorsabban növekvő iparágakban.

A tudományos és szakmai előmenetelünk iránti elkötelezettségünkben diákjainknak lehetőségük van arra, hogy a nemzet legjobb vállalatai közül néhány gyakornokot kapjanak, miközben együttműködnek a munkáltatókkal és az öregdiákkal, akik az északkeleti legjobb karrierlehetőségeket nyitják.

Ugyanakkor diákjaink a Back Bay-ben, Boston egyik legkeresettebb városrészében, a bostoni belvárosi központ és az általunk kínált központok közelében dolgoznak és élnek.

Bay State College Gyors Tények

Elhelyezkedés

 • Boston, MA (több mint 250 000 főiskolai hallgató otthona)
 • 1 háztömbnyire a divatos Newbury utcától
 • 2,3 km-re a Fenway Parktól

akadémikusok

 • 15 program, Associate és Bachelor Degrees
 • A tanuló-tanár arány 15: 1
 • Átlagos osztályméret: 18 fő

diákok:

 • Kb. 800 hallgató
 • A campus-ház rendelkezésre áll

Bay State College egy magániskola, amelynek feladata, hogy a hallgatók számára olyan minőségi oktatást nyújtson, amely felkészíti őket a szakmai pályára és a növekvő felsőoktatási szintre. Bay State College ezt a küldetést úgy valósítja meg, hogy olyan tanulási környezetet biztosít, ahol a kiválóság és a tanulói szolgáltatások tanítása összekapcsolódik az egyes diákok egyediségének támogatása érdekében, és felkészíti őket arra, hogy teljes mértékben kihasználják etikailag és társadalmilag tudatos polgáraikat.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

A Bay State College története

Bay State College 1946- Bay State College nyílt meg, hogy egyetlen iparágat, a légitársaságokat szolgáljon fel, a hallgatók számára gyakorlati készségekkel és különös figyelmet fordítva egy erős oktatási alapra. Akkor, mint most, a Főiskola a kis osztályok, az egyéni figyelem és a konkrét karrierre összpontosított.

1961-ben a Bay State költözött jelenlegi helyére a Back Bay-ben - a város szívében, de közel a kórházakhoz, a vállalkozásokhoz, a vásárláshoz, a divathoz és a szórakozáshoz.

1975-ben a Bay State kezdetben felhatalmazást kapott arra, hogy a Massachusettsi Nemzetközösség társult diplomáit adja. 1989-ben a Bay State az Új-Anglia Iskolák és Főiskolák Szövetsége (NEASC) akkreditálta. 2004-ben az állam és a NEASC * engedélyezte a Bay State-t, hogy az üzleti, divat- és szórakoztatómenedzsment szakirányú diplomát nyújtson.

Hét évvel az alapítás után a Bay State továbbra is az alapítói elképzelések szerint működik. A Főiskola biztosítja az amerikai vezető munkaadókat olyan képzett diplomásokkal, akik szakszerűen képzettek és képzettek a kívánt szakmához.

* Bay State College akkreditálta a New England Felsőoktatási Bizottsága (NECHE, korábban NEASC).

Küldetésnyilatkozat

Bay State College felkészíti a diákokat a sikeres karrier és a globális polgárság révén akadémiai szigorúság és az egyéni támogatás.

Vezérelvek

Bay State College ezt az elkötelezettség mellett biztosítja

 • megfizethető, magánoktatás
 • támogató, gondoskodó személyzet és kar
 • gyakorlati tanulási környezet
 • a sokszínűséget átfogó közösség
 • a valós tapasztalattal rendelkező kar
 • az osztályon kívüli oktatás
 • a társadalmi és etikai felelősség kultúrája
 • eredményorientált megközelítés a diákok sikeréhez

Alapértékei

Minőség, tisztelet és támogatás.

Jövőkép nyilatkozat

Bay State College a régióban választott Bay State College lesz a karrier-gondolkodású diákok és a munkáltatók számára, akik jól képzett diplomákat keresnek a tudományágakban.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bay State College

Ha a zenei üzletben van a célod, a Szórakozás-menedzsment program az az út, amellyel elérheti az utat. Szükséged lesz a valós idejű készségekre, melyeket a Bay State Coll ... [+]

Érdekli a szórakoztató menedzsment karrierjének létrehozása?

Bay State College program a szórakoztató menedzsment területén két koncentrációval rendelkezik: zeneipar és hangtermelés.

"Nincs szükség meghallgatásra! Ez egy program, amely a zenei iparban dolgozik."

A szórakoztató menedzsment programról

Ha a zenei üzletben van a célod, a Szórakozás-menedzsment program az az út, amellyel elérheti az utat. Szükséged lesz a valós idejű készségekre, melyeket a Bay State College diploma részeként szerezhetsz. A Bay State szórakoztató menedzsment programjának diplomái munkahelyeket szereztek olyan vállalatoknál, mint a Live Nation, a Walt Disney, a Cirque du Soleil, a CBS rádió és még több - köszönhetően a Bay State középpontjában álló, állásorientált tantervnek. A gyakorlati órákon és gyakorlati tapasztalatokon keresztül:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Bay State College

A világ a technológiától függ. Ha kezeli a technológiát, a világ öntől függ. Ismerje meg és váljon folyékonyan a legújabb munkahelyeken, a mai munkahelyen, beleértve az O ... [+]

Információs technológia, üzleti elemzési program áttekintése

A világ a technológiától függ. Ha kezeli a technológiát, a világ öntől függ. Ismerje meg és váljon folyékonyan a legújabb munkahelyeken, a mai munkahelyen, beleértve az Odoo-t, a Pythont, a Google Analytics-et, a RapidMiner-et, a WEKA-t, a MongoDB-t, az SQL Server-t a BI és a Tableau Desktop Edition segítségével. Plusz, kerekítsd ki az összes technikai ismereteidet az üzleti élet minden területén:

Ismerje meg a professzorokat, akik mélyreható, valós szakmai tapasztalattal rendelkeznek az iparágban.Szerezzen gyakorlati megértést az adatelemzésről nagy adatállományokkal a döntéshozatal támogatására.A pozitív kommunikációs eredmények elérése érdekében mélyreható megértése az adatmegjelenítés jelentőségéről.Szerezzen be igény szerint két vagy több gyakorlati, szükséges szakmai gyakorlatot, és könnyen hozzáférhet a Boston innovációs negyedéhez.... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Bay State College

Akár az Ön végső célja egy iparágvezető, nonprofit szervezet irányítása, akár saját vállalkozásának megkezdése, először meg kell tanulnia, hogyan kell kezelni. Bay State ... [+]

Kezelési program áttekintése

Akár az Ön végső célja egy iparágvezető, nonprofit szervezet irányítása, akár saját vállalkozásának megkezdése, először meg kell tanulnia, hogyan kell kezelni. Bay State College BS menedzsment programjában minden olyan eszközről van szó, amellyel sikeres vezetőnek kell lennie egy olyan tanulási környezetben, amely inspiráló és praktikus:

Tanulj meg az üzleti professzoroktól, akik átlagosan 15 éves valós tapasztalattal rendelkeznek az osztályteremben.Teljesítsen két vagy több szükséges szakmai gyakorlatot, könnyedén hozzáférhető az összes iparágvezető vállalatnak, amelyet Bostonnak kínálnia kell!Válasszon az 5 iparág-specifikus menedzsment koncentráció egyikében: Cloud Security Risk Management, Finance, Health Management, Human Resource Management vagy Marketing.Válasszon, hogy folytassa az oktatását a Bay State College nal a New England College of Business-szel való partnerségével, és csak egy további tanulmányi évvel szerezze meg MBA-jét!... [-]
Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Bay State College

Ez a program az, ahol a design megfelel az üzleti életnek. Minden évszakban a divattervezők bemutatják a legújabb alkotásaikat, amelyek közül néhány végül kifutópályákról ... [+]

Ez a program az, ahol a design megfelel az üzleti életnek.

Minden évszakban a divattervezők bemutatják a legújabb alkotásaikat, amelyek közül néhány végül kifutópályákról teszi lehetővé a világszerte tartó állványok tárolását. Az áru-menedzser feladata, hogy kiválassza a legjobbat ezekből a tervekből, keverjük össze és illesszük a színeket, a méreteket és a sziluetteket, hogy az ügyfeleknek megfizethető áron tudják, mit akarnak. Ez egy kihívást jelentő és előnyös karrier, különösen akkor, ha egy divattervező kreatív készségei és fogalmi ismeretei kombinálódnak. Ez a program az, ahol a design megfelel az üzleti életnek.

Bay State College egyedülálló oktatási kombinációt kínál a programjával, a divattervezés szakterületeivel és a divattervezéssel . Ez a program hatékonyan felkészíti a diákokat arra, hogy a kreatív vállalkozásként és vállalkozásként egyaránt megközelítsék a divatipart. Az interdiszciplináris megközelítés révén a diákok képesek a divatkereskedelem területére összpontosítani, beleértve a termékfejlesztést, a vizuális merchandisingot, a globális marketinget és a kiskereskedelmi stratégiákat, a kreatív és fogalmi gyakorlati tervezéssel kombinálva. A Fashion Design program magában foglalja a félévig tartó szakmai gyakorlatot, amely tovább erősíti a diákok szakértelmét, mivel értékes iparági tapasztalatokat szereznek és egy professzionális hálózatot fejlesztenek ki, valamint az üzleti hozzáértést, amelyre a nagyszerű formatervezési minták sikeres ruházati és tartozékvonalakká alakítása szükséges.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Bay State College