Bay State College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Bay államról

A Bay State College több mint 70 éve jó hírnévre tett szert, hogy egyedülálló, kiváló minőségű tananyagot kínál a komoly diák számára. A kis osztályok, az egyéni figyelem és az iparági szakemberek karának köszönhetően, akik tapasztalataikat az osztályteremben hozzák, diákjaink sikeresen képesek karrierközpontú tanulmányokat folytatni a mai leggyorsabban növekvő iparágakban.

A tudományos és szakmai előmenetelünk iránti elkötelezettségünkben diákjainknak lehetőségük van arra, hogy a nemzet legjobb vállalatai közül néhány gyakornokot kapjanak, miközben együttműködnek a munkáltatókkal és az öregdiákkal, akik az északkeleti legjobb karrierlehetőségeket nyitják.

Ugyanakkor diákjaink a Back Bay-ben, Boston egyik legkeresettebb városrészében, a bostoni belvárosi központ és az általunk kínált központok közelében dolgoznak és élnek.

Bay State College Gyors Tények

Elhelyezkedés

 • Boston, MA (több mint 250 000 főiskolai hallgató otthona)
 • 1 háztömbnyire a divatos Newbury utcától
 • 2,3 km-re a Fenway Parktól

akadémikusok

 • 15 program, Associate és Bachelor Degrees
 • A tanuló-tanár arány 15: 1
 • Átlagos osztályméret: 18 fő

diákok:

 • Kb. 800 hallgató
 • A campus-ház rendelkezésre áll

Bay State College egy magániskola, amelynek feladata, hogy a hallgatók számára olyan minőségi oktatást nyújtson, amely felkészíti őket a szakmai pályára és a növekvő felsőoktatási szintre. Bay State College ezt a küldetést úgy valósítja meg, hogy olyan tanulási környezetet biztosít, ahol a kiválóság és a tanulói szolgáltatások tanítása összekapcsolódik az egyes diákok egyediségének támogatása érdekében, és felkészíti őket arra, hogy teljes mértékben kihasználják etikailag és társadalmilag tudatos polgáraikat.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

A Bay State College története

Bay State College 1946- Bay State College nyílt meg, hogy egyetlen iparágat, a légitársaságokat szolgáljon fel, a hallgatók számára gyakorlati készségekkel és különös figyelmet fordítva egy erős oktatási alapra. Akkor, mint most, a Főiskola a kis osztályok, az egyéni figyelem és a konkrét karrierre összpontosított.

1961-ben a Bay State költözött jelenlegi helyére a Back Bay-ben - a város szívében, de közel a kórházakhoz, a vállalkozásokhoz, a vásárláshoz, a divathoz és a szórakozáshoz.

1975-ben a Bay State kezdetben felhatalmazást kapott arra, hogy a Massachusettsi Nemzetközösség társult diplomáit adja. 1989-ben a Bay State az Új-Anglia Iskolák és Főiskolák Szövetsége (NEASC) akkreditálta. 2004-ben az állam és a NEASC * engedélyezte a Bay State-t, hogy az üzleti, divat- és szórakoztatómenedzsment szakirányú diplomát nyújtson.

Hét évvel az alapítás után a Bay State továbbra is az alapítói elképzelések szerint működik. A Főiskola biztosítja az amerikai vezető munkaadókat olyan képzett diplomásokkal, akik szakszerűen képzettek és képzettek a kívánt szakmához.

* Bay State College akkreditálta a New England Felsőoktatási Bizottsága (NECHE, korábban NEASC).

Küldetésnyilatkozat

Bay State College felkészíti a diákokat a sikeres karrier és a globális polgárság révén akadémiai szigorúság és az egyéni támogatás.

Vezérelvek

Bay State College ezt az elkötelezettség mellett biztosítja

 • megfizethető, magánoktatás
 • támogató, gondoskodó személyzet és kar
 • gyakorlati tanulási környezet
 • a sokszínűséget átfogó közösség
 • a valós tapasztalattal rendelkező kar
 • az osztályon kívüli oktatás
 • a társadalmi és etikai felelősség kultúrája
 • eredményorientált megközelítés a diákok sikeréhez

Alapértékei

Minőség, tisztelet és támogatás.

Jövőkép nyilatkozat

Bay State College a régióban választott Bay State College lesz a karrier-gondolkodású diákok és a munkáltatók számára, akik jól képzett diplomákat keresnek a tudományágakban.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Helyszínek

Boston

Address
31 St. James Avenue
MA 02116 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket