Hivatalos Leírás

Megalakulása óta 1978-ban, Bastyr Egyetem úttörő tudományos alapú természetes gyógyszer. Alapítók Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; és Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; együtt Sheila Quinn nevű iskola után a szeretett tanár megjegyezte Seattle természetgyógyász orvos Dr. John Bastyr. A mindössze $ 200 indítási költségek alatt szerény kezdetek, az alapítók létrehozott egy elképzelés akkreditált természetes egészség iskola, hogy most elismerten vezető egészségügyi művészetek és tudományok egyetem a világon.

Alapító elnöke Emeritus Dr. Pizzorno látta az egyetem valamilyen alatt jelentős növekedést a 22 év szolgálati idő, beleértve a lépés, hogy a jelenlegi 51 hektáros campus Kenmore, Washington, elhelyezésére a növekvő hallgatói szervezet. (Lásd a Történelmi Timeline.) Bár az iskola indult, természetgyógyászati ​​gyógyszer főiskola, Bastyr Egyetem most kínál több mint 20 fok és bizonyítvány programok. Építve tudományos alapú alapítvány, az egyetem volt a címzettje számos millió dolláros kutatási támogatást a Nemzeti Egészségügyi Intézet.

2012 szeptemberében, az egyetem bővült ismét, megnyitva Bastyr University California, San Diego, barátságos több mint 50 diák alakuló Orvos Naturopathic Medicine osztályban. Kaliforniában az első és egyetlen akkreditált iskola természetgyógyászati ​​gyógyszert is kínál Master of Science in Nutrition Wellness és tervezi, hogy több természetes egészségügyi programokat a jövőben.

Jövőképünk

Mint a világ vezető tudományos központja halad, és ismeretek integrálása a természetes egészség művészetek és tudományok Bastyr Egyetem fogja átalakítani az egészségügyi és jólétét az emberi közösség.

Küldetésünk

Mi oktassák a jövő vezetőit a természetes egészség tudományok és művészetek. Tiszteletben tartva a természet gyógyító erejét, és felismerve, hogy a test, szellem és lélek jellegüknél fogva elválaszthatatlanok, modellezzük az integrált megközelítés az oktatás, a kutatás és a klinikai szolgáltatás.

Core témák

Akadémiai elismerés Kutatás a Natural Health és Művészeti Akadémia Klinikai képzés és közösségi egészségügyi interdiszciplináris integráció

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bastyr University

A Bachelor of Science a súlyos Integrált emberi biológia szolgál kiváló felkészülés a karrier, mint egy 21. századi egészségügyi szakember vagy orvosbiológiai kutató. ... [+]

A Bachelor of Science a súlyos Integrált emberi biológia szolgál kiváló felkészülés a karrier, mint egy 21. századi egészségügyi szakember vagy orvosbiológiai kutató. Ez teljes mértékben akkreditált egyetemi diplomát felvértezi a hallgatók a szükséges kompetenciák, hogy folytassa a professzionális fok (természetgyógyász orvos, orvos, fogorvos, gyógyszerész), szövetséges egészségügyi fok (orvosi asszisztens, ápoló, gyógytornász), vagy posztgraduális tanulmányokat biológiai tudományok.

A hangsúly a gyakorlati tudományos kutatás, progresszív program felhívja közötti kapcsolatok élettan, anatómia, sejtbiológia, biokémia és a genetika - tanítás helyett minden tantárgyból külön-külön. Ez a különböző megközelítés segít a diákoknak megfejteni a bonyolult emberi biológia és dolgozzon ki egy egységes megértését szerkezetének és funkciójának a szervezetben. Ily módon, a hallgatók szerezzenek egy erős alapot a biológia és a kritikus gondolkodás fejlesztésére készségek döntő pályára biológia és az egészség.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Kenmore San Diego
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Bastyr University

Bastyr Egyetem pszichológia szakon kínálnak szilárd tudományos alapot, és holisztikus megértését test és a lélek, hogy felkészítse a tanulókat a tartalmas munka a legkülö ... [+]

Bastyr Egyetem pszichológia szakon kínálnak szilárd tudományos alapot, és holisztikus megértését test és a lélek, hogy felkészítse a tanulókat a tartalmas munka a legkülönbözőbb területeken.

A Bachelor of Science fokozatot a súlyos egészségügyi pszichológia diákok választhatnak három szám. Ez a pálya rendszer segítségével a diákok közvetlen a hangsúly a tanulmány is tervezte egyetemi tapasztalat, hogy megfeleljen az érdekeiket.

Egészségügyi Pszichológia - Integrált Wellness pálya - 2 év Egészségügyi Pszichológia - Pre-Med pálya - 2 év Egészségügyi Pszichológia - Szociális Érdekvédelmi pálya - 2 év Előnyei Healt... [-]
Amerikai Egyesült Államok Kenmore San Diego
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul