Ball State University Teachers College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Ball State University Tanári Főiskolája a legnagyobb oktató-felkészítő program Indiana-ban. A Ball State University több mint 30 országosan elismert programot kínál hat főiskolán. A Ball State University programjának hallgatói szigorú felkészüléssel, gazdag és sokrétű gyakorlati tapasztalatokkal számos lehetőséget kapnak arra, hogy kiválóságot mutassanak ki tartalmi területükön és pedagógiájukon.

Kiváló oktatóink, díjnyertes tudományos programjaink, valamint a közösségi együttműködés és a tanárok felkészítésének gazdag öröksége innovatív oktatási szemléletet biztosít a hallgatók számára.

Küldetésünk a holnapi tanárok felkészítése és a jelenlegi oktatók képességeinek fejlesztése. De komolyan vesszük kritikus szerepünket az oktatási területet előmozdító kutatásban is. Komolyan vesszük felelősségünket a szakemberek felkészítésében, akik elismerik, tükrözik és magukévá teszik a sokszínűséget.

Közös felelősségünk olyan szakemberek felkészítése, akik felismerik, reflektálnak és átfogják a globális közösség sokszínűségét. A sokféleség magában foglalja a fajt, az etnikumot, a kultúrát, a nyelvet, a kivételességet, a nemet, a nemi kifejezést, az életkorot, a szexuális irányultságot, a társadalmi-gazdasági helyzetet, a regionális / földrajzi hátteret és a vallást.

Elkötelezettek vagyunk a hallgatók, oktatók és alkalmazottak sokszínű közösségének toborzása, támogatása és megtartása mellett, akik mindenki számára elkötelezettek az inkluzivitás, az egyenlőség és az oktatási lehetőségek iránt.

Elkötelezettségünket az oktatási gyakorlatok és tantervek, a hallgatói felvételi politikák, az oktatók, a személyzet toborzási és felvételi gyakorlatai, a kollegiális elkötelezettség és a jutalmazási rendszerek révén valósítjuk meg. Ez az elkötelezettség tükröződik az összes írásbeli tanszéki és főiskolai irányelvben és eljárásban, valamint a folyamatos értékelés gyakorlatában az előrelépés és a folyamatos fejlődés biztosítása érdekében.

Helyszínek

Muncie

Address
North McKinley Avenue,881-959
47303 Muncie, Indiana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: