Buena Vista University School of Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Buena Vista University ( BVU ) olyan cselekvők, művelők és alkotók közössége, akik hisznek az átalakuló felsőoktatásban. A Buena Vista University School of Science olyan előnyöket és lehetőségeket kínál, amelyeket elvárhat egy nagyobb iskolától, kombinálva azzal a szabadsággal, hogy ezeket a lehetőségeket kihasználja anélkül, hogy több száz más hallgatóra várna. Minden laboratóriumot oktatási és hallgatói munkára használnak.

Vizsgálja meg az antibiotikumok hatását a mitokondriumok elhelyezkedésére és működésére az emberi sejtekben. Kezdjen orvosi gyakorlatot szülővárosában, vagy váljon gépészmérnökként vagy számítógépes mérnökként. A Buena Vista Egyetem Természettudományi Iskolájában megtanulhatja, hogyan versenyezzen a legjobbakkal, és hogyan alkalmazkodjon és növekedjen a változó tudományos környezetben.

Mint diák, akkor is rendszeres hozzáférést az Estelle Siebens Tudományos Központ és kísérleteket végezni a state-of-the-art berendezések tulajdonában BVU . Mivel az összes laboratórium a Science Centerben található, könnyen hozzáférhetők, és a professzorok mindig megmutatják, hogyan kell használni őket.

Helyszínek

Vihar-tó

Address
West 4th Street,610
50588 Vihar-tó, Iowa, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: