Buena Vista University (BVU)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk? Üdvözöljük a Buena Vista University Storm Lake, Iowa. A festői campus kiterjed a 60 hektáron található a partján egy 3200 hektáros természetes tó. Storm Lake lakossága alig több mint 10000 választékával kiskereskedelmi, szórakozási és étkezési felajánlások, amikor úgy érzed, menekülés campus egy kicsit.

BVU kínál vonzó és együttműködésen alapuló oktatási tapasztalat. Élvezze a kis osztályteremben környezetben, ahol megismerkedhetnek a világ, az élet és magát a professzorok, akik törődnek veled, és fektetnek a növekedést. BVU a remek kari fogja használni valós példák mellett bizonyítottan órákat készít Önnek a siker után séta a Victory Arch on érettségi napján. A tantermen kívül, akkor a különböző lehetőségeket, hogy vizsgálja meg az Ön érdekeit és szenvedélyek. Re atlétika és előadóművészet, hogy a politika és a szolgáltatás, akkor férhetnek hozzá a sok erőforrás és szervezet, így aktívan részt a közösség - az egyetemen, és azon túl. A vezeték nélküli campus megkönnyíti, hogy kapcsolatban maradjon osztályú munkát és a barátok, hogy ülsz a könyvtárban, vagy egy kis pihi a tó partján.

Beyond Storm Lake

Talán nincs már főiskolai hitel és szeretné befejezni a főiskolai diplomával a tanulási-központú környezetben, mint a miénk, de kell, hogy maradjon közelebb haza. Van egy megoldás. BVU 15 helyszínen azokat a közösségeket, az állam, a mi Graduate & Professional Studies program.

Helyszínek

Vihar-tó

Address
Buena Vista University
610 West 4th St.

IA 50588 Vihar-tó, Iowa, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket