BHDI Beverly Hills Design Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Beverly Hills Design Institute azt a küldetést tűzte ki, hogy kiszolgálja a munkáltatókat és közösségeiket azáltal, hogy sokszínű és képzett hallgatókat készít fel az egész életen át tartó tanulás iránt elkötelezett, felelős tudományos szakemberekké, akik szilárd tudományos alapokkal és karrier-specifikus kompetenciákkal rendelkeznek.

A Beverly Hills Design Institute innovatív, kihívásokkal teli és rugalmas divatoktatási programokat kínál a közösség gazdagítására olyan alkotások révén, amelyek emelik az eredetiség, az esztétika, a minőség, az intelligencia és a kifinomultság szintjét.

E cél elérése érdekében a Beverly Hills Design Institute a szépség, a harmónia, az elegancia, a tökéletesség és az egyediség kutatásával lefordítva követi, közvetíti és népszerűsíti a Haute Couture lényegét, alapelveit és koncepcióját.

A piac egyre diverzifikáltabb, specifikusabb, személyre szabottabb és elősegíti azokat a mikropiacokat, amelyek az egyedi ügyfeleket célozzák meg, egyre növekvő igény van az egyedi személyiségükhöz jobban illeszkedő termékek iránt.

A Beverly Hills Tervező Intézet erre az igényre reagálva kivételesen tehetséges egyéneket készít fel magasan szakosodott szakértőkké és egész életen át tartó vállalkozó szellemű szakemberekké, akik képesek kritikus gondolkodásra, problémamegoldásra, piacelemzésre és üzleti érzékre, hogy ne csak a vállalatokat szolgálják ki az ipar bármely szintjén, hanem saját márka létrehozása és az egyedi kreativitásukhoz tökéletesen illeszkedő réspiac fejlesztése is.

A Beverly Hills Design Institute gyakorlati, hallgatóközpontú programokkal és innovatív tanítási technikákkal táplálja a szakembereket, amelyek a hallgatók tanulási eredményeire összpontosítanak, amelyek fejlesztik a bizalmat, az összetartozás érzetét és a célját.

Ennek eredményeként a Beverly Hills Design Institute egy művészekből, tervezőkből, alkotókból és vezetőkből álló családot alkot, amelyek felhatalmazzák egymást, és elkötelezettek a minőség, az értékek és a jólét eljuttatása mellett a közösség felé.

Helyszínek

Beverly Hills

Address
Wilshire Boulevard,8484
90211 Beverly Hills, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: