Assumption University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Katolikus hagyományok liberális művészetek

Az Assumption-ban elkötelezettek vagyunk, hogy nagyszerűen megvizsgáljuk a hit és az értelem kapcsolatát. A 2000 éves hagyományban való részvétellel a mai diákok olyan tudósok, művészek, írók és filozófusok nemzedékeihez csatlakoznak, akik az igazság keresésén keresztül foglalkoztak a tudományágakban.

Úgy gondoljuk, hogy a katolikus szellemi hagyomány különösen releváns és hasznos a korunkban, és ösztönzi az elme, a test és a szellem növekedését egy inkluzív, nyitott légkörben, ahol minden hit hagyománya hangot ad.

A siker hagyománya

  • A hallgatók 98% -a négy év alatt fejezi be a diplomáját
  • A 2017-es osztály 94% -át az érettségi után hat hónapon belül kiegészítő oktatásban vagy közösségben folytatták
  • A 2017-es osztály 85% -a legalább egy gyakorlati, kutatási vagy tapasztalati tanulási lehetőséget szerzett

A világ megteremtésének módja

Beszéljünk egyik csodálatos diplomásunkkal egy évtizeddel a biokémikus vagy családbírósági bíró vagy bármely más szakma pályafutásuk során, és rájössz, miért ragaszkodunk egy értékalapú oktatáshoz - amely a diplomások számára biztosítja a szellemi bátorságot és az erejét az élet nagyobb kérdéseinek bevonására és a nagyobb jóra törekvéshez.

Köszönjük a mai dedikált karnak és az elődök hosszú sorának, figyelve Emmanuel d'Alzon alapítónk hívására, aki megkérdőjelezte minket, hogy túllépjenek az akadémikusokon és oktassák az egész személyt. Látni fogod, hogy a diákokra koncentrál, és a jól megélt életre helyezzük a hangsúlyt, minden szempontból, amit csinálunk, az új Residence Halloktól a dinamikus kitüntetésprogramokig, egy Róma campus létrehozásához.

Nagy hálát adunk az öregdiákoknak, a szülőknek, az alapítványoknak és a vállalati partnereknek is, akik segítik a kiemelkedő előfeltevés oktatását. Csak az együttmûködés, a közös célok és az életkor, a kultúra, a fegyelem és a hit különbségei között tudjuk valóban világítani az utat.

Katolikus értékek és erős akadémikusok

Assumption University , a katolikus szellemi hagyományban gyökerező katolikus intézmény, melyet a Nagyboldogasszony augusztusói szponzoráltak, arra törekszik, hogy diplomásokból álljon, akik ismertek a kritikus intelligencia, az átgondolt állampolgárság és az együttérző szolgálat iránt. Ezeket az ambiciózus célokat a szabad művészetekre épülő és a szakmai tanulmányok területére kiterjedő tanterv útján valósítjuk meg. A hit és az ész harmóniájának katolikus megerősítése révén az igazság keresésével arra törekszünk, hogy átalakítsuk a hallgatók fejét és szívét. A feltételezés a sokféleséget támogatja, és ekumenikusan üdvözli mindazokat, akik osztják a céljait.

Az elnök üzenete

Az egyetem kiválasztása lehet a legfontosabb döntés, amelyet valaha is figyelembe kellett volna vennie. Lehet, hogy számos más intézménytől már kapott anyagokat, valamint ötleteket és ajánlásokat a családtól és a barátaitól.

Sok oka van, hogy a fényes, motivált diákok a Nagyboldogasszonyt választják. Amint felkutatja weboldalunkat, rengeteg információt talál a kiváló programokhoz és a szoros közösségünkhöz. Most meg szeretném osztani három olyan okot, amelyek leggyakrabban megemlítem, amikor a felajánlást a leendő tanulókra és családjaikra írják le.

Legnépszerűbb művészeti egyetem, erős üzleti és szakmai programokkal.

Diákjaink számos olyan tudományágnak vannak kitéve, amelyek kibontakoztatják elméjüket és fokozzák kritikai gondolkodásuk készségüket, mivel új ötleteket, újfajta nézési lehetőségeket látnak a világban és új megkérdőjelezési módokat. A kar tagjai olyan akadémiailag stimuláló környezetet teremtenek, amely kihívja a hallgatókat, hogy teljes értéküket elérjék, ahogyan az értékük és az életük révén gondolkodnak. Ugyanakkor a szaktudás, amit a diákok megtanulnak az Assumption-ban, felkészítik őket a sikeres és jutalmazó pályára.

Katolikus szellemi hagyomány, egyedülálló az egyetemek között.

Az asszpionista hagyományban ösztönözzük az intellektuális, társadalmi és személyes növekedést. Komolyan vesszük a vallást és a hitet az emberi tapasztalatok szerves részeként. Olyan kérdéseket tárunk fel, amelyek az emberi szív legmélyebb vágyaihoz vezetnek, és felismerik a hit és az ész szerepét az igazság keresésében. Diákjaink olyan ötletekkel találkoznak, amelyek hozzájárultak a keresztény világszemlélet kialakulásához, amely tükrözi Fr. Emmanuel d'Alzon, az Assumptionists alapítója. Bármi legyen is a hallgató hite, úgy gondoljuk, hogy a feltételezés tapasztalata lehetőséget kínál a személyes szellemi növekedésre és olyan értékrend kidolgozására, amely arra ösztönzi a hallgatókat, hogy tudásukat mások szolgálatában használjanak. Ez egy légkör, amely intellektuálisan kihívásokkal teli, személyesen jutalmazó és lelkileg teljesítő.

Olyan hely, ahol az emberek egymásra néznek.

Amikor a Feltevés-t választja, számíthat arra, hogy kedves, barátságos emberek személyes figyelmét kapja a közösség egészében. A karok, az adminisztrátorok, a személyzet, a vallásos és a hallgatók együtt dolgoznak annak érdekében, hogy mindenkit megbecsüljenek és támogassanak. A feltételezés elég kicsi, hogy az emberek ismerjék a hallgatókat, és elég nagyok ahhoz, hogy a hallgatók változatos lehetőségeket találjanak. Az osztálytermen belüli és azon kívüli tapasztalatok elősegítik a hallgatók „személyes iránytű” kialakítását, és ösztönzik az intellektuális, társadalmi és személyes növekedést.

Ha ezek a jellemzők tükrözik, hogy mit keres, javaslom, hogy fedezze fel weboldalunkat, és többet tudjon rólunk. Remélem, hogy megfontolja az Assumption gyönyörű campusának meglátogatását, és találkozik azokkal az emberekkel, akik olyan különlegesekké teszik a közösségünket. Köszönjük érdeklődését a nagylelkűség iránt.

Meleg üdvözlettel,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
elnök

Helyszínek

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok