Hivatalos Leírás

Katolikus hagyományok liberális művészetek

Az Assumption-ban elkötelezettek vagyunk, hogy nagyszerűen megvizsgáljuk a hit és az értelem kapcsolatát. A 2000 éves hagyományban való részvétellel a mai diákok olyan tudósok, művészek, írók és filozófusok nemzedékeihez csatlakoznak, akik az igazság keresésén keresztül foglalkoztak a tudományágakban.
Hisszük, hogy a katolikus szellemi hagyomány különösen fontos és hasznos a mi időkben, és ösztönözze az elme, a test és a szellem növekedését olyan befogadó, nyitott klímában, ahol minden hit tradíció hangos.

A siker hagyománya

  • A hallgatók 98% -a négy év alatt fejezi be a diplomáját
  • A 2017-es osztály 94% -át az érettségi után hat hónapon belül kiegészítő oktatásban vagy közösségben folytatták
  • A 2017-es osztály 85% -a legalább egy gyakorlati, kutatási vagy tapasztalati tanulási lehetőséget szerzett

A világ megteremtésének módja

Beszéljünk egyik csodálatos diplomásunkkal egy évtizeddel a biokémikus vagy családbírósági bíró vagy bármely más szakma pályafutásuk során, és rájössz, miért ragaszkodunk egy értékalapú oktatáshoz - amely a diplomások számára biztosítja a szellemi bátorságot és az erejét az élet nagyobb kérdéseinek bevonására és a nagyobb jóra törekvéshez.

Köszönjük a mai dedikált karnak és az elődök hosszú sorának, figyelve Emmanuel d'Alzon alapítónk hívására, aki megkérdőjelezte minket, hogy túllépjenek az akadémikusokon és oktassák az egész személyt. Látni fogod, hogy a diákokra koncentrál, és a jól megélt életre helyezzük a hangsúlyt, minden szempontból, amit csinálunk, az új Residence Halloktól a dinamikus kitüntetésprogramokig, egy Róma campus létrehozásához.

Nagy hálát adunk az öregdiákoknak, a szülőknek, az alapítványoknak és a vállalati partnereknek is, akik segítik a kiemelkedő előfeltevés oktatását. Csak az együttmûködés, a közös célok és az életkor, a kultúra, a fegyelem és a hit különbségei között tudjuk valóban világítani az utat.

Katolikus értékek és erős akadémikusok

Assumption College , egy katolikus intézmény, amelyet a nagyboldogasszony augusztusi szertartása támogatott és katolikus szellemi hagyományokban gyökerezik, arra törekszik, hogy a kritikus intelligenciára, átgondolt állampolgárságra és könyörületes szolgálatra ismert diplomásokat formáljon. Ezeket a nagyra törő célokat a bölcsészettudományon alapuló és a szakmai tanulmányok területére kiterjedő tananyagon keresztül valósítjuk meg. A hit és az értelem harmóniájának katolikus megerősítésével az igazság követésével célunk a diákok elméjének és szívének átalakítása. A feltevés elősegíti a sokféleséget és ökumenikusan üdvözli azokat, akik osztoznak a céljaiban.

Az elnök üzenete

A főiskola kiválasztása lehet a legfontosabb döntés, amelyet valaha is figyelembe kellett vennie. Lehet, hogy már számos más intézmény anyagát is megkaptad, valamint családoktól és barátoktól származó ötleteket és ajánlásokat.

Sok oka van, hogy a fényes, motivált diákok a Nagyboldogasszonyt választják. Amint felkutatja weboldalunkat, rengeteg információt talál a kiváló programokhoz és a szoros közösségünkhöz. Most meg szeretném osztani három olyan okot, amelyek leggyakrabban megemlítem, amikor a felajánlást a leendő tanulókra és családjaikra írják le.

Legfelsőbb bölcsészettudományi főiskola erős üzleti és szakmai programokkal.

Diákjaink számos olyan tudományágnak vannak kitéve, amelyek kibontakoztatják elméjüket és fokozzák kritikai gondolkodásuk készségüket, mivel új ötleteket, újfajta nézési lehetőségeket látnak a világban és új megkérdőjelezési módokat. A kar tagjai olyan akadémiailag stimuláló környezetet teremtenek, amely kihívja a hallgatókat, hogy teljes értéküket elérjék, ahogyan az értékük és az életük révén gondolkodnak. Ugyanakkor a szaktudás, amit a diákok megtanulnak az Assumption-ban, felkészítik őket a sikeres és jutalmazó pályára.

Katolikus szellemi hagyomány, egyedülálló a főiskolák között.

Az Assumpionist hagyományban ösztönözzük az intellektuális, társadalmi és személyes fejlődést. A vallást és a hitet komolyan veszik az emberi tapasztalat szerves részeként. Olyan kérdéseket tárunk fel, amelyek az emberi szív legmélyebb vágyaihoz jutnak, és felismeri a hit és az ész szerepét az igazság keresésében. Diákjaink olyan ötletekkel találkoznak, amelyek hozzájárultak a keresztény nézőpont kialakulásához a világon, amely tükrözi a Fr. Emmanuel d'Alzon, az Assumptionists alapítója. Bármi is legyen a hallgató hitünk, úgy gondoljuk, hogy a felajánlási élmény lehetőséget teremt a személyes szellemi növekedésre és olyan értékek kialakítására, amelyek arra ösztönzik a tanulókat, hogy tudásukat mások szolgálatában használják. Ez egy olyan légkör, amely szellemileg kihívó, személyesen kifizetődő és szellemileg teljesítő.

Olyan hely, ahol az emberek egymásra néznek.

Amikor kiválasztja a Feltételezést, akkor számíthat arra, hogy személyes érdeklődést kap a kedves, barátságos emberektől az egész közösségben. A kar, az adminisztrátorok, a személyzet, a vallások és a hallgatók együtt dolgoznak annak érdekében, hogy mindenki itt értékelni és támogatni lehessen. A feltevés elég kicsi ahhoz, hogy az emberek ismerjék a hallgatókat magánszemélyekként, és elég nagy ahhoz, hogy a diákok különböző lehetőségeket találjanak. Az osztályteremben és azon kívül végzett tapasztalatok segítenek egy diák "személyes iránytűjének" kialakításában, és ösztönzik az intellektuális, társadalmi és személyes fejlődést.

Ha ezek a jellemzők tükrözik, hogy mit keres, javaslom, hogy fedezze fel weboldalunkat, és többet tudjon rólunk. Remélem, hogy megfontolja az Assumption gyönyörű campusának meglátogatását, és találkozik azokkal az emberekkel, akik olyan különlegesekké teszik a közösségünket. Köszönjük érdeklődését a nagylelkűség iránt.

Meleg üdvözlettel,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
elnök

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Assumption College

Átgondolja a kockázatok figyelmes értékelését? Van-e olyan döntés vagy beruházás, amely megéri a lehetséges eredményeket? Ha ez úgy hangzik, mint a személyiséged, akkor a ... [+]

Átgondolja a kockázatok figyelmes értékelését? Van-e olyan döntés vagy beruházás, amely megéri a lehetséges eredményeket? Ha ez úgy hangzik, mint a személyiséged, akkor az Assumption College ban a biztosításmatematikai tudományban szerzett diplomát lehet a tökéletes illeszkedés.

A biztosításmatematikusok a matematika és a közgazdaságtan képzését használják a kockázatokkal járó üzleti problémák megoldására, és multidiszciplináris háttérük és erős kvantitatív készségeik miatt nagyon keresettek. A tanszék matematika, számítástechnika és biztosításmatematikai tudománya örömmel jelenti be az aktuáriusi tudomány új főszereplőjét. Ez a szigorú fő megkívánja a hallgatókat, hogy vegyenek részt tanfolyamok matematika, közgazdaságtan és üzleti tanulmányok. A tananyag célja, hogy felkészítse a hallgatókat az első két biztosításmatematikai vizsgára, amelyeket a Társaság az Actuaries (SOA) és a Casualty Actuarial Society (CAS) támogat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Assumption College

Az adatok a 21. század alapanyaga. Az ipar, a kormány és a nem kormányzati szervezetek mostantól többet tudnak rólunk, mint valaha az emberi történelemben: amit vásárolun ... [+]

Az adatok a 21. század alapanyaga. Az ipar, a kormány és a nem kormányzati szervezetek mostantól többet tudnak rólunk, mint valaha az emberi történelemben: amit vásárolunk, amit olvasunk, mit csinálunk. De minden adatot először információnak kell feldolgozni, hogy válaszoljon a nagy kérdésre: Mit jelent mindez ?

A számítástechnikai fejlődés előrehaladása robbanást váltott ki nagy mennyiségű adat megszerzésében és tárolásában az élet minden szakaszában. Ez a hirtelen változás szükségessé tette a matematikai és számítástechnikailag képzett diplomások szükségességét, akik elemezhetik ezeket az adatokat és javaslatokat tehetnek a vizsgálatok alapján.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Assumption College

Függetlenül attól, hogy a biológiai oklevelet a vírusok vagy ökoszisztémák tanulmányozására szeretné használni, átfogó gyakorlati tapasztalatot szerez, valamint erős támo ... [+]

Biológia diploma a Assumption College

A biológia az élet tanulmányozása. A biológusok feltárják az élet titkait a sejt, a szervezet és a népesség szintjén.

Függetlenül attól, hogy a biológiai oklevelet a vírusok vagy ökoszisztémák tanulmányozására szeretné használni, átfogó gyakorlati tapasztalatot szerez, valamint erős támogatást és könnyű hozzáférést biztosít az Assumption tudományi karhoz, akik az osztálytermi alapú fogalmakat értelmezik, és segítenek a technikai kutatások fejlesztésében készség. A legkorszerűbb Testa Tudományos Központ található a campusban a Worcester, MA kiváló laboratóriumi létesítmények a diákok folytatja a biológia fő, hogy teszteljék a komplex és kifinomult tudományos elméletek megtanulják az osztályban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Assumption College

A kémia tanulmányozza az anyag szerkezetét és alapelveit. A feltehetően a diákok, akik kijelentik a kémiai főnököket, ismerik a szerves, szervetlen, fizikai, analitikai k ... [+]

A kémiai fokozat az Assumption College

A kémia tanulmányozza az anyag szerkezetét és alapelveit. A feltehetően a diákok, akik kijelentik a kémiai főnököket, ismerik a szerves, szervetlen, fizikai, analitikai kémiai és biokémiai tudományokat, és megértik a kölcsönhatás módját. A Testa Tudományos Központ kiváló laboratóriumi szolgáltatásokat nyújt a komplex és kifinomult tudományos elméletek tesztelésére az osztályteremben.

Minden nyáron és az egész tanév során az Assumption kémia szakembereinek lehetőségeik vannak a feltehetően tanult kutatók és a neves kutatólaboratóriumok kutatására. A természettudományi végzettségűek 85 százalékos elfogadási arányban részesülnek az orvostudományi iskolákban, és 83 százalékos elfogadási arányban részesülnek más típusú doktori (pl. Fogorvosi és állatorvosi iskolák)... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Assumption College

A számítástudományi végzettség felkészülhet a karrierlehetőségek széles skálájára. A feltevés lehetőséget kínál matematikai vagy számítástechnikai tudományok ösztönzésére ... [+]

A számítástudományi végzettség felkészülhet a karrierlehetőségek széles skálájára. A feltevés lehetőséget kínál matematikai vagy számítástechnikai tudományok ösztönzésére és támogatására. Logikusan fog gondolkodni és megoldani a problémákat, valamint világosan és hatékonyan kommunikálni - olyan képességekkel, amelyek nagy igényeket támasztanak a mai egyre inkább technológiai világban.

Ha figyelembe vesszük a számítógépes tudomány fokozatot, az Assumption elkötelezett professzoraival és kihívásokkal teli tantervével a diákok számos lehetőséget fognak felfedezni a gyorsan fejlődő terület számára. Számítástechnikai szakok fejlesztik programozási készségeiket, ismereteiket a számítógépes hardverek és szoftverek terén, valamint felértékelik a technológia társadalmi és etikai vonatkozásait. A fő alapot nyújt a számítástechnika különböző szakmai karrierjeinek és a számítógépes tudományok végzős hallgatóinak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
English (USA)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Assumption College

Az Assumption of Science a Cybersecurity-ben technológiaalapú oktatást kínál a számítástechnika és az informatika, a mérnöki tudományok, a társadalomtudomány és a technol ... [+]

A kibertér dinamikus és fejlődő ökoszisztéma, összetett, sokoldalú hálózatokkal, amelyek összekapcsolják az egyéneket, szervezeteket és a nemzeti és nemzetközi szervezeteket. Azonban a kibertér terjeszkedése új gyengeségeket jelent a kihasználásra, ami sebezhetővé teszi a behatolást és a kizsákmányolást. A számítógépes fenyegetések és sebezhető pontok exponenciálisan nőttek a technológia és a kapcsolódás robbanásáért, amely egyénekre, szervezetekre és nemzetekre egyaránt hatott. A kiberbiztonság egyik fő szereplője révén a Assumption College olyan egyének következő generációját fogja képezni, akik megpróbálják megakadályozni és reagálni a számítógépes fenyegetésekre és támadásokra.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Assumption College

Idegtudományi Programunk olyan interdiszciplináris professzorcsoportot hoz létre, akik szenvedélyesen mentorálnak az egyetemi hallgatók számára ebben a lenyűgöző tanulmán ... [+]

Idegtudomány az Assumption College

Az agyot gyakran az utolsó határnak nevezik, mert Dr. Neil deGrasse Tyson szerint "... pontosan az [agy] működése továbbra is az egyik legnagyobb megoldatlan titok, és minél többet vizsgálunk titkai, annál inkább meglepetéseket találunk. "Az idegtudomány az elmét, az agyat és az idegrendszeri funkciók titkosságát törekszik multidiszciplináris megközelítésekkel megoldani.

Idegtudományi Programunk olyan interdiszciplináris professzorcsoportot hoz létre, akik szenvedélyesen mentorálnak az egyetemi hallgatók számára ebben a lenyűgöző tanulmányi területen, bevonva őket olyan kutatásba, amely feltárja az agyműködés új mechanizmusát, és feltárja az érzelem, a megismerés és a pszichopatológia neurális korrelációit. Assumption College számos lehetőséget kínál az idegtudományok folytatására, többek között:... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Assumption College

Az Assumption főmérnöki szakemberei (beleértve a kiskorúakat is) átfogó tantervből állnak, amely megalapozza a jövőbeli sikereket. ... [+]

Az Assumption főmérnöki szakemberei (beleértve a kiskorúakat is) átfogó tantervből állnak, amely megalapozza a jövőbeli sikereket. A diákok, akik úgy döntenek, hogy egy mérnöki nagy lehet folytatni kettős diplomát partnerségi megállapodások mind a University of Notre Dame és a School of Engineering

A mérnöki diplomával rendelkező jelöltek erős bölcsészettudományi képzést kaptak a nagybőfölén. A tudomány és a matematika kurzusok felkészülnek arra, hogy folytassák tanulmányaikat a mérnöki és értékes karriert a területen. A diákok, akik kollégát folytatnak a mérnöki képzésben, szilárd alapot nyújtanak a tudományágban és a diplomát a matematika, a számítástechnika, a kémia és a környezettudomány területén. A kisebb osztályméretek olyan személyre szabott oktatást biztosítanak, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy belemerüljenek a tárgyukba, és a kar oktatói kínálnak egy-egy tanácsot, amely segíti őket abban, hogy a megfelelő választásokat mind a diplomás, mind a szakmai szinten.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Assumption College

Amikor a Tanulmányi Assumption College folytatnak tanulmányokat, az oktatás a tankönyven túlmegy, és megszerzi az üzleti készségeket és a valódi világi tapasztalatokat, a ... [+]

Amikor a Tanulmányi Assumption College folytatnak tanulmányokat, az oktatás a tankönyven túlmegy, és megszerzi az üzleti készségeket és a valódi világi tapasztalatokat, amelyek a sikerhez és a bölcsészettudományok erős megalapításához szükségesek, egyedülálló módon egy jól körülhatárolt jelöltként versenyképes munkahelyi környezet.

A főiskolai diplomát az üzleti Assumption College biztosítja neked egy keretet építeni a sikeres karrier a magán, a nyilvános vagy a nonprofit szektorban. Fejleszteni tudják a munkáltatók által igényelt technikai és szakmai készségek széles skáláját, és tanulmányozhatják az etikusan és társadalmilag felelős üzleti gyakorlatokat, amelyek felkészítik Önt egy összetett és folyamatosan változó globális üzleti környezetre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok