Assumption College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Katolikus hagyományok liberális művészetek

Az Assumption-ban elkötelezettek vagyunk, hogy nagyszerűen megvizsgáljuk a hit és az értelem kapcsolatát. A 2000 éves hagyományban való részvétellel a mai diákok olyan tudósok, művészek, írók és filozófusok nemzedékeihez csatlakoznak, akik az igazság keresésén keresztül foglalkoztak a tudományágakban.
Hisszük, hogy a katolikus szellemi hagyomány különösen fontos és hasznos a mi időkben, és ösztönözze az elme, a test és a szellem növekedését olyan befogadó, nyitott klímában, ahol minden hit tradíció hangos.

A siker hagyománya

  • A hallgatók 98% -a négy év alatt fejezi be a diplomáját
  • A 2017-es osztály 94% -át az érettségi után hat hónapon belül kiegészítő oktatásban vagy közösségben folytatták
  • A 2017-es osztály 85% -a legalább egy gyakorlati, kutatási vagy tapasztalati tanulási lehetőséget szerzett

A világ megteremtésének módja

Beszéljünk egyik csodálatos diplomásunkkal egy évtizeddel a biokémikus vagy családbírósági bíró vagy bármely más szakma pályafutásuk során, és rájössz, miért ragaszkodunk egy értékalapú oktatáshoz - amely a diplomások számára biztosítja a szellemi bátorságot és az erejét az élet nagyobb kérdéseinek bevonására és a nagyobb jóra törekvéshez.

Köszönjük a mai dedikált karnak és az elődök hosszú sorának, figyelve Emmanuel d'Alzon alapítónk hívására, aki megkérdőjelezte minket, hogy túllépjenek az akadémikusokon és oktassák az egész személyt. Látni fogod, hogy a diákokra koncentrál, és a jól megélt életre helyezzük a hangsúlyt, minden szempontból, amit csinálunk, az új Residence Halloktól a dinamikus kitüntetésprogramokig, egy Róma campus létrehozásához.

Nagy hálát adunk az öregdiákoknak, a szülőknek, az alapítványoknak és a vállalati partnereknek is, akik segítik a kiemelkedő előfeltevés oktatását. Csak az együttmûködés, a közös célok és az életkor, a kultúra, a fegyelem és a hit különbségei között tudjuk valóban világítani az utat.

Katolikus értékek és erős akadémikusok

Assumption College , egy katolikus intézmény, amelyet a nagyboldogasszony augusztusi szertartása támogatott és katolikus szellemi hagyományokban gyökerezik, arra törekszik, hogy a kritikus intelligenciára, átgondolt állampolgárságra és könyörületes szolgálatra ismert diplomásokat formáljon. Ezeket a nagyra törő célokat a bölcsészettudományon alapuló és a szakmai tanulmányok területére kiterjedő tananyagon keresztül valósítjuk meg. A hit és az értelem harmóniájának katolikus megerősítésével az igazság követésével célunk a diákok elméjének és szívének átalakítása. A feltevés elősegíti a sokféleséget és ökumenikusan üdvözli azokat, akik osztoznak a céljaiban.

Az elnök üzenete

A főiskola kiválasztása lehet a legfontosabb döntés, amelyet valaha is figyelembe kellett vennie. Lehet, hogy már számos más intézmény anyagát is megkaptad, valamint családoktól és barátoktól származó ötleteket és ajánlásokat.

Sok oka van, hogy a fényes, motivált diákok a Nagyboldogasszonyt választják. Amint felkutatja weboldalunkat, rengeteg információt talál a kiváló programokhoz és a szoros közösségünkhöz. Most meg szeretném osztani három olyan okot, amelyek leggyakrabban megemlítem, amikor a felajánlást a leendő tanulókra és családjaikra írják le.

Legfelsőbb bölcsészettudományi főiskola erős üzleti és szakmai programokkal.

Diákjaink számos olyan tudományágnak vannak kitéve, amelyek kibontakoztatják elméjüket és fokozzák kritikai gondolkodásuk készségüket, mivel új ötleteket, újfajta nézési lehetőségeket látnak a világban és új megkérdőjelezési módokat. A kar tagjai olyan akadémiailag stimuláló környezetet teremtenek, amely kihívja a hallgatókat, hogy teljes értéküket elérjék, ahogyan az értékük és az életük révén gondolkodnak. Ugyanakkor a szaktudás, amit a diákok megtanulnak az Assumption-ban, felkészítik őket a sikeres és jutalmazó pályára.

Katolikus szellemi hagyomány, egyedülálló a főiskolák között.

Az Assumpionist hagyományban ösztönözzük az intellektuális, társadalmi és személyes fejlődést. A vallást és a hitet komolyan veszik az emberi tapasztalat szerves részeként. Olyan kérdéseket tárunk fel, amelyek az emberi szív legmélyebb vágyaihoz jutnak, és felismeri a hit és az ész szerepét az igazság keresésében. Diákjaink olyan ötletekkel találkoznak, amelyek hozzájárultak a keresztény nézőpont kialakulásához a világon, amely tükrözi a Fr. Emmanuel d'Alzon, az Assumptionists alapítója. Bármi is legyen a hallgató hitünk, úgy gondoljuk, hogy a felajánlási élmény lehetőséget teremt a személyes szellemi növekedésre és olyan értékek kialakítására, amelyek arra ösztönzik a tanulókat, hogy tudásukat mások szolgálatában használják. Ez egy olyan légkör, amely szellemileg kihívó, személyesen kifizetődő és szellemileg teljesítő.

Olyan hely, ahol az emberek egymásra néznek.

Amikor kiválasztja a Feltételezést, akkor számíthat arra, hogy személyes érdeklődést kap a kedves, barátságos emberektől az egész közösségben. A kar, az adminisztrátorok, a személyzet, a vallások és a hallgatók együtt dolgoznak annak érdekében, hogy mindenki itt értékelni és támogatni lehessen. A feltevés elég kicsi ahhoz, hogy az emberek ismerjék a hallgatókat magánszemélyekként, és elég nagy ahhoz, hogy a diákok különböző lehetőségeket találjanak. Az osztályteremben és azon kívül végzett tapasztalatok segítenek egy diák "személyes iránytűjének" kialakításában, és ösztönzik az intellektuális, társadalmi és személyes fejlődést.

Ha ezek a jellemzők tükrözik, hogy mit keres, javaslom, hogy fedezze fel weboldalunkat, és többet tudjon rólunk. Remélem, hogy megfontolja az Assumption gyönyörű campusának meglátogatását, és találkozik azokkal az emberekkel, akik olyan különlegesekké teszik a közösségünket. Köszönjük érdeklődését a nagylelkűség iránt.

Meleg üdvözlettel,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
elnök

Helyszínek

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok