Arcadia University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Arcadia University Philadelphia globális egyeteme és úttörő a nemzetközi oktatásban. Ez egy legmagasabb rangú magánegyetem, amely alap-, mester- és doktori fokozatot kínál. Az Egyesült Államokban hat főiskola és iskola mellett 10 központunk és irodánk van világszerte.

A külföldi tanulmányok vezetőjeként és a nemzetközi oktatás úttörőjeként az Arcadia University arra ösztönzi a hallgatókat, hogy vegyenek részt olyan integratív, valós tanulási lehetőségekben, mint a szakmai gyakorlatok, a tényeken alapuló kutatások, a szolgáltatási projektek, az interdiszciplináris tanulmányok, a problémalapú tanulás és a társtanulás tantervi tapasztalatok, amelyek túlmutatnak a hagyományos osztálytermen.

Az Arcadia ígéret megerősíti, hogy a hallgatók kifejezetten globális, integratív és személyes tanulási tapasztalattal rendelkeznek. Az Arcadia elkötelezettsége annak biztosítása, hogy hallgatóinknak lehetőségük legyen globális tapasztalatok szerzésére. Ezt úgy támogatjuk, hogy támogatunk programokat, biztos ösztöndíjat és támogatási összeget biztosítunk, valamint egyéb pénzügyi támogatást nyújtunk az Arcadia egyik központjának vagy programjának látogatásához szerte a világon.

Arcadia University kifejezetten globális, integratív és személyes tanulási élményt nyújt az intellektuálisan kíváncsi alap- és posztgraduális hallgatók számára az ösztöndíj, a szolgáltatás és a szakmai hozzájárulás életének előkészítése érdekében.

Arcadia University úttörő, globális, integrált, bölcsészettudományi és szakmai tanulási tapasztalata olyan vezetőket nevel, akik intellektuálisan rettenthetetlenek és egyedülállóan felkészültek az életre és a munkára. Nagyra értékelt, értékalapú tanulási közösségünk tükrözi azt a világot, amelyben élni akarunk.

Helyszínek

Glenside

Address
South Easton Road,450
19038 Glenside, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: