Hivatalos Leírás

OtthonAquinas College, Az inkluzív oktatási közösség gyökerezik a katolikus és a Dominikai hagyomány, egy bölcsészettudományi oktatás a globális perspektíva, hangsúlyozza karrier előkészítés összpontosított vezetés és mások szolgálata, és elősegíti elkötelezettség az élethosszig tartó tanulás elkötelezett az igazság és a közös jó.

Vessen egy virtuális túra a mi campusunkra kattintva

Jövőképünk

Aquinói College elismerten a kivételes katolikus bölcsészettudományi főiskola, amely előkészíti az egyének a pályára a vezetés és a szolgáltatás fejlesztése a fenntartható és igazságos globális közösséget.

Bölcsészettudományi

Liberal Arts oktatás átfogó oktatási, célja, hogy fejlessze a hallgatók, akik jól megélnek minden dimenziójában az élet. Abban Aquinói, míg a diákok kapnak karrier előkészítés egyes tudományágak, a cél az, hogy alkalmas minden. Az oktatás az egész ember, hogy a legjobb az élet, nem csak az 9-5 munkanap, de felkészít egy folyamatosan változó világban.

Mi lehet ez nekem?

 • A szabadság egy bölcsészettudományi oktatás magában foglalja a szellemi szabadságot, és elősegíti a gondolkodás- és életmód, amely lehetővé teszi a diákok, hogy észre Isten célja nekik az életben.
 • Összpontosítva az egész ember, a diákok értsék, hogyan kell kitölteni szerepük van szabad ideje van, például azáltal, hogy egy jó barát, gyülekezeti tag, házastárs, vagy pozitív hozzájárul a közösség.
 • Megszerzése egy széles, alapvető oktatás, a diákok felkészültek sokféle karrier lehetőségek az egész élet.
 • A kisebb méretű és kisebb diák / tanár arány, mint a nagyobb egyetemek, megkapja személyre szabott figyelmet, nagyobb valószínűséggel kell utalni gyakornoki és munkahelyek és megtanulják, hogy elősegítse a mélyebb összefüggések.
eredmény

Sok minden van, hogy büszke az Aquinói. Elismert országosan, és oda a mi erős tudományos programokat, atlétika, a siker a fenntarthatóság és a szolgáltatás erőfeszítések és mindenekelőtt az eredmények diákjaink.

nemzeti Díjak

 • Ünnepeljük határozottan katolikus és a Dominikai gyökerek, Aquinói elnyerte a Top 50 Katolikus Főiskolán (2015 rangsor a legjobb katolikus Főiskolák és egyetemek).
 • Az Aquinas is a # 3 legjobb értékű középnyugati iskolának (2017 US News & World Report)
 • # 41 Legjobb középnyugati Regionális Egyetemi (2016 CollegeChoice.net 2016 rangsor).

Diák siker

Vannak számos lehetőséget kínál a diákok megismerjék az érdekeiket. Akár a tanuló el, teljesítő egyetemi kutatás, illetve folytat egy szakmai, van valami mindenki számára.

 • Aquinói rendkívül magas elhelyezkedési aránya, ahol a 90% -a 2014-ben végzett hallgatók voltak foglalkoztatottkénti vagy a doktori iskola hat hónapon belül az érettségi.
 • Szakmai partnerekkel, mint az Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Grand Rapids Művészeti Múzeum, Van Andel Intézet és a Detroit Tigers és még sok más!
 • Aquinói van rangsorolva a top 3 százaléka az összes könyvelési programok az országban alapján a 2014-es CPA Exam át arány.
 • Jelenleg közel 70% -os elfogadási arány az orvosi egyetemre, és jól megélnek a partnerség MSU College of Human Medicine Korai Assurance Program.
 • 100% diplomások Nursing and Chemistry alkalmaznak 6 hónapon belül az érettségi.
 • Oktatás a diákok át a Michigan Test tanári minősítéssel ütemben 92,4%.
 • A diplomások egy 90% -os elfogadási arányt figyelembe Fizikai Assistant Fizikoterápia és fogászati ​​programokat.
diákok
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Aquinas College

Szerelem a sportot, a fitness-t, vagy segít az emberek gyógyulásában? A kineziológiával foglalkozol. A kineziológia a testmozgás tanulmányozása, és mindent magában foglal ... [+]

Miért tanulmányozza a kineziológiát?

Szerelem a sportot, a fitness-t, vagy segít az emberek gyógyulásában? A kineziológiával foglalkozol. A kineziológia a testmozgás tanulmányozása, és mindent magában foglal, ami a mozgó testekkel kapcsolatos. Négy nagyszámú és hat kiskorú, megszerzi azokat a készségeket és oktatást, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a sport, a fitnesz és az egészségügy, az edzés, a tanítás, a coaching és a személyi edzés, illetve az üzleti élet segítése érdekében kombinálják álmai munkáját. Egyike vagyunk azon kevés programnak, ahol az Athletic Training nagy cégek versenyezhetnek az interollegiate atlétikában - versenyelőnyhöz juttatva diákjainkat. Üzleti igazgatásunk / Sportmenedzsmentünk nagy szakemberekkel dolgozhat a tanárokkal, hogy testreszabják az oktatásukat, hogy a kiskorúak és a koncentrációk hozzáadásával összehangolják karriercéljaikat. Gyakorlati tudomány diákjaink gyakorlati tapasztalatokat szereznek a karokkal és a sikeres alumínium hálózatunkkal, akik a fitnesziparban dolgoznak. Testnevelés A nagy cégek tanítása a legkorszerűbb sport- és fitneszlétesítményekkel rendelkező kis osztályokból származik, így a legjobb lehetőség a sikerre. Függetlenül attól, hogy Ön milyen nagy, a Kinesiology részlegünk készen áll a sikeres, jutalmazó és teljesítő karrierre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A fenntartható üzleti gyakorlatok helyreállítják a környezet minőségét, elősegítik a stabil és egészséges közösségeket, és növelik a hosszú távú jövedelmezőséget. Az Aqui ... [+]

Miért érdemes a fenntartható üzletet tanulmányozni?

A fenntartható üzleti gyakorlatok helyreállítják a környezet minőségét, elősegítik a stabil és egészséges közösségeket, és növelik a hosszú távú jövedelmezőséget. Az Aquinas Sustainable Business Degree program minden üzleti döntésben elősegíti az ökológiai és társadalmi intelligenciát, és ez az első ilyen jellegű egyetemi program Michiganben és az Egyesült Államokban.

Hogyan különbözünkAz Egyesült Államokban az első egyetemi fenntartható üzleti diplomát kínáló program több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fenntartható üzleti oktatás terén.A diplomások kiemelkedő szakmai hozzájárulást nyújtanak számos üzleti, nonprofit és kormányzati szervezetben, amelyek közül sokan az iparágat a fenntarthatóság terén vezetik.A kar az üzleti tapasztalatokat és az erős tudományos akkreditációkat egyesíti.A fenntartható üzletág nemzetközi perspektívái, a Costa Rica területén található terepi összetevővel, első osztályú lehetőséget kínálnak a fenntartható üzleti felfedezésre más országokban.A tanterv összekapcsolja a világ változó gondolkodását a hagyományos üzleti készségekkel és a természeti világ megértésével.A diákok gyakorlati, fenntartható üzleti tapasztalatokat kapnak a diákok szakmai gyakorlata révén.A Steelcase és a Wege alapítványok és más adományozók több mint 1,8 millió dollárt biztosítottak a program elindításához.A fenntartható üzleti innovációs labor, az egyik szükséges kurzus, képezi a diákokat a design-gondolkodás és az innovációs készségek terén, miközben megoldja a valós kihívásokat.A program erős üzleti és jótékonysági támogatása továbbra is ösztöndíjakat biztosít a hagyományos és továbbképző hallgatók számára.A diákok az egyetem és a Nyugat-Michigan fenntarthatósági erőfeszítéseivel foglalkoznak - az otthonhoz közeli különbséggel.Fenntartható üzletág... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas College , a Közösségi Vezetőség aláírási programját a helyi vezetők hozták létre, hogy felkészítsék Önt arra, hogy a közösségben és a közösségben dolgozzon a k ... [+]

Miért tanulmányozza a közösségi vezetést?

Az Aquinas egyike a csak néhány olyan főiskolának, amely interdiszciplináris jelentőséggel bír, melynek célja az alt = "közösségi vezetés és a társadalmi igazságosság szemlélete, a szervezeti és analitikai problémamegoldó képességek fejlesztése, valamint a polgári felelősségérzet elmélyítése szolgáltatási lehetőségeket a helyi irodákban és szervezetekben A helyi vezetők létrehozták az Aquinas College , a Community Leadership aláírási programját, hogy felkészítsék Önt arra, hogy részt vegyen az alt = "közösségében, hogy dolgozzon a közjó érdekében. A helyi vezetőkkel kapcsolatos helyi kérdésekre való összpontosítás ösztönözni fogja Önt arra, hogy kritikusan és globálisan gondolkodjunk, valamint hogy felkészítsek a társadalmi igazságosságra orientált karrierre a köz- és nonprofit szervezetekben. Az Aquinas College Közösségi Vezetői Programjának diplomáját követően gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk arról, hogy a társadalmi igazságosság hogyan tájékoztatja a hatékony alt = "közösségi szolgálatot és vezetést.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A Művészeti Osztály feladata a művészek, művészettörténészek és képzőművészeti ügyintézők kiképzése, valamint a nem művészeti szakemberek számára szolgáltatási kurzusok b ... [+]

Miért tanulmányozza a művészetet?

Az Art depalt = "artment küldetése az alt =" művészek, alt = "művészettörténészek és vizuális alt =" művészeti adminisztrátorok képzése, valamint a non-alt = "art nagy cégek számára szervezett kurzusok biztosítása. arra törekszenek, hogy felértékeljék a képeket és ötleteket, amelyek az alt = "művészet és más tudományágak között történhetnek. Diplomainkat az alt = "művészetben arra ösztönözték, hogy figyelembe vegyék jövőbeli szakmai szerepüket mind a kortárs világ, mind a történelmi világ összefüggésében. Az alt =" művészettörténet tisztelete mellett, megfelelő tudáskészséggel, kézzel tanították őket. és a szem. Segítettek megtalálni az életútjuk következő lépéseit, és kihívást kaptak arra, hogy a legjobbak legyenek a választott szakterületükön.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas angol főszereplője az irodalom és a nyelv tanulmányozásával előkészíti a karrierjét és az életet. Angol nyelvű irodalmi mesterünkben találkozhatsz a világ egyi ... [+]

Miért érdemes angolul tanulni?

Az Aquinas angol főszereplője az irodalom és a nyelv tanulmányozásával előkészíti a karrierjét és az életet. Angol nyelvű irodalmi mesterünkben találkozhatsz a világ egyik legnagyobb írójával, és lépést tartani a jelenlegi trendekkel olyan területeken, mint a női tanulmányok, a kisebbségi irodalom, az angol irodalom és a filmes tanulmányok. Az angol főszereplő, aki egy írásos hangsúlyt fektet, írásos készségeket fog kifejleszteni, amelyek létfontosságúak minden olyan területen, amelyet a jövőben tarthat. Írásunk és újságírásunk kiskorúak lehetőséget kínálnak arra, hogy kifejezzék magukat, és az írási készségeket professzionális szintre emeljék, függetlenül attól, hogy milyen nagy.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas angol főszereplője az irodalom és a nyelv tanulmányozásával előkészíti a karrierjét és az életet. Angol nyelvű irodalmi mesterünkben találkozhatsz a világ egyi ... [+]

Miért érdemes angolul tanulni?

Az Aquinas angol főszereplője az irodalom és a nyelv tanulmányozásával előkészíti a karrierjét és az életet. Angol nyelvű irodalmi mesterünkben találkozhatsz a világ egyik legnagyobb írójával, és lépést tartani a jelenlegi trendekkel olyan területeken, mint a női tanulmányok, a kisebbségi irodalom, az angol irodalom és a filmes tanulmányok. Az angol főszereplő, aki egy írásos hangsúlyt fektet, írásos készségeket fog kifejleszteni, amelyek létfontosságúak minden olyan területen, amelyet a jövőben tarthat. Írásunk és újságírásunk kiskorúak lehetőséget kínálnak arra, hogy kifejezzék magukat, és az írási készségeket professzionális szintre emeljék, függetlenül attól, hogy milyen nagy.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A szociológiai tanszéknek van egy közösségen alapuló tanulási tanterve, amely a szociológiai elképzeléseket életre hívja a diákok számára azáltal, hogy kiterjeszti az osz ... [+]

Miért tanulmányozza a szociológiát?

A szociológiai tanszéknek van egy közösségen alapuló tanulási tanterve, amely a szociológiai elképzeléseket életre hívja a diákok számára azáltal, hogy kiterjeszti az osztályterem határait, és a kurzusok részeként a közösségben szerzett tapasztalatokra és lehetőségekre bocsátja a diákokat.

Hogyan különbözünkMonsignor Bukowski, az első Aquinói szociológus tanított munkakapcsolatokat, aktív volt a polgári jogokban, és az Appalachia szolgáltatási tanulási útjait vezette.A szociológia diplomások különbséget tesznek a nonprofit, a büntető igazságszolgáltatás, a szociális munka, az üzleti, a jogi és a főiskolai tanári karrier terén.A professzorok különböző szakterületekkel rendelkeznek, beleértve a nemeket, a szociális munkát, a szervezeteket, a közösséget, az egyenlőtlenségeket, a fenntartható városfejlesztést, a szociális pszichológiát, a szubkultúrákat, az etnográfiát és a kultúrát.Szociológia professzor Dr. Susan Haworth-Hoeppner megkapta a 2014-es Midwest Szociológiai Társaság Jane Addams kiemelkedő szolgáltatás díját.A szociológia hallgatók a közösségi problémákat a Grand Rapids ügynökségekkel közösen tanulják.A Nagy Tavak bennszülött népei tanfolyamát Ron Yob, az Ottawa-i indiánok nagyvárosainak vezetője tanítja.Együttműködünk a Grand Rapids Állami Iskolákkal a lányok Empowering Together (GET), egy iskola utáni vezetőprogram.Aquinas egyike a hat Michigan magániskolának, ahol Alpha Kappa delta fejezet található, az alt = "szociológia tiszteletben tartja a társadalmat.A diákok karrierútvonalakat terveznek a szociológiai előkészítő tanfolyamon, és megfelelnek az alt = "szociológiát használó öregdiákoknak.A diákok megtanulják a kritikus gondolkodási készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megértsék, elemezzék és összetett világban dolgozzanak - az alt = szociológiában, az osztálytermi nézeteltérés üdvözlendő.Főbb követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas Képzőművészeti Programjának újdonsága a tavaszi újdonság, a Szociális Változások Színháza. Ez teszi az Aquinas-t a régió néhány olyan főiskolájának egyikére, a ... [+]

Az Aquinas Képzőművészeti Programjának újdonsága a tavaszi újdonság, a Szociális Változások Színháza . Ez teszi az Aquinas-t a régió néhány olyan főiskolájának egyikére, amely ezt az egyedülálló nagyot kínálja.

A Szociális Változás Színház tanterv célja, hogy segítse a diplomások felfedezését és a közösségekben meglévő empátiás hiányosságok áthidalását. A színházi tagok válnak aktivistaivá, amikor egy közösséggel dolgoznak, hogy élénk és dinamikus módon találjanak segítséget, hogy segítsék az elhunytakat, hogy elmondják történeteiket.

A produkciók tartalmazhatnak kevéssé érthető vagy megosztó témákat, mint például a mentális egészségügyi problémák, a nemek közötti különbségek, a függőség vagy a szexuális támadás. A Színház tehát a személyre szabott történetek platformja lesz a konkrét demográfiai adatok között, amelyek ritkán tekinthetők meg a mainstream színházban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas mind a számítógépes információs rendszereket (CIS), mind a menedzsment információs rendszereket (MIS) kínálja. Mindegyik fő erős technikai bázist tartalmaz, be ... [+]

Miért tanulmányozza a számítógépes információs rendszereket?

Az Aquinas mind a számítógépes információs rendszereket (CIS), mind a menedzsment információs rendszereket (MIS) kínálja. Mindegyik fő erős technikai bázist tartalmaz, beleértve a programozást, az operációs rendszert, az adatbázist és a hálózati alapismereteket.

A CIS fő erősíti az összes ilyen készség haladó tanfolyamokat, míg az MIS fokozata egyesíti az üzleti készségeket, mint például a számviteli és marketing, az információs rendszerek és technológiák üzleti alkalmazásához szükséges technikai készségekkel.

A legutóbbi változtatások a tanszékben a főbb követelményeket az állandóan változó iparági igényekhez igazították, beleértve a webes tervezést és a webes szolgáltatásokat, a nyílt forráskódú alkalmazásokat, valamint az alkalmazástervezés és -programozás gyakorlatát.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

2017 őszétől kezdődően az Aquinas College jelentős és kisebb jelentőséggel bír a Data Analytics-ben, amely gyorsan növekvő terület, amely felkészíti a tanulókat az adatok ... [+]

2017 őszétől kezdődően az Aquinas College jelentős és kisebb jelentőséggel bír a Data Analytics-ben , amely gyorsan növekvő terület, amely felkészíti a tanulókat az adatok egyre inkább adatközpontú világban történő feldolgozására és bemutatására.

Az ilyen nagy vagy kiskorú végzettek képesek matematikai és statisztikai technikákat használni a programozással és a szoftveralkalmazásokkal kombinálva a trendek és egyéb viselkedések észlelésére, majd bemutatni az elemzést a szélesebb körű megértés érdekében. Ez egy interdiszciplináris terület, amely egyesíti a statisztikákat, a matematikát, a számítógépes programozást, az informatikát és az üzleti adminisztrációt.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas College legalább 23 kreditet kell venni az Integrated Science Aquinas College . Ez a főmenedzser csak az elemi tanúsítást kérő hallgatók számára elérhető. ... [+]

Főbb követelmények

Az Aquinas College legalább 23 kreditet kell venni az Integrated Science Aquinas College . Ez a főmenedzser csak az elemi tanúsítást kérő hallgatók számára elérhető.

Szükséges: BY123, BY150, BY160, BY161, BY162; CY111 vagy CY155; CY112 vagy CY156; PC201 vagy PC213; PC202 vagy PC214; GY101, GY129; EL100TanfolyamokBY123 Környezeti biológia (3) NLBY150 Emberi biológia (4) NLBY160 A biológia alapelvei (4) NLBY161 Botanika (3)BY162 Zoológia (3)CY111 Általános kémia (4) NLCY155 Általános, szerves és biokémiai I (3)CY112 Általános kémia (4)CY156 Általános, szerves és biokémiai II (3)PC201 Általános fizika: mechanika, hang, hő (4) NLPC213 Általános fizika a számítással: mechanika, hang, hő (4)PC202 Általános fizika: villamos energia, mágnesesség, fény, nukleáris fizika (4)PC214 Általános fizika számológéppel: villamos energia, mágnesesség, fény, nukleáris fizika (4)GY101 Földkörnyezetek (4) NLGY129 Michigan fizikai földrajza (3) NNEL100 Bevezetés a környezeti tanulmányokba (3) NN... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A franciául tanulás az Aquinas College nemcsak a nyelvtanulási célok elérését fogja segíteni, hanem lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a különböző élénk és változatos kultú ... [+]

Bienvenue dans le program de Français d ' Aquinas College !

A franciául tanulás az Aquinas College nemcsak a nyelvtanulási célok elérését fogja segíteni, hanem lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a különböző élénk és változatos kultúrákhoz, valamint az irodalom és a történelem gazdagságához. Ezen túlmenően, a franciák minden bizonnyal plusz lenne a szakmai életben. A franciát több mint 300 millió ember beszél több mint 50 országban minden kontinensen, így angolul a világ egyetlen igazán globális nyelvévé válik. Hazánkban 1,8 millió amerikai beszél franciául otthon.

A nyelvi órák mellett a francia az Aquinas College gazdagítja a francia és frankofón kultúrák ismereteit és megértését. Ösztönözni fogják, hogy az angol anyanyelvi beszélgetéseknek köszönhetően, Franciaországban (Angers), félévig tartó külföldi programunknak köszönhetően. Programunk lehetőséget ad arra is, hogy a szakmákra a fordítás és a franciák révén készüljön fel a szakmai világra. Ezenkívül az Aquinas College a Párizsi Kereskedelmi és Iparkamara hivatalos vizsgaközpontja.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A művészettudományi diplomáinkat arra ösztönöztük, hogy a kortárs világ és a történelmi világ összefüggésében vegyék figyelembe a jövőbeli szakmai szerepüket. A művészett ... [+]

Miért tanulmányozza a művészetet?

Az Art depalt = "artment küldetése az alt =" művészek, alt = "művészettörténészek és vizuális alt =" művészeti adminisztrátorok képzése, valamint a non-alt = "art nagy cégek számára szervezett kurzusok biztosítása. arra törekszenek, hogy felértékeljék a képeket és ötleteket, amelyek az alt = "művészet és más tudományágak között történhetnek. Diplomainkat az alt = "művészetben arra ösztönözték, hogy figyelembe vegyék jövőbeli szakmai szerepüket mind a kortárs világ, mind a történelmi világ összefüggésében. Az alt =" művészettörténet tisztelete mellett, megfelelő tudáskészséggel, kézzel tanították őket. és a szem. Segítettek megtalálni az életútjuk következő lépéseit, és kihívást kaptak arra, hogy a legjobbak legyenek a választott szakterületükön.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A biológia főbb cégeinek tizenkét tudományterület-előadáson kell részt venniük, és el kell fogadniuk a biológia fő terepi tesztjét. Legalább húsz (20) félév órás biológia ... [+]

Hogyan különbözünkAz Aquinas biológia diplomások közel 100% -os elfogadási arányt élveznek az orvos-asszisztens, a fizikoterápia és a fogászati programok terénAz Aquinói biológia diplomások orvosi iskolai elfogadásának aránya mintegy 20% -kal magasabb az országos átlagnál.2000 óta az Aquinas biológia diplomások közel egyharmada a biológia vagy az egészséggel kapcsolatos területeken (emberi orvoslás, állatorvoslás, fogászat, fizikoterápia, stb.) Doktori fokozatot szerzett.Az akvárium biológiai végzettségének további 14% -a 2000-től kezdve hasonló területeken (orvos-asszisztens, közegészségügy, egészségügy, stb.) Mesterfokozatot szerzett.Öt éven keresztül az Aquinas College biológia diplomái a 90-es százaléka fölött szereztek nagyobb mértékű tesztet, amely a több mint 300 főiskola által vezetett biológiai ismeretek szabványosított tesztje.Legfeljebb két képzett Aquinói diák évente felvehető Michigan Állami Egyetem Emberi Orvostudományi Főiskolájába a két intézmény közötti korai biztosítási partnerség révén.Minősített Aquinó-biológia főpiacok a Van Andel Intézetben végzett laboratóriumi kutatásokhoz választható biológiai krediteket kaphatnak.Minden évben legalább két Aquinas College tag vesz részt a Mohler-Thompson Nyári Tudósok programjában, amely a független kutatást végző szakképzett biológiai szakemberek számára nyújt támogatást.Minden akvárium biológiai főiskolai tanfolyamot és laboratóriumot egy teljes munkaidős oktató tanít, aki Ph.D.-t szerzett. szakterületén.A biológiai program alumíniumai diplomát vagy szakmai diplomát szerzett rangos egyetemeken, mint például Brown, Cornell, Michigan, Northwestern, Notre Dame és UC Berkeley és Harvard.Főbb követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas College Üzleti Igazgatósága elkötelezett a széles körben képzett, globálisan orientált, etikai szakemberek fejlesztése iránt, akiknek magas szakmai színvonala ... [+]

Miért tanult az üzlet?

Az Aquinas College Üzleti Igazgatósága elkötelezett a széles körben képzett, globálisan orientált, etikai szakemberek fejlesztése iránt, akiknek magas szakmai színvonala lehetővé teszi számukra, hogy aktívan hozzájáruljanak a szakmájukhoz, a közösséghez és a társadalomhoz. Az üzleti szakembereknek és a nonprofit közösségeknek képesnek kell lenniük arra, hogy kritikusan gondolkodjanak, egyértelműen kommunikáljanak, hatékonyan kutassanak, mennyiségi érvelést alkalmazzanak, használjanak jelenlegi technológiát, és másokkal együttműködjenek. Programjaink mind elméleti, mind alkalmazási összetevőket tartalmaznak. A tanterv a kollégium szabad művészi fókuszának alapjául szolgál.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas College Üzleti Igazgatósága elkötelezett a széles körben képzett, globálisan orientált, etikai szakemberek fejlesztése iránt, akiknek magas szakmai színvonala ... [+]

Miért tanult az üzlet?

Az Aquinas College Üzleti Igazgatósága elkötelezett a széles körben képzett, globálisan orientált, etikai szakemberek fejlesztése iránt, akiknek magas szakmai színvonala lehetővé teszi számukra, hogy aktívan hozzájáruljanak a szakmájukhoz, a közösséghez és a társadalomhoz. Az üzleti szakembereknek és a nonprofit közösségeknek képesnek kell lenniük arra, hogy kritikusan gondolkodjanak, egyértelműen kommunikáljanak, hatékonyan kutassanak, mennyiségi érvelést alkalmazzanak, használjanak jelenlegi technológiát, és másokkal együttműködjenek. Programjaink mind elméleti, mind alkalmazási összetevőket tartalmaznak. A tanterv a kollégium szabad művészi fókuszának alapjául szolgál.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas College kémiai tanszékének küldetése az, hogy a diákoknak a célokhoz igazodó kémiai ismereteket nyújtson: az általános iskolai tanulók számára, hogy az alapkém ... [+]

Miért tanult a kémia?

Az Aquinas College kémiai tanszékének küldetése az, hogy a diákoknak a célokhoz igazodó kémiai ismereteket nyújtson: az általános iskolai tanulók számára, hogy az alapkémia irodalmába kerüljenek; és a tudomány főbb hallgatói számára, hogy rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy sikeresek legyenek a baccalaureate utáni karrierjükben.

A kémiai tananyag alapját képezik az amerikai Kémiai Társaság szakképzésre vonatkozó irányelvei. A program keretei általában szervetlen, szerves, analitikai és fizikai kémia. Emellett rendszeresen kínálnak biokémiai, környezeti kémiai és fejlett témákat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Bár mindenki a kommunikációs eszközökkel született, kommunikációs képességet kell fejleszteni, mint minden tehetség. Az Aquinói kommunikációs tanterv ezt szem előtt tartv ... [+]

Miért tanulmányozza a kommunikációt?

Bár mindenki a kommunikációs eszközökkel született, kommunikációs képességet kell fejleszteni, mint minden tehetség. Az Aquinói kommunikációs tanterv ezt szem előtt tartva tervezték.

Az osztályok átgondolt vizsgálatot, kritikus gondolkodást, problémamegoldó készségeket és aktív részvételt igényelnek. A kommunikáció az Aquinas egyik leggyorsabban növekvő tudományterülete.

Hogyan különbözünkA Nemzeti Kollégiumok és Munkaadók Szövetsége szerint a munkáltatók hatékony kommunikációs készségeket keresnek. A kommunikáció főbb szakai megtanulják ezeket a készségeket osztályokban és szakmai gyakorlatban.Az Aquinas kommunikációs diplomások vezető szerepet töltenek be az egészségügyi, jogi, művészeti, oktatási és nonprofit szektorban.Négy különbözõ kommunikációs fõsávot kínálnak a karriercélokhoz, beleértve az üzleti adminisztrációt és a kommunikációs kettõs fõosztályt.Minden nagyvállalat vezető kutatási projekteket tervez és vezet be a felsőfokú posztgraduális programok és a magasan képzett karrier előkészítése során.A kommunikációs hallgatók állami bírósági jóváhagyott konfliktusközvetítőkké válhatnak, miközben a főiskolai és kiskorú tanfolyamokat befejezik.A kommunikációs kar tagjai számos Grand Rapids fórumon szolgálnak, többek között a Nyugat-Michigan Vitarendezési Központjában, a Circle Színházban, a Grand Rapids helyreállító igazságszolgáltatási kezdeményezésben és a Spectrum Health Institutional Review Boardban.Karunk tagjai tanácsot adnak magas színvonalú egyéneknek, beleértve a Miss America és Ms. Wheelchair America programok állami és nemzeti tulajdonosait.A kommunikáció az Aquinas három nagy cége közül az egyik, amely éjszaka elkészíthető.A kar tagjai a közösségi partnerek által igényelt szakértelemmel rendelkeznek, elősegítve az egészségügyi, non-profit, profit és oktatási szervezetek kommunikációs készségeinek javítását.Más nagy cégek - ápolás, fenntartható üzlet, nyelvművészet, sportmenedzsment és újságírás - kommunikációs kurzusokat igényelnek, amelyek az interdiszciplináris értéket mutatják.Főbb követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A közgazdasági program feladata, hogy a kritikus, reflektív, tájékozott és felhatalmazott résztvevőket és állampolgárokat támogassa, akik megértik az ok és következmények ... [+]

Miért a gazdaságtan?

A közgazdasági program feladata, hogy a kritikus, reflektív, tájékozott és felhatalmazott résztvevőket és polgárokat támogassa, akik megértik az oka és hatását az alt = "közgazdaságtan területén". az alt = "közgazdaságtan és valós példák" tanulmányozásához. A tanszék a diákok számára nem osztálytermi lehetőségeket is kínál a gazdasági projektekben és tapasztalatokban való részvételre.

A Economics Major és Minor az egyik leggyorsabban növekvő egyetem. 2013 óta a nagyobb és kisebbek száma 1-ről 40-re nőtt!Az AQ Economics programja a kvantitatív elemzések során nehézkes tanfolyamokat kínál, amelyek segítik a tanulókat a 21. századi munkaerőpiac igényeinek kielégítésében.A közgazdász diplomája az egyik legmagasabb kiindulási fizetés az új munkahelyi belépők számára minden üzleti fokozatban.A közgazdasági diploma felkészítheti Önt a magán- és közszféra munkájára, valamint nagyszerű alapot biztosít azoknak, akik folytatni szeretnék az oktatását a posztgraduális szinten.Hogyan különbözünkA közgazdaságtan egy forró árucikk - az Aquinói alt = "közgazdaságtan programban az alt =" gazdaságtudományok száma "2013 és 2015 között 1800% -kal emelkedett.Ismerje meg, hogy az alt = "közgazdaságtan válaszoljon a fenntarthatósági problémákra egy környezeti alt =" közgazdasági kurzuson.Mindez a mérésről szól! Vegyük az ökonometriát a valós elemzéshez szükséges mennyiségi készségek megszerzéséhez.Tudatosan katolikus és domonkos: a tanárok vezető szerepet töltenek be a gazdasági elemzés integrálásában a katolikus szociális tanítás etikai betekintésével.Jó szórakozást tartogat a közgazdászok zseniális ötleteiről és kísérteties hibáiról, mint John Maynard Keynes és Friedrich Hayek a gazdasági gondolkodás történetében.Fedezze fel a válaszokat olyan kérdésekre, mint például: a Federal Reserve hibás az üzleti ciklusokért, vagy a kulcs a minimálisra csökkentésért?Merülj mélyen az alt = "közgazdaságtan két fő ágába, a... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A Nyugat-Michigan Egyetem és az Aquinas College olyan innovatív mérnöki programban vesz részt, amely a katolikus és a dominikánus hagyományban gyökerező szabad művészettu ... [+]

A Nyugat-Michigan Egyetem és az Aquinas College olyan innovatív mérnöki programban vesz részt, amely a katolikus és a dominikánus hagyományban gyökerező szabad művészettudományi oktatásban részesül egy jelentős állami kutatóegyetem erőforrásaival és szakértelmével. Az ipari és vállalkozói mérnöki, valamint a polgári építőmérnöki (függőben lévő) fokozatok állnak rendelkezésre, és mindkettőt az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága akkreditálja.

Az általános oktatást és az előfeltételeket az Aquinói kar tanítja. A mérnöki tanfolyamokat a WMU oktató tanítja. A hallgatók egyetemi diplomát szerzettek az Aquinas-i művészettudományi diplomával és a mérnöki diplomát a WMU-tól... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Egy erős, széles földrajzi tanterv készíti a tanulókat, hogy folytassák a posztgraduális iskolát. 2006 óta a földrajzi posztgraduális programokra pályázók 100% -a asszisz ... [+]

Hogyan különbözünkAquinas egyike a két szabadidős művészeti főiskolának Michiganben, ahol földrajzot kínál.A kar szakértelme a földrajzi triádban: fizikai földrajz, emberi földrajz és földrajzi technikák.A diákoknak lehetőségük van arra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a karon alapuló kutatási projektek (pl. Mohler-Thompson Nyári Program) és a helyi közösség szakmai gyakorlatai révén (pl. Grand Rapids városa, Grand Valley Metro Tanács, Michigan Közlekedési Minisztérium és mások).Az Aquinói földrajzi diplomások sokféle munkahelyen dolgoznak, többek között: várostervező, gátfigyelő, ingatlanadó-értékelő, környezetvédelmi pedagógus, GIS-igazgató és főiskolai tanár.Egy erős, széles földrajzi tanterv készíti a tanulókat, hogy folytassák a posztgraduális iskolát. 2006 óta a földrajzi posztgraduális programokra pályázók 100% -a asszisztensi vagy ösztöndíjas.Az elmúlt tíz évben a földrajzi szakemberek az Egyesült Államokban és a világban végződtek az egyetemeken: Syracuse Egyetem, Oregoni Egyetem, Grúziai Egyetem, Rutgers Egyetem, Cal Poly, Wyomingi Egyetem, Swansea Egyetem (Wales) , Texas University of Austin, és számos regionális intézmény.David Baylis '06 diplomája 2014-ben Törökországban volt Fulbright-Hays fickó.Mind a térképészet (térképkészítés), mind a térinformatikai rendszerek (Geographic Information Systems) teljes félévi osztályok, amelyek erős hátteret adnak a diákoknak a földrajzi technikákban.Ugyanezt a GIS-szoftvert használjuk, mint a helyi, állami és szövetségi ügynökségeket, hogy a diákok rendelkezzenek a GIS-nél a belépő szintű készségekkel.A legtöbb földrajzi program megtalálható a nagy egyetemeken, ahol a karok többnyire egyetemi hallgatókkal dolgoznak, de Aquinoban a földrajzi egyetemi hallgatók az egyetlen nagy cégünk.Főbb követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A teljes munkaidős történelem professzoraink mind publikált szerzők, akik aktívan folytatják a kutatási programokat és a könyvprojekteket. Ez azért van így, mert a tanítá ... [+]

Miért tanulmányi történelem?

A teljes munkaidős történelem professzoraink mind publikált szerzők, akik aktívan folytatják a kutatási programokat és a könyvprojekteket. Ez azért van így, mert a tanítás kiválósága elsődleges. Az Assoc. az amerikai főiskolák és egyetemek „A tanár-tudósok elkötelezettek a magas színvonalú egyetemi oktatásban, aktív kutatási és ösztöndíjprogramot folytatnak, és feltételezik, hogy élénkítik és gazdagítják tanításukat és a hallgatói tapasztalatokat a saját kutatásukból származó ismereteik beépítésével oktatási tevékenységek, hallgatói tanácsadás és kapcsolódó munkák ”(Kuh és mtsai:„ Miért tanár-tudósok: „Liberális oktatás, ősz 2007”).... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas College Üzleti Igazgatósága elkötelezett a széles körben képzett, globálisan orientált, etikai szakemberek fejlesztése iránt, akiknek magas szakmai színvonala ... [+]

Miért tanult az üzlet?

Az Aquinas College Üzleti Igazgatósága elkötelezett a széles körben képzett, globálisan orientált, etikai szakemberek fejlesztése iránt, akiknek magas szakmai színvonala lehetővé teszi számukra, hogy aktívan hozzájáruljanak a szakmájukhoz, a közösséghez és a társadalomhoz. Az üzleti szakembereknek és a nonprofit közösségeknek képesnek kell lenniük arra, hogy kritikusan gondolkodjanak, egyértelműen kommunikáljanak, hatékonyan kutassanak, mennyiségi érvelést alkalmazzanak, használjanak jelenlegi technológiát, és másokkal együttműködjenek. Programjaink mind elméleti, mind alkalmazási összetevőket tartalmaznak. A tanterv a kollégium szabad művészi fókuszának alapjául szolgál.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Főbb követelmények Az Aquinas College nál legalább 18 kreditet kell használni a Nyelvművészeti Aquinas College . ... [+]

Főbb követelmények

Az Aquinas College legalább 18 kreditet kell fordítani a Nyelvművészeti Aquinas College .

Szükséges: EH115, EH / EN382, EH / EN388, EN441, EN455, EN463, EH205, EH / EN400, EN / EN460, CN205, CN206, CN300 (előfeltétel a CN101).

FIGYELMEZTETÉS: A nyelvi művészetek fő és kiskorúakra vonatkozó követelményei jelenleg állami ellenőrzés alatt állnak.

TanfolyamokEH115 Irodalom megértése és megbecsülése (3) ACEN / EH382 Gyermek irodalom tanítása (3)EN / EH388 Fiatal felnőtt irodalom tanítása (3)EN441 Fejlett írástudás-értékelés és beavatkozás (3)EN455 serdülőkori írástudás (3)EN463 olvasási gyakorlat (3)EH205 speciális összetétel (3) WICN205 Nyilvános beszéd (3)CN206 Interperszonális kommunikáció (3)CN300 Hallgatás (3)... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az MIS fokozata egyesíti az üzleti készségeket, mint például a számvitel és a marketing, az információs rendszerek és technológiák üzleti alkalmazásához szükséges technik ... [+]

Miért tanulmányozza a számítógépes információs rendszereket?

Az Aquinas mind a számítógépes információs rendszereket (CIS), mind a menedzsment információs rendszereket (MIS) kínálja. Mindegyik fő erős technikai bázist tartalmaz, beleértve a programozást, az operációs rendszert, az adatbázist és a hálózati alapismereteket.

A CIS fő erősíti az összes ilyen készség haladó tanfolyamokat, míg az MIS fokozata egyesíti az üzleti készségeket, mint például a számviteli és marketing, az információs rendszerek és technológiák üzleti alkalmazásához szükséges technikai készségekkel.

A legutóbbi változtatások a tanszékben a főbb követelményeket az állandóan változó iparági igényekhez igazították, beleértve a webes tervezést és a webes szolgáltatásokat, a nyílt forráskódú alkalmazásokat, valamint az alkalmazástervezés és -programozás gyakorlatát.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A Zenei Osztály feladata az Aquinas College küldetésének támogatása, hogy mind a zenei fő-, mind az általános iskolai tanulók számára egyaránt biztosítson: először a mai ... [+]

Miért tanul a zene?

A Zenei Osztály feladata az Aquinas College küldetésének támogatása, hogy mind a zenei fő-, mind az általános iskolai tanulók számára egyaránt biztosítson: először a mai és a korszakok kultúrájának bőséges sokféleségéből származó mélyebb megértést és tapasztalatot; másodszor pedig a szóban forgó zenei ismeretek közlésére szolgáló verbális és technikai készségek.

Hogyan különbözünkA zenei tanszék ösztöndíjait 70 000 dollárért ítélték oda 2015-2016-ra. Októbertől kezdve a pályázatokat a következő évre fogadják el.A diákok a művészeti szervezetekkel és a vállalkozásokkal foglalkoznak, köztük az operaházakkal, a keresztény zenekarokkal, zenei iskolákkal, szimfóniákkal, nemzetközi turné előadókkal, utazási irodákkal foglalkozó utazási irodákkal és sok mással.Minden félévben izgalmas új alkotásokkal foglalkozunk hallgatói együtteseinkkel, oktatókkal, diplomásokkal és vendégművészekkel, az emelkedő csillagszerzőkkel együttműködve.Két professzionális fokozatot kínálunk - Liturgikus Zenei Bachelor of Music Education és Bachelor of Music, valamint a Bachelor of Arts-ban, a Performance vagy a Jazz hangsúlyozásában, valamint a Business Administration és a Dual Dual főiskolai diploma.A tudományos előadások és előadások tudományos konferenciákon, fesztiválokon és konferenciákon, koncerttermekben, katedrálisokban, szabadtéri helyszíneken, klubokban és egyetemeken kerültek megrendezésre az Egyesült Államokban és Európában, Nyugat-Afrikában, Japánban és Dél-Amerikában.A diplomások vezető szerepet töltenek be a zeneoktatásban, a zenei szolgálatban, a teljesítményben, a jazz-tanulmányokban és a zenei üzletekben.A liturgikus zenei hallgatók felkészülnek a karrierjükre a fiatal-alumni mentorokkal, szakmai gyakorlatokkal és jóváírással.Az Aquinas otthont ad: két cső szervnek, 210 ülőhelyes, két 9 lábas koncert zongorával rendelkező Steinway és Baldwin koncertteremnek, egy stúdióban, a Performing Arts Centerben és 28 további nagy, egyenes és elektronikus zongorán Steinway-ben Schimmel, Yamaha, Boston, Roland, Korg, Kawai és Baldwin.A zenei kar... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Negyvennyolc (48) kreditóra a színházban: a mag (27 kredit) és egy koncentráció vagy „pálya” (21 kredit) a következő lehetőségek közül: teljesítmény (színészi és / vagy i ... [+]

Miért tanul a Színház?

Akár készen állsz a színpadra, akár építeni, megtalálod a helyét az Aquinói Alt = "színházban. A legmodernebb létesítmény és egy új alt =" színházi osztályvezető hozzáadásával programunk új kiválósági színvonalat.

2003-ban a 7 millió dolláros Aquinas College előadóművészeti központ (együttműködve az Aquinas College , a Közösségi Körszínházzal és a Grand Rapids Katolikus Középiskolákkal) nagy nyitószezonja volt. Ez egy kooperatív hatás, amely rendkívüli alt = "színházat hoz a közösségünknek és diákjainknak.

Hogyan különbözünkAz Aquinas az egyetlen négyéves magániskola a Grand Rapids területén, ahol az alt = "színház nagy.A program része egy egyedülálló együttműködésnek a Circle Színház és a Katolikus Középiskolák Ligája, az egyetlen ilyen nemzetiségű, amely lehetővé teszi a különböző teljesítmény-, oktatási és technikai képzési lehetőségeket.A tanszék évente négy-öt teljesen felszerelt műsort készít, középpontjában a kortárs játék, a musicalek és az adaptációk.A tanszék három különböző 21-hitel koncentrációt (teljesítmény, technikai és általános) kínál a 27 hiteles mag mellett.Az Aquinas legfeljebb négy tehetséges ösztöndíjat kínál a bejövő újoncok és transzferek számára, a meghallgatás (előadóművészek) vagy portfólió (tervezők, színpadvezetők és igazgatók) alapján.A diákok a Grand Rapids-i főbb színházakban, valamint a Chelsea-i Purple Rose-ban, valamint Chicagóban, Houstonban, Los Angelesben és Phoenixben gyakoroltak szakmai gyakorlatot.A diákok több színészi és tervezői kreditet hagynak el, mint a többi főiskolai szakemberek, mert hozzáférést kapnak a párhuzamos lehetőségekhez ahhoz, hogy megújuljanak az egyetemre érkezéskor, és ne várjanak éveket a színpadi időre vagy az árnyéktervezőkre.Az elmúlt években a látogatói drámaírók és tervezők széles köre a nemzetből töltött időt töltötte az egyetemen, ami a diákok számára új munka fejlesztésének és gyártásának,... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Együttműködve a Grand Rapids egyházmegyével, a tanszék fejleszt egy ifjúsági minisztériumot, amely nagy és kicsi. Bármely félévre, a diákok kérhetik a bibliai nyelvek, a ... [+]

Hogyan különbözünkMinden főállású professzor mandátumot kapott a Nagy Rapidák Egyházmegye püspökétől vagy a Detroiti érsektől.A diplomások a Grand Rapids, Lansing és a Detroit-i Egyházmegyei Egyházmegyei Egyházközségekben találkoznak.Sok diplomázott az alt = "teológiában, a Notre Dame, a Boston College, a Marquette, az Amerikai Katolikus Egyetem és a Villanova.A hat kurzusú Tanulmány a teológiai tanulmányokban lehetővé teszi a diákoknak, hogy jelentkezzenek az egyházmegyei mester katekista státuszára.Minden teljes munkaidős tanár a katolikus tanulmányok programjában tanít.Egy alt = "a teológiai professzor kétszer Fulbright-tudós volt Ukrajnában, a másik pedig tucatnyi teológiai beszélgetést ad a helyi katolikus összejöveteleken.Együttműködve a Grand Rapids egyházmegyével, a tanszék fejleszt egy ifjúsági minisztériumot, amely nagy és kicsi.Bármely félévre, a diákok kérhetik a bibliai nyelvek, a görög vagy a héber nyelv tanulmányozását.A diákoknak lehetőségük nyílik Aquinói Szent Tamás teológus irányított tanulmányozására.Minden második évben egy alt = "teológiai professzor tanfolyamot kínál a Gyűrűk Ura és a Narnia krónikái.Főbb követelmények... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Azok a hallgatók, akiknek érdeklődése és a munkája a tudományban koncentrálódik, Bachelor of Science (BS) diplomát szerez, míg az emberi / kulturális kurzusok iránt érdek ... [+]

Hogyan különbözünkAquinas egyike a két szabadidős művészeti főiskolának Michiganben, ahol földrajzot kínál.A kar szakértelme a földrajzi triádban: fizikai földrajz, emberi földrajz és földrajzi technikák.A diákoknak lehetőségük van arra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a karon alapuló kutatási projektek (pl. Mohler-Thompson Nyári Program) és a helyi közösség szakmai gyakorlatai révén (pl. Grand Rapids városa, Grand Valley Metro Tanács, Michigan Közlekedési Minisztérium és mások).Az Aquinói földrajzi diplomások sokféle munkahelyen dolgoznak, többek között: várostervező, gátfigyelő, ingatlanadó-értékelő, környezetvédelmi pedagógus, GIS-igazgató és főiskolai tanár.Egy erős, széles földrajzi tanterv készíti a tanulókat, hogy folytassák a posztgraduális iskolát. 2006 óta a földrajzi posztgraduális programokra pályázók 100% -a asszisztensi vagy ösztöndíjas.Az elmúlt tíz évben a földrajzi szakemberek az Egyesült Államokban és a világban végződtek az egyetemeken: Syracuse Egyetem, Oregoni Egyetem, Grúziai Egyetem, Rutgers Egyetem, Cal Poly, Wyomingi Egyetem, Swansea Egyetem (Wales) , Texas University of Austin, és számos regionális intézmény.David Baylis '06 diplomája 2014-ben Törökországban volt Fulbright-Hays fickó.Mind a térképészet (térképkészítés), mind a térinformatikai rendszerek (Geographic Information Systems) teljes félévi osztályok, amelyek erős hátteret adnak a diákoknak a földrajzi technikákban.Ugyanezt a GIS-szoftvert használjuk, mint a helyi, állami és szövetségi ügynökségeket, hogy a diákok rendelkezzenek a GIS-nél a belépő szintű készségekkel.A legtöbb földrajzi program megtalálható a nagy egyetemeken, ahol a karok többnyire egyetemi hallgatókkal dolgoznak, de Aquinoban a földrajzi egyetemi hallgatók az egyetlen nagy cégünk.Környezeti tanulmányok Major... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Az Aquinas College német tanulmányi programja elősegíti a német nyelvű kultúrák megértését és cseréjét mind az Egyesült Államokban, mind azon kívül. A nyelvtanulás integr ... [+]

Miért tanulunk németül?

Tudtad, hogy:

Világszerte több mint 124 millió ember beszél németül?A német szakirodalom hagyományosan a szabad művészetek környezetében, például az Aquinas College állt az irodalom, a történelem, a művészet és a filozófia, valamint a társadalmi és természettudományok közötti interdiszciplináris kapcsolatok miatt?A német a leggyakrabban használt nyelv az interneten az angol után?A német nyelv számos nemzetközi konferencián hivatalos nyelv?A világon közzétett tíz könyvből majdnem kettő németül jelenik meg?A német származású emberek az Egyesült Államokban az egyik legnagyobb örökségcsoportot alkotják, számos sértetlen német nyelvű közösséggel?A német nyelvű országok több mint 1100 vállalata rendelkezik amerikai leányvállalattal?Németországban több mint 700 amerikai vállalat működik, és 800 000 kapcsolódó munkahelyet hozott létre?A német és az angol, mint germán nyelvek közelsége nehéz nyelvi hírnevének ellenére sok szempontból megkönnyíti a német nyelvetA német nyelvű Aquinas számos lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányozza a német tanulmányi tanterv különböző aspektusait, miközben élvezi a némethez kapcsolódó tevékenységeket az egyetemen és az egyetemen kívül:Élvezze a német osztályt az elején, közepén vagy előrehaladott szinten kommunikatív, tanulóközpontú, nagyon interaktív és szórakoztató (!) Környezetben (német kultúra)Hogyan különbözünk... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A spanyol nyelvtanulás tanulmányozása az Aquinas College nemcsak a nyelvtanulási célok elérését fogja segíteni, hanem lehetővé teszi számodra a különböző élénk és változa ... [+]

Miért tanulna spanyolul?

A spanyol nyelvtanulás tanulmányozása az Aquinas College nemcsak a nyelvtanulási célok elérését fogja segíteni, hanem lehetővé teszi számodra a különböző élénk és változatos kultúrák elérését, valamint az irodalom és a történelem gazdagságát. Ezen túlmenően a spanyolok biztosan a szakmai életében is. Az angol nyelv után a spanyol a legelterjedtebb nyelv az Egyesült Államokban és természetesen a kontinensünk legszélesebb körben beszélt nyelve.

A nyelvtanfolyamokon kívül a spanyolok az Aquinas College gazdagítják a spanyol és a latin-amerikai kultúrák ismereteit és ismereteit olyan programok révén, mint a Latin-amerikai Filmfesztivál. Ösztönözni fogják, hogy mindkettőnk elérje az anyanyelvi beszélőket (a Grand Rapids nagy és változatos spanyol közösséggel büszkélkedhet) és külföldön. Az Aquinas College külföldi programokat tartunk Spanyolországban és Costa Ricában.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Aquinas College új koncentrációt kínál a Földrajzi Technológiák Földrajzi Fõlegében. Ez az új koncentráció a jelenlegi technológiák iránt érdeklődő diákokat fogja szolgál ... [+]

Aquinas College új koncentrációt kínál a Földrajzi Technológiák Földrajzi Fõlegében . Ez az új koncentráció a jelenlegi technológiák iránt érdeklődő diákokat fogja szolgálni.

Ezzel a koncentrációval a térinformatikai technológiákban az Aquinas erős Pathway kínál a diákoknak a számítógépes térképészet, a földrajzi információs rendszerek és a távérzékelés STEM karrierjére. Az új alacsonyabb szintű tanfolyam (Geospatial Analysis) hozzáadásával lehetőség nyílik a diákok számára arra, hogy a térinformatikai elemzés során számos témát felfedezzék az Aquinói korai időszakban. Egyetlen más főiskola vagy egyetem sem kínál ilyen tanfolyamot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A zeneipar menedzsmentje iránt érdeklődő diák számára készült. ... [+]

Miért tanul a zene?

A Zenei Osztály feladata az Aquinas College küldetésének támogatása, hogy mind a zenei fő-, mind az általános iskolai tanulók számára egyaránt biztosítson: először a mai és a korszakok kultúrájának bőséges sokféleségéből származó mélyebb megértést és tapasztalatot; másodszor pedig a szóban forgó zenei ismeretek közlésére szolgáló verbális és technikai készségek.

Hogyan különbözünkA zenei tanszék ösztöndíjait 70 000 dollárért ítélték oda 2015-2016-ra. Októbertől kezdve a pályázatokat a következő évre fogadják el.A diákok a művészeti szervezetekkel és a vállalkozásokkal foglalkoznak, köztük az operaházakkal, a keresztény zenekarokkal, zenei iskolákkal, szimfóniákkal, nemzetközi turné előadókkal, utazási irodákkal foglalkozó utazási irodákkal és sok mással.Minden félévben izgalmas új alkotásokkal foglalkozunk hallgatói együtteseinkkel, oktatókkal, diplomásokkal és vendégművészekkel, az emelkedő csillagszerzőkkel együttműködve.Két professzionális fokozatot kínálunk - Liturgikus Zenei Bachelor of Music Education és Bachelor of Music, valamint a Bachelor of Arts-ban, a Performance vagy a Jazz hangsúlyozásában, valamint a Business Administration és a Dual Dual főiskolai diploma.A tudományos előadások és előadások tudományos konferenciákon, fesztiválokon és konferenciákon, koncerttermekben, katedrálisokban, szabadtéri helyszíneken, klubokban és egyetemeken kerültek megrendezésre az Egyesült Államokban és Európában, Nyugat-Afrikában, Japánban és Dél-Amerikában.A diplomások vezető szerepet töltenek be a zeneoktatásban, a zenei szolgálatban, a teljesítményben, a jazz-tanulmányokban és a zenei üzletekben.A liturgikus zenei hallgatók felkészülnek a karrierjükre a fiatal-alumni mentorokkal, szakmai gyakorlatokkal és jóváírással.Az Aquinas otthont ad: két cső szervnek, 210 ülőhelyes, két 9 lábas koncert zongorával rendelkező Steinway és Baldwin koncertteremnek, egy stúdióban, a Performing Arts Centerben és 28 további nagy, egyenes és elektronikus zongorán Steinway-ben Schimmel, Yamaha, Boston, Roland, Korg, Kawai és Baldwin.A zenei kar... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A Művészeti Osztály feladata a művészek, művészettörténészek és képzőművészeti ügyintézők kiképzése, valamint a nem művészeti szakemberek számára szolgáltatási kurzusok b ... [+]

Miért tanulmányozza a művészetet?

Az Art depalt = "artment küldetése az alt =" művészek, alt = "művészettörténészek és vizuális alt =" művészeti adminisztrátorok képzése, valamint a non-alt = "art nagy cégek számára szervezett kurzusok biztosítása. arra törekszenek, hogy felértékeljék a képeket és ötleteket, amelyek az alt = "művészet és más tudományágak között történhetnek. Diplomainkat az alt = "művészetben arra ösztönözték, hogy figyelembe vegyék jövőbeli szakmai szerepüket mind a kortárs világ, mind a történelmi világ összefüggésében. Az alt =" művészettörténet tisztelete mellett, megfelelő tudáskészséggel, kézzel tanították őket. és a szem. Segítettek megtalálni az életútjuk következő lépéseit, és kihívást kaptak arra, hogy a legjobbak legyenek a választott szakterületükön.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A színházi menedzsment iránt érdeklődő üzleti hallgatók számára készült. ... [+]

Miért tanul a Színház?

Akár készen állsz a színpadra, akár építeni, megtalálod a helyét az Aquinói Alt = "színházban. A legmodernebb létesítmény és egy új alt =" színházi osztályvezető hozzáadásával programunk új kiválósági színvonalat.

2003-ban a 7 millió dolláros Aquinas College előadóművészeti központ (együttműködve az Aquinas College , a Közösségi Körszínházzal és a Grand Rapids Katolikus Középiskolákkal) nagy nyitószezonja volt. Ez egy kooperatív hatás, amely rendkívüli alt = "színházat hoz a közösségünknek és diákjainknak.

Hogyan különbözünkAz Aquinas az egyetlen négyéves magániskola a Grand Rapids területén, ahol az alt = "színház nagy.A program része egy egyedülálló együttműködésnek a Circle Színház és a Katolikus Középiskolák Ligája, az egyetlen ilyen nemzetiségű, amely lehetővé teszi a különböző teljesítmény-, oktatási és technikai képzési lehetőségeket.A tanszék évente négy-öt teljesen felszerelt műsort készít, középpontjában a kortárs játék, a musicalek és az adaptációk.A tanszék három különböző 21-hitel koncentrációt (teljesítmény, technikai és általános) kínál a 27 hiteles mag mellett.Az Aquinas legfeljebb négy tehetséges ösztöndíjat kínál a bejövő újoncok és transzferek számára, a meghallgatás (előadóművészek) vagy portfólió (tervezők, színpadvezetők és igazgatók) alapján.A diákok a Grand Rapids-i főbb színházakban, valamint a Chelsea-i Purple Rose-ban, valamint Chicagóban, Houstonban, Los Angelesben és Phoenixben gyakoroltak szakmai gyakorlatot.A diákok több színészi és tervezői kreditet hagynak el, mint a többi főiskolai szakemberek, mert hozzáférést kapnak a párhuzamos lehetőségekhez ahhoz, hogy megújuljanak az egyetemre érkezéskor, és ne várjanak éveket a színpadi időre vagy az árnyéktervezőkre.Az elmúlt években a látogatói drámaírók és tervezők széles köre a nemzetből töltött időt töltötte az egyetemen, ami a diákok számára új munka fejlesztésének és gyártásának,... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A filozófia az általános és alapvető problémák, mint például a létezés, a tudás, az értékek, az ok, az elme és a nyelv tanulmányozása. A kritikus, általánosan szisztemati ... [+]

Miért tanult filozófia?

A filozófia az általános és alapvető problémák, mint például a létezés, a tudás, az értékek, az ok, az elme és a nyelv tanulmányozása. A kritikus, általánosan szisztematikus megközelítéssel és a racionális érvre támaszkodva megkülönbözteti az ilyen problémák kezelésének egyéb módjait.

Hogyan különbözünkA diákok a felső felső szintű osztályokon belül többéves filozófiai kérdéseket vetnek fel.Diákjaink nyáron kutatási ösztöndíjat nyernek, hogy felfedezzék a sürgős etikai kérdéseket.A diákok egyéni kurzusok és irányított tanulmányok révén alakítják meg filozófiai oktatásukat.Az Aquinói Filozófiai Klub kiterjeszti a filozófiai beszélgetéseket az osztályon kívül.Diákjaink nyilvános eseményeken, mint például az újonnan megnyitott Disputatio-ban, a dominikánus hagyományban vitafórumon, érveléseiket élesítik, ami lehetőséget ad a diákok, a kivételes tudósok és a közösség tagjai számára, hogy komoly, de kollegális módon vitassák meg a kihívást jelentő morális kérdéseket.A tanfolyamokat az alkalmazott etikában, a filozófiai gondolkodás történetében és az alapvető filozófiai területeken kínálják, köztük a metafizika, az ismeretelmélet, az etika és a logika.A diákok párosíthatják tanulmányaikat más tartalmi területekkel, beleértve a humán és a tudományokat.A tanári díjakat nyert karokkal való munka, nemzeti ösztöndíjakat kapnak, és aktív kutatási menetrendekkel rendelkeznek.Diákjaink a további tanulmányok felé mozognak, mint például az alt = "filozófia diplomás programok, orvosi iskola és jogiskola.Karunk arra törekszik, ahogy maga a maga is tett, hogy élénkítsen és ösztönözze a tanulókat.Főbb követelmények:... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

A kémiai fizika interdiszciplináris fő, amely a kémiai tanulmányt egyesíti az anyag összetételének fizikai tanulmányával, az anyag és az energia tulajdonságainak tanulmán ... [+]

Miért tanulmányozza a fizikát?

A Fizika / Előmérnöki Tanszék jelenleg a kémiai alt = "fizika és a kisebbség az alt =" fizikában jelentős középiskolai érdeklődőknek ajánlja.

Aquinas College egy kicsi, barátságos intézmény, amely a diákjainak tanításával foglalkozik azzal a céllal, hogy segítsen az egyéneknek fejleszteni tehetségüket és lehetőségeiket. A fizika / előmérnöki hallgatók megkezdik az AQ oktatását a matematika, a mérnöki tudományok, a fizikai tudományok és a humán tudományok sorozata alapján.

Hogyan különbözünk

Talán a középfokú pedagógusok iránti legnagyobb kereslet az alt = "fizika" területén van.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Harminchárom (33) félórás óra, legfeljebb 12 órával egy osztályon. PS332 vagy 333 vagy 334 vagy 335, PS387, PS388, ES212, ES342 és HY162 szükségesek. A minimális GPA 2,0 ... [+]

Főbb követelmények

Harminchárom (33) félórás óra, legfeljebb 12 órával egy osztályon. PS332 vagy 333 vagy 334 vagy 335, PS387, PS388, ES212, ES342 és HY162 szükségesek. A minimális GPA 2,0 (C) szükséges az alapvető tanfolyamokhoz. Szükség van legalább egy modern nyelv munkaismeretére az angol mellett. A fennmaradó 15 kreditet a választható kurzusok elvégzéséhez a főbb osztályokból az alábbi osztályok bejegyzéseiből lehet venni. Kiegészítő kurzust a program koordinátor jóváhagyhat a választani.

Üzleti és gazdasági kurzusok:

BS315 Kultúra és nemzetközi kereskedelem (3)ES185 Gazdag Nemzetek, Szegény Nemzetek: A világ gazdaságai (3)BE ES211 Mikroökonómiai elvek (3)BE ES313 Nemzetközi Üzlet (3)BE ES435 Fejlesztési gazdaságtan (3)ES492 Gazdasági gondolat története (3)... [-]
Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

Aquinas College

A Művészeti Osztály feladata a művészek, művészettörténészek és képzőművészeti ügyintézők kiképzése, valamint a nem művészeti szakemberek számára szolgáltatási kurzusok b ... [+]

Miért tanulmányozza a művészetet?

Az Art depalt = "artment küldetése az alt =" művészek, alt = "művészettörténészek és vizuális alt =" művészeti adminisztrátorok képzése, valamint a non-alt = "art nagy cégek számára szervezett kurzusok biztosítása. arra törekszenek, hogy felértékeljék a képeket és ötleteket, amelyek az alt = "művészet és más tudományágak között történhetnek. Diplomainkat az alt = "művészetben arra ösztönözték, hogy figyelembe vegyék jövőbeli szakmai szerepüket mind a kortárs világ, mind a történelmi világ összefüggésében. Az alt =" művészettörténet tisztelete mellett, megfelelő tudáskészséggel, kézzel tanították őket. és a szem. Segítettek megtalálni az életútjuk következő lépéseit, és kihívást kaptak arra, hogy a legjobbak legyenek a választott szakterületükön.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Aquinas College

Aquinas College az egyetlen fordítási és tolmácsolási tudományi Aquinas College kínálja Michigan államban. A program olyan diákok számára készült, akik a szakmai fokozato ... [+]

Aquinas College az egyetlen fordítási és tolmácsolási tudományi Aquinas College kínálja Michigan államban. A program olyan diákok számára készült, akik a szakmai fokozatot és az interdiszciplináris kiterjedést keresik, amit a BS-fokozatok egy kisebb vagy kettős főszereplő bevonásával kínálnak, hogy fejlesszék a világnyelv fordítás és tolmácsolás szakmai környezetben történő használatához szükséges készségeket. A fordítás és tolmácsolás elméletének alapjait a fordítás és tolmácsolás tényleges gyakorlatára alkalmazza.

A program magában foglalja a fő fordítási és tolmácsolási kurzusokat, és koncentrációkat kínál franciául, németül és spanyolul, hogy biztosítsa a világnyelv kompetenciáját. A diplomások a posztgraduális programokba fordíthatnak vagy fordíthatnak, vagy folytathatnak munkát a különböző beállításoknál, mint például a kormány, az üzleti, az orvosi, jogi, iskolai vagy ipari, fordítóirodák vagy szabadúszó fordítók.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Aquinas College

Olyan diákok számára készült, akik érdeklődnek a kémia iránt, de nem akarnak kutatási pályafutást folytatni. A kémia és az üzleti ügyintézés kettős főszereplőjével a prog ... [+]

Miért tanult a kémia?

Az Aquinas College kémiai tanszékének küldetése az, hogy a diákoknak a célokhoz igazodó kémiai ismereteket nyújtson: az általános iskolai tanulók számára, hogy az alapkémia irodalmába kerüljenek; és a tudomány főbb hallgatói számára, hogy rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy sikeresek legyenek a baccalaureate utáni karrierjükben.

A kémiai tananyag alapját képezik az amerikai Kémiai Társaság szakképzésre vonatkozó irányelvei. A program keretei általában szervetlen, szerves, analitikai és fizikai kémia. Emellett rendszeresen kínálnak biokémiai, környezeti kémiai és fejlett témákat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Grand Rapids
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Address
1700 Fulton St. E
49506-1801 Grand Rapids, Michigan, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
undefined