Alvernia University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Alvernia Egyetemen elkötelezettek vagyunk amellett, hogy hallgatóink számára megfizethető, magas színvonalú online oktatást nyújtsunk egy kicsi, magánegyetem egyedi figyelmével.

Online programjaink rugalmasságot kínálnak a saját tempójában történő tanuláshoz az Ön számára megfelelő helyen. Kiemelkedő oktatóink valós élményt nyújtanak az online tanteremben, ami azt jelenti, hogy a karrierjéhez közvetlenül kapcsolódó, megfelelő oktatást kap.

Az Alvernia online képzési programjain keresztül kiváló minőségű, kényelmes formátumú oktatást kap. Elkötelezett professzorok, akik valós tapasztalatokat hoznak az online osztályterembe, felkészültek a sikerre. Az etikát, az alapelveket és a társadalmi igazságosságot beépítjük tanterveinkbe, hogy segítsen Önnek kiemelkedő szakemberként kiemelkedni.

Karunk elkötelezett az Ön sikere iránt, és kiterjedt valós tapasztalattal rendelkeznek a saját területükön. Ezenkívül rugalmasan tanulhat a saját tempójában az Ön számára megfelelő helyen.

Alvernia online hallgatóként hozzáférhet egy sor erőforráshoz. Vásároljon tankönyveit, tananyagait, sőt az Alvernia ruházatát online könyvesboltunkban. Használhatja online könyvtárunk előnyeit, ahol elérheti az e-könyveket, az elektronikus folyóiratcímeket és a kutatási útmutatókat. Használhatja az Karrierfejlesztési Irodát is, amelyet e-mailben küldhet segítségért az önéletrajzok és a motivációs levelek áttekintésével, a karriertervezéssel és az álláskereséssel kapcsolatban.

Az Alvernia-nál nem fog eltévedni a hallgatásban, mint online hallgató. Olyan közösség részévé válhat, amely együtt dolgozik a világ jobbá tétele érdekében.

Helyszínek

Olvasás

Address
Saint Bernardine Street,400
19607 Olvasás, Pennsylvania, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: