Alice Lloyd College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alice Lloyd College Appalachia szívében lakik, és több mint száz éves múltra tekint vissza. Az Alice Lloyd College küldetése, hogy oktassa a hegyi embereket vezetői pozíciókra azáltal, hogy az Alice Lloyd College oktatását képzett hegyvidéki hallgatók számára biztosítják, anyagi helyzetüktől függetlenül; Kiváló színvonalú akadémiai program felajánlása, hangsúlyozva a szabad művészeteket; A munkamorál előmozdítása önsegítő hallgatói munkaprogramon keresztül, amelyben minden nappali tagozatos hallgató részt vesz; Olyan légkör biztosítása, amelyben a keresztény értékek fennmaradnak, ösztönözve a magas személyes normákat és a jellem kialakulását; A közösség és a régió szolgálata megfelelő tájékoztató programok révén, amelyek a hegyvidéki embereket segítik a hegyvidéki emberek megsegítésében; A megérdemelt hallgatók segítése az Alice Lloyd-i programjukon túlmutató haladó tanulmányok megszerzésében; Olyan vezetők előállítása Appalachia számára, akik magas erkölcsi és etikai értékekkel, önellátó magatartással és mások iránti szolgálat érzésével rendelkeznek.

A diákokat arra ösztönzik, hogy alakítsák ki a keresztény alapú erkölcsöt az ALC és megtanítják nekik a Célú út filozófiáját. Ezenkívül a hallgatóknak el kell végezniük a vezetői tanfolyamokat, mielőtt elvégzik az ALC .

A hallgatók több önkéntes lehetőséget kapnak, és választhatnak, hogy részt vesznek-e a vezetői oktatási programunkban, hogy tovább elkötelezzék magukat mások szolgálatában.

Alice Lloyd College a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetségének (SACS) főiskoláinak bizottsága akkreditálta, hogy odaadják a Bachelor of Arts és a Bachelor of Science fokozatokat.

Helyszínek

Pippa Passes

Address
Purpose Road,100
41844 Pippa Passes, Kentucky, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: