Albany State University - College of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Albany State University, a történelmileg fekete intézmény Southwest Georgia, már a változás katalizátora a régióban a kezdetektől fogva, mint a Albany Biblia és kézi Training Institute, hogy az elnevezése, mint egy egyetem. Alapította 1903-ban, hogy oktassák afro-amerikai fiatalok, az egyetem büszkén továbbra is teljesíti történelmi küldetését, ugyanakkor szolgálja az oktatási igényeit egyre sokszínű hallgatói létszám. A progresszív intézmény, Albany Állami Egyetem célja, hogy elősegítse a növekedést és a régió fejlődését, az állam és a nemzet keresztül oktatási, kutatási, kreatív kifejezés és a közszolgáltatást. Révén tett közös erőfeszítések, a University igényeit kielégítő valamennyi alkotóeleme és kínál oktatási programok és a szolgáltatás minőségének javítása az élet Southwest Georgia.

Az elsődleges feladata Albany State University, hogy oktassák a diákokat, hogy váljon kiemelkedő támogatója a társadalom. Áldozatul alapképzés, mesterképzés, neveléstudomány fok, és a különböző nem-fokos oktatási programok, a University hangsúlyozza a bölcsészettudományi, mint az alap bármilyen tanuláshoz kiteszik a diákokat, hogy a bölcsészettudományok, a képzőművészet, a társadalomtudományok és a természettudományok. Globális tanulás előmozdítása révén átfogó alapokon nyugvó, sokszínű University tevékenységek és a bővülő technológia használata.

A vezető a tanárképzésben, ápolási, a büntető igazságszolgáltatás, az üzleti, a közigazgatás és a tudomány, Albany State átfogó oktatási tapasztalat színvonalú oktatás, mint a glasgow-i összes tudományos programok. A University felöleli a "hallgatók először", mint alapvető intézményi értéket. Az egyetem támogatja a teljes fejlesztési diákok, különösen a alatt szolgált, és rendelkezik egy egészséges iskolai környezet, amelyben a diákok tanulhatnak, tanulni és fejlődni keresztül interakció a diáktársak, oktatók, alkalmazottak, adminisztrátorok, csereösztöndíjat és közösségi vezetők.

Összhangban a legfontosabb feladata az egyetemi rendszer Georgia, Albany State University tulajdonságai az alábbiak: - A támogató campus légkör, a szükséges szolgáltatásokat, és a vezetés és a fejlesztési lehetőségeket, mind a nevelés az egész embert, és igényeinek kielégítésére a diákok, tanárok és személyzet; - Kulturális, etnikai, faji és nemi sokszínűség a kar, a személyzet és a hallgatói szervezet által támogatott gyakorlatokat és programokat, amelyek megtestesítik az eszmék nyílt, demokratikus és a globális társadalom.

  • Technology, hogy előre oktatási célokra, beleértve oktatási technológia, hallgatói támogató szolgáltatások és távoktatás; Együttműködési kapcsolatokat a rendszer egyéb intézmények, állami szervek, a helyi iskolák és a műszaki oktatási intézmények, vállalkozások és az ipar, megosztva fizikai, emberi, információk és egyéb erőforrásokat bővíteni és fokozza a programok és szolgáltatások a grúz állampolgárok.

Más állami egyetem, a University of Georgia rendszer, Albany State University részvények: - A elkötelezettségét a kiválóság és a társadalom tárgykörébe befolyása által meghatározott igények egy területen az állam, és a különösen kiemelkedő programok vagy megkülönböztető jegyeket, amelyek egy mágnes hatása az egész régió vagy állam; - Elkötelezettség az oktatási / tanulási környezet, kívül és belül egyaránt az osztályteremben, amely képes oktatási kiválóság, szolgálja a változatos és főiskolai készített hallgatói szervezet, elősegíti a magas szintű tanulók teljesítményére, kínál tanulmányi támogatást, és biztosítja fejlődéskutatási programok a korlátozott hallgatói csoportban; - A magas színvonalú általános oktatási program támogatja a különböző fegyelmi, interdiszciplináris és szakmai tudományos programozás az érettségi szintet, a kiválasztott Mester és neveléstudomány fok, és a kiválasztott munkatárs szakok alapján a területen szükség van, és / vagy intézményközi együttműködést; - Elkötelezettség a közszolgálati, a folyamatos képzés, technikai segítségnyújtás, valamint a gazdasági fejlesztési tevékenység igényeinek kielégítésére, javítja az életminőséget, és emelje az oktatás színvonalát az egyetem hatálya hatása; - Elkötelezettség a tudományos és kreatív munkát, hogy fokozzák oktatási hatékonyságát, és ösztönözze kari tudományos célokra, és elkötelezettek az alkalmazott kutatás, a kiválasztott területen az intézményi stabilitást és a területen szükség.

Míg Albany State University részvények sok közös más állami egyetemek, hogy elkötelezett készül vezetők mellett szolgált lakosság és elkötelezett amellett, hogy a következő jellegzetes célokra: - Minőségi oktatási tapasztalatok alapján szolgált lakosság a régió, az állam és a nemzet; - Védelme és a történelmi és kulturális hagyományok sajátos amelyek meghatározzák afroamerikai kultúra; - Felajánlása az egész tárházát vonultatja programok az egészségügyi szolgáltatások, a közösség fejlesztése, az emberi fogyatékos, a kultúra megerősödése, az üzleti és a gazdasági fejlődés, a nemzetközi kereskedelem és a vállalkozás; - Végzős piacképes diákok nem csak a technológiailag fejlett tudományos programok, hanem a graduális kutatások, tanulmányok külföldön, szakmai gyakorlat, szolgáltatás tanulási és fejlődési pre-szakmai tapasztalataikat; - Minőségének javítása az élet az afro-amerikai férfiak keresztül az oktatási, kutatási, beavatkozás és szolgáltatási programok összehangolását szolgálják a Center for the African-American Férfi.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés - Bachelor » Megjelenítés Alapképzés - HealthcareStudies » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bs Az Ellátási Lánc és Logisztikai Menedzsment

Campus Nappali Részidős August 2018 Amerikai Egyesült Államok Albany

Az ellátási lánc és logisztikai menedzsment (SCLM) program célja, hogy lehetővé tegyék a tanulók, hogy dolgozzon ki egy mély megértése SCLM elvek és elmélet; és fejleszthessék képességeiket egy izgalmas terület egy integrált tanulási folyamat, amely lehetővé teszi, [+]

Az ellátási lánc és logisztikai menedzsment (SCLM) program célja, hogy lehetővé tegyék a tanulók, hogy dolgozzon ki egy mély megértése SCLM elvek és elmélet; és fejleszthessék képességeiket egy izgalmas terület egy integrált tanulási folyamat, amely lehetővé teszi számukra, hogy építsenek tapasztalatok belsejében egy virtuális globális vállalat szimulálni a teljes ellátási lánc és logisztikai menedzsment környezetet.

Egyetemi felvételi

Az alábbiakban a jelenlegi felvételi követelményeket ASU egyetemi először gólya és átadása a diákok kevesebb, mint 30 átruházható félév óra.

MINIMUM vizsgálati pontszám követelmények... [-]


Bs Az üzleti Információs Rendszerek

Campus Nappali Részidős August 2018 Amerikai Egyesült Államok Albany

A Business Information Systems program biztosítja a szakmai felkészülés személyek, akik érdeklődnek a koordináció, elősegítését és expedíciós az információs rendszerek a szervezeten belül. Különös hangsúlyt fektetnek a szükséges készségeket, [+]

A Business Information Systems program biztosítja a szakmai felkészülés személyek, akik érdeklődnek a koordináció, elősegítését és expedíciós az információs rendszerek a szervezeten belül. Különös hangsúlyt fektetnek a szükséges készségeket tervezése, fejlesztése és támogatása az információs rendszerek, kezdve irodai automatizálási rendszerek, vezetői információs rendszerek, döntéstámogató rendszerek és szakértői rendszerek. A diákok képzett fejlesztése technológiai megoldások igényeinek kielégítésére az üzleti és az ipar.

Egyetemi felvételi

Az alábbiakban a jelenlegi felvételi követelményeket ASU egyetemi először gólya és átadása a diákok kevesebb, mint 30 átruházható félév óra.... [-]


BSc

Bs Számviteli

Campus Nappali Részidős August 2018 Amerikai Egyesült Államok Albany

A számviteli program célja, hogy a vonat a diákokat, hogy szakmai könyvelők. Tanfolyamok a programot építeni egy gazdag ismerete számviteli elmélet és a gyakorlat a magán és az állami szinten. Diákok vannak ellátva jó felfogású [+]

A számviteli program célja, hogy a vonat a diákokat, hogy szakmai könyvelők. Tanfolyamok a programot építeni egy gazdag ismerete számviteli elmélet és a gyakorlat a magán és az állami szinten. Diákok vannak ellátva alaposan meg kell ismernünk a gyakorlati és az elméleti szempontból a számviteli fogalmakat és eljárásokat. Fejlődő kritikai gondolkodás és a kommunikációs készségek is hangsúlyozta, a programban. Diákokat arra biztatják, hogy üljön a minősítő vizsga befejezésekor a program.

Egyetemi felvételi

Az alábbiakban a jelenlegi felvételi követelményeket ASU egyetemi először gólya és átadása a diákok kevesebb, mint 30 átruházható félév óra.... [-]