Academy of Art University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A művészek és a tervezők közel 90 éve otthont neveznek a Academy of Art University . San Francisco-ban alapították és 1929 óta családi tulajdonban van. Ez a nemzet legnagyobb magánművészeti és formatervezési egyeteme.

Első és legfontosabb szakiskola vagyunk - egy speciális hely, amely segít kézműves elsajátításában, amikor felkészülsz a művészek és tervezők szakmai szerepére. A gyakorlati, értelmetlen tantervünket a mai kreatív és innovatív iparágakban működő legfinomabb elmék tanítják. Segítik a tehetség fejlesztésében és a kreatív piacon keresett készségek elsajátításában.

Mindannyian szívesen látunk itt. Befogadó felvételi politikánk ritka a művészeti iskolákban. Megállapítottuk, hogy hallgatóink lehetőségei nem másutt múltjukon múlik, hanem velünk való jövőbeni viszonyokon. Keresse meg helyét és céljait a Academy of Art University , amikor felkészül a szakmai karrierjére.

Academy of Art University / Academy of Art University

Hallgatói élet az Akadémián

Academy of Art University egy csodálatos hely, ahol egyetemi hallgató lehet. San Francisco, a világ egyik legnagyobb kreatív fővárosa, 1929 óta otthona. Szomszédainkban óriások vannak a reklámban, az animációban és az építészetben, a kommunikációig, a játékfejlesztésig és a webdesignig.

Elképzelésünk és küldetésünk

Elképzelésünk: Az első választás a világszínvonalú művészeti oktatást kereső hallgatók számára, és az első választás azok számára, akik a művészeket világszerte alkalmazzák.

Küldetésünk: Academy of Art University felkészítő szakembereket készít a tervezés, a kommunikáció és a művészet területén, kiváló egyetemi és posztgraduális diploma, valamint bizonyítvány- és portfólióprogram biztosításával.

Vezetésünk

A Művészeti Akadémiát 1929-ben San Franciscóban alapította Richard S. Stephens, a képzőművészeti festőművész és a Sunset Magazine kreatív igazgatója. Felesége asszony, Mrs. Clara Stephens közreműködésével a bérbeadó tetőtérben, a Kearny St. 215-ben nyitotta meg az új iskolát, hogy tanítsa a reklámművészetet.

Richard S. Stephens

A Művészeti Akadémiát 1929-ben San Franciscóban alapította Richard S. Stephens, a képzőművészeti festőművész és a Sunset Magazine kreatív igazgatója. Felesége asszony, Mrs. Clara Stephens közreműködésével a bérbeadó tetőtérben, a Kearny St. 215-ben nyitotta meg az új iskolát, hogy tanítsa a reklámművészetet. Néhány éven belül a gyakorló művészeti és formatervezési szakemberek neves karjai segítettek megfogalmazni az iskola filozófiáját: felállított szakembereket alkalmaznak a jövőbeli szakemberek tanítására. 1933-ban a tantervet kibővítették a divat szemléltetésével, és 1936-ban egy képzőművészeti osztályt hoztak létre.

Dr. Richard A. Stephens

Richard és Clara fia, Dr. Richard A. Stephens 1951-ben az elnök tisztségébe lépett, és útmutatásai eredményeként 50 hallgató több mint 5000-re nőtt, és az osztályvezetõk jelentõsen kibõvültek. 1966-ban az iskolát megalapították, és felhatalmazást kapott arra, hogy a Kaliforniai Állam magánkézben lévő szakképzési és szakképzési irodája képzőművészeti alapképzést nyújtson. A diplomás programot 1977-ben nyitották meg és 1983-ban hagyták jóvá.

Dr. Elisa Stephens

Dr. Stephens Elisa, az iskolánk alapítójának unokája, apja lett a Academy of Art University elnökeként 1992-ben. Dr. Stephens elkötelezte magát amellett, hogy kibővíti az Akadémia tantervét, hogy naprakész legyen az új technológiákkal és az ipari trendekkel, valamint az korszerű eszközök és források fejlesztése.

2004-ben az iskola nevét megváltoztatták a Művészeti Academy of Art University , elismerve annak mélységét, terjedelmét és az oktatás minőségét.

Manapság az egyetem az ország legnagyobb magánművészeti és tervezőiskola. A hallgatóknak most lehetősége nyílik képzőművészeti alapképzésre, művészeti alapképzésre, természettudományi Bachelor-ra, építészmérnöki Bachelor-ra, művészetek társult munkatársaira, Képzőművészeti Mester -ra, Master of Arts -ra, Építész-Master-re, Művészeti Tanítási Képesítésre, tanúsító programokra, valamint folyamatos művészeti képzés 28 tanulmányi területen.

Akkreditáció

Academy of Art University felkészítő szakembereket készít a tervezés, a kommunikáció és a művészet területén, kiváló egyetemi és posztgraduális diploma, valamint bizonyítvány- és portfóliófejlesztő program révén.

Belsőépítészeti Akkreditációs Tanács

A Belsőépítészeti Akkreditáció Tanácsa (CIDA) egy független, non-profit akkreditáló szervezet az Egyesült Államok és Kanada főiskolai és egyetemi belsőépítészeti oktatási programjai számára.

A BFA Belső Építészet és Tervezés, valamint az MFA Belső Építészet és Tervezés programokat egyaránt a CIDA akkreditálta. A CIDA székhelye: 206 Grandville Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Tel. 1-616-458-0400

Kaliforniai Bizottság a tanárok hitelesítési akkreditációjáról

A Kaliforniai Tanárképzési Bizottság (CTC) egy ügynökség, amely a kaliforniai állam kormányának végrehajtó ágában működik. Az ügynökség fő célja az, hogy állami szabványtanácsként szolgáljon a kaliforniai állami iskolák oktatói felkészítéséhez, az állami szakképzésben részt vevő oktatók engedélyezéséhez és hitelesítéséhez, az oktatók szakmai gyakorlatainak érvényesítéséhez és a hitelesítő oktatók fegyeleméhez Kalifornia állam. A CTC akkreditálta a Academy of Art University Művészeti Tanítási Képesítési Programját.

Ezek székhelye a 1900 Capitol Avenue, Sacramento, CA 95811, Tel: 916-322-6253.

MEGJEGYZÉS: Az online művészeti oktatás hitelesítő dokumentuma és a művészet oktatásának mesterei terepmunka-feladatokat igényelnek a művészet megfigyelésében és tanításában a helyi öbölbeli állami iskolákban.

A Nemzeti Építészeti Akkreditációs Testület

Az Egyesült Államokban a legtöbb regisztrációs testület akkreditált szakképzettségű diplomát igényel az engedélyezés előfeltételeként.

A Nemzeti Építészeti Akkreditációs Testület (NAAB), amely az Egyesült Államok regionális akkreditációjával rendelkező intézmények által felkínált építészeti szakképesítési programok akkreditálására felhatalmazott egyetlen ügynökség, három fokozatot elismer:

 • Építészmérnök
 • Építészmérnök
 • Építészmérnök doktor

A program nyolcéves, nyolcéves időtartamra adható feltételekkel, vagy kétéves időtartamra a folyamatos akkreditációval, vagy hároméves időtartamra a kezdeti akkreditációval, attól függően, hogy mennyiben felel meg a megállapított oktatási szabványoknak .

Az építészmérnöki doktor és az építészmérnöki diplomamunka nem akkreditált építészmérnöki diplomát igényelhet a felvételhez. A nem akkreditált diploma önmagában azonban nem elismert akkreditált diploma.

A Academy of Art University Építésziskolája a következő NAAB által akkreditált képzési programokat kínálja:

 • Építészmérnöki Bachelor (162 egyetemi kredit)
 • Építészmérnök (előzetes szakmai végzettség + 63 kredit)
 • Építészmérnök (nem szakmai végzettség + 87 végzettség)

Művészeti és Tervezési Iskolák Országos Szövetsége

A Művészeti Iskolák Országos Szövetsége (NASAD) a művészet és a formatervezés, valamint a művészet és a formatervezéshez kapcsolódó tudományágak nemzeti akkreditáló ügynöksége. A Academy of Art University és Tervezési Iskolák Országos Szövetsége (NASAD) akkreditálta a következő fokozat biztosítására:

 • Művészirodalom
 • Bölcsész
 • Képzőművészeti Bachelor
 • Képzőművészeti Mester
 • Mester Mester és Tanúsítványok.

Minden Academy of Art University AA, BA, BFA, MA, MFA és Művészeti Oktatási Bizonyítvány programok által akkreditált NASAD kivéve a programok által kínált ezeket az iskolákat:

 • Színésziskola
 • Építészeti Iskola
 • Kommunikációs és Média Technológiai Iskola
 • Tájépítészeti Iskola
 • Iskola zenei produkció és hangtervezés vizuális média
 • Film, televízió és digitális médiaírásiskola
 • AA az autóipar felújításában, amelyet az Ipari Design Iskola kínál
 • BS a játékprogramozásban, amelyet a Game Development School kínál

A Művészeti és Tervezési Iskolák Országos Szövetsége (NASAD) a következő címen található: 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Tel. 703.437.0700

WASC Senior Főiskola és Egyetemi Bizottság

Academy of Art University a WASC Senior Főiskola és az Egyetemi Bizottság (WSCUC) akkreditálja regionálisan, a hét regionális szövetség egyike között, amely akkreditálja az Egyesült Államok állami és magán főiskoláit és iskoláit.

A WSCUC székhelye: 985 Atlantic Avenue # 100, Alameda, CA, 94501. Tel. 510.748.9001.

WSCUC online programok akkreditációja

A WASC Senior College és az University Commission (WSCUC) mind a helyszíni, mind az online képzést Academy of Art University akkreditálta. A következő fokozatú programokat jelenleg nem kínálják online:

 • AA, BFA, MA és MFA a cselekvésben
 • MA fejlett építészeti tervezésben
 • AA az autóipar felújításában
 • BFA és MFA a lábbeli és kiegészítők kialakításában
 • BFA és MFA a kötöttáru-tervezésben
 • BFA és MFA a textiltervezésben
 • MA írásban és filmrendezésben

Megkülönböztetésmentességi nyilatkozat

Academy of Art University bármilyen fajtájú, színű, életkorú, vallásos, nemzeti vagy etnikai származású hallgatókat elfogad az összes olyan joghoz, kiváltsághoz, programhoz és tevékenységhez, amelyet általában az iskola hallgatói biztosítanak vagy tesznek elérhetővé. Az Akadémia oktatási politikáinak, ösztöndíj- és kölcsönprogramjainak, valamint az iskola által irányított egyéb programoknak az alkalmazásában nem tesz megkülönböztetést faj, szín, életkor, nem, vallás, testi fogyatékosság, szexuális irányultság vagy nemzeti vagy etnikai származás alapján.

Helyszínek

San Francisco

Address
79 New Montgomery Street
94105 San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok