Academy of Couture Art

Bevezetés

Hivatalos Leírás

"Legnagyobb technika LEGNAGYOBB kreativitás, LEGNAGYOBB elme"

Drága jövő életet tervezők, A magok a siker minden területen az alábbi összetevőket tartalmazzák: a Képzelet, Inspiráció, Alkotás, és az átalakulás.

Gratulálunk döntéséhez, hogy törekedjen életpálya a kreativitás és az elért eredményeket a kifizetődő, de mégis kihívást design világa. Úgy gondolom, hogy egy elkötelezettségét a felsőoktatás tükrözi elkötelezettségét a magasabb célt.

Ha kétségei vannak, vagy válaszút előtt áll az életemben, mindig kiderült, hogy a hitem egy felsőbb hatalom, hogy megtalálja a bölcsességet, hogy válasszuk ki a megfelelő életút.

Átnéztem az ilyen nehéz időkben elején pályafutásom divattervező. Érettségi után egy diplomát divat találtam magam, ahol sem a gyakorlati képzés szükséges, sem a támogatás biztosításához szükséges ígéretes helyzetben a divatipar. Beletelt néhány éve a felsőoktatás és az egymást követő unrewarding pozíciók, hogy egy sikeres tervező.

A hosszú és nehéz út, megtanultam, mi kell ahhoz, hogy egy életre szóló szakértői szakmai, a divatipar.

Most, hogy rájöttem, az elsődleges célom, és lehetősége volt sok éven át, hogy felkészüljenek a jövőbeli sikeres tervezők, azt állítva küldetése, hogy ossza meg a látásom divat oktatási és üzleti annak érdekében, hogy megkönnyítsék a sikerhez vezető úton.

Keresztül utazás Akadémián Couture Art, meg fogja találni, nem csak a lehetőséget, hogy megszerezzék a készségek és ismeretek szükségesek a frissen végzett szakmai elismerésről kivételes, hanem lefordítani gyorsan a kreativitás, a tehetség és elhivatottság egy sikeres karrier .

Biztos lehet benne, hogy nem csak elkötelezett irányítani közben a készítményben ACA, és az első lépéseket az iparban, hanem a teljes szakmai előmenetel a szakmai világban.

Az Ön sikere a mi sikerünk.

Óvatosan, Sonia Été

Intézményi Vision

Amennyiben a minőségi oktatás fordítja jövedelmező karrier lehetőséget biztosít egy oktatási kiválóság, amely átalakítja egyedi alkotók be az élethosszig tartó szakemberek, akik alakítják ki a világ a lényege Haute Couture.

Akadémia Couture Art ben alakult, mint egy nagyobb intézmény tanulás tanítani az elveit és technikáit divat, hogy menjen túl azon rendesen tanított az Egyesült Államokban, azáltal, hogy utasítást ötvözi az európai haute couture és amerikai divat. Egyedülálló, hogy amerikai divat az oktatás, ACA tanít mintázat és divattervezés külön kar, amely az ipar.

Található a szívében, az egyik a divat és szórakozás központja a világon, amely a tekintélyes Flynt épület Beverly Hills, az Academy of Couture Art kínál innovatív, kihívásokkal teli, és rugalmas módon oktatási programok, amelyek felkészítik a sokszínű hallgatói létszám a szakmai kiválóság formatervezés, a divat, és az üzleti.

Mission Statement

Akadémia Couture Art állított küldetése, hogy szolgálja a munkaadók és közösségeik elkészítésével egy sokszínű és képzett hallgatói létszám, hogy felelősen gondolkodó szakemberek elkötelezett az élethosszig tartó tanulás és felszerelt szilárd tudományos alapot és a karrier-specifikus kompetenciák.

Akadémia Couture Art kínál innovatív, kihívásokkal teli, és rugalmas módon oktatási programok gazdagítják a közösség segítségével alkotásokat, hogy emeljék a eredetiség, esztétikai, minőségi, az intelligencia és a kifinomultság.

E cél elérése érdekében, Akadémia Couture Art következik, közvetíti, és elősegíti a lényege, elveket, és fogalma Haute Couture fordította kutatás a szépség, a harmónia, elegancia, tökéletesség, és az egyediség.

A piac egyre változatosabb, egyedi, személyre szabott, és elősegítik a mikro-piacokon, hogy a cél egyénileg ügyfeleket egyre nagyobb az igény a termékekre illeszkedő jobb az egyedülálló személyiség.

Akadémia Couture Art reagál az igényekre készül kivételesen tehetséges emberek, hogy lesz magasan képzett szakemberek és az élethosszig tartó vállalkozó szakemberek, akik képesek a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás, a piaci elemzés, és az üzleti érzéket, hogy szolgálja nemcsak a vállalatok, bármikor szinten, hogy az ipar, hanem hozzon létre saját márka, és fejleszteni a piaci rést, amely tökéletesen illeszkedik az egyedi kreativitás.

Akadémia Couture Art táplálja szakemberek gyakorlati, tanuló-központú programok és az innovatív oktatási módszerek összpontosító diák tanulási, hogy dolgozzon a bizalom, az összetartozás érzését és célját.

Mivel az eredmény, Akadémia Couture Art minősül család művészek, tervezők, alkotók és a vezetők képessé egymást, és elkötelezett, hogy minőségi, értékek és a jólét a közösség.

Cél és értékek

"Készíts egy jó fák, és gyümölcsöt jó lesz, vagy hogy egy fa rossz és gyümölcsöt lehet rossz, mert egy fa által elismert gyümölcsét." Máté 00:33 A végső cél a ACA el kell ismerni, mint a jó hírű forrása a választás a munkaadók a divatipar, aki keresni kivételes szakemberek.

Íme az értékeket ápolja:

MAG: Hisszük, hogy mindenki egy mag, egyedi célú hogy feltárja önmagát szenvedély és az álmok. Amikor hallgattam, és követte, tesznek minket egy hírnök a küldetése, aki utazik egy csodálatos utazás, ami egy teljes élet elérésének.

NÖVÉNY: Mivel a mag termékeny talajra van szüksége, hogy nő egy gyönyörű fát viselő kivételes gyümölcs, büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy gazdag tápláló környezetet, amely elősegíti az innovációt, a képzelet és az izgalmas felfedezéseket, hogy átalakítsa ezt az egyediséget egy élet szenvedély.

FA: Ha a szenvedély az az energia és a motiváció, hogy vezet a kreativitás, javasoljuk a professzionalizmus, az elkötelezettség, az elszámoltathatóság és elkötelezettség, mint a szilárd gyökerei erre a kreativitás, hogy valósággá váljon.

VIRÁGOK: Dicsérjük etika, lojalitás, az őszinteség, a tisztesség, a nagylelkűség, szelídség, együttérzés, a bölcsesség és a tisztelet, mint a gyönyörű értékek és tulajdonságok szükségesek, hogy kölcsönhatásba lépnek, vonzza gyümölcsöző partnerségek fejlesztését és a fontos tényező a sikerben: hírnevét.

GYÜMÖLCSÖK: Tiszteljük a nemes pozitív és konstruktív hozzáállás mások szolgálata, hogy kitöltse a közösség igényei szerint, és ami hozzájárul a boldogságot, miközben jutalmazzuk a büszkeség, az önbecsülés, az összetartozás érzése és a megérdemelt elismerést.

MAG: Mindenekelőtt azt javasoljuk keresi a végső megelégedésére ültetési a magokat a jövőben, hogy innovatív megoldásokat a világ, és az épület örökségünk, amely fordított egy mély érzés küldetés teljesítve.

SEED - növény - FA - Virágok - gyümölcs - magok

Miért ACA

Egy nyitott ajtót a divatipar

Innovatív tanítási stílus

A tanítás stílusa egyedi Amerikába: Megtanítjuk mintázat és divattervezés külön teljesíteni a divatvilág egyik kereslet a magasan képzett szakemberek.

Éli az ipari

Vállalati Munka Tanulmányi Ösztöndíj program egyedülálló kombinációja a pénzügyi támogatást, szakmai tapasztalat (csoport 5 motivált diákok, akik forog a szakmai 1 nap hetente), egyéni mentorálás, beleértve a gyakorlati tapasztalat, és speciális tanfolyam tanulni ipari technikák és diákok "szakmai készségek a divatipar.

"Debut" az iparág

A végén minden szak, divattervezés és a mintázat diákok összefognak, hogy megteremtse a "Cell Manufacturing", és elkészíti a szakmai divatbemutató.

A professzionális tervezők és Pattern tervezők

Iskolánk is a megoldás a diplomások és a szakemberek, akik elégedetlenek az oktatási vagy szükségét érzik, hogy bővítsék tudásukat és finomítják technikákat és készségeket, hogy meg őket egymástól a versenyszférában amerikai és a világ divatipar.

Csatlakozzon a "Venture Group ™", és légy tulajdonosa az üzleti

A "kockázati csoport", amely a szakemberek különböző területein a közösségi és érdekeltek az ígéretes tehetségnek, várja a tehetséges végzős diákok a saját vállalkozás indítására.

Legyen tagja a "Couture Guild International"

A Couture Guild International: Kutatási, támogatást és elismerést Center.

A Couture Guild International egy webes portált, amely összeköti a tervezési közösség és tegye munkájukat a nagyközönség számára. Információt nyújt és a körül a tervezők és a munkájukat, mely tagjai a lehetőséget, hogy kölcsönhatásba lépnek, és ossza értékes erőforrásokat.

A sikerhez vezető úton

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Of Arts Fokozatot Divattervezés

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Bachelor of Arts fokozatot Fashion Design program célja, hogy a képzett diákok a lehetőséget, hogy felkészüljenek a szakmai álláspontok a divattervezők, asszisztens tervezők, műszaki tervezők, stylistok, divat vezetők és haute couture pedagógusok. [+]

"Legnagyobb technika LEGNAGYOBB kreativitás, LEGNAGYOBB elme" Akadémia Couture Art kínál egy speciális diplomát Fashion Design. Ahogy a divat ihlette a korlátlan kreativitás és nagy divat tervezési technikák Haute Couture, ezért kell divattervezés oktatás. A Bachelor of Arts fokozatot Divattervezés program fejleszti a kutatási készségek és tervrajz kritériumok technikák létrehozásához szükséges kiegyensúlyozott komplex gyűjtemények kezdve junior vonalak arra a szintre, haute couture tükröző korlátlan kreativitás. Hangsúlyt fektetnek az innovatív tervezési megoldásokat túlmutató népszerű előrejelzések elemzése révén különböző korokban, a napi szociális életét, és a történelmi párhuzam, hogy áthidalja a szakadékot fantáziám megtapasztalni ezáltal bemutató megfelelő ruházatot sok esemény a kreativitás. Egy sor kreatív manuális és digitális gyűjtemények kerül kialakításra. A hangsúly a fenntartó forrása a kreativitás, trend előrejelzés, kreatív textil javítása, fejlesztése kreatív gyűjtemények kiegészítőkkel és divatbemutató termelési tükröző nagy divat esztétikája finom vonal, árnykép, test arányait, és az elegancia. Diplomások rendelkeznek azonnal működőképes készségeket, amelyek egyenértékűek vezető tervezője, vagy kreatív igazgatója pozíciókat. Akadémia Couture Art megérti, hogy nagyon speciális technikákat, hogy sikeres tervezési karrier, ha erős tervezési identitások és a kreativitás táplálják be egy egyedi márka. Egy meghitt környezetben, garantáltan a legszélső figyelmet magára, mint egy igen értékes tervező. BAFD Célok A Bachelor of Arts fokozatot Divattervezés program célja, hogy a képzett diákok a lehetőséget, hogy felkészüljenek a szakmai álláspontok a divattervezők, asszisztens tervezők, műszaki tervezők, stylistok, divat vezetők és haute couture pedagógusok. A Bachelor of Arts fokozatot Fashion Design programban levonni korlátlan forrása a kreativitás, és hogy egy sor nagy divat tervezési technikák építeni gyűjtemények és tételek. A hallgatók... [-]

BSc Diploma Mintázat

Campus Nappali September 2017 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Bachelor of Science in mintázat programot emeli alapvető mintát döntéshozatali technikák megjelenítésére tökéletes anatómiáját és hatékony manuális és digitális termelés korszerű szabott terítékek és háromdimenziós izolálása mester minta elkészítése. [+]

"Legnagyobb technika LEGNAGYOBB kreativitás, LEGNAGYOBB elme" Akadémia Couture Art kínál egy speciális diplomát mintázat. Ahogy a divat ihlette a korlátlan kreativitás és nagy divat tervezési technikák Haute Couture, ezért kell divattervezés oktatás. A Bachelor of Science in mintázat programot emeli alapvető mintát döntéshozatali technikák megjelenítésére tökéletes anatómiáját és hatékony manuális és digitális termelés korszerű szabott terítékek és háromdimenziós izolálása mester minta kidolgozása. Diákok jelenik magas szintű kreativitást a termelési folyamat létrehozására koncentrál mesterrajzolatokból, amely nem veszélyezteti a divattervezők kreativitására a gyártási folyamat során. Különös hangsúlyt fektetnek a fejlődő tanulók képesek követni az energia és a fejében a jövőben divattervezők. Diákok fog fogalmi és kiegyensúlyozott mintázat gyűjtemények fejlett szabott tervez. Hangsúlyt kap a élezés esztétikai szem a finom vonal és a sziluett az elegáns divat szervezetben. Diplomások rendelkeznek azonnal működőképes készségeket, amelyek egyenértékűek Head Minta tervező pozíciókat. Akadémia Couture Art megérti, hogy nagyon speciális technikákat, hogy sikeres tervezési karrier, ha tervezési identitások, kifogástalan illeszkedést termelési technikákat, és a korlátlan kreativitás táplálják be egy egyedi márka. Egy meghitt környezetben, garantáltan a legszélső figyelmet magára, mint egy igen értékes tervező. BSPD Célok A Bachelor of Science fokozat a mintázat programban kínál képzett diákok a lehetőséget, hogy kiváló szakemberek a karrier területén a mintázat, mint patternmakers a ruházati cikkek és kiegészítők, valamint az haute couture oktatók, akik Elegáns gyártási módszerek és elvégzi divat tervezés pontosan veszélyeztetése nélkül azok esztétikai. A hallgatók fejleszteni: Szakmai Portfolio Kreativitás ösztönzése Hatékony szóbeli és írásbeli kommunikációs készség Kritikai gondolkodás Számítógépes ismeretek Divatipar-specifikus szakértelmére Karrier fókusz Önálló munkavégzés és ennek... [-]