CTS College of Business and Computer Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapítva 1999 októberében, CTS College of Business és a Computer Science (CTSCBCS) széles skáláját kínálja a programok másodlagos posztgraduális diplomát. Mi már átalakult az egyik legelismertebb felsőoktatási intézmények az országban, így kiváló minőségű, jól lekerekített szakemberek, hogy megfeleljen a képességeit felső diplomások szerte a világon. Arra törekszünk, túl tudósok és arra törekszenek, hogy felkészítse a tanulókat a különböző szakmai ismeretek mai szervezete. Értékeink, erkölcs és gyakorlatok szilárdan gyökerezik a hallgatói centrikus

Küldetés és jövőkép mondatok:

Küldetés

Ahhoz, hogy a magas minőség és a megfelelő oktatási lehetőségek támogatása mellett kiválóság személyzet és a diákok.

Látomás

Ahhoz, hogy a legelső szolgáltatója minőségi képzési szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az egyének és szervezetek, hogy elérjék a csúcsra a siker útján a hatékony és eredményes ipar tanfolyamokon, az ügyfél-orientált módon, hogy a legjobb és legképzettebb tutorok és oktatóprogram, helyi, regionális és nemzetközi szinten.

Kínálunk akkreditált programok, mint a diploma és a magasabb diploma kurzusok IT és Business Management - köztük a Human Resource Management, pénzügyi és marketing; bachelor fokozatot Computer Science, Informatikai és üzleti adminisztráció és posztgraduális diplomát Business Administration. Ezen kívül azt is széles körű műszaki tanúsítási programokat megdicsérni a tudományos programok, valamint a szakmai fejlődés programok, mint a felügyelő menedzsment és Event Management, hogy bővítse a készségek az egyének, hogy javítsák a piacképességét.

A felsőfokú programok nagyon kedvező, ACTT elismert és lehet kitölteni egy reális időn belül. A mesterek és bachelor programok a hallgatók a tudás, a gyakorlati tapasztalatok és a szakmai gyakorlat, hogy dolgozzon ki egy sikeres karrier a szervezet. Hallgatók, amennyiben a lehetőséget, hogy szerezzen egy elismert diploma és ez tekinthető az útlevél felé egy sikeres karrier.

A tanulási környezet teljes mértékben támogatja a tudományos és adminisztratív személyzet, akik teljesen képzett szállít professzionális és személyre szabott hallgatói támogatási szolgáltatásokat. A hírnév és a siker kulcsa megjelennek az egyszerű, de hatásos mottója: "ahol az oktatás Beyond Akadémikusok", nyilatkozat arról, hogy már valóban alátámasztják a több száz diák, akik diplomával minden évben.

CTS College nyújt oktatási tapasztalat, hogy veszi a diákokat, hogy a tetején lévő karrier választanak, ami a fejlődést és a technológiában rejlő lehetőségeket, ami szükséges az ország stratégiai célkitűzések és fejlesztés.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés BAs » Megjelenítés BScs » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BBA

Bachelor Of Business Administration

Campus Nappali Részidős 2 év Nyílt Beiratkozás Trinidad és Tobago Trinidad & Tobago Online + 1 további

A Bachelor of Business Administration (BBA) egy kereslet-fok magasan értékelik a munkaadók számos iparágban. Ez ad a diákok egy szilárd háttér az üzleti és menedzsment látják a hallgatók széles körű üzleti megértés és a készségfejlesztés, amely alkalmazható a munkahelyen, és előnyös a diplomás. [+]

A Bachelor of Business Administration (BBA) egy igényelt fokozatot nagyra értékelik a munkáltatók számos iparágban. Ez ad a diákok egy szilárd háttér az üzleti és menedzsment látják a hallgatók széles körű üzleti megértés és a készségfejlesztés, amely alkalmazható a munkahelyen, és előnyös a diplomás. A BBA program felkészíti a tanulókat a jelenlegi és a jövőbeli vezető szerepet a különösen segítve azokat az elemzési, döntési, interperszonális és a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség. A BBA szilárd alapot, ahonnan a diákok folytatni posztgraduális tanulmányok számos üzleti és menedzsment tudományok, beleértve az AIB 12 hónap MBA.... [-]


BSc

Számítástechnika BSc

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 1 év May 2018 Trinidad és Tobago Trinidad & Tobago Online

Töltse fel az Ön kétéves társult vagy Advanced Diploma at Computer Science vagy szorosan kapcsolódik a kitüntetéssel diploma - mindössze egy év alatt egy kevert elrendezése online tanulmány és előadó vezetett osztályok. [+]

Töltse fel az Ön kétéves társult vagy Advanced Diploma at Computer Science vagy szorosan kapcsolódik a kitüntetéssel diploma - mindössze egy év alatt egy kevert elrendezése online tanulmány és előadó vezetett osztályok.

A programozás és a hálózatépítés terén úttörő szerepet töltsön be az Egyesült Királyság Hertfordshirei Egyetemének nemzetközileg elismert kitüntetéssel szerzett diploma nélkül utazási és szállásköltségek nélkül. Használja ugyanazokat az akadémiai szabványokat és minőségellenőrzési eljárásokat, mintha beiratkoznának az egyenértékű on-campus tanfolyamába.

Előnyeit választotta ezt a programot: Meg tudod csinálni a programot 1 év. Teljesíts négy modult, és kitüntetéssel diplomázz A diákok csak 3 modulot és diplomás nem-kitüntetéssel diplomát. Opció csak szombaton vagy hétköznapokon csak osztályok. Csak 1 3 órás osztály modulonként hetente. Lehetőséget, hogy válasszon a modulokat Által akkreditált ACTT és GATE jóváhagyva! A rugalmasság kezdeni bármelyik 3 félév (január, május és szeptember) Egyes modulok értékelése a tanfolyam csak néhány olyan kombinációja tanfolyam és a vizsga. Miért a Hertfordshirei Egyetem? ... [-]

Videók

QuiTE Awards 2015 Student Support

CTS Teaching and Learning

Student, Lecturer

CTS College a way forward for your future

Whats Next

2016 Thank you CTS College Animated

From the Field to the Office

Kapcsolat

CTS College of Business and Computer Science Ltd

Cím #120 Montrose Main Road, Chaguanas, Trinidad, West Indies
Trinidad & Tobago Online, Trinidad és Tobago
Honlap http://ctscbcs.com/
Telefon +1 868-671-2551