Intézmények & Egyetemek Trinidad és Tobago szigetein

A Legjobb Egyetemek Trinidad és Tobago szigetein 2018

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Trinidad és Tobago. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Trinidad és Tobago itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Trinidad és Tobago és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Trinidad és Tobago, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Trinidad és Tobago közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Trinidad és Tobago

CTS College of Business and Computer Science

BSc BBA Trinidad és Tobago Trinidad & Tobago Online September 2018

Alapítva 1999 októberében, CTS College of Business és a Computer Science (CTSCBCS) széles skáláját kínálja a programok másodlagos posztgraduális diplomát. Mi már átalakult az egyik legelismertebb felsőoktatási intézmények az országban, így kiváló minőségű, jól lekerekített szakemberek, hogy megfeleljen a képességeit felső diplomások szerte a világon. Arra törekszünk, túl tudósok és arra törekszenek, hogy felkészítse a tanulókat a különböző szakmai ismeretek mai szervezet… [+] e. Értékeink, erkölcs és gyakorlatok szilárdan gyökerezik a hallgatói centrikus Küldetés és jövőkép mondatok: Küldetés Ahhoz, hogy a magas minőség és a megfelelő oktatási lehetőségek támogatása mellett kiválóság személyzet és a diákok. Látomás Ahhoz, hogy a legelső szolgáltatója minőségi képzési szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az egyének és szervezetek, hogy elérjék a csúcsra a siker útján a hatékony és eredményes ipar tanfolyamokon, az ügyfél-orientált módon, hogy a legjobb és legképzettebb tutorok és oktatóprogram, helyi, regionális és nemzetközi szinten. Kínálunk akkreditált programok, mint a diploma és a magasabb diploma kurzusok IT és Business Management - köztük a Human Resource Management, pénzügyi és marketing; bachelor fokozatot Computer Science, Informatikai és üzleti adminisztráció és posztgraduális diplomát Business Administration. Ezen kívül azt is széles körű műszaki tanúsítási programokat megdicsérni a tudományos programok, valamint a szakmai fejlődés programok, mint a felügyelő menedzsment és Event Management, hogy bővítse a készségek az egyének, hogy javítsák a piacképességét. A felsőfokú programok nagyon kedvező, ACTT elismert és lehet kitölteni egy reális időn belül. A mesterek és bachelor programok a hallgatók a tudás, a gyakorlati tapasztalatok és a szakmai gyakorlat, hogy dolgozzon ki egy sikeres karrier a szervezet. Hallgatók, amennyiben a lehetőséget, hogy szerezzen egy elismert diploma és ez tekinthető az útlevél felé egy sikeres karrier. A tanulási környezet teljes mértékben támogatja a tudományos és adminisztratív személyzet, akik teljesen képzett szállít professzionális és személyre szabott hallgatói támogatási szolgáltatásokat. A hírnév és a siker kulcsa megjelennek az egyszerű, de hatásos mottója: "ahol az oktatás Beyond Akadémikusok", nyilatkozat arról, hogy már valóban alátámasztják a több száz diák, akik diplomával minden évben. CTS College nyújt oktatási tapasztalat, hogy veszi a diákokat, hogy a tetején lévő karrier választanak, ami a fejlődést és a technológiában rejlő lehetőségeket, ami szükséges az ország stratégiai célkitűzések és fejlesztés. [-]