Hivatalos Leírás

Tokai Egyetem megalapítása óta 1955-ben AD, ez található Taichung Xitun District Tatu-hegység, kulturális keverék, tanulmány, nyitott, és egy gyönyörű campus. Az iskola már kilenc főiskolákon, harmincnégy Tanszék 35 mesterkurzusok (beleértve egy független kutatóintézet, tizennégy Master Program), 14 doktori. Feltéve Arts, Science, Engineering, menedzsment, School of Social Sciences College of Agriculture, kreatív tervezés és Művészeti Főiskola Law School és School of International és a többi kilenc főiskolák, van mintegy hétezer diák ㄧ mint a teljes munkaidőben foglalkoztatottak 500 ember (tanárok, egyetemi adjunktus a 88% vagy több), az iskola területe 1.333.096 négyzetméter széles, az átlagos tanárok és a diákok megoszthatják élettér és a tanulás az iskolákban az ország elsőszámú. Tokai Egyetem, nemcsak az értékelési és vizsgálati diplomások a felső vállalati kedvencek, az Oktatási Minisztérium továbbra is biztosítani díjat magániskolák felülvizsgálat általános iskolai fejlesztési projektek optimális iskola, több folyamatos év az Oktatási Minisztérium "díjat Egyetem tanítási Excellence terv "támogatás, amely bemutatja a iskolai kiválóság és a törekvés a tanítás általános iskolai fejlesztés elismerhető.

Tokai Egyetem az ország első és egyetlen óvoda, alap-, közép-, egyetemi intézet teljes mind a doktori képzés Akadémia is alapítója az első "általános képzés", "munka oktatás" rendszer, hogy mára a University tanulni tárgyak, bányászat, nyitott keret bemutató könyvtár is nyitott nemzeti precedenst.

Donghai iskolai jelenet messze földön ismertek, többek között az építész, IM Pei, Mr. Chen Kuan utat tervezni azt sugallja Church (Luce Chapel), ARTS fákkal szegélyezett sugárúton, az elegáns kelet-tó Jing Yi antik udvar tantermek épület, csendes hatalmas gazdaságok ... stb, hogy egy jó környezet az oktatás és a kutatás.

Elnökök. Amellett, hogy a folytatása a Kelet-Kínai-tenger alapító a keresztény szellem, és végre "holisztikus oktatás" iskola jellemzőit, hanem aktívan támogassák az oktatás fejlesztésére, tudományos és szolgáltatások három területen, elmélyítése oktatási filozófia, amely művelni kellően reagáljon a jövőbeli kihívásokra az élethosszig tartó tanulás személy. Legyen minden ember a Kelet-kínai-tenger nem csak azt a szakértelmet, hogy független gondolkodás, a problémamegoldás és a képesség, a kommunikáció és a koordináció, az önbizalmat, és lesz a felelős és gazdag kulturális műveltség, "több diplomások termékek és helyes működését a szociális ellátás. Ennek eredményeként, a Tokai Egyetemen Graduate Survey értékelése és a vállalati kedvencek közül a legjobb, és az Oktatási Minisztérium továbbra is biztosítani díjat magániskolák az átfogó fejlesztése az iskolai projekt felülvizsgálatát optimális iskolában.

Tokai Egyetem oktatási és szolgáltatás-orientált, hatékonyságát angol tanítás kis csoportokban támogatható ágazat a dicséret, promóciós Tajvan vezető oktatás, interdiszciplináris kutatási központokat hoztak létre: Continental társadalmi-cum-menedzser, Élettudományi Központ és a nanotechnológia központ, cum trópusi ökológiai biológiai sokféleség Center, szoftver technológia és Engineering Center ... és aktívan a nemzetközi gyakorlatnak. Jövő iskola továbbra is fenntartja az "úttörő szellem" az oktatás, az innováció és a haladás, "az igazság, hisz, gyakorolni" a mottó, mint egy hagyományos, Tajvan hozzájárulása az erőfeszítés a felsőoktatásban.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Tunghai University

Oktatási célok: Fejleszteni a képességét, hogy kezelni a kulturális sokféleség globális vállalatok és az ipar. Hogy támogassa karakter fejlődés keretében bölcsészettudomá ... [+]

Oktatási célok Fejleszteni a képességét, hogy kezelni a kulturális sokféleség globális vállalatok és az ipar. Hogy támogassa karakter fejlődés keretében bölcsészettudományi, természettudományi és műszaki képzés. Hogy fokozza az önkifejezés, a kommunikáció és a bizalom a változatos környezet Hogy növelje a globális versenyképesség további egyetemi tanulmányi és szakmai fejlődés. Vonat diákok megértsék a kritikus tényezők, amelyek hatással vannak a fenntartható emberi intézmények, szervezetek, kultúrák és technológiák a különböző társadalmi, természeti és épített környezet. Alapvető kompetenciák Üzleti projekt vagy fenntarthatósági projekt elemzés. Blingual és a kultúrák közötti kommunikáció. csapatmunka. Karizma és a vezetés. Különleges jellemzők Program Ápolja vezetők a globális környezeti látást. Hangsúlyozza egy angol nyelvű hangsúlyt középre politikai, tudományos és műszaki kommunikációs készség. Azokra a problémákra összpontosít, amelyek túllépnek az állami és a nemzeti határokon, még szintén helyi vonatkozású. Fejleszti a tudományos, műszaki és politikai készségek, amelyek célja, hogy kapcsolja erőforrások hatékony környezetvédelmi intézkedéseket. Biztosítja nyári Ipari / helyszíni szakmai lehetőségeket mind helyben, mind külföldön, és felkéri szakma gyakorló hez karriertanácsadás. Designs kizárólag angol alapú esti programok, klubok. Megállapítja átfogó angol tanulási környezetek és gyakorlati tanácsadás. Kijelöl egy teljes munkaidős amerikai tanársegéd, hogy a tanulók a saját szükséges tanfolyamokat. Egyedülálló egész angol tanított általános oktatási tananyag. Együttműködik a partner iskolák Európában és Amerikában hez 2 + 2 és 3 + 2 dual-szakon. jövőbeni lehetőségek ... [-]
Tajvan Nantun körzet
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Tunghai University

Osztály jellemzők: a nemzetközi normák tanterv középpontjában táplálja vezetők a nemzetközi perspektíva, összpontosítás angoltudása az üzleti kommunikáció és a kifejezés ... [+]

Képzés nemzetközi vezetői tapasztalat International Leadership Program Elismerések

Egyedi International College Közművelődési szükséges tanfolyamokat ----- "International Leadership Honors Program" (GL: Global Leadership Honors Program)

International Leadership Program Kitüntetések, hogy fokozza a nemzetközi figyelmet és átfogó képet a diákok, és a nemzetközi szabványoknak. Tudományosan, a "kognitív" és a "Vision" egész tanulmány, feltárására és ismerős építésére. Ezért az általános oktatási tananyag tanítani a diákokat, hogy a professzorok fontos szerepet játszanak. Angol tanítás GL tiszteli kurzusok közé tartozik:

Global Leadership Kitüntetések Program tanfolyamok:... [-]

Tajvan Nantun körzet
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul