TED University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

TED

Törökország alapítója, Mustafa Kemal Atatürk, aki úgy gondolta, hogy az oktatás korszerűsítéséhez fontos szerepet játszik az oktatásban, hangsúlyozta beszédét a török ​​nagy nemzetgyűlés 1925 novemberében tartott megnyitóján. a törökországi modern oktatási rendszerben kitűzött cél a magánvállalkozás bevonására volt szükség. A török ​​oktatási egyesület 1928. október 31-én alakult meg e vízió alapján és összhangban az Atatürk és barátai úttörő erőfeszítéseivel. 1939. december 12-én a kabinet döntése alapján a "Nyilvános Jótékonysági Szövetség" jogállása biztosított.

Amint azt a török ​​kormány elnöke a török ​​oktatási egyesület őrzőjeként kimondja, a charta második szakaszában foglaltak szerint. A TED egy régóta működő civil szervezet, amely ösztöndíjat nyújthat a korlátozott jövedelemmel rendelkező sikeres diákoknak, megnyitja az iskolákat és a kollégiumi nyelvet az idegennyelv-oktatásnak mind Törökországban, mind külföldön, tudományos platformokat épít az oktatás színvonalának növelése érdekében Törökországban, a korabeli világszabványokkal párhuzamosan, felhívja a figyelmet a törökországi oktatási rendszer problémáira és annak lehetséges megoldásaira, és hozzájárul a török ​​oktatási politikák kialakításához. A TED mostanában 38 iskola, 2 képviseleti iroda, egy hallgatói kollégium, egy alumni iroda és számos sportegyesület kapcsolódik iskoláihoz.

TEDU

A TED Egyetemet (TEDU) 2012-ben alapította a Török Oktatási Szövetség (TED), amely 1928 óta előmozdítja az oktatás fejlesztését Törökországban. A TEDU egy progresszív felsőoktatási intézmény, amely integrált megközelítést kínál a felsőoktatásban és egy magas színvonalú diákközpontú oktatási tapasztalattal. Akadémiai szigorú tanfolyamon, dinamikus tanításon, értelmes kutatásokon és számtalan lehetőségen keresztül a diákok helyi és külföldi részvételére törekszünk, a társadalmilag felelős, globálisan gondolkodó, egész életen át tartó tanulók sokszínű közösségének kialakítására törekszünk.

Ezúton meghívjuk a diákokat, hogy aktívan részt vegyenek a TEDU folyamatos tanulásának és termelésének környezetében, és élvezzék a TEDU hallgatói kiváltságát, és sok ösztöndíj lehetősége van.

Küldetés és látomás

  • Olyan iskolákat hozhat létre, amelyek minőségi oktatást nyújtanak török ​​és idegen nyelveken.
  • A tapasztalatok kiterjesztése az oktatás minden szintjére az iskola előtti és az egyetemi szint között országszerte.
  • Adjon otthont a diákok számára, és támogassa a pénzügyi szükségletű sikeres hallgatók oktatását országos ösztöndíjak biztosításával.
  • Hozzon létre tudományos platformokat, hogy a török ​​oktatási színvonalat a kortárs szintekre vigye.
  • A polgári kezdeményezés tevékenységeinek kiterjesztése a nemzetközi platformokra is.
  • Végezzen kutatási projekteket a társadalmi tudatosság növelése érdekében a meglévő oktatási rendszer problémáira és megoldására vonatkozóan.
  • Tevékenyen részt vegyen a török ​​oktatási politika megfogalmazásában.

Helyszínek

Ankara

Address
Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA
Ankara, Ankara, Törökország