Sabanci University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A tudomány, a technológia és a társadalmi struktúrák napról napra történő előrehaladásával a világnak képzettebb személyekre van szüksége, akik rendelkeznek a világ bármely pontján a karrierjéhez szükséges ismeretekkel és készségekkel. Tudatában e sürgetõ kérdésnek, a Sabancı Csoport 1994-ben úgy döntött, hogy létrehoz egy „világegyetemet”, amelyet a Sabancı Alapítvány vezet. A Sabancı Egyetem, a Sabancı Csoport legszélesebb körő társadalmi felelõsségvállalási projektje az oktatás területén, magjait 1995 nyarán, kutatási konferencián vettem be. Jelenleg a Sabancı Egyetem a The World University rangsorában a legmagasabb rangú török egyetem, és csak az egyik a két török egyetem közül, amelyek az 500 legnagyobb rangsorban vannak.

A Sabancı Holding stratégiai portfólió társaság, amely a Csoport ökoszisztémájának hozzáadott értékteremtésére összpontosít, és prioritást élvez a nagy teljesítményű kultúra mellett. A Sabancı csoport vállalatai jelenleg 12 országban működnek. A Sabancı Group 70 vállalatot és 60 000 alkalmazottat foglalkoztat. Ezek a vállalkozások együttesen jelentősen hozzájárultak Törökország gazdaságának fejlődéséhez. A Sabancı Holding saját részvényei, valamint 11 leányvállalatának részvényei a Borsa Istanbul (BIST) tőzsdén vannak jegyezve, és a török részvénypiac teljes piaci kapitalizációjának 8,1% -át teszik ki.

Világszínvonalú karának, globálisan rangsorolt angol nyelvű oktatásának és megfizethető tandíjának a hasonlóan rangsorolt egyetemekhez képest a SU-ban Törökországban lehet tanulni. Az egyetem erõs ösztöndíjakat nyújt minden nemzet és minden oktatási terület hallgatói számára, garantálva a minõség számára hozzáférhetõ oktatást. Az SU minden programot kínál zöld campusán, Isztambulban, Isztambulban, Tuzla-ban.

Oktatás

Az egyetem interdiszciplináris oktatást nyújt három karján, tizenegy egyetemi programmal. Az SU-n a hallgatóknak lehetősége van az első vagy második tanév után választani a fővállalkozóikat. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy eldönthessék, hogy melyik programot kívánják az egyetemen tanulmányozni, és jobban megértsék a felsőoktatást, a saját akadémiai és karrier érdeklődésüket, valamint a tehetségüket.

Kutatás

Sabanci University Törökország egyik leginnovatívabb és kutatás-orientáltabb egyeteme. Filozófiájának részeként az egyetem kutatási erőfeszítéseit elsősorban az alkalmazott és stratégiai kutatások felé irányítja, azzal a céllal, hogy elősegítse az ismereteket, támogassa az oktatást és hozzájáruljon a közösség fejlődéséhez. Az egyetem nagyszámú laboratóriummal és kutatóközponttal büszkélkedhet, ideértve a régió legfejlettebb nanotechnológiai kutatási és alkalmazási központját. Az összes török egyetemen az SU oktatói egységenként a legmagasabb a kutatási jövedelem.

SU számokban

 • 5000+ hallgató
 • 1:11 Kar / hallgatói arány
 • 12.500+ öregdiák
 • 10% -os nemzetközi hallgatói testület
 • 96% -os elhelyezési arány közvetlenül a diploma megszerzése után
 • 102 laboratórium, 8 kutatóközpont, 2 fórum
 • 280+ legmagasabb rangú partner az egész világon a cserevizsgálatokhoz

Karrier kilátások

A Sabanci University végzett diplomások nagyra Sabanci University minden ágazatban és számos országban, mind szakmailag, mind pedig az egyetemi közösségben. A diplomások 96% -a egy éven belül munkát vállal. Az összes öregdiák 81% -a hivatásos karriert folytat egy ismert társaságokban. Az Unilever, az Accenture, a Procter & Gamble, a Ford és a Deloitte & Touche azok a vállalatok, amelyekben öregdiákunk tovább dolgozott.

Az SU oklevél akkor is értékes, ha tudományos karriert kíván folytatni. Az egyetemeink, melyeket diplomáink választották a végzettségre, a Carnegie Mellon Egyetem, a Kaliforniai Egyetem, a Politecnico di Milano, a Bostoni Egyetem, a Harvard Egyetem, a Brown Egyetem, a Stanfordi Egyetem és a Massachusettsi Egyetem.

Minden SU hallgatónak kötelező gyakorlatot kell végeznie a diploma megszerzése előtt. A SU karrierfejlesztési és gyakornoki irodája, amely karrier-tanácsadást nyújt a hallgatók számára, szintén számos munka- és gyakorlati lehetőséget kínál a SU hallgatók számára világszerte, és egyetemi toborzási rendezvényeket tart egy ismert cégeknél.

Campus létesítmények

 • On-campus szállás saját fürdőszobával
 • Egészségközpont
 • 24/7 nyitott információs központ (könyvtár)
 • Teljesen felszerelt Sportközpont
 • Előadóművészeti Központ
 • Étkező, kávézók és éttermek
 • Piac
 • Bank
 • Kozmetikai üzlet
 • Fodrász
 • Egészségközpont

Helyszínek

Isztambul

Address
Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi
No: 27 Tuzla

34956 Isztambul, Isztambul, Törökország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket