Ozyegin University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Kutatási egyetemként az Özyeğin Egyetem mindig új távlatokat nyit meg, és új lehetőségeket kínál a diákoknak, hogy megismerhessék valódi kompetenciáikat. Az Özyeğin egy olyan innovatív oktatási modellt kínál, amely hozzáadott értéket ad a hallgatóknak, és arra törekszik, hogy a diplomások kiemelkedjenek, és egy lépéssel a többiek előtt álljanak. Az Özyeğin Egyetem elsődleges feladata, hogy felkészítse a hallgatókat az üzleti világban lelkes diplomásokra, biztosítva, hogy több idegen nyelvet ismerjenek meg, új tevékenységeket szerezzenek a társadalmi tevékenységeken keresztül, folyamatosan fejlesszék magukat, bővítsék globális elképzelésüket a diploma megszerzése előtt nemzetközi szakmai gyakorlaton keresztül vagy csereprogramok, és mindig a társadalom szolgálatában állnak.

Alapítvány története

A Hüsnü M. Özyeğin Alapítvány 2005 őszén megkezdte az Özyeğin Egyetem létrehozására irányuló erőfeszítéseit. Az Özyeğin Egyetem alapítványa átfogó felméréseket tartalmazott több mint 500 témában, köztük üzletemberek, kar tagjai, valamint egyetemi és középiskolai hallgatók mellett. „Az ágazatok és szakmák fejlesztése Törökországban és a világban” című tanulmány. E tanulmányok eredményei alapján az ARAMA Consulting megkezdte a tervezési folyamatot. Az egyetem alapvető értékeit és elképzeléseit az érdekelt felekkel együttműködve megvitatták és azonosították. Az Özyeğin Egyetem műhelymunkákon keresztül alakította át látását. Több mint 300 résztvevő vett részt ezeken a műhelyeken, köztük üzletemberek, oktatók, egyetemi hallgatók és új diplomások.

Az Özyeğin Egyetem kollektív látásmódjával összhangban, 2007. május 18-án hivatalosan is megalakult egy egyedülálló egyetemként, amely modern oktatási rendszerén keresztül, az életbe integrált innovatív struktúrával, az ágazatokkal összefonódó tudományos szemléletmóddal járul hozzá a társadalmi fejlődéshez. akadémiai programokat.

Az Özyeğin Egyetem 2008 szeptemberében üdvözölte első diákjait az Altunizade Campus-ban, és 2011 szeptemberében megnyitotta Çekmeköy Campus ajtaját.

Çekmeköy Campus

Az Özyeğin Egyetem Çekmeköy Campus egy csendes, nyugodt és nyugodt egyetemi campus. Az OzU Çekmeköy Campus egy vezető építészeti cég, melyet a Cambridge-i Egyetem és a Princeton Egyetem épületei is terveztek. 280 ezer négyzetméteren fekvő területen a campus minden olyan felszerelést és felszerelést kínál, amely szükséges a diákok tudományos fejlődésének elősegítéséhez, valamint a társadalmi, sportos és kulturális rendezvényeknek való kitettségükhöz csendes és kényelmes tantermek, modern tantermek és laboratóriumok révén. 15 000 négyzetméteres Athletic Center, 2600 négyzetméteres könyvtár és két hallgatója 350 és 372 fős kapacitással.

Látomás

Pénzügyileg hozzáférhető és vállalkozói kutatóintézet vagyunk. Minden programunkban nemzetközi és hazai elismerést szeretnénk elérni, mint Törökország, Kelet-Európa és a Közel-Kelet egyik legjobb tíz országát, valamint a világ 200 legjobbjának egyikét. Munkatársaink tudni fogják, hogy azonnali különbséget tesznek a munkáltatóik számára.

Küldetés

Az Özyeğin Egyetem küldetése, hogy megteremtse, megoszthassa és alkalmazza a tudást a társadalom szolgálatában. Alkalmazott kutatási programunk hasznos ismereteket teremt. Tudásunkat oktatási programjainkon keresztül osztjuk meg, amelyek átalakítják diákjaink életét. E tudás alkalmazása gazdasági előnyökkel jár a társadalom számára az induló és a spin-out vállalatok révén, valamint a meglévő vállalatok hatékonyságának és termelékenységének javításával.

Alapértékek

Az Özyeğin Egyetem vezető értékei a szabadság, a rugalmasság, a többdimenziósság és a hozzáférhetőség.

  • Az egyetem az akadémiai szabadság és az intézményi önállóság kérdése.
  • Az egyetem széles körű rugalmasságot biztosít a hallgatóknak, az alkalmazottaknak és az intézményeknek, amelyekkel együttműködik. Olyan jellemzőkkel, mint a rugalmas struktúrák, a dinamikus programok és a kurzusok megválasztásának szabadsága, az egyetem biztosítja a hallgatóknak és a kutatóknak a gyorsan változó üzleti élethez való alkalmazkodás lehetőségét, valamint az oktatási és kutatási lehetőségeket, amelyeket az egyéni különbségek.
  • Az egyetem multidimenzionális megközelítést alkalmaz, amely különböző lehetőségeket és jellemzőket kínál, és olyan környezetet alakít ki, amely különböző kultúrákat és nézőpontokat foglal magában. Az egyetem a sokszínűség környezetében fejlődik ki, különböző lehetőségeket biztosítva a kultúrák közötti cserékhez, valamint támogatja a kreativitást, a tanulást és a felfedezést. Ezzel összefüggésben nagy jelentőséget tulajdonítanak a diákok és a tanárok nemzetközi csereprogramjainak, valamint a nemzetközi tudományos együttműködésnek.
  • Hatékony mûködési és pénzügyi támogatási modell mellett az egyetem pénzügyileg hozzáférhetõ a különbözõ törökországi és régióbeli diákok számára. A hatékony ösztöndíjrendszernek köszönhetően az egyetem lehetőséget teremt a ragyogó és sikeres diákoknak, akiknek a forrása korlátozott; Ezenkívül innovatív kreditrendszer keretében lehetőséget teremt azoknak a hallgatóknak, akik hajlandóak pénzügyi felelősséget vállalni tanulmányaikért.

Megkülönböztetésmentességi nyilatkozat

Az Özyeğin Egyetem oktatási és adminisztratív személyzetet bérel, és nem, faj, szín, nemzeti vagy etnikai származás, vallás, életkor, fogyatékosság, szexuális irányultság vagy nemi identitás alapján elismeri a diákokat, és nem tesz különbséget a nem, faj, szín, nemzeti vagy etnikai származás, hitvallás, vallás, életkor, fogyatékosság, szexuális irányultság vagy nemi identitás oktatási és foglalkoztatási politikáinak, ösztöndíjainak vagy bármely egyetem által támogatott programnak a kezelésében.

Helyszínek

Orman Sokak

Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District,
Orman Street, 34794 Çekmeköy

34794 Orman Sokak, Isztambul, Törökország