Hivatalos Leírás

Rólunk

Kutatási egyetemként az Özyeğin Egyetem mindig új távlatokat nyit meg, és új lehetőségeket kínál a diákoknak, hogy megismerhessék valódi kompetenciáikat. Az Özyeğin egy olyan innovatív oktatási modellt kínál, amely hozzáadott értéket ad a hallgatóknak, és arra törekszik, hogy a diplomások kiemelkedjenek, és egy lépéssel a többiek előtt álljanak. Az Özyeğin Egyetem elsődleges feladata, hogy felkészítse a hallgatókat az üzleti világban lelkes diplomásokra, biztosítva, hogy több idegen nyelvet ismerjenek meg, új tevékenységeket szerezzenek a társadalmi tevékenységeken keresztül, folyamatosan fejlesszék magukat, bővítsék globális elképzelésüket a diploma megszerzése előtt nemzetközi szakmai gyakorlaton keresztül vagy csereprogramok, és mindig a társadalom szolgálatában állnak.

Alapítvány története

A Hüsnü M. Özyeğin Alapítvány 2005 őszén megkezdte az Özyeğin Egyetem létrehozására irányuló erőfeszítéseit. Az Özyeğin Egyetem alapítványa átfogó felméréseket tartalmazott több mint 500 témában, köztük üzletemberek, kar tagjai, valamint egyetemi és középiskolai hallgatók mellett. „Az ágazatok és szakmák fejlesztése Törökországban és a világban” című tanulmány. E tanulmányok eredményei alapján az ARAMA Consulting megkezdte a tervezési folyamatot. Az egyetem alapvető értékeit és elképzeléseit az érdekelt felekkel együttműködve megvitatták és azonosították. Az Özyeğin Egyetem műhelymunkákon keresztül alakította át látását. Több mint 300 résztvevő vett részt ezeken a műhelyeken, köztük üzletemberek, oktatók, egyetemi hallgatók és új diplomások.

Az Özyeğin Egyetem kollektív látásmódjával összhangban, 2007. május 18-án hivatalosan is megalakult egy egyedülálló egyetemként, amely modern oktatási rendszerén keresztül, az életbe integrált innovatív struktúrával, az ágazatokkal összefonódó tudományos szemléletmóddal járul hozzá a társadalmi fejlődéshez. akadémiai programokat.

Az Özyeğin Egyetem 2008 szeptemberében üdvözölte első diákjait az Altunizade Campus-ban, és 2011 szeptemberében megnyitotta Çekmeköy Campus ajtaját.

Çekmeköy Campus

Az Özyeğin Egyetem Çekmeköy Campus egy csendes, nyugodt és nyugodt egyetemi campus. Az OzU Çekmeköy Campus egy vezető építészeti cég, melyet a Cambridge-i Egyetem és a Princeton Egyetem épületei is terveztek. 280 ezer négyzetméteren fekvő területen a campus minden olyan felszerelést és felszerelést kínál, amely szükséges a diákok tudományos fejlődésének elősegítéséhez, valamint a társadalmi, sportos és kulturális rendezvényeknek való kitettségükhöz csendes és kényelmes tantermek, modern tantermek és laboratóriumok révén. 15 000 négyzetméteres Athletic Center, 2600 négyzetméteres könyvtár és két hallgatója 350 és 372 fős kapacitással.

Látomás

Pénzügyileg hozzáférhető és vállalkozói kutatóintézet vagyunk. Minden programunkban nemzetközi és hazai elismerést szeretnénk elérni, mint Törökország, Kelet-Európa és a Közel-Kelet egyik legjobb tíz országát, valamint a világ 200 legjobbjának egyikét. Munkatársaink tudni fogják, hogy azonnali különbséget tesznek a munkáltatóik számára.

Küldetés

Az Özyeğin Egyetem küldetése, hogy megteremtse, megoszthassa és alkalmazza a tudást a társadalom szolgálatában. Alkalmazott kutatási programunk hasznos ismereteket teremt. Tudásunkat oktatási programjainkon keresztül osztjuk meg, amelyek átalakítják diákjaink életét. E tudás alkalmazása gazdasági előnyökkel jár a társadalom számára az induló és a spin-out vállalatok révén, valamint a meglévő vállalatok hatékonyságának és termelékenységének javításával.

Alapértékek

Az Özyeğin Egyetem vezető értékei a szabadság, a rugalmasság, a többdimenziósság és a hozzáférhetőség.

  • Az egyetem az akadémiai szabadság és az intézményi önállóság kérdése.
  • Az egyetem széles körű rugalmasságot biztosít a hallgatóknak, az alkalmazottaknak és az intézményeknek, amelyekkel együttműködik. Olyan jellemzőkkel, mint a rugalmas struktúrák, a dinamikus programok és a kurzusok megválasztásának szabadsága, az egyetem biztosítja a hallgatóknak és a kutatóknak a gyorsan változó üzleti élethez való alkalmazkodás lehetőségét, valamint az oktatási és kutatási lehetőségeket, amelyeket az egyéni különbségek.
  • Az egyetem multidimenzionális megközelítést alkalmaz, amely különböző lehetőségeket és jellemzőket kínál, és olyan környezetet alakít ki, amely különböző kultúrákat és nézőpontokat foglal magában. Az egyetem a sokszínűség környezetében fejlődik ki, különböző lehetőségeket biztosítva a kultúrák közötti cserékhez, valamint támogatja a kreativitást, a tanulást és a felfedezést. Ezzel összefüggésben nagy jelentőséget tulajdonítanak a diákok és a tanárok nemzetközi csereprogramjainak, valamint a nemzetközi tudományos együttműködésnek.
  • Hatékony mûködési és pénzügyi támogatási modell mellett az egyetem pénzügyileg hozzáférhetõ a különbözõ törökországi és régióbeli diákok számára. A hatékony ösztöndíjrendszernek köszönhetően az egyetem lehetőséget teremt a ragyogó és sikeres diákoknak, akiknek a forrása korlátozott; Ezenkívül innovatív kreditrendszer keretében lehetőséget teremt azoknak a hallgatóknak, akik hajlandóak pénzügyi felelősséget vállalni tanulmányaikért.

Megkülönböztetésmentességi nyilatkozat

Az Özyeğin Egyetem oktatási és adminisztratív személyzetet bérel, és nem, faj, szín, nemzeti vagy etnikai származás, vallás, életkor, fogyatékosság, szexuális irányultság vagy nemi identitás alapján elismeri a diákokat, és nem tesz különbséget a nem, faj, szín, nemzeti vagy etnikai származás, hitvallás, vallás, életkor, fogyatékosság, szexuális irányultság vagy nemi identitás oktatási és foglalkoztatási politikáinak, ösztöndíjainak vagy bármely egyetem által támogatott programnak a kezelésében.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BA

Ozyegin University

Az egyetemi vállalkozói program célja, hogy "független", "vállalati" és "szociális" vállalkozókat készítsen, akik a megvalósításban rejlõ innovációkkal, valamint az által ... [+]

Áttekintés

Az egyetemi vállalkozói program célja, hogy "független", "vállalati" és "szociális" vállalkozókat készítsen, akik a megvalósításban rejlõ innovációkkal, valamint az általuk létrehozott üzleti és foglalkoztatási lehetõségekkel járnak.

A program arra törekszik, hogy felkészítse a hallgatókat a szükséges oktatással és képességekkel a potenciális üzleti lehetőségek megtalálásához és felméréséhez, és értékesíthető és fenntartható gazdasági termékekké és szolgáltatásokká alakítsa át, ezáltal új üzleti és foglalkoztatási lehetőségeket teremtve. A vállalkozói diákok tudatosságának növelése érdekében a program nem csak a bennük rejlő lehetőségeket és lehetőségeket kínálja a vállalkozói készségek elsajátítására és / vagy fejlesztésére, hanem vállalkozói magatartásra, hozzáállásra és képességekre is.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

A közgazdaságtan megmagyarázza, hogy az emberek hogyan választanak és segítenek megérteni a társadalmi, üzleti és globális problémákat. A közgazdaságtan különösen hasznos ... [+]

Áttekintés

A közgazdaságtan megmagyarázza, hogy az emberek hogyan választanak és segítenek megérteni a társadalmi, üzleti és globális problémákat. A közgazdaságtan különösen hasznos fő szerepet játszik a mai változó globális munkaerőpiacon. A közgazdaságtudományi diploma olyan problémamegoldó és elemző készségeket kínál, amelyek számos szakmában és karrierben alkalmazhatók.

A program célja, hogy megértse a vállalkozások és a fogyasztók döntéseit, valamint a gazdasági kérdések hatásait és okait. Az Özyeğin University Közgazdaságtudományi Özyeğin University elkötelezett az első osztályú egyetemi és diplomás programok megvalósításában és a kiváló minőségű közgazdasági kutatások előkészítésében.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az egyetemi Management Information Systems program célja, hogy ápolják a csúcsminőségű diplomások, akik képesek kielégíteni a vállalkozások igényeit az információk létreh ... [+]

Áttekintés

Az egyetemi Management Information Systems program célja, hogy ápolják a csúcsminőségű diplomások, akik képesek kielégíteni a vállalkozások igényeit az információk létrehozása, tárolása, hozzáférése és megosztása; akik rendkívül fejlett készségekkel és kompetenciákkal rendelkeznek ahhoz, hogy tervezzenek, tervezhessenek, hozzanak létre és kezelhessék a szükséges módszerek, folyamatok és rendszerek megszerzését, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megfeleljenek az információs igényeknek akár a vállalati vállalkozásoknak, akár a saját vállalkozásuknak; és képesek azonosítani, teljesíteni és kezelni az ilyen igényeket műszaki, gazdasági és stratégiai elemzések elvégzésével.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Üdvözöljük az Özyeğin University Nemzetközi Kapcsolatok Osztályán. A nemzetközi kapcsolatok a társadalomtudományok olyan területét jelentik, amely a történelemről, a közg ... [+]

Áttekintés

Üdvözöljük az Özyeğin University Nemzetközi Kapcsolatok Osztályán. A nemzetközi kapcsolatok a társadalomtudományok olyan területét jelentik, amely a történelemről, a közgazdaságtudományról és a szociológiáról különböző interdiszciplináris módszereket alkalmaz a nemzetközi szereplők - államok, nemzetközi szervezetek, multinacionális vállalatok és nem kormányzati szervezetek - közötti kapcsolatok tanulmányozására. E kapcsolatok elméleti és empirikus vonatkozásain kívül a nemzetközi kapcsolatok tanulmányozzák földrajzi és regionális szerepüket is. Az ezekből a kapcsolatokból eredő kölcsönhatások olyan jelenségekhez vezetnek, mint a nemzetközi és regionális biztonság, a migráció, a nemzetközi jogi koncepciók megváltoztatása, háborús bűncselekmények, a konfliktus utáni újjáépítés és az államépítés.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

A világpiacok integrációjának korában egyre nagyobb a verseny a hatalmas lehetőségekkel együtt. Amint a pénzügyi szolgáltatási ágazat tovább fejlődik, a képzett emberi er ... [+]

Áttekintés

A jól működő pénzügyi szektor nem csupán a gazdasági fejlődés eredménye, hanem a fenntartható növekedés egyik fő mozgatórugója is.

A világpiacok integrációjának korában egyre nagyobb a verseny a hatalmas lehetőségekkel együtt. Amint a pénzügyi szolgáltatási ágazat tovább fejlődik, a képzett emberi erőforrások iránti igény is nő. Annak érdekében, hogy diplomások sikeresek legyenek egy rendkívül versenyképes piacon, amely értékeli a szakértelmet és a megbízhatóságot, elkötelezettek vagyunk a tudásuk, készségeik és képességeik előmozdítása mellett.

Az egyetemes Nemzetközi Pénzügyi Program híres karával, erős tantervével és a pénzügyi szolgáltatási szektorral kapcsolatos kapcsolatokban olyan szakembereket kíván végezni, akik ismerik a mai kihívásokkal járó gazdasági és társadalmi kérdéseket. Küldetésünk, hogy felkészítsük hallgatóinkat a jövőbeli pályafutásaikhoz szükséges eszközökre és készségekre, és biztosítsák számukra az alapot, amelyre szükségük van ahhoz, hogy megfelelő vezetőkké váljanak, akik vezető szerepet töltenek be szakmai és mindennapi életükben... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Özyeğin University elindította a Nemzetközi Üzleti és Kereskedelmi Programot, amelynek ambiciózus célja a holnap globális szakértőinek oktatása, akik megfelelnek a nemzet ... [+]

Áttekintés

Özyeğin University elindította a Nemzetközi Üzleti és Kereskedelmi Programot, amelynek ambiciózus célja a holnap globális szakértőinek oktatása, akik megfelelnek a nemzetközi üzleti világ igényeinek és kihívásainak. A program fő célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges készségeket és eszközöket ahhoz, hogy versenyképessé válhasson egy erősen globalizált világban. A program megkívánja, hogy a diákok válasszanak egy olyan szakterületet, ahol a hallgatók megismerik a régió társadalmi szerkezetét, nyelvét, és még fontosabb üzleti gyakorlatát. Ahhoz, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzen, a tanszék arra ösztönzi a tanulókat, hogy szakképzettséggel vagy továbbképzéssel rendelkezzenek rangos vállalatok, egyetemek vagy intézmények számára kiválasztott szakterületükön.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az Özyeğin University Pszichológia Program feladata, hogy hozzájáruljon a társadalmi problémák megoldásához azáltal, hogy dinamikus és kompetens oktatói által létrehozott ... [+]

Áttekintés

Az Özyeğin University Pszichológia Program feladata, hogy hozzájáruljon a társadalmi problémák megoldásához azáltal, hogy dinamikus és kompetens oktatói által létrehozott pszichológiai ismereteket átruházza az élet minden vonatkozására, és új pszichológusokat hoz létre a pszichológia elméleti és gyakorlati területén. Célunk az univerzális oktatás nyújtása azáltal, hogy figyelembe veszi az új fejleményeket a pszichológia birodalmában, valamint az ország igényeit; és táplálja a tanulási és gyakorlati környezetet diákjaink számára, hogy szakmai gyakorlatukat és készségeiket a gyakorlatba helyezzék, tovább növelve tudományos és személyes fejlődésüket.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

A gyorsan változó versenyképes világ olyan embereket igényel, akik képesek létrehozni, felhasználni és kezelni a kreatív tudást. A fő cél az egyetemi üzleti adminisztráci ... [+]

Áttekintés

A TODAY AND HOLTOR ÜZLETI ÉLETÉRŐL

A gyorsan változó versenyképes világ olyan embereket igényel, akik képesek létrehozni, felhasználni és kezelni a kreatív tudást. A fő cél az egyetemi üzleti adminisztráció program célja, hogy a hallgatók olyan vezetői vízió, amely összekapcsolja a mai követelmények és a holnap növekvő értékek, valamint a nevelés vezető vezetői jelöltek, akik képesek vállalni vezető szerepet az üzleti világban, valamint a vállalkozók, akik a gazdaság hajtóereje.

Első és második évük során a hallgatók részt vesznek a tanfolyam elsősorban alapjai tanfolyamok és szükséges kurzusok. A második évfolyamtól kezdve a diákok egy sor Sectoral Solutions tanfolyamot vesznek igénybe, ahol kezdetben megismerkednek különböző üzleti szektorokkal, például pénzügyi szolgáltatásokkal, egészségügyi ellátással vagy fogyasztói és ipari termékek gyártásával. Harmadik és negyedik éve alatt a diákok elsősorban választható kurzusokat választanak.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

Ozyegin University

Az Osztrák Építészettudományi és Építészmérnöki Kar által felkínált Interior Architecture és Környezettervezési Program célja, hogy a diplomások belső építészeként készül ... [+]

Áttekintés

Az Osztrák Építészettudományi és Építészmérnöki Kar által felkínált Interior Architecture és Környezettervezési Program célja, hogy a diplomások belső építészeként készüljön, akik nagy hangsúlyt fektetnek a környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatóságra, a fenntarthatósági koncepciókat nemcsak a térbeli tervezésben, a termékekben és anyagokat, de minden tervezési és gyártási folyamatban.

A program célja a tervezési ismeretek és készségek előmozdítása a környezeti, társadalmi és technológiai környezetek szigorú kutatásával elméleti és alkalmazott kutatások révén, valamint a jobb életterek létrehozásának kísérleti, kritikus és kreatív perspektívái kidolgozásával.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az Özyeğin University Alkalmazott Tudományok Iskolája által kínált Egyetemes Hotel Menedzsment Program egy 4 éves akadémiai program, amelyet Törökországban elsőként indít ... [+]

Áttekintés

Az Özyeğin University Alkalmazott Tudományok Iskolája által kínált Egyetemes Hotel Menedzsment Program egy 4 éves akadémiai program, amelyet Törökországban elsőként indítottak azzal a nyilvánosan bejelentett célkitűzéssel, hogy ezen a területen a legjobb húsz (20) nemzetközi tudományos program közül 2020-ig.

A jegyzőkönyvet aláírták az Özyeğin University Hotel Menedzsment Programja és a Swissôtel Hotels között

Továbbá az Özyeğin University Alkalmazott Tudományok Iskolájának Igazgatói Programja jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy létrehozza a Özyeğin University Tanácsadó Testületét, amely a világon működő tanácsadó testületet hozta létre, amely 12 aktív, veterán vezetőt vezetett be a vendéglátás és a turizmus területén, első ülését tartva, és 2009. július 16-án felszólította munkáját. Ma a Tanácsadó Testület büszke tizennyolc (18) tagjára, akik iránymutatást adnak az egyetemi hallgatók hallgatóknak Mentorokként.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Mivel építészmérnöki és építészmérnöki kar Törökországban első ízben alakult Törökországban, a Kommunikációs Design Tanszék négyéves alapképzési programot kínál, amelynek ... [+]

Áttekintés

Mivel építészmérnöki és építészmérnöki kar Törökországban első ízben alakult Törökországban, a Kommunikációs Design Tanszék négyéves alapképzési programot kínál, amelynek célja a kommunikáció tervezésének elveinek, elméleteinek és gyakorlatának megértése az ötletek közvetítésével és kép, szöveg és hang a leghatékonyabb formában. Az olyan területeken, mint az információs architektúra, az interaktív felülettervezés, a multimédiás alkalmazások, a kommunikációs technológiák új generációja és az interaktív kiállítási rendszerek, ez a program kölcsönösen támogatja a kar többi részlegeit. Diákjaink, a kommunikációs tervezési alapelvek erős hátterének megszerzése mellett, széles körű, széleskörű ismeretekkel is rendelkezhetnek, vagy a moduláris programunkon keresztül mélyreható ismeretek megszerzésével személyesen koncentrált területen szakértőként tudunk végződni.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az egyetemi légiközlekedési irányítási program büszke a gazdag tananyag, amelynek célja, hogy erős alapot építeni mind a menedzsment és a repülés számos főbb és alapvető ... [+]

Áttekintés

Az egyetemi légiközlekedési irányítási program büszke a gazdag tananyag, amelynek célja, hogy erős alapot építeni mind a menedzsment és a repülés számos főbb és alapvető tanfolyamokon keresztül. A program átfogó tanterve bemutatja a hallgatókat a vezetés és a repülés területén, felszerelve őket mélyreható ismeretekkel és fejlett készségekkel mindkét területen. Az egyetemi légiközlekedés-irányítási program gazdagodik a különböző tudományágak választékának választékával, amely lehetőséget biztosít a hallgatók számára arra, hogy szakértelmüket specializálják. Egy igazán nemzetközi elképzelés elfogadásával a program arra is törekszik, hogy nemzetközi tapasztalatcserét és gyakornoki lehetőségeket biztosítson a megkülönböztetett tudományos feljegyzésekkel rendelkező diákok számára.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az angol nyelvű előkészítő program sikeres elvégzésével rendelkező hallgatók jogosultak elindítani a 4 éves egyetemi szakképzési programot. Akadémiai kurzusokat, valamint ... [+]

Áttekintés

Az angol nyelvű előkészítő program sikeres elvégzésével rendelkező hallgatók jogosultak elindítani a 4 éves egyetemi szakképzési programot. Akadémiai kurzusokat, valamint elméleti alapképzést az Özyeğin University Egyetemi Szakmai Repülés Programja nyújt be, míg a repülési képzést az AYJET Anatóliai Csillag Flight Training Organisation kínálja az Özyeğin és az AYJET között aláírt Akadémiai Együttműködési Jegyzőkönyv szerint. Diplomások is minősülnek a Polgári Repülési Főigazgatóság (SHGM) által kibocsátott Pilot License (ATPL) számára.

"A leendő hallgatóknak az engedélyezett repülésügyi központok által kibocsátott első osztályú egészségügyi bizonyítványt (1. osztály) kell benyújtaniuk, amelyet a Polgári Repülési Főigazgatóság (SHGM) elismertek, valamint egy tiszta egészségügyi dokumentumot, amely kimondja, hogy" léteznek nincs olyan akadály vagy korlátozás, amely megakadályozná, hogy a birtokos egyetlen pilóta által hitelesített repülőgépeken pilóta-felügyelőként szolgáljon. "... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az Elektromos Elektrotechnika Egyetemi Programja 2009 szeptemberében üdvözölte az első hallgatóit. A tanterv első struktúráját az ABET kritériumának irányítása alatt vége ... [+]

ÁttekintésAz Elektromos Elektrotechnika Egyetemes Programja 2009 szeptemberében üdvözölte első hallgatóit. A tanterv első struktúráját az ABET kritériumának irányítása alatt végezték el a világ vezető számítógépes iskoláinak és Törökországának vizsgálatával, az összes érdekelt fél replay-jaival és tanácsadók. Tanszékünk a Bolognai szabványokat is tartalmazza. A 2014-ben elvégzett új értékelési szakasz fényében úgy döntöttünk, hogy a MÜDEK (Mérnöki Programok Értékelési és Akkreditációs Szövetsége)Oktatási célokA diplomások képesek lesznekvillamos elektronikai mérnökökként, kutatóként vagy vezetőként működik nemzeti vagy nemzetközi cégeknél,mester- vagy doktori fokozatot folytatni az elektromos elektronikus mérnökökben vagy kapcsolódó témakörben, világszerte iskolai iskolákban, és végül a tudományos életben, valamintúj termékek kifejlesztése az elektromos elektronikus mérnökök fejlesztése és / vagy új high-tech vállalatok megkezdése alapján.A program eredményeiDiákjaink az érettség, a képességek és a viselkedések alatt szerezhetik meg az érettségüket.Alapvető eredmények 1. Képes hatékony kommunikációra, jelentés írására és bemutatására török és angol nyelven. 2. Képesség önálló munkára, valamint interdiszciplináris és multidiszciplináris munkacsoportokban. 3. Az élethosszig tartó tanulás szükségességének és az információhoz való hozzáférés szükségességének elismerése, a tudomány és a technológia fejlődésének nyomon követése, és folyamatosan újraéleszteni magát. 4. A projektmenedzsment, a kockázatkezelés, az innováció és a változáskezelés ismerete, a vállalkozói szellem és a fenntartható fejlődés. 5. A szektorok tudatosítása és üzleti terv készítésének képessége. 6. A szakmai és etikai felelősség megértése és az etikus magatartás bemutatása.Műszaki Kar speciális eredményei 7. Mérnöki problémák ismerete, a műszaki megoldások globális és társadalmi hatása az egészségre, a környezetre és a biztonságra és azok jogi következményeire. 8. A műszaki alkalmazásokban alkalmazott mérnöki alkalmazások és szabványok ismerete. 9. Képes azonosítani, megfogalmazni és megoldani... [-]
Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az ipari formatervezési szakma célja az emberek problémáinak megoldása, életminőségük javítása és az élet élvezetesebbé tétele az innovatív termékek, szolgáltatások és re ... [+]

Áttekintés

Ipari formatervezés

Az ipari formatervezési szakma célja az emberek problémáinak megoldása, életminőségük javítása és az élet élvezetesebbé tétele az innovatív termékek, szolgáltatások és rendszerek kialakításával és fejlesztésével. A meglévő tapasztalatok elemzése, a megszakadt tapasztalatok javítása és az új felhasználói élmények javaslata a szakma középpontjában áll. Az ilyen erőfeszítések eredményei a mindennapi használatra kerülő termékek, szolgáltatások és rendszerek széles skálája. Ezek közé tartozik a CocaCola palack, amely márka-ikon lett, a Sony Walkman, amely megváltoztatta a zenehallgatási gyakorlatot és az Apple iPhone-t, amely újraértelmezte a telefonokkal való kapcsolatunkat. Ezek a példák az ipari tervezők széles körű munkaterületét is hangsúlyozzák. Törökország egyedülálló társadalmi és kulturális kontextusa kiterjeszti az ipari tervezés alkalmazását hazánkban. A fejlesztésekre és a gazdasági növekedésre való összpontosítás mellett a vállalatok irányításukat az ipari tervezés felé irányították, hogy innovatív megoldási javaslatokat teremtsenek. Ebben a tekintetben az ipari tervezést az innováció új forrásaként értékelik, és ezáltal a versenyt.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az Egyetemi Gasztronómiai és Kulináris Művészeti Program célja a diákok, akik törekszenek arra, hogy folytassa a szakmai karrier a kulináris művészetek és az élelmiszer-s ... [+]

Áttekintés

Az Egyetemi Gasztronómiai és Kulináris Művészeti Program célja a diákok, akik törekszenek arra, hogy folytassa a szakmai karrier a kulináris művészetek és az élelmiszer-szolgáltatások. Ez a négy (4) éves képzési program integráltan működik az éttermi menedzsmenttel, és az egyik ilyen fajta Törökországban. A program szilárd alapvonalat biztosít a kulináris művészetek alapvető kurzusaival, amelyet a fejlett gasztronómiai technikák gazdagított tanfolyama követ; és később bevezeti a diákokat az éttermi menedzsmentbe. A négyéves tanulmányi időszak alatt a diákok megtanulják a kulináris világ titkait, és gyakorlati tapasztalatokat szereznek azáltal, hogy elméleti ismereteiket az alkalmazott tanfolyamokon gyakorolják.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az ipari mérnöki egyetemi kurzus 2009 szeptemberében üdvözölte első diákjait. A tanterv első struktúráját az ABET kritérium irányítása alatt végezték el a vezető ipari mé ... [+]

Rólunk

Az ipari mérnöki egyetemi kurzus 2009 szeptemberében üdvözölte első diákjait. A tanterv első struktúráját az ABET kritérium irányítása alatt végezték el a vezető ipari mérnöki iskolák világszerte és Törökországban, az összes érdekelt fél megjegyzéseinek megfelelően tanácsadók. Tanszékünk a bolognai szabványokat is tartalmazza. A 2014-ben elvégzett új értékelési szakasz fényében úgy döntöttünk, hogy a MÜDEK (Mérnöki Programok Értékelési és Akkreditációs Szövetsége)

Oktatási célok

A diplomások képesek lesznek

ipari mérnökként, kutatóként vagy vezetőként dolgozik nemzeti vagy nemzetközi vállalatoknál,mester- vagy doktori fokozatot folytatnak az ipari mérnökök vagy más kapcsolódó területek területén, világszerte oktató iskolákban, végül pedig a tudományos életben,új termékek kifejlesztése az ipari mérnökök előrehaladásán és / vagy új, csúcstechnológiai vállalatok megkezdésén alapulva.A program eredményei... [-]
Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

A Gépészmérnöki Tudományok Egyetemi Programja 2009 szeptemberében üdvözölte első hallgatóit. A tanterv első struktúráját az ABET kritériumának irányítása alatt végezték e ... [+]

Áttekintés

Özyeğin University Gépészmérnöki Tanszékét 2009-ben hozták létre. 2014-ben az első végzettséggel rendelkezők rendelkeznek. 2015-ig kutatási és oktatási tevékenységet folytatunk 9 kari taggal, akik szakértelemmel rendelkeznek az energia, a mechatronika és az anyagok területén. Az osztály ösztöndíj-aránya 60%. 2015-re 54 új hallgató regisztrálhat a gépészmérnöki programra.

Küldetésünk

A Gépészmérnöki Tanszék küldetései a hatékony mérnökök és tudósok képzése olyan vállalkozói és kutatói lélekkel, akik alapvető tudományos és technikai ismeretekkel rendelkeznek, és képesek olyan modern technológiák használatára, amelyek elengedhetetlenek az új elméletek és technológiák kialakításában és kifejlesztésében a társadalom és az ipar számára szükséges eszközök, rendszerek és folyamatok megvalósításához, valamint az ipar és más intézmények együttműködésében végzett alap- és alkalmazott kutatások elvégzéséhez a társadalom által igényelt új információk eléréséhez és a fejlett technológiai termékek és folyamatok.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

A Computer Science egyetemista programja 2010 szeptemberében üdvözölte az első hallgatóit. A tanterv első struktúráját az ABET és az ACM (Association of Computing Machine ... [+]

Áttekintés

A technológia életünk elengedhetetlen részévé vált, és a technikától függővé váltunk. Ez azt a benyomást kelti, hogy most már többet tudunk a technológia és a tudomány területén. De mennyire pontos ez? A technológiai függőségre nézve veszélyt jelenthet: korlátozhatja a gondolkodást, a találmányt és a kreativitást, és végül gyengítheti a tudomány és a technológiai termelés erejét. Így a mérnöki kar küldetése az lenne, hogy ifjúságunkat a technológiai felhasználóktól technológiai alkotókká alakítsuk át a technika óriási óceánjában. Azok a mérnökök, akiket elősegítünk, tudniuk kell, hogy a tudásuk és készségeik legalább felének ahhoz, hogy létrehozzák a mobiltelefonjukat, amit a kezükben tartanak, valójában a saját elméjükben nyugszanak. A megalapozott magabiztosság és a tudás felhalmozása bizonyosan különbséget tesz jövőbeli vállalkozói törekvéseikben és az akadémiai világ tudományos termeléssel való csatlakozásában. Tudnunk kell, hogy minden sikeres technológiai kezdeményezés mögött olyan egyének állnak, akik elsődleges elvként elfogadták a tudás, a kemény munka és a racionális gondolkodás felhalmozását. A népszerű gondolkodással ellentétben a "jó ötlet" soha nem elegendő technológiai óriás létrehozására. Ezek szem előtt tartásával tanítunk tanítványainkat, hogy a gondolkodás legfontosabb módjai a tanulás, megkérdezés és elemzés. Miközben ezt tesszük, vállalkozói mérnököket is felkészítünk, segítenek nekik az iparral való integrációban, és felfedezzék azokat a diákjainkat, akik korábbi színpadon szeretnének egy akadémiai pályát folytatni, hogy a megfelelő kurzust irányítsák.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Ozyegin University

Az Özyeğin University Építőmérnöki Programja törekszik egy olyan új generációs mérnökök ápolására, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek és kiterjedt kapacitással ren ... [+]

Áttekintés

Az Özyeğin University Építőmérnöki Programja törekszik egy olyan új generációs mérnökök ápolására, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek és kiterjedt kapacitással rendelkeznek a legmodernebb technológiák alkalmazására az építőmérnöki alkalmazásokhoz; mind a tervezés, mind a gyakorlat tekintetében széles körű szakismerettel rendelkeznek szakterületeik terén; személyes, kulturális és társadalmi értékekre szentelve; amely intenzív lelkesedést és erős gondolkodási, kérdéses és tanulási vágyat mutat. Munkatársaink kiváltságosak lesznek ahhoz, hogy olyan pozíciókat szerezzenek az építőmérnöki területen, amelyek mélyreható specializációt igényelnek az állandóan változó üzleti világban.... [-]

Törökország Orman Sokak
Szeptember 2020
Angol
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy
34794 Orman Sokak, Isztambul, Törökország