Hivatalos Leírás

47 éves tudás és tapasztalat

MEF University 2014-2015-ös tanévben az első diákjait elismert MEF University célja, hogy olyan egyetemré váljon, amely a vállalkozói szellemet, az innovatív gondolkodást és a kreativitást az előtérben tartja és képes arra, hogy sajátos oktatási modelljével globális és helyi hozzáadott értéket teremtsen.

Vízió és küldetés

Látomás

Oktassa az innovatív és vállalkozói globális vezetőket a jövő alakításához.

Küldetés

Előre gondolkodó diákok, akik képesek nemzeti és nemzetközi szinten versenyezni, és nemzeti identitásukat globális értékekkel társítani; akik folyamatosan fejlesztik magukat, mesterképzéssel, tisztelettel viselkednek a környezet felé, tiszteletben tartják a társadalmi és etikai értékeket; akik képesek a kreativitásuk, a vállalkozói szellemük és a vezetői képességeik kombinálására és alkalmazására a kutatási kompetenciájukkal annak érdekében, hogy az új okokat megszakítsák a nemzeti és nemzetközi színtéren,

Összegyűjti és támogassa a kutatás-orientált, vezető kutatókat, akik globálisan jelentős mértékben hozzájárulnak szakmai területeikhez, tudományukhoz és technológiájukhoz,

Létre kell hozni és fenntartani a szükséges infrastruktúrát és inspiráló környezetet a kar, a diákok és a személyzet számára, hogy ezeket a célokat elérhesse.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Az Alapítvány mögöttünk

A MEF Oktatási Intézmények alapvető célja a törökországi minőségi oktatás vezetőiént nemzeti és nemzetközi iskoláikban, hogy az egyetemi oktatással kapcsolatos tartós küldetésüket erősítse.

A MEF Oktatási Intézményei különbséget hoztak az oktatásban a 43 éves tudás és tapasztalat felhalmozódásával, és a MEF University az İbrahim Arıkan Oktatási és Tudományos Kutatási Alapítvány hozta létre azzal a céllal, hogy ezt a sikert a felsőoktatás szintjén folytassa.

MEF University 2014-2015-ös tanévben az első diákjait elismert MEF University célja, hogy olyan egyetemré váljon, amely a vállalkozói szellemet, az innovatív gondolkodást és a kreativitást az előtérben tartja és képes arra, hogy sajátos oktatási modelljével globális és helyi hozzáadott értéket teremtsen.

MEF University elvégezte a szükséges előkészületeket, hogy olyan egyetemré válhasson, amely képes megfelelni a jelenlegi század követelményeinek, világszerte elismert diplomával rendelkezik, és nemzetközi egyetemi és adminisztratív szervezete, dinamikus és hozzáférhető menedzsment-megközelítése mellett magas rangú helyet foglal el valamint az innovatív és környezettudatos megközelítése a fizikai infrastruktúra megteremtésében.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Egyetemi élet

MEF University campusja Maslakban, Isztambul pénzügyi és kereskedelmi központjában található. A campus kényelmesen megközelíthető az ITU Maslak metróállomástól. A campus, ahol a diákok képesek kielégíteni mindennapi szükségleteiket, sok lehetőséget kínál a gazdagabb hallgatói életre, és az egyetem melletti elérhető kulturális és művészeti platform lehetővé teszi a diákok számára, hogy olyan életminőséget tapasztalhassanak, amely túlmutat a hiteken. Diákjaink képesek lesznek lépést tartani a kulturális és művészeti rendezvényekkel az egyetem melletti komplexumnak köszönhetően, és lehetőségük nyílik a helyi üzleti élet megismerésére is Maslak fontos és központi elhelyezkedésének köszönhetően. A MEF University Maslak Campus modern tantermeivel és társadalmi életeivel várja Önt.

Megfordult a tanulás

Gyorsan fejlődő információs technológia magában foglalja és megváltoztatja életünk minden aspektusát, hogy hogyan kölcsönhatásba lépünk egymással, hogyan olvasunk könyveket, hogyan rendeljük az ételt, hogyan találkozunk egy üzleti találkozóra. Miért nem változik meg a tanulás módja is?

Mi a megtanult tanulás?

Eric Mazur, a Harvard Egyetem fizikai professzora két lépésben határozza meg a tanulást. Az első lépés a tudástranszfer (a tudás forrásától a tudásnak a tanár és a különböző források révén történő továbbítása), a második pedig a tudás internalizálása.

A hagyományos oktatási rendszerben a kar tagjai megkönnyítik a tudás átadását az osztályteremben lévő diákok számára, míg a diákok a feladatok elvégzésének és a tudás internalizálásának nehéz feladatával szembesülnek. A Flipped Learning modellben a hallgatói ismeretek átadása az osztály előtt történik a kar tagjai által készített kurzus videókon keresztül, valamint olyan támogató anyagok, mint a cikkek, az Excel lapok, a pdf, a vizuális képek, a képek és a PowerPoints. Ez azt jelenti, hogy a közvetlen tanítás a csoport tanulási helyéről az egyéni tanulási térre lép. Az így létrejött csoportterület átalakult tanulási környezetvé válik, amely dinamikus és interaktív, ahol a tanár a diákokat irányítja, amikor fogalmakat alkalmaz, és kreatívan részt vesz a témában. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy a tanár és az osztálytársak közreműködésével internalizálják és fejlesszék tudásukat - a tanuló valódi lényegét - az osztályteremben.

Miért van szükség a Flipped Learning Systemre?

Az internetes technológia bevezetése után született emberek, amelyek mindennapi életünkben mindenütt jelen vannak, sokkal gyorsabbak, mint az előző generációk, hogy felzárkózzanak a digitális világhoz, és mit foglal magában. Ennek egyik legjobb példája a 2006. szeptember 25-i történet, amely szerint egy 3 éves fiatal online otthon jött létre a számítógépen, és sikerült vásárolni egy autót, mivel az anya elfelejtette kijelentkezni az internetes fiókjából, (BBC News ). Az Y és Z nemzedékek egymástól függetlenül fejlődtek, összekapcsolódtak a technológiával, könnyen kommunikálnak világszerte társaikkal, és lépést tartanak a gyorsan megjelenő és eltűnő új technológiai eszközökkel. El kell fogadni, hogy lehetetlenné vált a jövő új generációinak nevelése egy 900 éves hagyományos egyetemi rendszerrel. Emiatt az MEF University egy új, „Flipped Learning” nevű tanítási módszert vezetett be. A világban, ahol az egész életet a digitális technológia uralja, a Flipped Learning egy olyan módszer, amely globálisan a jelenlegi Y generációs diákok és a jövő egyetemi hallgatóinak oktatására irányul a Z generációban és később.

A Flipped Learning módszer jól illeszkedik a Bloom taxonómiájához, mivel a diákok alacsonyabb szintű kognitív feladatokat látnak el, mint például az órák előtti információk megszerzése, emlékezése és megértése, és a magasabb szintű kognitív feladatokra összpontosítanak - alkalmazásra, elemzésre, értékelésre és létrehozása - az osztály során a tanárok által segített, egymás tanulásának környezetében.

Hogyan történik a tanulás a megfordult tanulásban?

A Flipped Learning-ben a tanulás a következő módokon zajlik:

 • A diákok az osztály előtt megnézik a kurzus videókat, olvasnak szövegeket és tanulási anyagokat, jegyzeteket készítenek, kérdéseket készítenek a kérdésekről, amelyeket nem értettek, vagy nem értették jól.
 • A diákok az osztály témájával kapcsolatos kérdéseket digitálisan küldik a tanár előtt az osztály előtt.
 • A diákokat az első osztályba sorolt kérdések szerint csoportosítják. A diákok a munkájuk során a csoportos munka és a tanulás útján igyekeznek válaszokat keresni. A professzor figyelemmel kíséri a csoportokat és megkönnyíti a problémamegoldást.
 • Az osztály második órájában a tanár megkönnyíti a tanulást, hogy ösztönözze a diákokat arra, hogy válaszoljanak a megválaszolatlan kérdésekre.
 • A professzor kérdéseket tesz fel annak érdekében, hogy ellenőrizze a fogalmak megértését a diákok által, vagy hogy a diákok csapatokban dolgozzanak olyan problémákkal, amelyek a téma gyakorlati vagy alkalmazott aspektusait érintik.
 • Ez a modell lehetővé teszi a diákok számára, hogy átálljanak a „tanárok által ismertté vált emberekről” „olyan emberekre, akik felfedezik a tudást és megteszi a megszerzett tudást egy lépéssel tovább”.

Miért jobb a tanulás a tanulók számára?

 • A diákok saját ütemben megtanulják, felülvizsgálják és felülvizsgálják a tananyagot.
 • Minden tanulónak más tanulási stílusa van. A hagyományos módszer szerint a professzor nem válaszol, vagy nem kapcsolódik ezekhez a stílusokhoz. A megfordult tanulás lehetővé teszi a diákok számára, hogy a kívánt sebességgel nézhessék meg a videó előadását, leállítsák, visszacsévéljék és szükség esetén visszajátszják.
 • Mivel a leckék interaktív, kölcsönös és alkalmazott módon épülnek fel, a diákok könnyebben megérthetik a témákat.
 • A diákok nem maradnak passzívak az osztályban, mivel valóban felelősek a saját tanulásukért a csapatmunka révén; minden diák természetesen részt vesz a tevékenységekben.
 • A diákok együttműködések és megbeszélések révén új ismereteket generálnak.
 • Azok a hallgatók, akik orvosi okokból vagy a szükséges sport- és diákklub tevékenységek miatt hiányoznak egy osztályból, nem maradnak hátra.
 • A diákok még mindig legalább 2 órát / hét irodai órát tartanak oktatójukkal, amelynek egy órája online lesz. A kommunikáció a kar tagjával fennmarad.
 • A tanfolyam anyagai mindig rendelkezésre állnak a platformon. A hallgatók újra megvizsgálhatják a korábbi tartalmat, és szükség esetén felülvizsgálhatják azokat.
 • A hallgatók és a kar tagjai között több interakció és személyes kapcsolat áll fenn.
 • A diákok nagyobb felelősséget vállalnak saját tanulásukért; minden tanuló aktív az osztályteremben.
 • Minden diák egy-egy egyénre szabott utasítást kap.
 • Az alacsonyabb szintű kognitív feladatok, mint például az emlékezés és a megértés, az órás órák előtt zajlanak, és a diákok a felsőfokú kognitív feladatokra összpontosítanak - az osztály órákon keresztül, a tanáruk által segített tanulás révén. .

Miért olyan sikeres a tanulás?

 • Ez növeli a diákok elkötelezettségét.
 • Lehetővé teszi a tanulók számára, hogy a tanulók középpontjába kerüljenek.
 • Bátorítja a kritikus gondolkodást.
 • Javítja a csapat alapú készségeket és az együttműködést.
 • Több személyre szabott tanulói útmutatást nyújt.
 • A tantermi beszélgetés hatékonyabbá teszi.
 • Arra ösztönzi a tanulókat, hogy saját magukra gondoljanak.
 • Oktató és szakértői visszajelzést nyújt.
 • A tanulók elszámoltathatók saját tanulásukért.
 • Ösztönzi az Y és Z generációk korszerű technológiáinak tanulását.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

MEF University

A politikai tudomány és a nemzetközi kapcsolatok kortárs és átfogó tantervét kínáljuk, hogy gazdag tudással és fejlett képességekkel rendelkezzünk, hogy képesek legyenek ... [+]

Politikai tudományok és nemzetközi kapcsolatok

A politikai tudomány és a nemzetközi kapcsolatok kortárs és átfogó tantervét kínáljuk, hogy gazdag tudással és fejlett képességekkel rendelkezzünk, hogy képesek legyenek elemezni a világban zajló fejleményeket a politika, a biztonság, a diplomácia területén. , jog és gazdaság.

Oktatásuk első és második évében tanulóinknak olyan bevezető tanfolyamokat fognak kínálni, amelyek a társadalomtudományok alapjait képezik, mint például a politikai tudomány, a szociológia, a civilizációk története, a politikai gondolkodás története, a jog alapvető fogalmai, a nemzetközi politikai gazdaság. és kutatási módszerek. Emellett olyan tanfolyamokat is kínálnak, amelyek növelik a diákok számítógép-használatának és az előzetes technológiai termékek használatának képességét.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BA

MEF University

A MEF University Business Administration programjának célja a menedzserek és vállalkozók diplomázása olyan tulajdonságokkal és kompetenciákkal, amelyek szükségesek a fenn ... [+]

Üzleti adminisztráció

A MEF University Business Administration programjának célja a menedzserek és vállalkozók diplomázása olyan tulajdonságokkal és kompetenciákkal, amelyek szükségesek a fenntartható gazdasági növekedés eléréséhez Törökországban és azon túl a 21. században.

Az üzleti tanulmányok háromdimenziós térnek tekinthetők: funkcionális terület, szektor és vállalati kor.

Az üzletág alapvető funkcionális területei a pénzügy, a marketing, a műveletek (termelés és forgalmazás) és a menedzsment. Az üzleti diplomának tisztában kell lennie az összes funkcionális terület alapelveivel, és legalább egy funkcionális területen szakosodnia kell.A feldolgozás, a távközlés, a pénzügyi szolgáltatások, az idegenforgalom, az egészségügy, a kiskereskedelem, a logisztika, az energia és az építőipar tekinthető a török gazdaság legjelentősebb szektorainak. Az üzleti diplomának tisztában kell lennie az összes ágazatban rejlő lehetőségekkel és fenyegetésekkel, és szakterületükre szakosodnia kell.A vállalat élettartama nagyjából négy szakaszra osztható: létrehozás, gyors növekedés, fenntartható érettség és / vagy egyesülés-szerzés, csökkenés vagy bezárás. Az egyes szakaszok problémái és akadályai eltérőek. Az üzleti diplomának meg kell ismernie mind a négy szakasz alapjellemzőit, és legalább egy szakasz gyakorlati megvalósításához szakosodnia kell.... [-]
Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
MEF University

A tanfolyamok rugalmassága és a tanfolyamváltozatnak köszönhetően diákjaink nemcsak a Gazdaságtudományi területeken folytatott kurzusokkal gazdagíthatják kurzusprogramjuk ... [+]

Közgazdaságtan

Üdvözöljük a Gazdasági Minisztériumban

Tanszékünk az első diákok felvételét követően a 2014-15.

Karunk dinamikus és képzett tudósokból áll, akik mindegyike diplomát szerzett nemzetközi intézményekből. A legújabb módszerek és technológiák felhasználásával arra törekszünk, hogy felkészítsük diákjainkat arra, hogy vezetői legyenek a nemzeti és nemzetközi színtéren, biztosítva számukra a szükséges hátteret és képzettséget

A tanfolyamok rugalmassága és a tanfolyamváltozatnak köszönhetően diákjaink nemcsak a Gazdaságtudományi területeken folytatott kurzusokkal gazdagíthatják kurzusprogramjukat, hanem 3 év alatt képesek lesznek teljesíteni a 4 éves 240 ECTS Bachelor képzést. . Osztályunkban 3 fő képzési programot kínálunk vezető egyetemekkel, ami a MEF-ből érettségi fokozatot és a globális partnerek közgazdasági vagy pénzügyi mesterképzését eredményezi.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
MEF University

A hallgatók a diszciplína széles körét tanulmányozzák, a pszichológia elméleti és alkalmazott aspektusaira összpontosítva, nagy hangsúlyt fektetve az erőteljes kutatási m ... [+]

Pszichológia

A Pszichológia Tanszék célja, hogy kiváló, nemzetközi színvonalú oktatást és képzést nyújtson a pszichológiai tudományban, azzal a céllal, hogy Törökország egyik legfőbb pszichológiai osztálya legyen. A hallgatók a diszciplína széles körét tanulmányozzák, a pszichológia elméleti és alkalmazott aspektusaira összpontosítva, nagy hangsúlyt fektetve az erőteljes kutatási módszertan, a tudományos kritikai gondolkodás és az alkalmazandó tanulási készségek fejlesztésére. Ezt a tanulást elősegíti a tehetséges, aktív, nemzetközi kutatók karja.

A Pszichológia Tanszék teljes mértékben magában foglalja az oktatásra vonatkozó fordított osztálytermi megközelítést, amelyet pszichológiai jelenségek, valamint kísérleti és adatelemzési technikák bemutatására használunk. A diákok rendszeresen tervezik és végzik saját kísérleteiket és projektjeiket. Továbbá, a hallgatókat arra ösztönzik, hogy fejlesszék készségeiket azáltal, hogy aktívan hozzájárulnak a karok kutatási projektjeihez: szilárdan hiszünk abban, hogy a pszichológiai tudományt az aktív pszichológiai tudósok legjobban tanulják, és az érdeklődő diákok önkéntes asszisztensek mellett tudnak dolgozni az új elkötelezettségünkben. kutatási létesítmények.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

MEF University

Programunk hangsúlyozza az építészek felelősségét a környezetre gyakorolt hatásukért. Diplomataink hozzájárulnak a tervezés új megértéséhez az etikailag felelős környezet ... [+]

Építészet

Az építészet egy hatékony eszköz, amellyel környezetünket átalakíthatjuk, hogy jobb hely legyen. Építészek, de ennek a világnak az állampolgárai is, mint valaha, célja, hogy olyan tárgyakat, épületeket és városokat tervezzünk, amelyek nemcsak álmainkat, kreativitását, ambícióit tükrözik, mint egyének és társadalmak, hanem tiszteletben tartják világunkat és lakóinkat is . Programunk hangsúlyozza az építészek felelősségét a környezetre gyakorolt hatásukért. Diplomataink hozzájárulnak a tervezés új megértéséhez az etikailag felelős környezetvédelmi megközelítés alapján, és így aktívan részt vesznek egy jobb világ megteremtésében. Képzeljük el a jövőt, ahol diplomáink vezetik az utat a környezetbarátabb tervezési módszerek kialakításához nem csak Törökországban, hanem a világ minden táján.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
MEF University

A MEF University Villamoselektronikai Mérnöki Programjának Bachelor of Science célja, hogy a diplomásoknak a leginkább keresett elektromos és elektronikai mérnökök legyen ... [+]

Villamos és elektronikai mérnöki

A MEF University Villamoselektronikai Mérnöki Programjának Bachelor of Science célja, hogy a diplomásoknak a leginkább keresett elektromos és elektronikai mérnökök legyenek a globális piacon, a legkeresettebb diplomás hallgatók vagy virágzó vállalkozók. Ezt az alaptudományok és a számítástechnika erős alapjaival, valamint az elektromos és elektronikai mérnöki tudományok széles körű ismereteivel érik el, hogy új műszaki problémákat azonosítsanak és megoldjanak, beleértve a termékeket bemutató folyamatok tervezését, tervezését és megvalósítását. A diplomások egy kiválasztott területre szakosodnak, vagy olyan témák szélesebb választékát fedik le, amelyek gyakorlati tapasztalattal, kiváló kommunikációs készségekkel és az üzleti érdeklődésre számot tartó interdiszciplináris területekre terjednek ki.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
MEF University

A MEF University Számítástechnikai Programja a számítógépes mérnöki tanfolyamok matematikai, természettudományi és mérnöki kurzusainak szilárd magja. A számítógépes mérnö ... [+]

Informatika

A MEF University Számítástechnikai Programja a számítógépes mérnöki tanfolyamok matematikai, természettudományi és mérnöki kurzusainak szilárd magja. A számítógépes mérnöki magot úgy tervezték, hogy mind a hardver, mind a szoftver tanfolyamokat hangsúlyozza. A kötelező tanfolyamok, mint például a digitális rendszertervezés, a mikroprocesszorok és a számítógépes architektúra laboratóriumokkal párosulnak, hogy gyakorlati tapasztalatokat nyújtsanak a számítógépes rendszerekről. A program célja, hogy átfogó listát nyújtson a diákoknak a számítógépes programozás, az objektum-orientált programozás, az adatstruktúrák és algoritmusok, adatbázis-kezelő rendszerek, programozási nyelvek és szoftverfejlesztés terén. Ezek a tanfolyamok a szoftver laboratóriumokkal is összekapcsolódnak, hogy gyakorlati tapasztalatokat nyújtsanak a diákok számára a szoftverrendszerek elemzésével, tervezésével, fejlesztésével és tesztelésével kapcsolatban.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
MEF University

A B.Sc. a MEF University Ipari Mérnöki programjában az ipari mérnöki ismeretekkel és készségekkel rendelkező diplomások előállítása, különösen a termelési és üzemeltetési ... [+]

Ipari mérnökség

MEF University Ipari Mérnöki Intézet B.Sc. A program célja az ipari mérnöki szakterület legújabb témáinak lefedése. Diákjaink célja, hogy technikailag kiváló ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezzenek. Mivel a program célja, hogy globálisan versenyképes diplomásokat készítsen nemcsak a termelési és szolgáltatási szektorok iránti keresletről, hanem az új üzletek megindításáról és fejlesztéséről is, a hallgatók jól tájékozottak lesznek a kapcsolódó ágazatokról és új üzletek létrehozásáról; ebből a célból a program kötelező és választható kurzusokat tartalmaz nemcsak a döntéshozatal, a vállalkozói szellem és az ipari alkalmazások, hanem az üzleti élet területén is. Programunkban a szolgáltatási szektorhoz kapcsolódó új témák nagyobb hangsúlyt kapnak, mint a termelési szektorhoz kapcsolódó klasszikus témák. Ebben az összefüggésben a diákok mély választékot kapnak a gyártási és szolgáltatási menedzsment, a pénzügyek, az ellátási lánc menedzsment és a döntéstámogató rendszerek területén, a második évfolyamtól kezdve különböző választható kurzusok segítségével. A népszerűség általános tendenciájával párhuzamosan a választható kurzusokat olyan területeken is kínálják, mint a Lean gyártási és szolgáltatási rendszerek, a pénzügyi optimalizálási modellek, az ellátási lánc modellezés és az adatbányászat.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
MEF University

Gépészmérnök B.Sc. A MEF University programja a matematika, a tudomány, a mérnöki tudomány és a mérnöki tervek szintetizálását, és számos általános területet kínál, beleé ... [+]

Gépészmérnöki

Gépészmérnök B.Sc. A MEF University programja a matematika, a tudomány, a mérnöki tudomány és a mérnöki tervek szintetizálását, és számos általános területet kínál, beleértve a természettudományokat, a mikro / nano-mechanikai tervezést és a gyártást, a robotikát és az automatizálást, a megújuló energiaforrásokat. A humanitárius és társadalomtudományi tanfolyamok, valamint a vezetés felkészíti a tanulókat a felelős és átgondolt vezetők különböző szerepére.

Különböző tanfolyamokon keresztül a diákok megkezdik a tervezési gyakorlatot a másodéves években, és integrálják a programjaikba, amelyek a vezetői év során egy csapat-orientált capstone tervezési projekthez kapcsolódnak. Annak érdekében, hogy a diákok elméletet integráljanak a gyakorlatba, és bemutassák őket a munkahelyi környezetben, a nyári gyakorlatok nagy jelentőséget kapnak, és a hozzá kapcsolódó iparági vállalatokkal szoros együttműködésben készülnek.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
MEF University

A MEF University Bachelor of Science in Civil Engineering program célja, hogy a diplomásoknak sikeresen kövesse szakmai pályafutásait a polgári és / vagy a kapcsolódó ter ... [+]

Építés

A MEF University építőmérnöki programja az alapfokú alapképzés biztosítására irányul, hangsúlyozva egy erős alapot a matematika, a tudományok és a mérnöki készségek terén, amelyek szükségesek a mérnöki szerkezetek elemzéséhez és tervezéséhez. Célja, hogy inspirálja a diákokat, és felkészítse őket a sikeres építőmérnöki pályára és az egész életen át tartó tanulásra. A programot úgy fejlesztették ki, hogy kiemelje a mérnöki elvek és a tervezési technikák alapjait, valamint a humán és társadalomtudományokat, valamint a menedzsmentet. A program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a választható kurzusokat a koncentrációs területekre összpontosítsák, mint például a szerkezeti tervezés, a geotechnikai tervezés vagy az építési menedzsment. A program hangsúlyozza a személyes és szakmai etika, az üzleti és vezetői vezetés fontosságát. A nyári gyakorlat vagy a gyakornoki és junior évek gyakorlata lehetőséget ad a diákok számára, hogy megismerjék őket a mérnöki alkalmazásokkal.... [-]

Törökország Maslak
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Ayazağa Cad. No.4
34396 Maslak, Isztambul, Törökország