Antalya Bilim University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért az ABU?

Sok oka van annak, hogy a jövő és az új élet kialakításának első lépéseként az ABU-t válassza:

 • A kurzusokat magasan képzett előadók tartják, akik doktori fokozattal rendelkeznek a világ legjobb egyetemein
 • Az ABU valóban nemzetközi tapasztalatokat kínál. 75 különböző országból származó hallgatók jelentkeznek az egyetemen, míg a kar tagjai 19 különböző országot képviselnek.
 • Az ABU campus a fiatalok otthona a világ minden tájáról; Az ABU változatos, multikulturális egyetem.
 • Az ABU campus számos társadalmi és tudományos lehetőséget kínál, amelyek az oktatás során minden hallgató számára elérhetők.
 • Az ösztöndíjak széles skáláján keresztül az ABU egyenlő oktatási lehetőségeket kínál mindenki számára.
 • A hallgatók világszerte egyértelmű nemzetközi elképzeléssel rendelkeznek az ABU-n.

Nagy célokkal rendelkező egyetem

Az ABU egy kutatási egyetem, amely interdiszciplináris mester és Ph.D. programok tantárgyak széles skáláján.

Akadémiai személyzetünkbe olyan oktatók tartoznak, akik doktori doktori fokozatot szereztek külföldi vezető egyetemektől, és kiemelkedő tudományos kutatásokat végeztek. Így az ABU képes minőségi oktatást nyújtani a hallgatók számára, lehetővé téve számukra, hogy könnyedén megtalálják a foglalkoztatási lehetőségeket az egész világon.

Az ABU egész életen át tartó oktatási programot fogadott el. Az ABU, a mediterrán térség vezető innovációs és oktatási központja folyamatos oktatási központunkon keresztül reagál az egyének és az üzleti világ oktatási igényeire.

A jövő a kezedben van

Az ABU a lehetőségek világát kínálja, és ajtót nyit a nagy jövő számára.

 • Tanuljon naprakész információkat a készségekről egy gyönyörű természeti környezetben
 • Tanulj együtt a hallgatókkal és az oktatókkal a világ minden tájáról
 • A készségekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy vezető nemzetközi vállalatok vezérigazgatója legyen
 • Ismernie kell más nyelveket és kultúrákat
 • Szerezzék meg a felismerést és a készségeket úttörő innovációk létrehozásához
 • Széles globális hálózattal rendelkezik, amely segít belépni a nemzetközi piacokra

Magas színvonalú az ABU-nál

Magasan képzett kar tagjai

Az ABU oktatói doktori fokozatot szereztek a világ vezető egyetemein, ideértve a MIT-t, Cornell-t, Duke-t, Purdue-t, a Maryland Egyetemet, a Wisconsini Egyetemet, a Toronto Egyetemet, az Egyesült Államok Birminghami Egyetemet, a Floridai Atlanti Egyetemet, a Floridai Állami Egyetemet, Arizonai Egyetem, Johannes Gutenberg Egyetem és Michigan Egyetem. *

* A kar tagjainak teljes listája elérhető az ABU weboldalán

Az ABU széles körű támogatást nyújt a hallgatók számára

Kettős fő fokozat

Az Antalya Bilim University az illetékes igazgatótanács jóváhagyásával azok a hallgatók, akiknek GPA-ja 2,8 vagy annál magasabb, és akik az osztályuk 20% -át rangsorolják, egyidejűleg két különböző egyetemi programba jelentkezhetnek, mindkét program diplomájával. A kettős főiskolai hallgatóknak meg kell venniük a második fő program minden kötelező tanfolyamát. A hallgatók beiratkozhatnak egy kettős nagyprogramba a harmadik, negyedik vagy ötödik félévben.

Kisebb fok

Az Antalya Bilim University a 2,60 GPA-val rendelkező hallgatók jelentkezhetnek kiskorú programba, ha megfelelnek az adott főiskola igazgatótanácsa által megállapított minimális kurzus- és kreditkövetelményeknek. Azok a hallgatók, akik sikeresen befejezték az összes kredit tanfolyamot, jelentkezhetnek kisebb fokozatra a főiskola harmadik, negyedik, ötödik vagy hatodik szemeszterének elején.

Nemzetközi hallgatói iroda

Amikor meglátogatja az Antalya Bilim University , nem lesz magáé, mivel egyetemünk rendelkezik "Nemzetközi Diákirodával", amely a nemzetközi hallgatók minden lehetséges aggodalmára válaszol.

Irodánk társadalmi és kulturális eseményeket biztosít, akik újak Antalyában. Nemzetközi hallgatóként lehetősége nyílik különböző kultúrák felfedezésére, új tapasztalatok felfedezésére és új barátok létrehozására a nemzetközi hallgatói irodánk által szervezett események során.

Egyetemünk célja, hogy a lehető legkisebbé tegye az Antalya Bilim University való átállást és az Antalya Bilim University élő életet

Helyszínek

Antalya

Address
Çıplaklı, Çıplaklı Mh. Akdeniz Blv. Pk:07190 Döşemealtı/antalya, 07190 Döşemealtı/Antalya,
Antalya, Antalya, Törökország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket