Hivatalos Leírás

Ötvözi a történelem és a hagyomány a brit erejével az USA és a jövő Ázsia

Ötvözi a történelem és a hagyomány a brit erejével az USA és a jövő, hogy Ázsia és az USA UK volna gazdasági világhatalmak több száz éve. A múlt és a jelenlegi nemzetközi üzleti óta, és továbbra is, befolyásolja a két ország között. Azonban Ázsiában a jövő, a gyorsan növekvő gazdaságok, és több mint a fele a világ népességének.

Így talán ez volt a partnerség az amerikai és ázsiai egyetemeken létrehozni egy valóban látnok program, amely egyesíti az erejét a három régióban egyetlen négyéves tanulmányi program.

Lamar Egyetem Texas, USA és Siam Technology College Thaiföldön már meg is tették a Tri-kontinens Szak.

Sokan álom tanul külföldön, főleg az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban. Amerikában és Angliában kínálják a legjobb felsőoktatási képesítések a világon. Azonban ez nem könnyű. Ha figyelembe vesszük a kérdéseket a vízumok, nyelvtudás és különösen pénz, az álom egyre diplomát az amerikai vagy a brit gyakran válik egy rémálom.

Nem lenne jó, hogy a lehető legjobb oktatás érdekében, olyan helyre, ahol egyre vízumát gyorsan és egyszerűen megélhetési költségek alacsony? Ez kezdetben nem igényel TOEFL vagy IELTS pontszámok kezdeni tanulni? Ahol tandíjat megfizethető az Ön számára: egyre amerikai egyetemi és thai egyetemi bachelor fokozatot, valamint egy brit nemzeti szinten elfogadott felsővezetői diploma, mintegy 10% -a, a mi csak egy év más amerikai egyetem lenne?

A válasz természetesen az, hogy valahogy megszerezni a magas egyetemi képesítés mindhárom: az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és az ázsiai .. és csak négy év tanulmányi. A Tri-kontinens Bachelor Degree Program lehetővé teszi, hogy megszerezzék az egyetemi képesítések minden három kontinensen, amelyek a leginkább megfizethető tandíj és megélhetési költségek nem állnak rendelkezésre. Legyen az álmod ... a valóság!

Világ egyetlen Tri kontinens Programok

A világ zsugorodik, és mindenki megy a nemzetközi. Nyereség három üzleti képesítést ugyanabban a programban, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Thaiföld.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

BBA

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

International Business Management Diploma: A világ első és egyetlen Tri kontinens Business képzés. Ötvözi a történelem és a hagyomány a brit erejével az USA-ban és a jövő ... [+]

Ötvözi a történelem és a hagyomány az Egyesült Királyság az Erő az USA és a jövő, amely Ázsiában

Gain mindhárom alacsonyabb végzettség, mindössze négy év tanulmányi: A négy éves főiskolai diplomát szakon Interkulturális vezetés és minorizáló üzleti menedzsment Lamar Egyetem Texas, USA. Lamar Egyetem már kb több mint 90 éve, és része a Texas State University rendszer, több mint 15.000 diák. Ez egy tier 2 egyetem, egyenlő a US State University.

Egy négy éves főiskolai diplomát Interkulturális Business Management Siam Technology Főiskola. Renown Ázsiában, és központi helyen található: Bangkok, STC több mint 10.000 diák és növekszik, és az egyik első magán oktatási intézmények a Hivatal Felsőoktatási Bizottság.... [-]

Thaiföld Bangkok
Június 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul