Regent's International College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Regent International College (RIC) Egy további oktatás főiskola Bangkokban, Thaiföldön mely a diákok egy sor különböző utak, hogy megszerezze a brit Bachelor diplomát. Az Egyesült Királyság ezreit vonzza a diákok az egyetemekre, évente graduális és posztgraduális fok a különböző területeken.

Regent International College bejegyzett központja Thaiföldön a University of London International Programs, mely négy BSc fokozatot területén a közgazdasági, menedzsment, pénzügy és Szociális Tanulmányok (EMFSS) minden tudományos irány, amelyet a London School of Economics (LSE):

  • BSc (Hons) üzleti és menedzsment
  • BSc (Hons) Economics and Management

Azok a hallgatók nem teljesítik a tanulmányi követelmények szükségesek a University of London (UOL) alapképzési szakokat is kínálunk a szükséges Nemzetközi Alapítvány Program. Ez a program felvértezi a hallgatók a készségek és ismeretek szükségesek ahhoz, hogy csatlakozzanak az igényes UOL egyetemi fokozatot kínálják RIC. Az IFP úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a diákok kiváló eredményeket ért el a tudományos normák, megtanulja a megfelelő tárgyi tudás és megszerzi mind a készségek és intellektuális kíváncsiság szükséges szigorú mértékben szintű tanulmány.

Regent International College is az első intézet Thaiföld jóvá kell hagynia Edexcel, az Egyesült Királyság legnagyobb kibocsátó szerv kínálja Btec (üzleti és műszaki Oktatási Tanács) képesítést. Btec tanfolyamok jelenleg csak:

  • Business Studies
  • vendéglátás menedzsment

Regent International College kínál '2 + 1 UK szak'. Befejezésekor a Btec HND a RIC, a diákok is haladást rá az utolsó évben egy egyetemi végzettség egy brit egyetemen vagy a harmadik évben olyan képzésben bármely más nemzetközi intézmény elfogadja a HND.

Helyszínek

Bangkok

Address
590 Thanon Pracha Utith
10310 Bangkok, Thaiföld

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: