Hivatalos Leírás

Okosan Invest a nagy jövő Didyasarin International College (dric) az első nemzetközi magánjog kollégium a Thaiföld déli részén. A kollégium található Hajtai város, városi és kereskedelmi szempontból jelentős terület, ahol a határ Malajziában 45 kilométerre található, a nemzetközi repülőtértől 15 km-re a várostól. A megélhetési költségek itt ésszerű és csábító (kb USD 225 per hó), lényegesen kevesebb, mint amely Bangkok és Chiang Mai, természetesen. Jóindulatú, barátságos helyiek barátságosak külföldi embereket, hogy csatlakozzanak ehhez a multikulturális társadalom!

Didyasarin International College (dric) eltökélt szándéka, hogy hozzájáruljon és reagál a társadalmi igények által termeli a magas minőségű diplomások és a kutatás. Küldetésünk is kiterjeszteni tudományos szolgáltatásokat közösségek megőrzése thai művészetek és a kultúra mellett a hatékony közigazgatás és a részvételi irányítás, kérelmekkel együtt a modern újítások és a technológia. Dric törekedett, hogy ne csak egy intézmény, amely a felsőoktatás a közösség, hanem hangsúlyozza a diákokat, hogy alaposan kihasználja a gondolatok, a tudás és képesség az igaz fény. Dric arra törekszik, hogy a szakmai diplomások számára a társadalom javát a legmagasabb az oktatás és a kutatás, valamint a szolgáltatásokat közösségek alkalmazások a modern újítások és a technológia. Jelenleg dric a neve 200 ösztöndíjakat jogosult hallgatók ünnepli 20. évfordulóját. Dric egy főiskolai hallgatók választását, hogy beiratkozik, és megszerezni a megfelelő oktatás válás ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező egyén. Dric diplomások segítene kialakítani és fejleszteni a társadalomban. Szeretettel várjuk, hogy jöjjön, és csatlakozz hozzánk!

Izgalmas tanulási tapasztalat! Dric biztosít minden diák a "Hallgatói mobilitási programok", amelyben a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza egy másik országban legfeljebb egy évre! Ez az idő, a diákok megismerjék egy másik kultúra és a tanulási tapasztalatok! Továbbá, a "Szövetkezeti Oktatási Program" minden diák, hogy megtapasztalják a gyakorlati munka világában érettségi előtt. A program, közismert nevén a "co-op", biztosítja az akadémiai hitelt strukturált munkahelyi tapasztalat. A program segít fokozza a tanulók szakmai tapasztalat és készségek megfelelő alkalmazkodás elméletek a gyakorlatban. Azt, hogy új fontosságát abban, hogy a fiatalokat, hogy a tapasztalati tanulás kezdeményezéseket!

"Dric célja, hogy diplomásokat a nemzetközi szabványok világ polgárainak, akik fel vannak szerelve erős morális és etikai jellegű, és kivételes képességeit, és akik képesek reagálni a gyors változások és szükségleteit a regionális társadalmi-gazdasági. Dric diplomások azok az emberek, akik tudják, hogyan kell gondolkodni, támogassa az erkölcsi értékeket, és sikeres legyen. "

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Didyasarin International College

Ez a program középpontjában a termelő minőségi angol tanár. A program célja, hogy megfeleljen az Office Felsőoktatási Bizottság (OHEC) és a tanárok Tanács Thaiföldön. Hal ... [+]

Ez a program középpontjában a termelő minőségi angol tanár. A program célja, hogy megfeleljen az Office Felsőoktatási Bizottság (OHEC) és a tanárok Tanács Thaiföldön. Hallgatók a tanfolyam négy évre képzett és tapasztalt oktatók és gyakorlati oktatás a középiskolában egy évre keresnek gyakorlati tapasztalat. Az angol egy tanítási a tananyag. A hallgatók tanulmányozzák a vezető légkörben a tanulás és a felkészülést, hogy legyen minőségi angol tanárok és globális polgárokat.

Az angol nyelv egy nagyon fontos téma a thaiföldi és minden nemzet a világon. A diákok, akik beiratkozik ez a program lesz a lehetőséget, hogy fejlesszék angol nyelvtudás és több tanítási módszereket az angol nyelv, mint idegen nyelvet. A program nagyon praktikus, hiszen nemcsak a diákok, az ő öt év tanulmányi, hogy az angol nyelvet használják a különböző tudományos és szakmai céljait. Ez a program célja, hogy felkészítse képzett középiskolás, középiskolai, vagy középiskolai tanárok az angol mélyreható ismerete az angol nyelvet. A diplomások is magas szintű angol nyelv ismeretét a teljesítő nyelven kilépési követelmény által előírt intézet, valamint az élethosszig tartó tanulás készségek és képes értékelni az erkölcsi, társadalmi és kulturális értékeit. Ők is a nagy képessége, hogy segítse a diákok a középiskolás, középiskolai, illetve középiskolában tanulni angolul, mint idegen nyelvet hatékonyan.... [-]

Thaiföld Hat Yai
Június 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul

BBA

Didyasarin International College

Ha valóban érdekli a nemzetközi tanulmányi és készen állunk a kihívások a globális piacokon, az International Business Management program Didyasarin International College ... [+]

Ha valóban érdekli a nemzetközi tanulmányi és készen állunk a kihívások a globális piacokon, az International Business Management program Didyasarin International College (dric) a megfelelő választás az Ön számára. Ez a program nyújt Önnek információt, hogyan lehet sikeresen ötvözik a tudás, készségek és attitűd egy nemzetközi és interkulturális környezetben teljesítése céljából kapcsolatos feladatokat professzionális módon.

Az egyre világszerte jellege csere és ipari kéri több figyelemre méltó globális rivalizálás a nagy, közepes és kis szervezetek. A proaktív szervezet későbbiekben képesek összegyűjteni és lebontják kívül üzleti szektor bizonyos tanulási szem előtt tartva, hogy a végső cél, hogy jobb döntéseket bővítése. Meg is szem előtt tartja a globális alap lehetőségeket és politikai fejlesztések hazai és nemzetközi szinten. Globálisan orientált szervezetek, a döntéshozatal függ gazdálkodó szervezet és a kontrolling, emellett a figyelmet a kulturális különbségek és a társadalmi ellentétek, valamint a vállalat kapacitását beállítani. ... [-]

Thaiföld Hat Yai
Június 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Didyasarin International College