GEA College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

GEA Főiskola - Kar Vállalkozói vezető magán üzleti iskola Szlovéniában 20 éves tapasztalattal rendelkezik a rendelkezésre tanfolyamok középpontjában a vállalkozói szellemet. Az intézmény biztosítja a kiváló minőségű, gyakorlatközpontú egyetemi és posztgraduális képzésnek. Ez használ a korszerű oktatási módszerek által alkalmazott legjobb és legelismertebb egyetemek és felsőoktatási intézmények Európában és az USA-ban. Tanfolyam és tevékenységek célja, hogy megfeleljen a kis tanulmányi csoportok és elősegíti mind, az egyéniség és az interaktivitás. Minden program tekintetében akkreditálta az Oktatási Minisztérium, a Szlovén Köztársaság, így az oklevelek nemzetközi elismerésének. Az intézmény is teljes jogú tagja különböző vezető nemzetközi szövetségek az üzleti és menedzsment iskolák.

Nemzetközi együttműködés és bővítése a világ egyik vezető jövőbeli fejlesztés. Folyamatosan keressük és új partnerségek az EU-ban, Kínában, Oroszországban, Indiában és Észak-Amerikában.

Küldetésünk, hogy felkészítsen és vállalkozók új ismeretek, készségek és kompetenciák terén az üzleti, hogy így egy lépéssel a versenytársak, és így folytatni a sikeres karrier a modern piacgazdaságokban.

Jövőképünk

GEA College kíván válni a vezető iskola a képzés és oktatás dinamikus vállalkozók Közép- és Kelet-Európában. A testület fejlődni fog a központ létrehozása kiváló projektek a vállalkozói oktatás és összefüggések alapján az innovatív vállalkozói programok. Innovációk és vállalkozói pragmatizmus a legfontosabb értékek a rendszer.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy ösztönözze a vállalkozók, hogy új ismereteket és készségeket a vállalkozás területén, hogy így verte a versenyt, és így sikeres legyen a modern piacgazdaságban. Arra törekszünk, hogy keressen és dolgozzon ki új tudás, hogy juttassa el a jelen ismeretek, valamint oktatása és képzése vállalkozó szellemű fiatalok.

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Ba Vállalkozói

Campus Nappali 6 félév October 2017 Szlovénia Ljubljana

A vállalkozás a tanulmány a vállalkozók és a folyamat vállalják a kiindulási és az épület egy sikeres üzlet.A mai globális üzleti környezetben ez a folyamat vált kulcsfontosságú a [+]

BA vállalkozási

 

A vállalkozás a tanulmány a vállalkozók és a folyamat vállalják a kiindulási és az épület egy sikeres üzlet. A mai globális üzleti környezetben ez a folyamat vált kulcsfontosságú a növekedés a modern gazdaság, és így a szükséges része a nemzeti fejlesztési stratégiákat. Az egyének, a vállalkozói szellem vált kiváló karrier és lehetőséget a jövőbeli jólét megteremtésének.

 

A tanév 2012/2013 GEA College beiratkozik a hatodik generációs nemzetközi diákok számára. Kiválasztása, hogy hol és mit kell tanulni, nem mindig könnyű, és ez elsősorban attól függ, hogy a saját kívánságait, a célok, a szakmai és a személyes ambíciók. A programok GEA College - Kar Vállalkozási segít, hogy a választás!... [-]