Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bővülő hagyományosan kiemelkedő Az egész kezdődött 1925-ben létrehozták a Embry-Riddle Társaság Lunken Airport Cincinnati, Ohio. Ezután a következő tavasszal, a cég megnyitotta a Embry-Riddle School of Aviation. Mit kezdett, mint egy egyszerű tervet, hogy a vonat pilóták átalakult egy megbízható egyetem 1970-ben. Ma a Embry-Riddle Worldwide Campus működtet világszerte elismert tanulási rendszer, amely kihasználja az online és szemtől-szembe oktatás és a hálózat oktatási létesítmények célja, hogy támogassák a diákok haladás az USA-ban, az egész világot, és most Szingapúrban.

Embry-Riddle repüléstechnikai Egyetem kínál képzési programok révén partneri Szingapúrban. Együttműködve a Singapore Aviation Academy (SAA) Embry-Riddle kínál részmunkaidős, kevert szállítás doktori programok kifejezetten a dolgozó szakemberek számára. Legújabb partnerség ERC Institute lehetővé Embry-Riddle ajánlani a részmunkaidős és teljes munkaidős egyetemi diplomák a diákok szeretnének keresni a diplomát is munka közben, vagy mielőtt a munkaerő. A partnerség ERC Intézet is lehetővé Embry-Riddle, hogy a nemzetközi diákok a környező régió Szingapúr keresni egy bizonyos fokú.

Mögött a presztízse Embry-Riddle Aeronautical University, a világ legrégebbi és legnagyobb egyetemi szakosodott légi és űrhajózási, partnerségeinket Szingapúrban a hallgatók az azonos minőségű oktatáshoz kapnánk meg az egyik egyetemen a tengerentúlon.

Embry-Riddle Ázsia Küldetés:

"Ahhoz, hogy meghosszabbítja Embry-Riddle repüléstechnikai Egyetem lehetőséget nyilvánított felsőoktatás és a kutatás a légi és űrhajózási a kulcsfontosságú országokban az ázsiai-csendes-óceáni régió"

Take Your Career túl a Aspirations Embry-Riddle alumni megtalálható szerte a világon, a munka széles spektrumát szerepek köztük vezérigazgatók és vállalati vezetők, pilóták, légi vezetők, repülőtér-üzemeltető, karbantartó mérnökök, a szabályozó szerveknek és a dolgozó repülőgép értékesítés és bérbeadás csak hogy néhányat említsünk . És az egészet ők maradtak hűek Embry-Riddle gyökereit.

Ezek elkötelezett öregdiák lelkesedik szakmájukban, és mindig szívesen tájékoztatja jelenlegi diákok bármilyen módon tudnak-résztvevő kérdés / válasz ülések vagy interjúk, megosztva a valós tapasztalat van, meghívja Önt, hogy vegyen részt a kutatás és tájékoztatja a felhasználót a legújabb igényeket kérik a munkaadók.

Embry-Riddle Ázsia hozott létre szoros munkakapcsolatot egyre több légi és űrhajózási működő vállalatok Szingapúrban és Délkelet-Ázsiában, különösen a Pratt & Whitney, United Technologies Corp., Singapore International Airlines, Singapore International Airlines Cargo, Singapore Technologies Mérnöki és Malaysia Airlines . Izgatottan várjuk, hogy felkészülni karriert olyan vezető cégek és hasznosítsuk a partnerség a folyamatban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés MSc » Megjelenítés PhD »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BSc

Bachelor of Science in Aeronautics

Campus Nappali Részidős 2 - 5 év July 2019 Szingapúr Singapore + 1 további

[+]

Ez azt jelenti, akkor bármi lehet, a tudós, hogy egy technikus mérnök vagy pilóta.

A nemzetközi diákok látogasson szingapúri Bevándorlási és ellenőrzőpontok Hatóság (ICA) GYIK weboldalon kiadására vonatkozó információ a tanuló megfelelt / tanuló vízummal. Minden diák igazolvány követelmények lesznek megosztva a diákok, ha egy felvételi döntést az egyetem. Hivatalos / hiteles másolat a fentiekben felsorolt ​​dokumentumokat kell postázzuk Embry-Riddle repüléstechnikai Egyetem Hivatal Beiratkozás Management, 75 Bukit Timah Road # 02-01 Boon Siew Building, Singapore 229833. Alternatívaként, a diákok is, hogy egy találkozót, hogy az eredeti dokumentumokat, hogy egy hivatalos másolat készíthető.... [-]


Bachelor of Science in Aeronautics - Engineering Fundamentals Track

Campus Nappali 2 év January 2019 Szingapúr Singapore

[+]

Légközlekedési mérnökség Civil engineering Informatika számítástechnika villamosmérnök Keress átruházható hitelt persze, hogy az egyenértékű ENGL 123 (angol összetétele) akkreditált felsőfokú intézmény. [-]

Bachelor of Science in Aviation Business Administration

Campus Nappali Részidős 2 - 5 év January 2019 Szingapúr Singapore + 1 további

Meg lehet összefoglalni a tervezés, fejlesztés, gyártás, üzemeltetés, karbantartás és használata repülőgépek - alapvetően az érintett vállalatok a légi közlekedésben. A légi közlekedési ágazat, akkor vegye be a karrierjét sok irányban. [+]

Áttekintés

Szingapúri légi ipar virágzik, és ha lehet egy részét. Tehát, mi is pontosan a légi közlekedési ágazat? Meg lehet összefoglalni a tervezés, fejlesztés, gyártás, üzemeltetés, karbantartás és használata repülőgépek - alapvetően az érintett vállalatok a légi közlekedésben. A légi közlekedési ágazat, akkor vegye be a karrierjét sok irányban.

Dolgozik az üzleti szektorban a területen, akkor lehet egy repülőtér vagy légitársaság vezetője, egy repülőgép üzletkötő, egy légitársaság ügyfélszolgálati képviselő vagy más kihívást szerepek, amelyek megkövetelik kombinált ismereteket az üzleti érzéket, és a légi közlekedés. ... [-]


Kapcsolat

Cím Embry-Riddle Aeronautical University Asia Campus 75 Bukit Timah Road #02-01/02 Boon Siew Building Singapore 229833
Singapore, Szingapúr
Telefon undefined