DigiPen - Institute of Technology Singapore

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ahogy a világ első főiskolai kínál a főiskolai szak szentelt a játék fejlesztését, DigiPen Institute of Technology már régóta a legjobb választás a diákok folytatja a pályafutását a digitális interaktív média iparágak.

A teljesítmény-orientált jellege Az iparág magas színvonalú, és létre kiélezett verseny a diákok a munkaerőpiacon ma. Annak érdekében, hogy sikeres legyen, meg kell szállítani egyedi és magával ragadó interaktív élményeket mai közönségnek. Ez a fajta igazi technológiai innováció csak akkor érhető el, akik egy mély, alapvető megértése a bonyolult viszonyát a felhasználó és a tapasztalat.

DigiPen TECHNOLÓGIAI INTÉZET SINGAPORE

Szingapúrban már otthont DigiPen első nemzetközi campus. A szingapúri egyetemen alakult meg a meghívására a szingapúri kormány részeként az ország azon kezdeményezését, hogy létrejöjjön a sziget egy oktatási hub a jövőkép fordult be egy "Global iskolaépület". DigiPen jelenléte is hozzájárul, hogy a szingapúri kormány elképzelése fordult a sziget egy "Global Digital Studio."

DigiPen: múlt, jelen, és jövőbeli

Alapították Észak-Amerikában 1988-ban, DigiPen továbbra is vezető szerepet tölt be a játék fejlesztése az oktatás és azon túl. Erősen egyetemi szakok által oktatott világszínvonalú kar, az intézet átfogó tanterv már nem csupán a diákok oktatásában, hogyan kell használni art termelési program vagy egyedi programozási nyelvek. Keresztül szakmai, csapat-alapú projektek, valamint oktatási lehetőségek, DigiPen diákok közvetlenül érzékelik, mi kell ahhoz, hogy egy sikeres és értékes tagja az interaktív média közösség. Tudjon meg többet a történelem DigiPen.

ACADEMICS

Általános Információ

DigiPen s szakok összes felajánlott a helyszínen, és személyesen, hogy a hallgatók optimális szintjét, oktatás, támogatás és együttműködés Minden szak van egy tanácsadó bizottság álló oktatók, alkalmazottak, és a szakemberek, akik felülvizsgálják a tananyagot évente megfelelő szigorral és releváns tartalmat Osztályok kínálnak egy félévre alapon New diákok beiratkozik évente egyszer az ősszel

Helyszínek

Singapore

Address
PIXEL Building,
10 Central Exchange Green,

138649 Singapore, Szingapúr