Asian International College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ázsiai International College Ázsiai International College (korábbi nevén tanulás Capital Főiskola) arra törekszik, hogy csatlakozzanak a közösség a világ polgárai, akik osztoznak a részvételi megközelítés a tanulás és érdekli, hogy az elején és közepén a mai tudásalapú gazdaság annak érdekében, hogy készen áll a jövőre. A tanulók csatlakozzon AIC programjai nem csak, hogy "tanította", de gondolom, részt és hozzon létre ... AIC kar ne csak tanítani, akkor figyelj, provokálni és kihívás. AIC izgalmas megközelítése szállítja akkreditált programok ötvözi a legjobb mindkét világból a fizikai létesítményeit észak-keleti Szingapúrban, és hozzáférést biztosít a state-of-the-art internetes platformok által kidolgozott mélyen tapasztalt oktatástechnológiai csapatok tudás Universe. Körülbelül tudás Universe A tudás Univerzum egyik vezető globális oktatási szervezet, a hálózat több mint 3000 helyszínen világszerte, foglalkoztató több mint 30.000 oktatási szakemberek. A cég érinti az életét, több mint 300.000 diák napi keresztül szenvedélyes pedagógusok, innovatív pedagógia, szigorú tanterv és használt bonyolult oktatási technológia, és kiváló szolgáltatásokat minden oktatási ágazatok között, a jól ismert és elismert intézmények kisgyermekkorban, általános és középiskolai, valamint felsőoktatás. Ázsiai International College tagja a tudás Universe család. Jövőkép, küldetés és alapértékek Jövőkép Ahhoz, hogy világszerte elismert a minőségi innovatív programok a felsőoktatás és a szakmai fejlődés. Küldetésünk Ázsiai International College szállít élvonalbeli programok, megkönnyítette a csapat rutinos oktatók, kihasználva a legújabb pedagógiai és oktatási technológiák, mindig betartva a legmagasabb minőségi és etikai normákat. Alapértékei Ügyfél Focus helyezzük a igényeit és érdekeit a tanulók először a fejlesztés és a szállítás a mi programok és a szolgáltatási színvonal.

Lelke Innováció kultúrájának előmozdítása az innováció és a szenvedély a kiválóság, amit csinálunk. Szakmai Etikai Elkötelezettek vagyunk, hogy a legmagasabb színvonalú szakmai és etikai normákat minden, amit csinál.

Tisztelet Javasoljuk egyéniség, a befogadás és a kulturális sokszínűség.
Társadalmi felelősségvállalás Tiszteljük a környezeti és társadalmi kötelezettségeinek céljuk egy erős felelősségérzet és a közösség a szervezeten belül.

Helyszínek

Singapore

Address
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Singapore, Szingapúr

Programok

Az intézmény további kínálata: