Raffles Design Institute Riyadh

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mintegy Raffles Riyadh

"A globális, magas színvonalú oktatás nem kell elhagynia a családját"

A Raffles egy csúcsminőségű magánoktatási szolgáltató, amely 1990 óta elismerte az 1990-es évek első számú design-szakosodott és posztgraduális iskoláját az ázsiai-csendes-óceáni térségben, és az egyik legjobb 50 design iskolát világszerte több mint 20 000 diplomás és jelenlegi jelentkezővel, a Raffles hálózat szakaszai 30 főiskolára 29 ország 12 országában Ázsiában, Ázsiában és Ausztráliában

Büszkén, hogy ez a globális nevelési tapasztalat 2013-ban Rijádból indult el a Közel-Keleten egy izgalmas közös vállalat a Raffles International Corporation és a Szaúd-Arábia egyik vezető és diverzifikált vállalkozásai között.

A Raffles International Education Corporation szakértelemmel Rijádba jön, a pályázók részesülhetnek előnyeikből, miközben a szeretteikhez közel kerülnek.

MOST Riyadh "DESIGNERS TO BE" lehetősége van felfedezni, alakítani, elérni, átadni és alkalmazni a tudást, hogy a legjobb formatervezővé váljon a következő nagy kiadók bármelyikében:

Divattervezés, ékszer dizájn, vizuális kommunikáció tervezés, divatmarketing

A Raffles-ban elkötelezettek vagyunk abban, hogy a designot mint ipar és a tervezők kreatív művészként népszerűsítik, akik szenvedélyüket keressék és kiválóságot nyertek, és ígéretét adják a Riyadh közösségnek egy új tehetséggyártási hullámnak, amely hozzájárul a tervkultúra általános kifinomultságához. "Szaúdi Design Hub".

Azzal a céllal, hogy vezető szerepet töltsön be a szakmákban és a társadalomban, a Raffles KSA küldetésében és csapatában szigorúan dolgozik, hangsúlyozva a szerepvállalás szerepét, biztosítva a női pályázók számára a szükséges ismereteket és készségeket ahhoz, hogy vállalkozóvá váljanak és a Design világában helyi szinten világszerte.

A nappali tagozatos tanulmányok és a beépített nemzetközi modellek az inspiráló és a horizont szélesítő környezetével együtt tükrözik a globális mozgalom és kultúra egyedülálló kitettségével rendelkező, jól felszerelt diákok elért eredményeit.

Globális felismerés

A Raffles Design Institute-nál végzett tanulmányok nemzetközileg elismert képesítéssel rendelkeznek. A fejlett diplomáját vagy diplomáját a Raffles College of Felsőoktatási Egyetem (RCHE), Szingapúr és az általa odaítélt diplomával együtt szállítjuk. Az RCHE a CPE és az EDU TRUST Singapore bejegyzett és hitelesített.

Mint ismeretes, a szingapúri oktatási normákat a világon a legmagasabbak közé sorolják. Az Advanced Diploma lehetővé teszi számodra, hogy folytassa tanulmányait és megkapja a Bachelor's Degree képesítését úgy, hogy csak egy további 4 feltételt tanulmányoz egy Raffles International vállalati fokozatot kiosztó helyeken, például Szingapúrban, Ausztráliában, Malajziában, Svájcban vagy Indiában.

Akkreditáció

A Raffles KSA a SAUDI ARABIA és a Közel-Keleten a legmagasabb akkreditált formatervezési bizonyítványokat nyújtja. Fejlett diplomainkat a Szingapúr Raffles Felsőoktatási Főiskolájával (RCHE) együtt adjuk ki és ítélik oda.

A Raffles College of Felsőoktatási Intézet (RCHE) a CPE (Private Education Council) Szingapúrban bejegyzett és az EDU TRUST Singapore által akkreditált.

Vízió, küldetés, filozófia

A Raffles Design Institute-nál végzett tanulmányok nemzetközileg elismert képesítéssel rendelkeznek. A diplomáját a Raffles College of Felsőoktatási Egyetem (RCHE) szingapúrjával szállítják, amelyet a CPE és az EDU TRUST regisztrált és hitelesített. A Raffles Riyadh nyolc szakasza tanulmányozása a fejlett diploma és a két felsőfokú felsőfokú végzettséggel rendelkező Raffles Főiskolákban lehetővé teszi, hogy Ön a főiskolai diplomáját a tervezés során elérje.

Szingapúr oktatási normái a világon a legmagasabbak közé tartoznak. Az Advanced Diploma és a Bachelor diploma lehetővé teszi, hogy folytassa az oktatás és a mesterképzés képesítése tanulmányozása csak egy újabb két feltételt a Raffles College Szingapúrban, a Chester University az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Malajziában, Indiában vagy Thaiföldön.

Helyszínek

Riyadh

Address
Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road
11454 Riyadh, Riyadh tartomány, Szaúd-Arábia

Programok

Az intézmény további kínálata: