Örebro University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Örebro Egyetem egyik leggyorsabban növekvő egyetemek Svédországban. Van 17.000 diák és 1.200 személyzet.

Az egyetem oktatási és kutatási humán, jogi, társadalomtudományi, a tudomány, a technológia, az egészségügy, az orvostudomány, az oktatás, a zene és a sport tudomány. Az egyetem kínál 800 tanfolyamokat, 60 alapképzési programokat és 30 posztgraduális programokat.

Örebro Egyetem együttműködik a kereskedelem és az ipar, a megyei tanácsok, önkormányzatok és szervezetek a régióban, valamint a nemzeti és nemzetközi szinten.

Örebro Egyetem egy fiatal, modern és gyorsan növekvő egyetemen egy ambiciózus a jövőben. Kínálunk sokféle kiváló minőségű képzés angol nyelven, olyan környezetben, amely egyszerre ösztönző és támogató, valamint hogy kínál elsőosztályú létesítményekkel mind a hallgatók és oktatók. A campus, található három kilométerre a város központjától, az is otthont válogatott kávézó és étterem, valamint egy nagy sportkomplexum egy state-of-the-art edzés központ. Mi több, a sok nemzetiség által képviselt hallgatók és oktatók kölcsönöznek egy nemzetközi ízt a campus.

Található a szívében Svédországban, Örebro egy dinamikus és vibráló város közelében a tó Hjälmaren. A kiváló helyen, Stockholm, Göteborg és Oslo könnyen megközelíthető köszönhetően ideális hely. Ne hagyja, hogy a kis város külső bolondítani. Diákként a Örebro Egyetem fogsz tapasztalni egy egyedülálló közösségi érzés, hogy könnyen hozzáférhessenek a széles körű szabadidős tevékenységek és barátkozni az élet.

Örebro Egyetem széles választékát kínálja a magas színvonalú nemzetközi mester programok a különböző szakterületekről. Erősségünk a mi dinamikus és jól működő kutatási környezet - ahol a mester tanítványa lesz egyik legfőbb okozója. Elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú oktatás és kutatás, valamint a vállalkozói szellem, és a mi karrier-orientált tanulmányi programok, a diákok tudják, hogy kihasználják az egyik legmagasabb foglalkoztatási siker arány az országban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Svéd

Megjelenítés Mester - HealthcareStudies » Megjelenítés Mester - Mesterképzés »

Képzések
Kapcsolat

Örebro universitet

Cím Örebro University
SE-701 82 Örebro, Örebro County, Svédország
Honlap http://www.oru.se/english
Telefon +46 19 30 30 00