Lund University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lund University - Svédország legmagasabb rangú egyeteme

Lund University 1666-ban alapították, és folyamatosan a világ 100 legjobb egyetemei közé tartozik (a világ 92. és Svédország legmagasabb rangú egyeteme, a QS World University Rankings 2019).

Az egyetemnek 40 000 diákja és 7 400 alkalmazottja van, és több mint 100 mesterképzést és 8 Bachelor programot kínál angolul .

Lund Svédország legvonzóbb tanulmányútja. Az egyetem a skandináviai programok és kurzusok egyik legszélesebb körét kínálja, a tudományágazat és a legmodernebb kutatások alapján. A Lund University diplomája mind minőségi, mind Svédországban és külföldön egyaránt.

Tárgyterületek

Nyolc karunk és számos speciális kutatóközpont kínál oktatást a következő témákban:

 • Építészet
 • Üzleti gazdaságtan
 • közlés
 • Mérnöki
 • Környezet
 • Bírság
 • Bölcsészettudományok, nyelvek
 • Nemzetközi tanulmányok
 • Törvény
 • Gyógyszer
 • Tudomány

Tanulmányi lehetőségek a nemzetközi hallgatók számára

Lund University több mint 100 mesterképzést és 8 bachelor programot kínál angolul , valamint több mint 1000 szabadon álló kurzust angolul.

Keresse meg szakképzési programját: www.lunduniversity.lu.se/programmes

Alkalmazási időszakok

A nemzetközi diákok fő pályázati periódusa október közepéig és január 15-ig minden évben az őszi félévben (augusztusban) kezdődő programok. A programok kis választéka június és augusztus között is elfogadja a jelentkezéseket a tavaszi félév kezdési dátumához (január).

Hogyan kell alkalmazni a tanulmányokat: www.lunduniversity.lu.se/apply

Tandíj

Az EU / EGT és Svájc területén kívüli országok állampolgárai általában kötelesek fizetni a tandíjat. A tandíj nem vonatkozik az EU / EGT állampolgárokra. Az egyes programok tandíjával kapcsolatos információkért látogasson el a www.lunduniversity.lu.se/programok oldalra

Ösztöndíj lehetőségek

Az EU / EGT-n kívüli országok polgárai pályázhatnak ösztöndíjra, miután jelentkeznek velünk. Az ösztöndíjak odaítélése az akadémiai érdem, nem pénzügyi helyzet alapján történik.

Tudjon meg többet az ösztöndíj lehetőségekről: www.lunduniversity.lu.se/scholarships

Kutatás

A Lund több mint 30 világviszonylatban vezető kutatási környezetet ölel fel, és Európa legnagyobb anyagi kutatási létesítményei közé tartozik: a MAX IV (2016-ban megnyitott) és az ESS (2023-ban nyílik meg). Lund University tagja továbbá a rangos kutatóintenzív Universitas 21 egyetemi hálózatoknak és az Európai Kutatási Egyetemek Ligájának (LERU) .

Tanítási stílus

A kritikai gondolkodás és az elme szabadsága a Lund University tudományos életének sarokköve. Az informálisabb, nyílt osztályú környezetben a csoportmunkára való összpontosítás megkönnyíti a tanulást, párbeszédet teremt és új ötleteket hoz létre.

Lund nemzetközi találkozóhely a diákok és a kutatók számára egyaránt. Ez globális környezetet teremt, ahol a diákok új kulturális perspektívákat nyernek, és fejleszthetik nemzetközi hálózataikat, amelyeket világszerte nagyra értékelnek a munkáltatók.

A Lund diákjai kiváló lehetőséget kapnak az üzleti interakciókra . Lund városának egyedülálló, világszínvonalú környezetet biztosít a technológia, a tudás, az innováció és a vállalkozói szellem számára, és a nemzetközi vállalatok lenyűgöző kiszolgálásával rendelkezik.

Diákélet

Lund a # 1 választás a nemzetközi diákok számára, akik Svédországba érkeznek, és Svédország legjobb diákvárosának tekintik, a nagy társadalmi klubok (a történelmi "nemzetek"), a diákszövetségek és az Akadémiai Társaság egyedülálló kombinációja. élet.

Lund város

Svédország déli részén fekszik, Lund városa mindössze 10 perc alatt vonattal Svédország harmadik legnagyobb városa, Malmö, és mindössze 35 perc alatt vonattal a koppenhágai repülőtér Dániában.

Svédország egyik legrégebbi városa, amely 990-ig nyúlik vissza, a Lund kontrasztok városa, ahol a több mint 1000 éves történelem ötvözi a modern tudást és ötleteket. A Lund-ban egy kis, festői, kockacokkás város varázsát találja, amely nagy város látnivalókkal, például szolgáltatásokkal, bevásárlási lehetőségekkel, éttermekkel és kulturális rendezvényekkel várja vendégeit. A Lund olyan nagy nemzetközi vállalatoknak is otthont ad, mint a Sony Mobile, a Tetra Pak, az Ericsson, az Alfal Laval és a Gambro.

Az angol nyelvet széles körben beszélik Svédországban és Lundban (a svédek 90% -a folyékonyan beszél), vagyis egy egyedi európai kultúrát élvezhet nyelvi akadály nélkül.

Tudjon meg többet a Lund University

További információkért látogasson el a www.lunduniversity.lu.se címre

Kérdéseket is kérhet Facebook oldalunkon: www.facebook.com/lunduniversity

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


BSc a nemzetközi üzleti életben

Campus September 2019 Svédország Lund

A program általános célja, hogy felkészítse Önt a nemzetközi üzleti életben. A nemzetközi problémakörben fejleszti tovább a problémákat, és megszerzi az elméleti fogalmakat, modelleket és eszközöket a releváns kutatásokból. [+]

A program áttekintése

2017 őszétől a Lund University Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Iskola hároméves alapképzést kínál a nemzetközi üzleti életben. A programot angol nyelven oktatják, és a legfrissebb középiskolai végzettségűek számára, akiknek erős tudományos háttere van, nemzetközi karrierlehetőségek és a nemzetközi üzleti területen megszerzett ismeretek és készségek elsajátítása.

A BSc Nemzetközi Üzleti ajánlatok:

• Hatalmas, mégis célzott tananyag az üzleti, közgazdasági, statisztikai, üzleti jog és információs rendszerek területén

• A kari oktatók és diákok nemzetközi perspektívái

• Csapatalapú projektek a kultúrák közötti tanulás fejlesztésében... [-]


BSc a Fejlesztési Tanulmányokban

Campus Nappali 3 év September 2019 Svédország Lund

Ez az interdiszciplináris alapképzési program középpontjában a gazdasági, társadalmi és politikai folyamatok, valamint a fejlesztési együttműködéshez fűződő kapcsolatok állnak. A szociológiáról, a politikatudományról, az emberi földrajztudományról és a gazdasági történelemről betekintést nyer. [+]

A program áttekintése

A Bachelor program fejlesztési tanulmányok interdiszciplináris, és középpontjában a gazdasági, társadalmi és politikai folyamatok és a kapcsolatok a fejlesztési együttműködés. A cél az, hogy biztosítsa a szükséges ismereteket annak érdekében, hogy kritikusan megvizsgálja és megértse a fejlődés előfeltételeit és folyamatát.

A program négy különböző tudományág - szociológia, politológia, emberi földrajz és gazdasági történelem - tudományos hagyományait ötvözi és egyesíti. Ez a diákoknak multidiszciplináris perspektívát kínál a fejlesztési tanulmányok számára, és lehetőséget nyújt a tudás elmélyítésére a fent említett témákban.... [-]


BSc a fizikai földrajzban és az ökoszisztéma tudományában

Campus Nappali 3 év September 2019 Svédország Lund

Lund University világszínvonalú alapképzést kínál a fizikai földrajzban és az ökoszisztémák tudományában, a környezeti modellezésre és a menedzsmentre összpontosítva. A kurzusok egyedülálló keveréke magas rangú felsőoktatási egyetemet eredményez. [+]

A program áttekintése

A környezetgazdálkodás létfontosságú az emberiség jóléte szempontjából. A környezet megértése, beleértve a növekvõ igényeket és a természeti erõforrások kiaknázását a népességnövekedés következtében, talán a legnagyobb kihívás, amely befolyásolja a jövõnket. A jól képzett és magasan képzett diplomások iránti igény ezen a területen rendkívül magas, és marad.

Lund University világszínvonalú BSc programot kínál a fizikai földrajzban és az ökoszisztémák tudományában, a környezeti modellezésre és irányításra összpontosítva. A kurzusok egyedülálló keveréke magas rangú felsőoktatási egyetem eredménye, amely tökéletes platform a karrierhez vagy további tanulmányokhoz. A program az éghajlatváltozással, az ökoszisztémákkal és a geomorfológiával foglalkozó tanfolyamokon alapul. Ez magában foglalja az ökoszisztéma-modellezést, a földrajzi információs rendszereket (GIS), a távérzékelést és a statisztikát, valamint a kémia és a fizika elemeit.... [-]


BSc a fizikában

Campus Nappali 3 év September 2019 Svédország Lund

Lund University következetesen az észak-európai felsőoktatási intézménynek számít a fizikai tudományokban. A Lund fizikusai a CERN-től a nanotudományig és a fotonikáig a részecskefizikától kezdve dolgoznak. [+]

A program áttekintése

Világunk sok kihívással szembesül - az alapvető tudományban, amikor alapvető erőket és részecskéket, vagy az univerzum, a bolygók és az élet eredetét - és az alkalmazott tudományt kutatják, hogy megtalálják a fenntartható energiaforrásokat, az új technológiát a nanoszámon és a testre szabott anyagokat az ipar, a kémia és az orvostudomány területén. A fizika az alapja ennek a törekvésnek, és a fizikusok fontos szerepet játszanak ezeken és sok más területen. Lund következetesen az észak-európai felsőoktatási intézménynek számít a fizikai tudományokban, és ez a kiválóság ma már két nemzetközi kutatóközpont (MAX IV), a 2016 júniusában Lund-ben megnyitott szinkrotron sugárzás laboratórium, valamint az ESS, az Európai Spallation Amely jelenleg fejlesztés alatt áll, és várhatóan 2023-ban működik. Ezek a kutatási lehetőségek lehetőséget fognak teremteni a fizika diplomások számára.... [-]


BSc a matematikában

Campus Nappali 3 év September 2019 Svédország Lund

Ez a Bachelor program célja a diákok, akik nagy érdeklődés a matematika, a matematikai statisztikák és a tudományos számítástechnika. A rugalmasság és az egyéni alkalmazkodás kulcsszavak. [+]

A program áttekintése

Ez egy akadémiai program, melyet a matematika, a matematikai statisztikák és a tudományos számítástechnika erős érdeklődésű diákok számára terveztek. A rugalmasság és az egyéni alkalmazkodás kulcsszavak. A program rendkívül felszabadító módon van felépítve, és célja, hogy a hallgatók szilárd elméleti ismereteket nyújtson a matematikában, miközben lehetőséget biztosít minden diák számára, hogy érdeklődési körük és karrierletletük alapján saját oktatási profilt folytasson.

Számos matematika-, statisztikai és numerikus elemzésre alkalmas tanfolyam áll rendelkezésre a programon belül, és kombinálható az összes többi tudományterület, gazdaság és pénzügy, mérnöki tudomány, valamint humán- és társadalomtudományi tanfolyamok, egyetemünkön vagy csereprogramon keresztül programot más egyetemekkel.... [-]


BFA a vizuális művészetekben

Campus Nappali 3 év September 2019 Svédország Malmö

A Bachelor Képzőművészeti Programja a saját stúdiónk egyéni munkáiból, egyéni tanárok és más pedagógusok oktatása, valamint a művészi technika, a művészi alkotás és a művészetelmélet legfontosabb területeinek menetrendi tanfolyama. [+]

A program áttekintése

A Malmö Művészeti Akadémia Képzőművészeti Főiskola programja előkészíti a nemzetközi karriert. Az elméleti és gyakorlati tantárgyak tanításának kiindulópontjaként saját művészi munkát veszünk.

A hároméves Bachelor program magában foglalja a saját stúdiónk egyéni munkáját, a professzorok és más oktatók személyzetének egyéni óráját, valamint a művészi technika, a művészi alkotás és a művészetelmélet legfontosabb területein rendezett kurzusokat. Nemzetközileg aktív professzoraink különböző művészeti területeken dolgoznak. Ez fontos kapcsolatot teremt a Malmö Művészeti Akadémián, és lehetőséget ad arra, hogy kurzusokat válasszon, amelyek tükrözik művészi szándékait.... [-]


BM a Zene, Szimfonikus Zenekar Eszköz

Campus Nappali 3 év September 2019 Svédország Malmö

A Bachelor's Program in Music, Szimfonikus Zenekar specializálódási lehetőségei vannak: fuvola, oboe, klarinét, fagott, francia szarv, trombita, harsona, tuba, hegedű, viola, cselló, basszusgitár, ütőhangszerek és hárfa. [+]

A program áttekintése

A Bachelor's Program in Music, Szimfonikus Zenekar Eszköz célja, hogy olyan nevelő zenészek, akik possessa jó szintű művészi és szakmai képesség. A program befejezésekor a hallgatónak megfelelő ismeretekkel és készségekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy kényelmesen együttműködjenek a zenei hivatás különböző formáival: akár szólistával, egy meghatározott együttes tagjaként és / vagy független projektek formájában. A hallgató továbbá olyan folyamatos vagy mélyreható tanulmányokhoz szükséges készségeket fejlesztett ki, amelyek nagymértékben önállóak. Továbbá, a program befejezésekor a hallgató megszerzi az alapvető vállalkozói készségeket, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát az állandóan változó kulturális életben. A felvétel a következő hangszereken lehetséges: fuvola , oboe , klarinét , fagott , francia kürt , trombita , trombó , tuba , hegedű , viola , cselló , basszusgitár , ütőhangszerek és hárfa .... [-]


BSc a gazdaságban és a társadalomban

Campus Nappali September 2019 Svédország Lund

Ez a program célja a közelmúltban érett középiskolai diplomások, akiknek erős tudományos háttere, a nemzetközi karrierlehetőségek és a tudás és a készségek elsajátítása a globális kontextuselemzésben mind az állami, mind a magánszektorban. [+]

A program áttekintése

2019 őszén a Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Iskola hároméves (180 ECTS kredit) BSc-t kínál a gazdaságban és a társadalomban. A programot angolul tanítják, és a közelmúltban érett középiskolai diplomások számára, akiknek erős tudományos háttere, nemzetközi karrierlehetőségei vannak, és a tudás és a készségek elsajátítása globális kontextuselemzésben, mind az állami, mind a magánszektorban.

A gazdasági történelem azzal foglalkozik, hogy a múltban bekövetkezett gazdasági változások hogyan segíthetnek a jövő megértésében. Foglalkozik fogalmakkal és elméletekkel a társadalomtudományok között, hogy megvizsgálja az igazi gazdaságok fejlődését, és megértse őket társadalmi, politikai és kulturális összefüggéseikben. Ez ötvözi a közgazdász és a történész, a statisztikus és a szociológus képességeit. Közben a közgazdaságtan a problémák széles skáláját kezeli, a gazdasági fejlődéstől való akadályoktól a nemzetközi pénzügyi válságokig.... [-]


Kapcsolat

Lunds Universitet

Cím Paradisgatan 2
SE-223 50 Lund, Skåne County, Svédország
Honlap http://www.lunduniversity.lu.se/
Telefon +46 46 222 00 00

Cím Campus Malmö
Malmö, Skåne County, Svédország

Cím Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2
SE-251 08 Helsingborg, Skåne County, Svédország