Villars Hospitality Management School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

VHMS összpontosít alapvető szükségleteit a vendéglátóipari szolgáltató. Koncentrál kínál vevői elégedettség tökéletesség valamennyi területen. A diákok megtanulják, hogyan kell birkózni a működési kihívások fognak szembenézni. Befejezésekor a program, ez a fejlesztési folyamat felkészíti őket az összes szükséges készségek működését a legmagasabb végén a luxus iparág.

Mi tesz minket egyedivé?

VHMS a legjobb, svájci minőségű vendéglátás oktatás Villars, úttörő turisztikai több mint 150 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás. A kiváló helyen, és innovatív tanulási módszerek a programok teszi VHMS tökéletes választás elindítani a karrierjét a vendéglátás menedzsment.

Csak egy óra és fél a genfi ​​nemzetközi repülőtér, Villars egy helyen páratlan természeti szépség. Lesz egy csodálatos életminőség, a friss levegő, a hegyi kilátást és hatalmas mennyiségű téli és nyári szabadtéri tevékenységek. Karunk tagjai mind szakmailag aktív, így betekintést a jelenlegi nemzetközi világ a vendéglátás menedzsment, valamint hozzáférést biztosít a globális szakmai hálózat. Ön képes lesz arra, hogy kihasználják a kiváló szakmai lehetőségeket olyan helyen, amely otthont néhány, a legjobb bentlakásos iskolák a világon.

környezetbarát

VHMS egy modell a fenntarthatóság fejlesztése.

Kitűnő munkahelyi kilátások

95% of Hospitality Management Diplomások bérelt 3 hónapon belül.

szakmailag Kar

Európai és amerikai professzorok felsővezetői munkatapasztalata az elmúlt 20 évben.

globális öregdiák-hálózat

Több mint 3000 diplomás dolgozik világszerte.

akkreditált programok

Nemzetközileg elismert diploma (GBS).

Swiss Quality Education

Svájci oktatási kiválóság nemzetközi kitekintéssel.

a személyre szabott

Testre szabott menetrend, amely lehetővé teszi a maximális rugalmasságot ötvözi tanfolyamok és szakmai.

Global Campus Network

Izgalmas átszállási lehetőségek között a GBS egyetemen világszerte.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BBA

BBA Hospitality Management

Campus Nappali 3.5 év February 2018 Svájc Genf

A BBA Hospitality Management célja, hogy a részletes megértése ügyfélszolgálat és az üzleti szükségletek, mint például az emberi erőforrások és a pénzügyek. [+]

A BBA a Hospitality Management célja, hogy részletesen megismerje az ügyfélszolgálat és az üzleti szükségletek, mint az emberi erőforrások és a pénzügyek. Ez a program célja, hogy felkészítse Önt a szükséges készségekkel és ismeretekkel, amelyeknek rendkívül sikeresnek kell lenniük a nemzetközi vendéglátóiparban. A tanterv nyújt alapos megértése az irányítás, a marketing és a számla kontrolling. Meg fogja tanulni, hogyan alkalmazza az általános irodai, háztartási, élelmiszeripari és diplomáciai szerepeket, valamint az üzleti tevékenységet kiegészítı alapvetı ágazatokra gyakorolt ​​hatását.

Fő pontjait Program

Svájci minőségi oktatás - kizárólagos és kiváltságos oktatást biztosítunk egy stabil környezetben, amelyet a svájci tanulási eszmény ihlet.... [-]