Villars Hospitality Management School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

VHMS összpontosít alapvető szükségleteit a vendéglátóipari szolgáltató. Koncentrál kínál vevői elégedettség tökéletesség valamennyi területen. A diákok megtanulják, hogyan kell birkózni a működési kihívások fognak szembenézni. Befejezésekor a program, ez a fejlesztési folyamat felkészíti őket az összes szükséges készségek működését a legmagasabb végén a luxus iparág.

Mi tesz minket egyedivé?

VHMS a legjobb, svájci minőségű vendéglátás oktatás Villars, úttörő turisztikai több mint 150 éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás. A kiváló helyen, és innovatív tanulási módszerek a programok teszi VHMS tökéletes választás elindítani a karrierjét a vendéglátás menedzsment.

Csak egy óra és fél a genfi ​​nemzetközi repülőtér, Villars egy helyen páratlan természeti szépség. Lesz egy csodálatos életminőség, a friss levegő, a hegyi kilátást és hatalmas mennyiségű téli és nyári szabadtéri tevékenységek. Karunk tagjai mind szakmailag aktív, így betekintést a jelenlegi nemzetközi világ a vendéglátás menedzsment, valamint hozzáférést biztosít a globális szakmai hálózat. Ön képes lesz arra, hogy kihasználják a kiváló szakmai lehetőségeket olyan helyen, amely otthont néhány, a legjobb bentlakásos iskolák a világon.

környezetbarát

VHMS egy modell a fenntarthatóság fejlesztése.

Kitűnő munkahelyi kilátások

95% of Hospitality Management Diplomások bérelt 3 hónapon belül.

szakmailag Kar

Európai és amerikai professzorok felsővezetői munkatapasztalata az elmúlt 20 évben.

globális öregdiák-hálózat

Több mint 3000 diplomás dolgozik világszerte.

akkreditált programok

Nemzetközileg elismert diploma (GBS).

Swiss Quality Education

Svájci oktatási kiválóság nemzetközi kitekintéssel.

a személyre szabott

Testre szabott menetrend, amely lehetővé teszi a maximális rugalmasságot ötvözi tanfolyamok és szakmai.

Global Campus Network

Izgalmas átszállási lehetőségek között a GBS egyetemen világszerte.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BBA

Bachelor Of Business Administration (BBA), Jelentős A Vendéglátás Menedzsment

Campus Nappali 42 hónapok September 2017 Svájc Genf

A BBA Hospitality Management célja, hogy a részletes megértése ügyfélszolgálat és az üzleti szükségletek, mint például az emberi erőforrások és a pénzügyek. [+]

Bachelor of Business Administration (BBA), Major Hospitality Management A BBA Hospitality Management célja, hogy a részletes megértése ügyfélszolgálat és az üzleti szükségletek, mint például az emberi erőforrások és a pénzügyek. Ez Bachelor of Business Administration Major Hospitality Management célja, hogy felkészítse Önt a szükséges készségek és ismeretek meg kell válnia sikeres a Nemzetközi Vendéglátás. A tanterv nyújt alapos megértése az irányítás, a marketing és a számla kontrolling. Most megtudhatod, a kérelmet a generikus szerepét front office, takarítás, étel és ital, valamint a diplomácia és a hatása a lényeges ágazatokban, amelyek kiegészítik az üzleti. Fő pontjait Program Swiss Quality Education biztosítunk egy exkluzív és kiváltságos oktatást stabil környezetben, ihlette a svájci tanulási ideális. integrált oktatás Kínálunk hangkeverést 50% elmélet és 50% gyakorlat, hogy biztosítsák erős tanulási Kombinált Intézmény Mi előnyös az oktatási szakértelem és tapasztalat a genfi ​​Business School és ez 9 világszerte egyetemen. Taylormade Campus - 4 Csillag A campus integrálja egy 4 csillagos hotel, étterem, és SPA, hogy minden szükséges szolgáltatásokat a tanulásra. Szakmai Aktív Kar Csak foglalkoztat kar kiváló szakmai tapasztalattal és tanulmányi adatait Ház Kínálunk teljes ház lehetőségeket, beleértve a restaurálását és szabadidős tevékenységek. Green label & fenntartható fejlesztés A VHMS egy modell fenntarthatóságát, többek között speciális kurzusok, hogy a vállalati nyereségesség igazságos, biztonságos és ökológiai program. Szívében a svájci turizmus VHMS található egy központi állomás Svájc, tárhely turizmus minden évszakban, több mint 150 éve. Nemzetközi elismerés VHMS diploma és GBS mértékben vannak világszerte akkreditált és elismert a szakmai környezetben. Tények Időtartam: 3,5 év Credits: 180 ECTS... [-]

Kapcsolat

Villars-sur-Ollon Campus

Cím Avenue Centrale 164
Villars-sur-Ollon 1885, Switzerland
Honlap http://www.vhms.ch
Telefon