UBIS University of Business and International Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UBIS egy fiatal intézmény, amelynek célja minőségi programok lebonyolítása az üzleti és a nemzetközi kapcsolatok területén. Az UBIS DNS három fő tényezőből áll: a valós tapasztalatokból, az egyéni figyelemből és a nemzetközi perspektívából.

Az UBIS professzorai nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Valóságos problémákat hoznak az osztályterembe, és a tapasztalatok kritikus szemével boncolgatják őket. Stratégiai keretet biztosítanak a résztvevőknek, amelyen belül elhelyezhetik azokat a kérdéseket, amelyekkel a szakmai élet során szembe kell nézniük.

Az UBIS szorosan figyelemmel kíséri a piac változó igényeit, és folyamatosan adaptálja tanfolyamának tartalmát és módszertanát annak biztosítása érdekében, hogy diplomáink rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel és átadható készségekkel a gyorsan fejlődő munka világában való sikeres megvalósításhoz.

Az UBIS-nál nem csak egy arc leszel a tömegben. Figyelünk minden hallgató igényeire, és arra törekszünk, hogy személyre szabott és személyre szabott tanulási élményt nyújtsunk mindenki számára. Kis létszámú osztályaink segítenek kihasználni a mélyebb megbeszéléseket, és személyre szabott visszajelzéseket kaphatnak professzoraitól. Ennek célja, hogy segítse hallgatóinkat abban, hogy fejlesszék azokat a készségeket és magabiztosságot, hogy sikeresek legyenek a követni kívánt karrierjükben.

Végül egy valóban nemzetközi közösség vagyunk: az UBIS oktatói, munkatársai és hallgatói több mint 40 különböző nemzetiségből és a világ minden sarkából érkeznek. Az UBIS emellett erős nemzetközi partnerhálózattal és valóban nemzetközi Alumni hálózattal rendelkezik. Jelenleg az UBIS családja négy kontinensen található.

Miért tanul az UBIS-n?

 1. Testreszabott, magas színvonalú akadémiai programok és egy olyan kar, amely nagymértékben támogatja az üzleti vállalkozás-orientált hallgatói projekteket. A kis osztály mérete kulcsfontosságú.
 2. Fókuszban a hallgatói karrier perspektíva: programok, amelyek összhangban vannak a munka jövőjével; kar szakmai tapasztalattal, kombinált műszaki és társadalmi képességekkel.
 3. Rendkívül változatos hallgatói testület a campuson és a merülés a genfi nemzetközi közösségben. Félév külföldön (partnerintézmények) és / vagy gyakornoki lehetőségek (USA).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Részletes információk

Történelem

Az Üzleti és Nemzetközi Tanulmányok Egyetemét (UBIS) 2006-ban alapították, hogy magas tanulmányi színvonalú és támogató környezettel rendelkező intézményt hozzon létre az üzleti karrier iránt érdeklődő hallgatók számára. Az UBIS-t az IACBE, az EduQua és az ISO 9001 akkreditálta. Az UBIS nemzetközi akadémiai partnerekkel és nemzetközi alumni hálózattal rendelkezik. A tantestület, a személyzet és a hallgatók több mint 40 nemzetből származnak.

Oktatás

Az UBIS-nál fejlesztjük a hallgatói képességeket az esetlegesen ismeretlen területeken való navigációhoz, a változó körülményekhez való alkalmazkodáshoz, a multikulturális módokban való működéshez és olyan projektek végrehajtásához, amelyeknek pozitív hatása lesz a világon. Folyamatosan felülvizsgáljuk és módosítjuk programokat és oktatási módszereinket, hogy azok megfeleljenek a jelenlegi üzleti és társadalmi igényeknek.

Kutatás

A hallgatói kutatást ösztönözni és fejleszteni kell az alapkivitelezési terv alapkivitelezésén, valamint a mester- és doktori szintű értekezésen keresztül. A doktori és a doktori értekezés tézisei várhatóan bemutatják az eredeti kutatásokat és hozzájárulnak az új ismeretekhez. A kar szakmai ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy ezeket a téziseket a valós üzleti kérdésekhez igazítsák. A kutatás eredetiségét a tézisek szoros mentorálásával ellenőrzik a hallgatói írásbeli beadások előre meghatározott szakaszaiban. A karoktól elvárják, hogy bemutassák a kutatási tevékenységeket a recenzált folyóiratokhoz való hozzájárulással és a konferenciák publikált publikációiban való részvétellel.

Karrier kilátások

A hallgatói karrierlehetőségeket javítják a magas színvonalú akadémiai programok, amelyek folyamatosan igazodnak a munka jövőjéhez, a széles körű szakmai tapasztalattal rendelkező oktatók, a szociális készségek (kommunikáció, együttműködés, kulturális érzékenység) hangsúlya és a hallgatók számára biztosított tér fejleszteni saját üzleti projektjeiket. A hallgatók sikeréhez való felkészítésének egyik fő tényezője a valós üzleti kérdésekre irányuló kutatások (mérföldkő projektek és tézisek) kiemelése. A hallgatóknak számos lehetőséget kínálnak a genfi környezet (pl. Fontos konferenciákon való részvétel, vállalkozási gyakorlatok, nemzetközi intézmények és civil szervezetek) és a nemzetközi akadémiai partnerségek.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Szolgáltatások

Hallgatói irodák

 • A Karrier Központ minden egyes hallgatónak tanácsot ad, hova menjen szakmai gyakorlatra. Minden diák heti 15 órát dolgozhat a svájci tanulmányok első 6 hónapja után.
 • A Student Learning Platform segít az osztályzatok és a tananyagok ellenőrzésében.
 • Online program távoktatási oktatáshoz.
 • Diákszolgáltatások vízum, tartózkodási kártya alaki követelmények, egészségügyi ellátás és szállás segítése érdekében
 • Tájékozódási napok új hallgatók számára: ismerkedés professzorokkal, városnéző túrák, integráció a meglévő hallgatókkal.
 • Diákszövetség - szórakoztató rendezvényeket szervez diákoknak Genfben és azon kívül is.

Szállás

Az UBIS hallgatói szolgáltató csoportja segíti a hallgatókat, hogy közös vagy egyágyas szobát foglaljanak Genfben a Student Residences-ben (külön-külön női és férfi hallgatók számára). Diák kérésére számos ügynökséget tudunk biztosítani áttelepítési szolgáltatásokhoz vagy szoba kereséséhez egy magánlakásban. A genfi ingatlanárak havonta 700–1000 CHF / fő. Genf kiváló tömegközlekedéssel és biztonságos kerékpározással rendelkezik. Megpróbálunk életvitelt találni gyalogosan a campusig.

Könyvtár

Az UBIS egy kis fizikai könyvtárral rendelkezik az egyetemen, és minden hallgató éves belépőt kaphat az Egyesült Nemzetek Könyvtárába, és ingyen használhatja. Az UBIS hozzáférést kínál az EBSCO Business Source Premier adatbázishoz is, amely az egyik legjobb és legteljesebb kutatási üzleti adatbázis.

Egészségügy

Az egészségügyi intézmények az egyetemen kívül helyezkednek el. Minden UBIS hallgató svájci egészségbiztosításra jelentkezik, amely a franchise típusától függően havonta 65–100 CHF speciális tarifával jár.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Egyetem

Az UBIS genfi egyeteme egy helyen található, a belvárosban és az Egyesült Nemzetek Szervezetének közvetlen közelében, Genfben, bankok, vállalatok és nemzetközi szervezetek központjában, például a WTO és a Globális Alap. A Campus 3 perc sétára található a Leman-tótól és 2 perc sétára a genfi botanikus kerttől.

Az osztálytermek teljesen felszereltek, természetes és művilágítással rendelkeznek, nagyok és kényelmesek. Erős internetkapcsolat, hallgatói társalgó, kis könyvtár és hozzáférés a konyhához. Kis kávézók, kioszkok, szupermarketek és éttermek mind nagyon közel vannak a campushoz.

Sportlehetőségek

A genfi sportlétesítmények kedvezményes áron érhetők el a hallgatók számára:

 • Uszoda havi előfizetés - 10 CHF
 • Stadion labdarúgáshoz - ingyenes
 • Edzőterem havi előfizetése - 49–65 CHF
 • Kerékpárok, tavi hajók, vízi kerékpárok - bérelhetők

Diákszövetségek

Széles választéka van a francia és az angol nyelvű kulturális tevékenységeknek (sugárzott, nyomtatott és online média, valamint élő előadások).

Az eseményekről a genfi turizmus, a helyi turisztikai irodák és a helyi újságok tájékozódhatnak. A „Tribune de Genève”, a „Le Temps” és a „Le Matin” heti mellékleteket tesz közzé a helyi események és szórakoztatás részleteivel. Genfben több mint 40 múzeum, művészeti központ és alapítvány működik, és Európában az egy főre jutó mozik száma a legmagasabb (pl. The Orange Cinema (Cinélac), City mozik).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Akkreditáció

 • # 7 a CEO Magazine Global MBA rangsor 2020-on
 • Első szint a CEO Magazine globális MBA rangsorában 2020
 • EduQua
 • Nemzetközi Üzleti Oktatási Tanács (IACBE)
 • Federation des Enterprises Romande (FER)
 • Európai Alapítvány a Vezetésfejlesztéshez (EFMD)
 • ISO 9001
 • Felsőoktatási Akkreditációs Tanács

Tanulók véleményei

"Ami az UBIS-t illeti, a kicsi, nagyon praktikus és nagyon interaktív osztályok, amelyeket kiváló minõségû tanárok tanítanak. A csodálatos campus Genf szívében található, egy városban, ahol a legnyugodtabb és hatalmasabb társadalmi kényelem jellemzi. Sőt, én is már öt üzleti projekten dolgozhattam tanulmányaim során, amelyeket folytathattam a diplomamőzet végzése után. "
Timothy Masebe
UBIS diplomás
"Az UBIS számomra minőségi oktatást jelent: az UBIS professzorait nemcsak az osztályteremben, hanem az üzleti közösségek és a nemzetközi szervezetek tiszteletben tartják az egész világon. Ez nagy különbséget jelent a tanulmányai és a diploma megszerzése után, amikor a UBIS a valós környezetbe. "
Liridon Byqmeti, Koszovóból
MBA Graduate

Helyszínek

Genf

Address
Avenue Blanc,46
1202 Genf, Genf, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited