UBIS University of Business and International Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Üzleti és Nemzetközi Tanulmányok Egyeteme (UBIS) ösztönzi a csapatmunkát, segíti a hallgatókat vezetőikké válni és saját vállalkozásuk megkezdésében

Az UBIS egy fiatal intézmény, amelynek célja, hogy minőségi programokat vezessen be a nemzetközi kapcsolatok és az üzleti élet területén . Az UBIS DNS három fő tényezőből áll: a valós tapasztalatokból, az egyéni figyelemből és a nemzetközi perspektívából .

Az UBIS professzora nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek . Valós problémákat hoznak az osztályterembe, és a tapasztalatok kritikus szemével boncolják őket. Stratégiai keretet nyújtanak a résztvevőknek, amelyen belül felvázolhatják a szakmai életben felmerülő kérdéseket.

Az UBIS szorosan figyelemmel kíséri a piac változó igényeit, és folyamatosan adaptálja tanfolyamának tartalmát és módszertanát annak biztosítása érdekében, hogy diplomáink rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel és átadható készségekkel a gyorsan fejlődő munka világában való sikeres megvalósításhoz.

Az UBIS-n nem csak egy arc lesz a tömegben. Figyelembe vesszük minden hallgató igényeit, és arra törekszünk, hogy testreszabott és személyre szabott tanulási élményt biztosítsunk mindegyiknek. Kis osztályméreteink segítenek kihasználni a mélyebb megbeszéléseket, és egyéni visszajelzéseket kaphatnak a tanároktól. Ennek célja, hogy segítse hallgatóinkat a készségek és a magabiztosság fejlesztésében annak érdekében, hogy sikeres legyen a karrierjükben, amelyet követni szeretnének.

Végül egy igazán nemzetközi közösség vagyunk: az UBIS oktatói, munkatársai és hallgatói több mint 40 különböző nemzetiségből és a világ minden sarkából származnak. Az UBIS emellett erős nemzetközi partnerek hálózatával és valóban nemzetközi Alumni hálózattal is rendelkezik. Az UBIS családja jelenleg 4 kontinensen terjed.

Miért tanul az UBIS-n?

 1. Testreszabott, magas színvonalú akadémiai programok és egy olyan kar, amely nagymértékben támogatja az üzleti vállalkozás-orientált hallgatói projekteket. A kis osztály mérete kulcsfontosságú.
 2. Fókuszban a hallgatói karrier perspektíva: programok, amelyek összhangban vannak a munka jövőjével; kar szakmai tapasztalattal, kombinált műszaki és társadalmi képességekkel.
 3. Rendkívül változatos hallgatói testület a campuson és a merülés a genfi nemzetközi közösségben. Félév külföldön (partnerintézmények) és / vagy gyakornoki lehetőségek (USA).

IMG-2656UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Részletes információk

Történelem

Az Üzleti és Nemzetközi Tanulmányok Egyetemét (UBIS) 2006-ban alapították, hogy magas szintű akadémiai színvonalú intézményt hozzon létre, amely támogatja az üzleti életben érdeklődő hallgatók támogató környezetét. Az UBIS-t az IACBE, az EduQua és az ISO29990 akkreditálta. Az UBIS nemzetközi tudományos partnerek hálózatával és egy nemzetközi öregdiák hálózattal rendelkezik. A tanárok, az alkalmazottak és a hallgatók több mint 40 nemzetből származnak.

Oktatás

Az UBIS-nál fejlesztjük a hallgatói képességeket az esetlegesen ismeretlen területeken való navigációhoz, a változó körülményekhez való alkalmazkodáshoz, a multikulturális módokban való működéshez és olyan projektek végrehajtásához, amelyeknek pozitív hatása lesz a világon. Folyamatosan felülvizsgáljuk és módosítjuk programokat és oktatási módszereinket, hogy azok megfeleljenek a jelenlegi üzleti és társadalmi igényeknek.

Az egyetemi programok nagy hangsúlyt fektetnek az egyéni növekedésre, valamint a tudás, készségek és szokások fejlesztésére, amelyek a jövőbeli munka sikere érdekében szükségesek.

Végzős hallgatók olyan elemzésre és kutatásra irányulnak, amely a kortárs üzleti kérdésekre alkalmazható.

Az UBIS 2018-ban kibővítette tudományos kínálatát az üzleti adminisztráció doktora felvételével.

Kutatás

A hallgatói kutatást ösztönözni és fejleszteni kell az alapkivitelezési terv alapkivitelezésén, valamint a mester- és doktori szintű értekezésen keresztül. A doktori és a doktori értekezés tézisei várhatóan bemutatják az eredeti kutatásokat és hozzájárulnak az új ismeretekhez. A kar szakmai ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy ezeket a téziseket a valós üzleti kérdésekhez igazítsák. A kutatás eredetiségét a tézisek szoros mentorálásával ellenőrzik a hallgatói írásbeli beadások előre meghatározott szakaszaiban. A karoktól elvárják, hogy bemutassák a kutatási tevékenységeket a recenzált folyóiratokhoz való hozzájárulással és a konferenciák publikált publikációiban való részvétellel.

Karrier kilátások

A hallgatói karrierlehetőségeket javítják a magas színvonalú akadémiai programok, amelyek folyamatosan igazodnak a munka jövőjéhez, a széles körű szakmai tapasztalattal rendelkező oktatók, a szociális készségek (kommunikáció, együttműködés, kulturális érzékenység) hangsúlya és a hallgatók számára biztosított tér fejleszteni saját üzleti projektjeiket. A hallgatók sikeréhez való felkészítésének egyik fő tényezője a valós üzleti kérdésekre irányuló kutatások (mérföldkő projektek és tézisek) kiemelése. A hallgatóknak számos lehetőséget kínálnak a genfi környezet (pl. Fontos konferenciákon való részvétel, vállalkozási gyakorlatok, nemzetközi intézmények és civil szervezetek) és a nemzetközi akadémiai partnerségek.

DSC3084UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Szolgáltatások

Hallgatói irodák

A Karrier Központ minden egyes hallgató számára tanácsot ad arra, hogy hova kell gyakorolni. Minden svájci hallgató hetente 20 órát dolgozhat - a tanulmányok második félévétől kezdve 50% -os álláshely.

 • Student Learning Platform - segít az osztályzatok és a tananyagok ellenőrzésében
 • Online program távoktatási oktatáshoz
 • Diákszolgáltatások vízummal, tartózkodási kártyával kapcsolatos formalitások, egészségügyi ellátás és szállás biztosításához
 • Orientációs napok új hallgatók számára: ismeretek a professzorokkal, városnéző túrák, integráció a meglévő hallgatókkal
 • Diákszövetség - szórakoztató rendezvényeket szervez a hallgatók számára Genfben és kívül

Szállás

Az UBIS hallgatói szolgáltató csoportja segíti a hallgatókat, hogy közös vagy egyágyas szobát foglaljanak Genfben a Student Residences-ben (külön-külön női és férfi hallgatók számára). Diák kérésére számos ügynökséget tudunk biztosítani áttelepítési szolgáltatásokhoz vagy szoba kereséséhez egy magánlakásban. A genfi ingatlanárak havonta 700–1000 CHF / fő. Genf kiváló tömegközlekedéssel és biztonságos kerékpározással rendelkezik. Megpróbálunk életvitelt találni gyalogosan a campusig.

Könyvtár

Az UBIS hozzáférést biztosít az EBSCO Business Source Premier adatbázishoz, amely az egyik legjobb és legteljesebb kutatási üzleti adatbázis. Az UBIS-nak egy kicsi fizikai könyvtára is van az egyetemen, és minden hallgató éves átutalást kaphat az Egyesült Nemzetek Könyvtárához, és ingyenesen felhasználhatja.

Egészségügy

Az egészségügyi intézmények az egyetemen kívül helyezkednek el. Minden UBIS hallgató svájci egészségbiztosításra jelentkezik, amely a franchise típusától függően havonta 65–100 CHF speciális tarifával jár.

IMAG0934UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Egyetem

Az UBIS genfi egyeteme egy helyen található, a belvárosban és az Egyesült Nemzetek Szervezetének közvetlen közelében, Genfben, bankok, vállalatok és nemzetközi szervezetek központjában, például a WTO és a Globális Alap. A Campus 3 perc sétára található a Leman-tótól és 2 perc sétára a genfi botanikus kerttől.

Az osztálytermek teljesen felszereltek, természetes és művilágítással rendelkeznek, nagyok és kényelmesek. Erős internetkapcsolat, hallgatói társalgó, kis könyvtár és hozzáférés a konyhához. Kis kávézók, kioszkok, szupermarketek és éttermek mind nagyon közel vannak a campushoz.

Sportlehetőségek

A genfi sportlétesítmények kedvezményes áron érhetők el a hallgatók számára:

 • Medence havi abonnement - 10 CHF
 • Stadion labdarúgáshoz - ingyenes
 • A tornaterem havi abonnementje - 49-65 CHF
 • Kerékpárok, tócsónakok, vízibiciklik - kiadó

Diákszövetségek

Nincs szükség az egyetemi kulturális klubokra, mivel Genf annyira kínál - pl. Francia és angol nyelvű kulturális tevékenységek széles választékát (sugárzott, nyomtatott, online média és élő előadások).

Információ az eseményekről a genfi turizmusból vagy a helyi turisztikai irodákból és a helyi újságokból származik. A Tribune de Genève ”, a„ Le Temps ”és a„ Le Matin ”heti kiegészítéseket tesz közzé a helyi eseményekről és szórakozásról. Genfben több mint 40 múzeum, művészeti központ és alapítvány található, és Európában a legmagasabb az egy főre jutó mozik száma (pl. The Orange Cinema (Cinélac), City mozi). Genfben aktív zenei és színházi jelenet (35 színpad) található. A Genève Agenda, a RegArt és a Tribune de Genève felsorolja a közelgő színházi eseményeket.

DSC_0367UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Akkreditáció

Az Üzleti és Nemzetközi Tanulmányok Egyeteme (UBIS) az EduQua tanúsítvánnyal rendelkezik: a svájci felsőoktatás minőségi tanúsítása.

Az UBIS speciális akkreditációt kapott üzleti programjai számára a Nemzetközi Üzleti Akkreditációs Tanácson (IACBE) keresztül, a 11374 Strang Line Road-on, Lenexában, USA-ban. Kattintson ide az IACBE által akkreditált programok felsorolásához.

Az UBIS szintén ISO 29990 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a tanúsítás alapot nyújt egy releváns menedzsment rendszerhez, amely kifejezetten az oktatásra és a menedzsment rendszer, folyamatok és szolgáltatások folyamatos fejlesztésére irányul. Az UBIS büszke arra, hogy az első ISO 29990 tanúsítással rendelkező svájci oktatási intézmény (akkreditált 2013. június 14-én) teljes körű tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az UBIS ezenkívül:

 • A Romande Vállalati Szövetség (FER) tagja
 • Az Európai Vezetésfejlesztési Alapítvány (EFMD) társult tagja, amely a világ egyik legfontosabb üzleti iskolahálózata. A hálózat tagjaként való részvétel számos lehetőséget kínál az oktatók és hallgatók cseréjére, tudásmegosztásra és együttműködésre.

Tanulók véleményei

"Ami az UBIS-t illeti, a kicsi, nagyon praktikus és nagyon interaktív osztályok, amelyeket kiváló minõségû tanárok tanítanak. A csodálatos campus Genf szívében található, egy városban, ahol a legnyugodtabb és hatalmasabb társadalmi kényelem jellemzi. Sőt, én is már öt üzleti projekten dolgozhattam tanulmányaim során, amelyeket folytathattam a diplomamőzet végzése után. "
Timothy Masebe
UBIS diplomás
"Az UBIS számomra minőségi oktatást jelent: az UBIS professzorait nemcsak az osztályteremben, hanem az üzleti közösségek és a nemzetközi szervezetek tiszteletben tartják az egész világon. Ez nagy különbséget jelent a tanulmányai és a diploma megszerzése után, amikor a UBIS a valós környezetbe. "
Liridon Byqmeti, Koszovóból
MBA Graduate

Helyszínek

Genf

Address
Avenue Blanc,46
1202 Genf, Genf, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited