SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Svájci Kollégiumban, a Hospitality Management Lenk

A svájci székhelyű SHML, a svájci kantonban lévő svájci cég Svájc első Boutique Hotel iskolája, amelyet koncepcionáltak és fejlesztettek fel a hallgatóknak egy ígéretes vendéglátás-karrierre való felkészítésében, a luxus nemzetközi hotelek és üdülőhelyek működési filozófiáján alapulva. Ezek a vendégszerető ékszerek az egész világon megtalálhatóak, a deluxe két lakosztály üdülőhelyektől a kétszáz szobás szálláshelyig, és olyan híres cégek képviselik, mint a világ vezető szállodái, a kis luxus szállodák, a Relais

A szigorú akadémiai tananyagok és anyagok biztosítása érdekében a College of Hospitality Management sikeresen lezajlott egy progresszív szerződést a Gloucestershire-i Egyetemen a felsőoktatási BA (Hons) Stratégiai Vendéglátás Menedzsmentben Cheltenham (Egyesült Királyság) campusán.

Főiskolánk SHML a rendkívül biztonságos Bernese Oberland területén található, és egy igazi butikhotelben működik, amely a téli szezonban nyitva áll a vendégek rendelkezésére. A helyiségek ideális környezetet teremtenek a boutique hotelek üzleti tevékenységének világszerte történő működésének ösztönzésére, beleértve az élelmiszer- és italgyártás és -szolgáltatások képzőművészetét, a szobák megosztását, felügyeleti és irányítási eljárásokat. Az SHML célja, hogy megőrizze a Swiss Hotel Operations időszerűen megalapozott alapjait, valamint a svájci kultúrát, amely az elmúlt két évszázadban világszerte egyedülálló különbségeket ért el. A svájci kultúra magában foglalja az integritást, semlegességet, egységességet, pártatlanságot, tiszteletet és egyéni felelősséget a környezet felé.

Főiskolai tantervünk nem különbözik más programtervektől, azzal a különbséggel, hogy a hallgatók tartalmát és tényleges átadását professzionális vendéglők kezelik, akik az évek során megszerették a világ legjobb hoteljeinek és üdülőhelyeinek üzemeltetését és kezelését.

Örülünk, hogy meghívjuk Önt a vendéglátóipari menedzsment speciális kollégiumára.

Helyszínek

Lenk im Simmental

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Telefonszám
+41 33 736 33 35

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket