The Department of European Studies “Jean Monnet“

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Department of European Studies "Jean Monnet" hozta létre a Gorazde International University együttműködve a Luganói ága zaklada Európa, a horvát jog Foundation non-profit óta működő 2013 és kezeli azt, hogy végrehajtásának elősegítése az európai oktatási térség és kutatás.

pont

Locarno
Locarno város 50.000 lakosú található északi Maggiore-tó partján, közel Ascona között Lugano Prealps és a Lepontine Alpokra. Ő hírhedtté "és" is köszönhető, hogy a locarnói filmfesztivál második fesztivál szempontjából longetivita ", amelynek első kiadása 1946-ban, miután Velence.

Locarno a legmelegebb város Svájcban található, a tó északi partján Maggiore, a 2300 óra napsütés évente, és a templomot, amelynek alapja utal Marian jelenés; Ez egy déli növényzet jellemzi pálmafák és citromfák nőnek a közepén, amely a város különleges varázsa. A szíve a Piazza Grande, híres filmfesztivál tartanak, hogy minden évben; a szűk sikátorokban, a régi város felé összetartanak Piazza, otthon a Department of European Studies.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Olasz

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor Fokozatot Nemzetközi üzleti

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 3 év December 2017 Svájc Locarno

Analitikus eszközök közgazdasági, üzleti és jogi, a diákok engedélyezve kezelni a bonyolult nemzetközi kapcsolatok, a vállalatok, hogy értékelje a beruházások a külföldi piacokon, és megszervezni a termelési folyamatok nemzetközi szinten, beleértve az import-export. Vizsgálat időtartama: 3 tanulmányi év Credits: 180 ECTS N. 100 diák az első évben a tanulmányok [+]

Vizsgálat időtartama: 3 tanulmányi év Kreditek: 180 ECTS N. 100 diák az első évben a tanulmányok International Business célja, hogy fokozza a megértést a döntéshozatali folyamatok, struktúrák és koordinációs mechanizmusok, valamint a "tudni operatív szerepek, funkciók és feladatok jelen a nemzetközi üzleti környezetben. Analitikus eszközök közgazdasági, üzleti és jogi, a diákok engedélyezve kezelni a bonyolult nemzetközi kapcsolatok, a vállalatok, hogy értékelje a beruházások a külföldi piacokon, és megszervezni a termelési folyamatok nemzetközi szinten, beleértve az import-export. Felvételi követelmények - Középiskola érettségi - Alapfokú angol - legyőzése a felvételi teszt - Fizetés a tervezett összeg az első évben az integrált mértékben. [-]

Kapcsolat