The International University in Geneva

Bevezetés

Hivatalos Leírás

The International University in Geneva egyedülálló tanulási környezetet biztosít, amely ötvözi az elméleti és a gyakorlati tanulási tapasztalatokat valóban nemzetközi környezetben. A svájci IUG oktatás biztosítja a sikeres üzleti karrierhez szükséges alapvető készségeket. Ezek közé tartozik a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás, a kutatás, a kommunikáció és a menedzsment. Ezeket a készségeket az osztályon belüli gyakorlati csoportos gyakorlatok és megbeszélések, projektek és feladatok, köztük a prezentációk, valamint a nemzetközi és a magánszféra nemzetközi szervezeteivel való elsődleges együttműködés révén fejlesztik ki.


A hozzávetőleg 7-től 1-ig terjedő aránytól függően az IUG képes biztosítani a karokkal való szoros együttműködést. Az egyetem egyetemi diplomát kínál az üzleti adminisztráció, a nemzetközi kapcsolatok, a média és a kommunikáció területén.

A program nyitott a középiskolai végzettséggel rendelkező diákok számára. A tanfolyamokat reggel és délután tartják kilenc trimeszteren (3 év). A kezdő időpontok: szeptember, január és április.

A Genfi Nemzetközi Egyetem - Küldetésnyilatkozat

Jövőkép nyilatkozat:

Olyan nemzetközi szakemberek fejlesztése, akik elkötelezettek a fenntartható társadalom szolgálatában

Küldetésnyilatkozat:

A Genfi Nemzetközi Egyetem egy nonprofit felsőoktatási intézmény , amely minőségi oktatást biztosít a hallgatói sikerhez az üzleti és nemzetközi karrierekben .

Az egyetem elkötelezett:

  • oktatást nyújt az üzleti életben, a kommunikációban, a nemzetközi kapcsolatokban és a globális kilátásokkal való kereskedelemben.
  • elősegíti az egyetemi és gyakorlati programok egyensúlyát a hatékony tanulási folyamatok, a személyre szabott diákszolgáltatások és a tanítás és kutatás elkötelezett oktatói között.
  • dinamikus tanulási környezetet kínálnak, támogatják a sokszínűséget és reagálnak a nemzetközi közösség változó igényeire.

Helyszínek

Genf

International University in Geneva

Address
International University in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois
1215 Genf, Genf, Svájc
Telefonszám
+41 22 710 71 10

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket