Franklin University Switzerland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hol fogsz tanulni ma?

Franklin University Svájc az oktatás Feltárja és meghaladja a határokat. Olyan iskola, ahol a nemzetiségek és a kulturális perspektívák találkoznak és egyedi élményeket hoznak létre. Ez egy olyan tanulási módszer, amely magában foglalja utazás és Interdiszciplináris tanulmány A tanterv legfontosabb elemévé. A módszertanra és a küldetésünkre hivatkozunk Nemzetközi imperatív az oktatásban.

A Franklin Egyetem Svájc egy Svájcban található magán-független egyetem. 1969-ben Franklin Főiskolán alapult. Egyedi és innovatív megközelítést kínál a bölcsészettudományi oktatás számára, amelyet a nemzetközi expozícióra és a tapasztalati tanulásra helyező kulturális szempontból sokszínű környezetben tartanak számon. A Franklin Egyetem Svájc egyedülálló helyzetben van akkreditálva mind az Egyesült Államokban, mind a svájci egyetemi rendszeren belülFranklinben kíváncsiságra van szükség. Akadémiai úti tanfolyamot vesz fel minden félévben, látva a saját szemével tanulmányozott helyeket. Ön részt vesz az osztály nemzetközi kar és Diákok több mint 50 országból. Önnek lehetősége van arra, hogy önállóan utazhasson, és nemzetközi szinten végezzen szakmai gyakorlatot. Te fogsz kutatásokat végezni és kritikus perspektívát fog kifejleszteni. Akkor diplomázni, hogy milyen mértékben Akkreditált mind az Egyesült Államokban, mind Svájcban. Megtanulhatod, hogyan tudsz alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Lesz egy világ utazó. Neked lesz Mindent, amire szükséged van. Gyere velünk Görögország, Malawi, Franciaország, Japán, Skócia, Izland, Korea, Botswana, Olaszország vagy India; és mindezek felett Jöttek tanulni Svájcban, A nyelvek és kultúrák valódi keresztútja Európa szívében. Használja ki az alkalmat arra, hogy olyan oktatást kapjon, mint senki más.

A tökéletes helyszín

Svájci Alpok. Glaciális tavak. Mediterrán éghajlat. Egy olasz íz. Nemzetközi lakosság. Ez a város, amelyet haza hívunk: Lugano, Svájc. Franklin alapítói Luganót választotta tökéletes helyszínnek az ilyen típusú iskolák számára tervezett iskolák számára. Lugano kozmopolita jellege központi szerepet játszik a Franklin életében, És az egyetemek mindössze húsz perces sétára vannak Luganó központjától, ahol a vasút és a légitársaságok összekapcsolják a diákokat egész Európával.

Franklin látogatása És nézd meg, miért olyan sok hallgató érzi magát otthon a campus és a Lugano közösségben. Üdvözöljük Önt, barátait és családtagjait, hogy megtapasztalják, mit jelentenek a nemzetközi környezetünkben való élelem és tanulás.

Határtalan felderítő oktatás

Határtalan: nincs korlátozva semmilyen módon; Nincs határa

Tudjuk, hogy mindig van hatálya arra, hogy hova teheted, és mit tehetsz, miközben megkapod a diplomáját, de igyekszünk kihívni azokat a határokat, amennyire csak megyünk. Más egyetemeken a határok közé tartoznak a rugalmatlan tantervek, a merev társadalmi hagyományok, az oktatási naptárak, amelyek megakadályozzák az utazást, és olyan főiskolai mikrokultúrát, amely kevéssé kölcsönhatásba lép a környező közösséggel. Franklin más megközelítést alkalmaz. Azok a képzési programok, amelyek számos lehetőséget kínálnak az interdiszciplináris tapasztalatokhoz, Academic Travel és Közvetlen kölcsönhatás egy többnyelvű svájci közösséggel, A fizikai és társadalmi határok átlépése második természetű lesz számodra. A Franklin tananyag olyan koncentrált vagy interdiszciplináris, amennyit csak akar. Ajánlunk Minőségi oktatási programok Tudósok által tanított - ha nem, nem lennénk Két országban akkreditált - de túlmutatunk azon a közvetlenebb úton, amelyen több főszereplőt ajánlanak fel több hangsúlyt, például a nemzetközi menedzsmentet a marketingben vagy a vizuális kommunikációs művészetekben, a Fashion Studies-ben. Megkínáljuk a lehetőséget Egyesíti a nagy kiadókat, Például a közgazdaságtan olasz tanulmányokkal vagy a pszichológiával a kommunikációs és médiatudományokban, és sok hallgatónk kettős vagy többszörös kiskorúak.

Ráadásul Franklin kicsi. A vezető szerepek megszerzésének lehetőségei, például hallgatói kormány, akadémiai mentorálás, hallgatói klubok vagy rezidens segítségnyújtás, nagyon sok elérhető lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik szeretnék folytatni őket. Mint Franklinben bárki elmondja, Franklin az, amit csinálsz.

Felderítő: kész vagy létrehozva valamit találni, vagy valamit megtudni

Franklin-et olyan emberek hozták létre, akik úgy vélték, hogy az utazás útján való közvetlen kapcsolata más kultúrákkal alapvető tanulási tapasztalat volt, és ez volt az egyetlen módja annak, hogy megértsük a különböző nemzetek közötti embereket. Academic Travel Mindig is a Franklin tananyag alapvető része volt. Hány egyetem taníthatja kurzusaikat egy világtérképen?

Oktatás: olyan tudás, készség és megértés, amelyet iskolából, főiskolából vagy egyetemről szerezhet

A Franklin-oktatás értéke több mint csupán a karrier területén alkalmazott információk összegyűjtése. A Franklin tapasztalat nyitja meg az elmédet a világnak, és valódi emberi megértést kap, amely megadja azokat az eszközöket, amelyekre szükséged lesz vezetővé válni. A vezetés az emberek megértéséről, vágyairól és különbségeiről szól, és Franklin interdiszciplináris, kereszttudományi tanterve, helyszíne és nemzetközi hallgatói / oktatói állománya tökéletes környezetet teremt a megértés fejlesztéséhez.

Alumíniumaink csapatvezetők és vállalkozók, akik értéket adnak multinacionális vállalatoknak, új vállalkozásoknak, kormányzati és nonprofit szervezeteknek több országban szerte a világon. Nem állnak meg a határokon, és új utakat alakítanak ki. A Franklin Experience ez adja nekik a sikeres eszközöket.

Ez egy határtalan felderítő oktatás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Akkreditáció

Franklin University Switzerland is accredited in both the United States and Switzerland.

That means that your degree is truly international, with automatic validity in two countries, and that you have an advantage to pursuing an international career or furthering your study in the US or Switzerland. The doors opened by a Franklin education go far beyond these two countries, though, and most countries in the world will grant equivalence to a Franklin degree if you have your sights set elsewhere.

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Bachelor of Arts in Art History and Visual Culture

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

CHF 1.580

* A svájci törvény előírja, hogy minden diákra a svájci egészségügyi biztosítás vonatkozik. A költség függ a kor a diák. A 2017-2018-as svájci egészségügyi biztosítás költségére vonatkozó információkért lásd: Egészségügy és tanácsadás.

Ezek a költségek járulnak hozzá a hallgatók részvételéhez, és teljes mértékben a hallgató és családja kezelik. Ezek a költségek magukban foglalják a Franklin minden félévére induló utazási költségeket, a könyvek és felszerelések megvásárlását, valamint a hétvégi utazások személyes költségeit, piperecikkeket és hasonlókat. Minden család csökkentheti ezeket a költségeket a korai utazások tervezésével, otthoni gondozási csomagok küldésével, amelyek alacsonyabb árú piperecikkeket, vásárolt könyveket vásárolnak és így tovább.... [-]


Bachelor of Arts in Communication and Media Studies

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

$ 1,600 Átlagos biztosítás a nem svájci állampolgárok számára * $ 1,580 [-]

Bachelor of Arts in Comparative Literary and Cultural Studies

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

Ezek megjelennek a számlázási nyilatkozatban minden félévben, és változhatnak a lakás és étkezés költsége alapján, amelyet a hallgató választ.

Tandíj és díjak [-]

Bachelor of Arts in Environmental Studies

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

CHF 24.550 Átlagos Residence Hall CHF 5,045 [-]

Bachelor of Arts in French Studies

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

3200 $ $ 32.245 [-]

Bachelor of Arts in History

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

A Történelem fokozata mélyebb és mélyebb megértést nyújt azon erőknek, amelyek alakították és alakítják a világot, amelyben élünk. [+]

SAT I vagy ACT pontszámok

Mire elkezdi az alkalmazást, akkor várhatóan befejezte a szilárd egyetemi előkészítő programot. Javasoljuk egy olyan programot, amely négyéves angol nyelvtani, összetételű és irodalmi anyagot tartalmaz; hároméves idegen nyelv; három év története; hároméves matematikát és kétéves tudományt. A tanfolyam olyan területeken is ajánlott, mint a művészet, a számítástechnika és a zene. Költségek és díjak

Amerikai állampolgárok / állandó lakosok és kanadai állampolgárok Akadémiai tandíj tartalmaz Academic Travel (Szükséges, két hét minden félévben): $ 40.800 évente Tandíj és költségek Per Semester Évente Akadémiai oktatás Includes Academic Travel (Szükséges, félévente két hét) CHF 24.550 CHF 49 100 Éves egyetemi díjak [-]

Bachelor of Arts in International Banking and Finance

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

Nemzetközi banki és pénzügyi követelmények Átlagos biztosítás a nem svájci állampolgárok számára * CHF 790 [-]

Bachelor of Arts in International Economics

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

Egészségbiztosítás Átlagos biztosítás a nem svájci állampolgárok számára *

A költség függ a kor a diák.

[-]

Bachelor of Arts in International Management

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

[-]

Bachelor of Arts in International Relations

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

Sok diplomás úgy döntött, hogy folytatja tanulmányait a kapcsolódó területeken. [+]

[-]

Bachelor of Arts in Italian Studies

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

Tartalmazza a menüben a lehetséges osztályok mutatók teljesítésére egy nagy olasz Tanulmányok kurzusok olyan témákkal foglalkozik, a kommunikáció, az európai történelem, művészettörténet, Film Studies, és összehasonlító irodalmi és kulturális tanulmányok.

[-]

Bachelor of Arts in Literature

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

A fő így kritikus olvasókat és írókat állít elő. [+]

Egészségbiztosítás [-]

Bachelor of Arts in Political Science

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

[-]

Bachelor of Arts in Psychology

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

[-]

Bachelor of Arts in Social Justice and Sustainability

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

Tervezzen és támogasson fenntartható módszereket [-]

Bachelor of Arts in Visual Communication Arts

Campus Nappali 4 év August 2018 Svájc Sorengo

[+]

[-]

Videók

A View from Above

Kapcsolat

Cím Via Ponte Tresa 29 Lugano
6924 Sorengo, Svájc
Telefon +41 919863613