Franklin University Switzerland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hol fogsz tanulni ma?

Franklin University Svájc az oktatás Feltárja és meghaladja a határokat. Olyan iskola, ahol a nemzetiségek és a kulturális perspektívák találkoznak és egyedi élményeket hoznak létre. Ez egy olyan tanulási módszer, amely magában foglalja utazás és Interdiszciplináris tanulmány A tanterv legfontosabb elemévé. A módszertanra és a küldetésünkre hivatkozunk Nemzetközi imperatív az oktatásban.

A Franklin Egyetem Svájc egy Svájcban található magán-független egyetem. 1969-ben Franklin Főiskolán alapult. Egyedi és innovatív megközelítést kínál a bölcsészettudományi oktatás számára, amelyet a nemzetközi expozícióra és a tapasztalati tanulásra helyező kulturális szempontból sokszínű környezetben tartanak számon. A Franklin Egyetem Svájc egyedülálló helyzetben van akkreditálva mind az Egyesült Államokban, mind a svájci egyetemi rendszeren belülFranklinben kíváncsiságra van szükség. Akadémiai úti tanfolyamot vesz fel minden félévben, látva a saját szemével tanulmányozott helyeket. Ön részt vesz az osztály nemzetközi kar és Diákok több mint 50 országból. Önnek lehetősége van arra, hogy önállóan utazhasson, és nemzetközi szinten végezzen szakmai gyakorlatot. Te fogsz kutatásokat végezni és kritikus perspektívát fog kifejleszteni. Akkor diplomázni, hogy milyen mértékben Akkreditált mind az Egyesült Államokban, mind Svájcban. Megtanulhatod, hogyan tudsz alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Lesz egy világ utazó. Neked lesz Mindent, amire szükséged van. Gyere velünk Görögország, Malawi, Franciaország, Japán, Skócia, Izland, Korea, Botswana, Olaszország vagy India; és mindezek felett Jöttek tanulni Svájcban, A nyelvek és kultúrák valódi keresztútja Európa szívében. Használja ki az alkalmat arra, hogy olyan oktatást kapjon, mint senki más.

A tökéletes helyszín

Svájci Alpok. Glaciális tavak. Mediterrán éghajlat. Egy olasz íz. Nemzetközi lakosság. Ez a város, amelyet haza hívunk: Lugano, Svájc. Franklin alapítói Luganót választotta tökéletes helyszínnek az ilyen típusú iskolák számára tervezett iskolák számára. Lugano kozmopolita jellege központi szerepet játszik a Franklin életében, És az egyetemek mindössze húsz perces sétára vannak Luganó központjától, ahol a vasút és a légitársaságok összekapcsolják a diákokat egész Európával.

Franklin látogatása És nézd meg, miért olyan sok hallgató érzi magát otthon a campus és a Lugano közösségben. Üdvözöljük Önt, barátait és családtagjait, hogy megtapasztalják, mit jelentenek a nemzetközi környezetünkben való élelem és tanulás.

Határtalan felderítő oktatás

Határtalan: nincs korlátozva semmilyen módon; Nincs határa

Tudjuk, hogy mindig van hatálya arra, hogy hova teheted, és mit tehetsz, miközben megkapod a diplomáját, de igyekszünk kihívni azokat a határokat, amennyire csak megyünk. Más egyetemeken a határok közé tartoznak a rugalmatlan tantervek, a merev társadalmi hagyományok, az oktatási naptárak, amelyek megakadályozzák az utazást, és olyan főiskolai mikrokultúrát, amely kevéssé kölcsönhatásba lép a környező közösséggel. Franklin más megközelítést alkalmaz. Azok a képzési programok, amelyek számos lehetőséget kínálnak az interdiszciplináris tapasztalatokhoz, Academic Travel és Közvetlen kölcsönhatás egy többnyelvű svájci közösséggel, A fizikai és társadalmi határok átlépése második természetű lesz számodra. A Franklin tananyag olyan koncentrált vagy interdiszciplináris, amennyit csak akar. Ajánlunk Minőségi oktatási programok Tudósok által tanított - ha nem, nem lennénk Két országban akkreditált - de túlmutatunk azon a közvetlenebb úton, amelyen több főszereplőt ajánlanak fel több hangsúlyt, például a nemzetközi menedzsmentet a marketingben vagy a vizuális kommunikációs művészetekben, a Fashion Studies-ben. Megkínáljuk a lehetőséget Egyesíti a nagy kiadókat, Például a közgazdaságtan olasz tanulmányokkal vagy a pszichológiával a kommunikációs és médiatudományokban, és sok hallgatónk kettős vagy többszörös kiskorúak.

Ráadásul Franklin kicsi. A vezető szerepek megszerzésének lehetőségei, például hallgatói kormány, akadémiai mentorálás, hallgatói klubok vagy rezidens segítségnyújtás, nagyon sok elérhető lehetőség azoknak a hallgatóknak, akik szeretnék folytatni őket. Mint Franklinben bárki elmondja, Franklin az, amit csinálsz.

Felderítő: kész vagy létrehozva valamit találni, vagy valamit megtudni

Franklin-et olyan emberek hozták létre, akik úgy vélték, hogy az utazás útján való közvetlen kapcsolata más kultúrákkal alapvető tanulási tapasztalat volt, és ez volt az egyetlen módja annak, hogy megértsük a különböző nemzetek közötti embereket. Academic Travel Mindig is a Franklin tananyag alapvető része volt. Hány egyetem taníthatja kurzusaikat egy világtérképen?

Oktatás: olyan tudás, készség és megértés, amelyet iskolából, főiskolából vagy egyetemről szerezhet

A Franklin-oktatás értéke több mint csupán a karrier területén alkalmazott információk összegyűjtése. A Franklin tapasztalat nyitja meg az elmédet a világnak, és valódi emberi megértést kap, amely megadja azokat az eszközöket, amelyekre szükséged lesz vezetővé válni. A vezetés az emberek megértéséről, vágyairól és különbségeiről szól, és Franklin interdiszciplináris, kereszttudományi tanterve, helyszíne és nemzetközi hallgatói / oktatói állománya tökéletes környezetet teremt a megértés fejlesztéséhez.

Alumíniumaink csapatvezetők és vállalkozók, akik értéket adnak multinacionális vállalatoknak, új vállalkozásoknak, kormányzati és nonprofit szervezeteknek több országban szerte a világon. Nem állnak meg a határokon, és új utakat alakítanak ki. A Franklin Experience ez adja nekik a sikeres eszközöket.

Ez egy határtalan felderítő oktatás.

Helyszínek

Sorengo

Address
Via Ponte Tresa 29
Lugano

6924 Sorengo, Ticino, Svájc
Telefonszám
+41 919863613

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket