Hivatalos Leírás

University of vállalkozások, doktori iskola, az ESM, School of Management és kommunikációs Genfben kínál kiváló minősítéssel szakképzési szint alap-, mester- és doktori képzés és továbbképzés terén fok. Svájcban letelepedett 1986 óta, az ESM egy 100% frankofón oktatás, ahol a pragmatizmus kiszorítja academicism.

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

ESM, Ecole de Management et de Communication

A Bachelor in Business Communication biztosít a hallgatók az eszközök és a know-how a kommunikációs ipar, marketing és PR, mind az állami és a magán-közigazgatás, mind az ... [+]

A Bachelor in Business Communication biztosít a hallgatók az eszközök és a know-how a kommunikációs ipar, marketing és PR, mind a kormányzati és magán, mind az iparban és a szolgáltatásokban.

Célok Vezetési a munkaerőpiacon azonnal működőképes üzleti diákok Hogy képesek kommunikációs fogalmakat, és elérni a Gyorsan vállal felelősséget Egy alternatív lehetősége felsőoktatás vállalati kommunikáció, marketing és emberi erőforrások Adj egy frankofón Bachelor (BBA), amely lehetővé teszi a diákok, hogy folytassa tanulmányait felé MBA (American láncok)

Időtartam: 2 év teljes munkaidős + 2 gyakorlat

Start: Márciusban és októberben... [-]

Svájc Geneva
Kérj Információt
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

BBA

ESM, Ecole de Management et de Communication

A Bachelor in International Management biztosít a hallgatók az eszközök és a szakértelem a döntéshozók, menedzserek és vállalkozók különböző területein magán- és állami v ... [+]

A Bachelor in International Management biztosít a hallgatók az eszközök és a szakértelem a döntéshozók, menedzserek és vállalkozók különböző területein magán- és állami vállalatok, az ipar és a szolgáltatások.

Objektív Vezetési a munkaerőpiacon azonnal működőképes üzleti diákok Vállalja a felelősséget minden területen kezelésével kapcsolatos, és annak különböző elemei bármely szervezet vagy vállalat Egy alternatív lehetősége a felsőoktatási üzleti adminisztráció és menedzsment Adj egy frankofón Bachelor (BBA), amely lehetővé teszi a diákok, hogy folytassa tanulmányait felé MBA (American láncok)

Időtartam: 2 év teljes munkaidős + 2 gyakorlat... [-]

Svájc Geneva
Kérj Információt
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
ESM, Ecole de Management et de Communication

A Bachelor in Management marketing sportok vizsgálatok célja az elit sportolók amiatt aggódik, hogy a szakképzés és átképzés kívül sport. ... [+]

A Bachelor in Management marketing sportok tanulmányok ez az elit sportolók amiatt aggódik, hogy a szakképzés és átképzés kívül sport. Ez foglalkozik azzal az igénnyel, akik szeretnék kombinálni a sport és a tanulmányok sikeres.

Képzés élsportolók is nyitott a művészetek, a tánc, a zene vagy a színház.

Egyedülálló képzési egyetemi sport oktatás, amely egyensúlyt teremt a követelmények a nagy teljesítményű sport és üteme tanulmány ami a Bachelor of Management-Marketing.

Célok Megvalósítani az ő sportos ambícióit és sikereit, sportoló képzés a sport a legmagasabb szinten, miközben készül a karrierre és átképzését kívül sportok Vezetési a munkaerőpiacon azonnal működési és üzleti diákok elsajátítsák azokat az eszközöket és a know-how-menedzsment és marketing a sikeres átmenet, amikor eljön az ideje Adj egy frankofón Bachelor (BBA), amely lehetővé teszi a diákok, hogy folytassa tanulmányait felé MBA (American láncok) azonos lehetőségek ... [-]
Svájc Geneva
Kérj Információt
Nappali
Részidős oktatás
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul