B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a BHMS, Business and Hotel Management iskolában!

A BHMS egyike a világ vezető vendéglátóiskolájának, amely Lucerne szívében található, egy élénk és gyönyörű város Svájcban.

BHMS svájci oktatási koncepció

A BHMS négy pillére az oktatás, a szakmai gyakorlat, a személyes fejlődés és a nemzetközi pályafutás. Minden pillér kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a növekvő globális vendéglátóipari és szolgáltatási menedzsment iparágat minőségi munkatársakkal lássuk el, akik szívesen demonstrálják vezetői lehetőségeiket.

A minőségi egyetemi oktatás, mint az első pillér, a hallgatók számára a tudományos és elméleti tudást. A gyakorlat, mint második pillér, lehetővé teszi a diákok számára, hogy a tudást a gyakorlatban alkalmazzák. A személyes és szakmai fejlődés, a harmadik és legfontosabb pillér, a hallgatóknak olyan puha és szociális készségeket és fegyelmet biztosít, amelyek motiválják a diákokat, irányítják őket, megerősítik őket, és végül sikerrel járnak.

Mindhárom pillér sikeres eredménye a negyedik pillérhez, sikeres karrierlehetőséghez vezet. A BHMS-nek van egy saját "Masterwork" elhelyezéssel foglalkozó vállalata, amely minden diplomás munkatársat segít az első nemzetközi karrierhelyzet megszerzésében.

Mi tesz különlegeset

Fast Track British BA diploma:

A BHMS üzletág

Képregény brit MBA Dual Degree:

A BHMS üzlet

Átruházható készségek:

Az átruházható készségek olyan készségek és képességek, amelyek relevánsak és hasznosak az élet különböző területein: szociálisan, szakszerűen és az iskolában. A csapatmunka, a vezetés, a személyes motiváció, a szervezet, az időgazdálkodás, a hallgatás, az írásbeli és szóbeli kommunikáció, valamint az információs technológia a BHMS oktatási rendszerének DNS-je.

Egyedülálló 5 hetes rendszer:

A BHMS üzletágban

Luzern szívében Város:

A BHMS üzletág

Garantált szakmai gyakorlat

Helyszínek

Lucerna

Business and Hotel Management School - BHMS

Address
Gütschstrasse 2-6
CH-6003 Luzern
Switzerland

CH-6003 Lucerna, Lucerna, Svájc
Telefonszám
+41 41 248 70 70