American University in Switzerland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A American University in Switzerland története

Felkészülve a modern üzleti környezetre, a American University in Switzerland Svájc egyik vezető nemzetközi üzleti egyeteme, amely La Tour-de-Peilzben található. A Genfi-tó partján található AUS közel van az olimpiai fővároshoz, Lausanne-hez és Genfhez, a diplomácia központjához.

A 29 éves története során az AUS előkészítette a nemzetközi hallgatókat releváns üzleti ismeretekkel, eszközökkel és képzéssel, hogy karrierjük során pozitív hozzájárulást nyújtsanak bármely szervezethez.

Személyre szabott oktatást kínál nemzetközi és multikulturális környezetben, gyakorlati és releváns programokkal. Az AUS minden diákja számára dinamikus és ambiciózus kultúrát kínál, mind az osztályban, mind az iskolán kívül.

Küldetés

Készítse elő a nemzetközi hallgatókat releváns üzleti ismeretekkel, eszközökkel és képzéssel, hogy karrierjük során pozitív hozzájárulást nyújtsanak bármely szervezethez.

136964_pexels-photo-2422293.jpeg

Az AUS három pillére

Tudás
  • Az AUS arra törekszik, hogy átadja a tudást, és megtanítja, hogy hol találja meg a válaszokat bármilyen tudáshiányban.
Eszközök
  • Az AUS arra törekszik, hogy megtanítsa a problémamegoldáshoz és az összetett döntéshozatalhoz szükséges elemző eszközöket.
szakértelem
  • Az AUS arra törekszik, hogy fejlessze a hallgatók lágy és kemény készségeit, hogy egyre változó és kihívásokkal teli szakmai környezetben fejlődhessenek.

Alumni

Öregdiákunk most dolgozik és utazik a világ minden tájáról, minden nap változtatva a társadalomban. Örülünk, hogy annyira sok hallgatónk sikeres karriert és lehetőségeket váltott ki.

Látomás

Az AUS elképzelése az, hogy oktatást és képzést biztosítson a jövő kompetens és felelősségteljes üzleti vezetői számára. Az összes AUS program célja az emberi viselkedés megértésének ápolása, a kulturális érzékenység fejlesztése mellett az üzleti és a politikai globális perspektíva elérése érdekében.

Professzionális hálózat

A Svájci Amerikai Egyetem lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy részévé váljanak és kiépítsék saját szakmai hálózatukat karrierjük támogatása és egész életen át tartó barátságok kialakítása érdekében.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

Egyetemi élet

"Az AUS egyedülálló multikulturális környezetet kínál a hallgatóknak, ahol barátságokat és szakmai hálózatokat alakíthatnak ki egész életük végéig."

Dr. M El Khansa

elnök

Fedezze fel az AUS-t

A A Genfi-tó partján, a Svájci Riviérán található AUS egyetemi élményt nyújt a hallgatóknak a kozmopolita város életmódjának és a festői nyugalomnak a keverékével. Óriási lehetőségeket kínál a síeléstől a túrázásig, az óráktól a csokoládéig, és a közöttük lévő lélegzetelállító tájat. A Svájcban való tanulás valóban egyszeri lehetőség.

Ölelje át az életet Svájcban

Az AUS-nál nemcsak támogatjuk hallgatóink tudományos képzettségét, hanem azt is szeretnénk biztosítani, hogy Svájcban hallgatói számára a lehető legtöbbet hozza ki.

Az AUS egy befogadó, multikulturális campus, amely személyre szabott oktatási tapasztalatokat kínál, valamint olyan hallgatói tapasztalatokat is kínál, amelyek lehetővé teszik személyes fejlődését és növekedését karrier támogatással, hallgatói tevékenységekkel és egyebekkel. Elkötelezett munkatársaink minden hallgató támogatására törekszenek, és biztosítsák, hogy a legtöbbet kihozhassák egyetemi tapasztalataikból és idejükből Svájcban.

A campus élmény

A American University in Switzerland elkötelezett amellett, hogy minden hallgató számára átfogó oktatási tapasztalatokat nyújtson. Reméljük, hogy az AUS-ban töltött ideje alatt a hallgatói közösség szerves részévé válhat, megosztva egyedi tapasztalatait mások segítségére és támogatására.

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

Helyszínek

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Svájc