Hivatalos Leírás

Ebben a három évszázados fennállása, La Salle volt a kizárólagos célja, hogy állandó és frissített az oktatás minden szintjén. Ez az elkötelezettség már az idő előrehaladtával folyamatosan az öt kontinensen. A hallgatók száma meghaladja az egymilliót, elosztott 1.600.- központok, melyek a képzés több mint 70.000 tanár.

Spanyolországban bevezetett mintegy 125 évvel ezelőtt, a La Salle fejlesztett tanulmányok szabott szükségleteit és igényeit az egyes történelmi pillanat, és már tud nyomtatni a személyes bélyeg a minőségi képzés, amelyben a teljes mérete a személy túlsúlyban tiszta mennyiségi ismeretek megszerzése.

Katalóniában, La Salle összesen 30 központ és 23.000 diák és Madrid 17 iskolában összesen 11.300 diák.

A IALU - International Association of Lasallian Egyetemek áll 73 egyetemeken. Az Egyesült Államokban: La Salle Egyetem Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi a University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. A Fülöp-szigeteken; De La Salle Egyetem Manila, University of La Salle Bacolod City. Izrael: Bethleem Egyetemen. Latin-Amerikában: La Salle Egyetem Bogota, Higher Education Center kenu-Brazíliában, Mexikóban Institutes of Harmadidőszaki Obregon, Központi Intézet Guatemala; IUTEMAR La Salle Caracas IUTEAGRO a Cojedes; IUTEIN de Guayana. Európai egyetemek kiemelik a IInstitut Supérieurben Agricole Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM Lyon Saint Lu School of Architecture of Belgium, többek között; amelyhez hozzá kell adni a központok Afrikában és Ázsiában.

A történelem és az egész világon, a La Salle követtek az emberek egész szakmai életét is; as szervezetek technológiai fejlődés. Ez az elkötelezettség csuklós egy sor képzési, információs, közvetítői, transzfer és kommunikációs teszik La Salle ülésén a technológia és az üzleti világ.

Spanyolországban a campusok Barcelona és Madrid, a La Salle kínál, amellett, hogy a tanított egyetemi kurzusokat, a következő programokat:

  • doktori Program
  • Masters Program
  • Program Nemzetközi szakaszai
  • Szakmai Fejlesztési Program (PDP)
  • szakmai kurzusok
  • vállalati képzés

A Masters Program ez minden igényét kielégíti, a cég és a szakemberek gyakorlati látás és a cél a gyors alkalmazását az ismeretek kapott. Ez az ismeretek bővítését a terület szakmai specializáció vagy más területen, elősegítve a személyes fejlődés és alkalmazkodóképességének javítása a szakemberek folyamatos változásának a munkahelyen és a technológiai környezet.

A Masters Program Célja, hogy a szakemberek, az egyetemi diplomával és szakmai tapasztalattal, akik szeretnék, hogy javítsák a szakmai ismeretek (a különböző ágazatokban és területeken a mesterek alkotó program), és akiknek szükségük van, hogy megértsék az üzleti működést és hogyan kell alkalmazkodni az új kihívásokhoz; fen szaktudásukat; fejlesztése és bővítése képességeinek analízis, szintézis, a kommunikáció, az integráció és a csoportbeosztás.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol
Katalán

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

laSalle Barcelona

Négy év üzleti mértékben reagál az élvonalbeli igényeit a folyamatosan változó nemzetközi üzleti környezetben. ... [+]

Négy év üzleti mértékben reagál az élvonalbeli igényeit a folyamatosan változó nemzetközi üzleti környezetben.

Tanulmányozzuk menedzsment, pénzügy, marketing, termelés, szerepe az üzleti élet társadalmi és etikai vonatkozásai, és figyelembe véve a technológia és az innováció mozgatórugói változás szervezetek.

Keresztül dinamikus keveréke az elmélet és a gyakorlat folyamatos a hallgatók szert valós üzleti tapasztalat, amely felkészíti őket, hogy a nemzetközi vezetők és a vállalkozók a jövőben.

Mértéke lehet tanulmányozni teljes egészében angol nyelvű részeként vagy kétnyelvű spanyol-angol-csoport.

Akkor bebocsátást nyerhet ezen Baccalaureus: A High School ha telt az egyetem Access vizsgára. (PAU a név spanyolul) Egy kiváló szinten képzési ciklusban. (CFGS a név spanyolul) Ha elindította a főiskolai diploma, és azt szeretné, hogy továbbra is tanulmányozzák a La Salle (célszerű átadása): ha tanult olyan mértékű, hogy nem hivatalos Spanyolországban, meg kell érvényesíteni, legalább 30 kredit, illetve megszerezni az egyenértékűséget a tanulmányi adatait, és nem a University Access vizsga (Pau) a UNED, illetve akkreditálja a tanulmányait a UNED ha jön a felsőoktatási térségben. Ha Ön rendelkezik egyetemi diplomával. Ha ezt megtette, a University Access vizsga 25 évesek vagy 45 év közöttiek. Ha Ön diák, az Európai Unió vagy bármely ország, amely egy nemzetközi megállapodás, kérheti ezt a helyzetet: van, hogy teljesítik a tanulmányi követelmények eléréséhez University, hogy a nevelő rendszer az országban tanul a igényeket, akkreditálása Egyetem Access vizsga (PAU) la UNED (www.uned.es). Azok a főiskolai hallgatók részleges vagy kész tanulmányok egy külföldi egyetemen, meg kell hozni egy igazolást az egyetem saját országban, amely azt jelzi, hogy azok milyen mértékben van hivatalos... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

Abban a mértékben, animáció La Salle Campus Barcelona készíti fel, hogy egy animációs művész, minden szakmai lehetőségekről animáció és vizuális szórakozás ... [+]

Miért válassza ezt a fokozatot?

teljes tanulás mind a fundamentumok és a technikát a számítógépes animáció. Majd megtanulják a legújabb technológia 3D-s számítógépes animáció, nem is beszélve az anatómia, elveit a mozgás és a cselekvés. Képzés Animáció La Salle Campus Barcelona különös hangsúlyt helyez az alapjait a művészet, design és a mozgás alapját képező összes animáció, függetlenül a technika.

Kar aktív. Az oktatást a szakemberek a szórakoztató szektor hazai és nemzetközi, a tanítási készségek, a technikák és eszközök, amelyek szükségesek a környezet és a karrier.

Csatlakozás az animációs iparban. A diplomát animáció beveszünk a kapcsolatot a vezető vállalatok területén animáció.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A Bachelor of Technology cégek egy olyan program, amely a diákok egy szilárd alapot a tudás és készségek szempontjából releváns üzleti világban, globális és technológiail ... [+]

XXI század igények megkövetelik, hogy megértsék a jellemzői a mai világban, és értékelik a feladatok és felelősségek implicit dinamikus és multikulturális világban.

A módszer ebben az elmélettől a gyakorlatig és a diákok a lehetőséget, hogy megtanulják az új technológiákat.

Szintén hívja fel a figyelmet a benne rejlő üzleti világban változó etikai megfontolások. Ezek a megfontolások elengedhetetlen a sikerhez az üzleti környezet és a társadalmi kapcsolatokat.

Mértéke lehet tanítják teljes egészében angol nyelven, illetve kétnyelvű kasztíliai és angol nyelven.

Címzett

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok... [-]
Spanyolország Barcelona
May 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

Ez a mérnöki befolyásolja a vezetés minden aspektusával és konfigurálása számítógépes rendszerek, valamint alkalmazások fejlesztése és összekapcsolása a különböző platfor ... [+]

Ez a mérnöki befolyásolja a vezetés minden aspektusával és konfigurálása számítógépes rendszerek, valamint alkalmazások fejlesztése és összekapcsolása a különböző platformok, megerősítve a tartalom kezelésével kapcsolatban és az építészet a számítógépes rendszerek és információkat.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados ​​kívül a spanyol állam, kell, hogy a tanúsítványt a hazai egyetem, mint a diploma hivatalos hazájában. Ha megfelel ezek a feltételek meg lehet kezdeni a folyamatot felvételi La Salle, saját minden fokozat. ... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

La Salle volt az első egyetem Spanyolországban nyújtani egyetemi tanulmányait Multimédia Engineering (1996), és hogy ajánlják az első és egyetlen hivatalos diploma Multim ... [+]

La Salle volt az első egyetem Spanyolországban nyújtani egyetemi tanulmányait Multimédia Engineering (1996), és hogy ajánlják az első és egyetlen hivatalos diploma Multimédia Engineering egész állam (2008). Jelenleg több mint 12 éves kialakulásának és terjedésének a diplomások / das egész Európában.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados ​​kívül a spanyol állam, kell, hogy a tanúsítványt a hazai egyetem, mint a diploma hivatalos hazájában. Ha megfelel ezek a feltételek meg lehet kezdeni a folyamatot... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A diploma telematikai Engineering közötti kapcsolat számítógépes és telekommunikációs rendszerek. Ezért a jövő formálását végzős alapismeretek a két terület, de mindig a ... [+]

A diploma telematikai Engineering közötti kapcsolat számítógépes és telekommunikációs rendszerek. Ezért a jövő formálását végzős alapismeretek a két terület, de mindig a szükséges szakértelemmel részletes kapcsolatos technológiák adatátviteli hálózatok.

Sok ágazat alkalmazásával ezek a szakemberek, a vállalatok távközlési olyan ágazatokban, mint a Forma-1, az audiovizuális világ, sportközvetítések, a közigazgatás, az orvostudomány vagy banki többek között, mivel ez alapvető és sokoldalú szakmai profilokat.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados ​​kívül a spanyol állam, kell,... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

La Salle megvan a tapasztalata, hogy az első távközlési Iskola létrehozott Katalóniában és távközlési tanulmányok is élvezhetik a magas szociális és gazdasági, nemzeti és ... [+]

A világon a távközlés egyik legvonzóbb gazdasági ágazat hazánk annak növekedési potenciálját és stratégiai szerepe a gazdasági fejlődésben. az Mérnök távközlési rendszerek fejleszti a szakmai karrier tervezés, tervezése, gyártása, telepítése, üzemeltetése és karbantartása, illetve az elektronikus távközlési berendezések, biztosítva a termelés, átvitel és jelek vételére. Az új szolgáltatások a mobil vagy vezetékes telefonszolgáltatás, kommunikációs hálózatok számítógépek, elektronikai berendezések és rendszerek, műsorszórás, Internet, vagy az új globális helymeghatározó rendszerek közül néhány a munkalehetőségek az ezekben a vizsgálatokban.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

Képzés Engineering Building La Salle az első fokú ezt a különlegességet ben jóváhagyott Katalónia szerint az új európai kerete a felsőoktatás és az egyik első Spanyolorsz ... [+]

A Képzés Engineering Building La Salle Ez az első fokú ezt a különlegességet ben jóváhagyott Katalónia szerint az új európai kerete a felsőoktatás és az egyik első Spanyolországban. 2014 előtt, az ilyen mértékű váltja fel a karrier a Műszaki Architektúra minden egyetem.

Megfelelnek-e a képzési programoknak a valós igényeket a piac megnyitása a tartomány munka lehetőségek az épület mérnökök szereplői az építési folyamat.

Külön hangsúlyt készül minden témában, a technológia, mint eszköz, a szigor, a szakszerűség, az etika és a becsületesség, melyek elengedhetetlenek, ha azt akarjuk, hogy javítsa a szektor, hogy az igények egy új módja az, hogy törekedni kiválóság.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

Ebben finalitzar Estudis els l'alumne Rebra a títol a Graduat vagy diplomás Enginyeria Informatika per la Universitat Ramon Llull. ... [+]

Célozza meg:

Edények accedir egy este Grau:

Des A Batxillerat egy rendőr superades őket Bebizonyít d'hozzáférés a University (PAU). Des Cicles Formatius Magasabb Grau (CFGS). Ha egy főiskolai titulació cursant nincs finalitzat i kötet továbbra La Salle (trasllat d'célszerű). En cas d'Haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, van, hogy képes legyen érvényesíteni egy minimum 30 kredit keresztül vagy accedir megadott jóváhagyását Batxillerat i Pau keresztül keresztül vagy AKKREDITÁLÁS UNED UNED ha ETS EFT. Ha egy főiskolai ja tíz titulació. En cas d'Haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, van, hogy képes legyen érvényesíteni egy minimum 30 kredit keresztül vagy accedir megadott jóváhagyását Batxillerat i Pau keresztül az Open University, UNED keresztül elismerést az ETS EFT, vagy, Universitari jóváhagyó keresztül títol a Espanya. Ha FET a prova d'accès à la Universitat jutó Grans havi vagy 25 Anys Több Grans 45 Anys. Ha ets alumne az Európai Unió, illetve néhány Països dels d'or amb els hogy s'hagin subscrit Acords internacionals alkalmazandó aquest tekintetben meg kell complir els ACADEMICS minőségi követelményeit exigits a educatiu rendszer az országban, amelyek iskolásoknak, per accedir Universitat i folyamatát jóváhagyásával a Prova d'accès à la Universitat (PAU) a UNED. Aquells alumnes hogy accedeixin al Grau amb Estudis parcials (vagy finalitzats) cursats de l'estat espanyol fórumokon, lime Portin certificat Seva Universitat d'eredetű, a hivatalos titulació seva és seu az országban. Ha compleixes néhány aquests d'minőségi követelményeit, fazekak indítsa el a proces d'akkor admissió de La Salle, PROPI per minden Grau. ... [-]
Spanyolország Barcelona
May 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A School of Architecture a személyes kapcsolat a tanár és a diák segíti, és azon, hogy a hallgató a szakmai valóságot, ami a projektek kidolgozása a végrehajtási szakaszb ... [+]

Miért válassza ezt a fokozatot?

A szakmai és társadalmi elismerésének megkülönböztető jellemzője az építész La Salle alapuló egyedi és differenciált oktatás iskolánk. Egy kar szakemberek profesoresformados által legrangosabb eszköz Katalónia, akik egyesítik a szakmai tevékenység osztályok az egyetemen. Dr. Robert Terradas igazgatója Építészeti La Salle, építészmérnök, mérföldkőnek számító épületek szerte a világon, és vezet egy csapat professzorok nemzetközi hírnevet művek 5 kontinensen.

A nem minisztériumi oktatási struktúra Architecture La Salle, csak az állam, lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a határokon alá projektfejlesztési workshop. Ebben természetesen tettünk végrehajtó projektek tanárok minden területen.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

Ez biztosítja az eszközöket, amelyeket a biztosított elektronikus tervezés presztízsének elérte mai ismeretek fejlesztését az analóg és digitális elektronika, mikroproces ... [+]

La Salle Campus Barcelona kínál 5 dupla fok az IKT területén Engineering. Dupla fok lehetővé teszi a diákok, hogy befejezze főiskola 5 tanévben két hivatalos mértékben.

A tervezés ezen kettős diplomát lehetővé teszi a diákok tanulni két fokkal, amelyek kiegészítik, és így biztosítja a hallgató egy átfogó és interdiszciplináris megközelítést, amely megnyitja sok karrierlehetőségek: jellemzői az egyes cursados ​​fok és speciális profilok egy vegyes ismeretében a két területen.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A tervezés ezen kettős diplomát lehetővé teszi a diákok tanulni két fokkal, amelyek kiegészítik, és így biztosítja a hallgató egy átfogó és interdiszciplináris megközelít ... [+]

La Salle Campus Barcelona kínál 5 dupla fok az IKT területén Engineering. Dupla fok lehetővé teszi a diákok, hogy befejezze főiskola 5 tanévben két hivatalos mértékben.

A tervezés ezen kettős diplomát lehetővé teszi a diákok tanulni két fokkal, amelyek kiegészítik, és így biztosítja a hallgató egy átfogó és interdiszciplináris megközelítést, amely megnyitja sok karrierlehetőségek: jellemzői az egyes cursados ​​fok és speciális profilok egy vegyes ismeretében a két területen.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

Fejleszteni kell a szakmai karrier tervezés, tervezése, gyártása, telepítése, üzemeltetése és karbantartása, illetve az elektronikus távközlési berendezések, biztosítva a ... [+]

La Salle Campus Barcelona kínál 5 dupla fok az IKT területén Engineering. Dupla fok lehetővé teszi a diákok, hogy befejezze főiskola 5 tanévben két hivatalos mértékben.

A tervezés ezen kettős diplomát lehetővé teszi a diákok tanulni két fokkal, amelyek kiegészítik, és így biztosítja a hallgató egy átfogó és interdiszciplináris megközelítést, amely megnyitja sok karrierlehetőségek: jellemzői az egyes cursados ​​fok és speciális profilok egy vegyes ismeretében a két területen.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A presztízs és a hagyomány. La Salle volt az 1. Távközlési School létre Katalóniában és 1. kezdeni Engineering kép és a hang, több mint 25 évvel ezelőtt. A Számítógép Mér ... [+]

La Salle Campus Barcelona kínál 5 dupla fok az IKT területén tevékenykedik. Dupla fok lehetővé teszi a diákok, hogy befejezze főiskola 5 tanévben két hivatalos kurzusokat.

A tervezés ezen kettős diplomát lehetővé teszi a diákok tanulni két fokkal, amelyek kiegészítik, és így biztosítja a hallgató egy átfogó és interdiszciplináris megközelítést, amely megnyitja sok karrierlehetőségek: jellemzői az egyes tanfolyamok hozott, besorolását és akciós profilok, amelyek vegyes ismerete a két területen.

Számítástechnikai és jelen vannak minden üzleti tevékenységet, és minden ágazatban. Ez a mérnöki befolyásolja a vezetés minden aspektusával és konfigurálása számítógépes rendszerek, valamint alkalmazások fejlesztése és összekapcsolása a különböző platformok, megerősítve a tartalom kezelésével kapcsolatban és az építészet a számítógépes rendszerek és információkat. Ezen túlmenően, ez a kettős mértéke diplomások képzés Multimédia Engineering kiváló technológia, amely képes integrátorok úgy, hogy hogyan kell alkalmazni a technológiát, hogy valóban hatékony a közvetítő szerepét a kommunikatív és kreatív folyamat.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

Vonat mérnökök azzal a képességgel, hogy megértsék a különböző üzleti területek, a piaci tényeket és megérteni minden fél egymásra a folyamat, hogy megoldja hatékonyan, a ... [+]

La Salle Campus Barcelona kínál 5 dupla fok az IKT területén Engineering. Dupla fok lehetővé teszi a diákok, hogy befejezze főiskola 5 tanévben két hivatalos mértékben.

A tervezés ezen kettős diplomát lehetővé teszi a diákok tanulni két fokkal, amelyek kiegészítik, és így biztosítja a hallgató egy átfogó és interdiszciplináris megközelítést, amely megnyitja sok karrierlehetőségek: jellemzői az egyes cursados ​​fok és speciális profilok egy vegyes ismeretében a két területen.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

La Salle Campus Barcelona kínál kettős diplomát területén TCI Engineering és a területén az üzleti menedzsment. Ez a kettős diplomát adó képzés lehetővé teszi a diákok, h ... [+]

La Salle Campus Barcelona kínál kettős diplomát területén TCI Engineering és a területén az üzleti menedzsment. Ez a kettős diplomát adó képzés lehetővé teszi a diákok, hogy befejezze egyetemi, 5 és fél év egyetemi, a két hivatalos mértékben.

A design a kettős diplomát lehetővé teszi a diákok tanulni két fokkal, hogy befejeződött, ezért a hallgató átfogó megközelítésre és interdisciplinarioque őket nyit sok karrierlehetőségek: jellemzői az egyes tanfolyamok hozott, besorolását és speciális profilok vagy keverve ismeretében a két területen.

Dupla fok szükség a diákokat, hogy egy magasabb végző hallgató 4 éves (240 kredit) képzések és annak mértékét meghaladja egyetlen erőfeszítés. Ezért mennek a hallgatók magas tudományos teljesítmény, a tudományos-technikai középiskolában, hogy közben a felvételi folyamat, meg kell bizonyítani, hogy tanulmányi eredménye az utolsó tanfolyamok.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
11 félév
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

La Salle kínálja az első és egyetlen hivatalos képzés Technology and Management Spanyolországban, tapasztalattal, első egyetemi távközlési Katalónia és a szállítás az MBA ... [+]

La Salle kínálja az első és egyetlen hivatalos képzés Technology and Management Spanyolországban, tapasztalattal, első egyetemi távközlési Katalónia és a szállítás az MBA: Master in Business Administration, több mint 25 éve. Ez az új fokozatot tanítják neves amerikai egyetemek, mint a Stanford Egyetem Technology, MIT vagy Berkeley.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados ​​kívül a spanyol állam, kell, hogy a tanúsítványt a hazai egyetem, mint a diploma hivatalos hazájában. Ha megfelel ezek a... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A diploma audiovizuális Systems Engineering szilárd alapot biztosít a tudás, amely lehetővé teszi a részt vevő és a vezető kapcsolatos projektek Informatikai és Hírközlés ... [+]

A Képzés Audiovizuális Systems Engineering Ez szilárd alapot biztosít a tudás, amely lehetővé teszi a részt vevő és a vezető kapcsolatos projektek Informatikai és Hírközlési (ICT). Tanulmányok egyesítik a tudományos és műszaki ismeretek, hogy a tanuló képes az innovációra és az új technológiai megoldások, a tanulás menedzsment ismeretek, kommunikáció, vezetői, a csapatmunka és az innováció és a vállalkozói szellemet. Néhány tantárgyat angol diákok számára, hogy elérje a megfelelő szintű.

Utalva a tudományos és műszaki ismeretek, meg kell különböztetni a közös határokon tartalmát más szakterületekkel (matematika, elektronika, számítógépek és jelfeldolgozás), ahol ők maguk is a mértéke. Az utóbbiak közé tartozik az akusztikai annak különböző aspektusai (dobozok, rezgés, hang és beszéd), digitális TV (a felvételtől a sebességváltó, a képernyőn keresztül) és az audiovizuális és multimédiás tartalmak általában.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A multimédiás technika mértékben szakosodott játék lehetővé teszi a hallgatók, hogy dolgozzon alkalmazások bármely platformon: web, mobil eszközök, TV-k, a szociális háló ... [+]

A multimédiás technika mértékben szakosodott játék lehetővé teszi a hallgatók, hogy dolgozzon alkalmazások bármely platformon: web, mobil eszközök, TV-k, a szociális hálózatok, játékkonzolok stb És a különböző ágazatokban, mint a videó játékok, 2D és 3D animáció interakció, mozi és az audiovizuális gyártás.

MTA saját technológiai bázis, amely lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzon ki egy jól meghatározott készségek; mind a szolgáltató a fogalmi és fejlesztés virtuális környezetek interakció korlátozása nélkül a kommunikációs közeg vagy az adott körét.

Hála a határon jellemző Multimédia és stratégiai helyzetét, diplomások / a multimédiás technika szakosodott videojátékok széles körű karrierlehetőségek és alkalmazni tudásukat bármely iparágban, amely előírja, interaktív digitális tartalom: videojátékok, orvostechnikai , sport, kulturális, oktatási, marketing, kockázat-megelőzés, a hasznosítás történeti, művészeti, szórakoztató vagy stratégiai tanácsadás memória, a sok közül.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A "Tanfolyam a kiegészítő képzés diplomások műszaki architektúra megszerzésének diplomát Épületgépész" biztosítja szintek szigorúság és minőségi képzést igénylő La Salle ... [+]

A "Kiegészítő képzés diplomások műszaki architektúra megszerzésének diplomát Engineering Building"Garanciák szinteket szigorúság és minőségi képzést igénylő La Salle - Ramon Llull Egyetem és célja a műszaki építészek minimum 2 év közötti megszerzése két fok, hogy megkönnyítsék a hozzáférést az új diplomát mérnöki épületben.

A kurzus tartalma került meghatározásra jelentése alapján az új fokát Engineering Building által hivatalosan jóváhagyott ANECA, az Egyetemi Tanács és a Főigazgatóság egyetemek.

Címzett

Műszaki Architects minimum 2 év közötti megszerzése mindkét címet, mert ez, hogy megkönnyítsék a hozzáférést az új tanúsítvány a Épületgépész.... [-]

Spanyolország Barcelona
May 2019
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

Természetesen kiegészítő képzés diplomások Computer Engineering Systems and Management megszerzésére képzés Computer Engineering, a műszaki mérnökök Computer Systems vagy ... [+]

A Kiegészítő Tanfolyam diplomások Computer Systems Engineering Műszaki vagy Management megszerzésére irányuló képzés Computer Engineering, a műszaki mérnökök Computer Systems vagy Management címek több mint 2 éves tapasztalattal (megszerzésének időpontja a mértéke), hogy megkönnyítsék a hozzáférést az új Graduado / a Computer Engineering.

A kurzus tartalma került meghatározásra alapján a memória az új képzés Engineering Building által hivatalosan engedélyezett ANECA, az Egyetemi Tanács és a Főigazgatóság egyetemek.

KÖZÖNSÉG

"Eléréséhez során szükséges, hogy tartsa a címet Mûszaki vagy Management minimum 2 év előtt a nyilvántartásba vétel időpontjától hozzá.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A diplomát villamosmérnök Távközlési keretezi az infokommunikációs környezetben, és élvezi a saját technológiai bázissal és egyértelműen meghatározott és a szakmai képess ... [+]

"Az elektronika kulcsszerepet játszik a fejlesztési és a technológiai fejlődés a társadalom. A technológia legfontosabb támogatása a következő területeken: a kommunikáció, ellenőrzési és adatfeldolgozás.

A diplomát villamosmérnök Távközlési keretezi az infokommunikációs környezetben, és élvezi a saját technológiai bázissal és egyértelműen meghatározott és a szakmai képességek nagy a kereslet.

Tanulmányozásával említi Robotics, akkor tanulmányozza a világ robotika alkalmazott többszörös összpontosít, melyek között a szociális, oktatási, terápiás és segítő robotika, ami a technológia, amely átalakítja a szakmákat és javítja a mindennapi életben, ami tárgyi életben mesterséges, a szektor erős növekedés és nagy jövőt. "... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
laSalle Barcelona

A minősítési széles körű karrierlehetőségek, különösen a K + F laboratóriumok a vállalkozások vagy az új termékek és szolgáltatások, az elektronikus berendezések. ... [+]

A minősítési széles körű karrierlehetőségek, különösen a K + F laboratóriumok a vállalkozások vagy az új termékek és szolgáltatások, az elektronikus berendezések.

Megvan a tapasztalat, hogy az első iskola, hogy tanítsa speciális elektronikus rendszerek Katalóniában és kar kiterjedt oktatási és szakmai tapasztalat, amely megadja a személyre szabott támogatás a verseny alatt.

KÖZÖNSÉG

Ehhez a Grade:

A középiskolában, miután letette a felvételi vizsgák a University (PAU). A magasabb szintű képzési ciklusok (CFGS). Ha folytatják egyetemi diplomával még nem fejeződött be, és azt szeretnék, hogy továbbra is a La Salle (file transfer). Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED akkreditációs keresztül vagy a UNED ha az EFT. Ha már van egy egyetemi diplomával. Amennyiben már részt külföldi egyetemen, akkor képesnek kell lennie, hogy érvényesítse a legalább 30 kredit, vagy hozzáférés jóváhagyása oktatási PAU keresztül UNED keresztül akkreditációját UNED ha az EFT keresztül vagy homologizációs az egyetemi diploma Spanyolországban. Ha volna a felvételi vizsga a főiskolára, mint 25 éve, és több mint 45 éve. Ha Ön diák az Európai Unió, illetve minden olyan országban, ahol azok a jegyzett nemzetközi egyezmények a jelen esetben alkalmazandó; meg kell felelnie a tanulmányi követelményeket az oktatási rendszer az országban, ahol tanul be egyetemre, és a jóváhagyási folyamat Test Access University (PAU) a UNED (www.uned.es). Azok a hallgatók, akik hozzáférnek a résztanulmányok diploma (vagy befejezte) cursados ​​kívül a spanyol állam, kell, hogy a tanúsítványt a hazai egyetem, mint a diploma hivatalos hazájában.... [-]
Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull