DigiPen - Europe

Bevezetés

Hivatalos Leírás

DigiPen Institute of Technology Europe-Bilbao * van DigiPen második nemzetközi campus és az első campus Európában.

DigiPen Institute of Technology egyik úttörője játék oktatás elkötelezett amellett, hogy példaértékű az oktatás és kutatás előmozdítása a digitális média és interaktív számítógépes technológiák. Munkája révén a hallgatók, oktatók és a személyzet, DigiPen igyekszik erősíteni és ösztönözni a digitális média és szimulációs iparágak szerte a világon. DigiPen Európa-Bilbao csatlakozik az iskola Redmond, WA (USA), és a szingapúri egyetemen törekvés ezt a célt.

DigiPen Európa-Bilbao kínál két szakon:

Bachelor of Science in Computer Science in valós idejű interaktív szimuláció

Bachelor of Fine Arts in Digital Art és Animáció

Mivel a videojáték-és digitális animáció ágazatok továbbra is érett, DigiPen Európa-Bilbao: célja, hogy a növekedés ezen iparágak, mind a Baszkföld és Európa-szerte. Az ágazat fejlesztése érdekében nyújt élvonalbeli feladatokat és forrásokat az emberek ebben a régióban és azon túl. Továbbá, az iskola elősegíti kapcsolatok és erősíthetjük kapcsolatainkat piacvezető multinacionális, vonzza a vállalkozásokat és segít, hogy ápolják a képzett munkaerőt, amely elősegíti az innovációt és a vállalkozói szellemet baszk megyében.

DigiPen régóta a játékipar. Számos, a tanárok és a vezetők tartottak prominens posztokat a cégek, mint a Nintendo, a Microsoft, és a Disney.

Mert a nagy szakmai tapasztalattal, DigiPen a pedagógusok tudják oktatni a szigorú tanterv, amely megfelel a legújabb ipari szabványok, a diákok a tudást és készségeket, hogy jól megélnek a professzionális stúdiók.

DigiPen engedélyezték a baszk Oktatási Minisztérium létrehozni jelenlétét a Baszkföld mint idegen szakosított intézménye.

  • Megjegyzés: DigiPen Európa-Bilbao nem tartozik a hatálya ACCSC akkreditációt.

Nemzetközi diákok

DigiPen Europe Bilbao üdvözli a diákok a világ minden tájáról! Támogatjuk a nemzetközi diákok tájékoztatással és segítséget megszerzése tanuló vízum, áthelyezése, és a közelében élő DigiPen Europe Bilbao.

Hogyan lehet a Student Visa

Ha Ön az Európai Unió (EU) állampolgár, akkor nem kell a tanuló vízummal tanulni az DigiPen Europe Bilbao campus. Ha nem az EU polgára, akkor ki kell töltenie a következő lépéseket, hogy törekedjen a tanuló vízummal:

Először is le kell alkalmazni a felvételi DigiPen Európa Bilbao. Ha elfogadjuk a programot, majd DigiPen az Ön számára egy elfogadó levelet, és egy beiratkozási megállapodást. Meg kell tartani e dokumentumokhoz saját használatra. Lépjen kapcsolatba a spanyol nagykövetség az Ön országában, hogy gondoskodjon egy találkozót egy tanuló vízummal. Kérdezd meg a nagykövetség bármilyen anyagból kell magaddal, mint például a papírmunka és a kifizetések. Javasoljuk, hogy figyelembe példányban elfogadásával és a beiratkozási papírmunkát veled annak bizonyítékaként, hogy felvételt nyert DigiPen és bebizonyítani, hogy azt tervezi, hogy megszerezzék a vízumot, hogy folytassa a tanulmányait. Az interjú, a spanyol nagykövetség bírálja el a kérelmet, és jóváhagyja vagy elutasítja a tanuló vízummal.

Lakhatási Resources

DigiPen boldogan segíti a diákok, akik áttelepül, hogy részt vegyen DigiPen Európa Bilbao. Mi nem tud diákok érintkezik a jelenlegi, illetve a bejövő hallgatók megtalálni a szobatársak és a csatlakozni diákok a helyi ingatlan-szolgáltatásokkal, aki segíthet a diákok megtalálják apartman kiadó. Általában a legtöbb diák dönt, hogy él Portugalete, Santurtzi, és Zierbena, amelyek a közeli városok, amelyek könnyen szállító, és a campus. További információ a lakhatási lehetőségek a helyi, kérjük lépjen kapcsolatba a felvételi [at] DigiPen [dot] es.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor (BSc) Számítástechnika Valós Idejű Interaktív Szimuláció

Campus Nappali 4 év September 2017 Spanyolország Bilbao

A Bachelor of Science in Computer Science in valós idejű interaktív szimuláció (BSC) egy négy éves számítógép-tudomány mértékben összpontosítanak a technikai szempontok a számítógépes grafika és szimuláció. A diákok először a szilárd alapot a matematika, a fizika és a programozás, akkor ezen ismeretek alkalmazásának az éves csapat-alapú projektek, ahol tervezni, programot, vizsgálat, végül engedje saját, teljesen játszható játékok a nyilvánosság számára. [+]

A Bachelor of Science in Computer Science in valós idejű interaktív szimuláció (BSC) az egy négy éves számítógép-tudósnak összpontosítva a technikai szempontok a számítógépes grafika és szimuláció. A diákok először a szilárd alapot a matematika, a fizika és a programozás, akkor ezen ismeretek alkalmazásának az éves csapat-alapú projektek, ahol tervezni, programot, vizsgálat, végül engedje saját, teljesen játszható játékok a nyilvánosság számára. Azok, akik sikeresen befejezik a BS-ben Computer Science in valós idejű interaktív szimulációs program szerzett ismereteket és készségeket, hogy jól komplex szoftver rendszerek professzionális szinten. Felvételi információk Az ideális jelölt a BSC program lesz erős matematika, a tudomány, és a problémamegoldó képesség és befejezték a matematika segítségével pre-kalkulus előtt részt vett DigiPen; további tanfolyamok a számítógép-tudomány és a fizika ajánlott. Jelenleg fogadnak jelentkezéseket őszi 2015. Ezek a témák A diákok a BS-ben Computer Science in valós idejű interaktív szimulációs program megtanulják, hogyan kell: Programozni különböző szimulációk és játékok, beleértve a szöveges alapú, kétdimenziós, és háromdimenziós játékok. Tervezetet játék design és a műszaki tervezési dokumentumok, hogy segítse a menetrendi és szervezeti aspektusait játék termelés. végrehajtása hatékony grafikus felhasználói felülettel (GUI), beleértve a menedzsment ablakok, menük és párbeszédpanelek. Hozzon létre robusztus mesterséges intelligencia algoritmusok szolgál a kognitív folyamatok számítógépes vezérlésű játékon tárgyakat. Alkalmazni fogalmak, mint a számítógépes hálózatok, TCP / IP, valamint internet programozási egy multiplayer videó játék környezetben. Karrier kilátások Pályakezdő BS in Computer Science in valós idejű interaktív szimuláció szak készek folytatni a különböző belépő és közepes szintű pozíciók területén a szoftverfejlesztés általános és videojáték fejlesztő különösen, többek között:... [-]

Bachelor Képzőművészet (BFA) A Digitális Művészet és Animáció

Campus Nappali 4 év September 2017 Spanyolország Bilbao

A Bachelor of Fine Arts in Digital Art és animáció egy négyéves program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy hozzon létre artwork a szakmai szinten. Ahelyett, hogy egyszerűen megtanítja a diákok, hogyan kell használni a jelenlegi eszközök és szoftverek, a BFA program nagy hangsúlyt fektet a fejlesztés alapvető készségek, hogy továbbra is megfelelő és hasznos függetlenül a technológia vagy közepes. [+]

A Bachelor of Fine Arts in Digital Art and Animation egy négyéves program célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy hozzon létre artwork a szakmai szinten. Ahelyett, hogy egyszerűen megtanítja a diákok, hogyan kell használni a jelenlegi eszközök és szoftverek, a BFA program nagy hangsúlyt fektet a fejlesztés alapvető készségek, hogy továbbra is megfelelő és hasznos függetlenül a technológia vagy közepes. Diákok, akik sikeresen befejezni ezt a programot azzal a készséggel, hogy készítsen erőteljes, érintő képekkel professzionális stúdióban környezetben. Felvételi információk A pályázóknak a Bachelor of Fine Arts in Digital Art and Animation program kell egy erős alapot a rajz és művészeti koncepciók és légy nyitott a konstruktív visszajelzést munkájukról. A pályázóknak be kell nyújtani egy művészeti portfolió 15 és 20 minta a mű és tapasztalattal kell rendelkeznie a rajz és egyéb képzőművészeti tudományágak, mint a festészet és a szobrászat. Jelenleg fogadnak jelentkezéseket őszi 2015. Ezek a témák Diákok, akik sikeresen versenyezni a BFA program rendelkezik a következő: Kiterjedt gyártási tapasztalat 2D és 3D animáció, valamint a terület nagyobb hangsúlyt, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy azok egy meghatározott iparágban érdeklődési körüknek és képességeit. Kiváló rajztudás, beleértve annak megértését, hogyan tartsuk, és folyamatosan javítják a jármű egész karrierje. Erős mesemondás képességeit, beleértve a vizuális történetmesélés, irodalmi hagyományokkal, a történet a dialógus, a történet a színészet, és a filmes konvenciók. Ismerete modern stúdió folyamatok, beleértve a képességét, hogy használja a jelenlegi eszközök és szoftverek, valamint a képesség, hogy megtanulják az új szoftvert, miközben a szigorú gyártási ütemtervet. Szakmai munkavégzési szokások és attitűd,... [-]

Videók

Inaris | DigiPen Institute of Technology Europe - Bilbao