Hivatalos Leírás

Rólunk

Egy nonprofit intézmény, amelynek története és presztízse van.

Az RCU Escorial-Mª Cristina-t María Cristina de Hasburgo y Lorena királynő alapította 1892-ben, az alapítás óta az augusztiai vallási rend vezette. A Madridi Complutense Egyetemhez tartozó felsőoktatási központ.

Tanulmányozzuk a Bachelor of Laws és a Business Administration, a Master of Law és a Chiropractic magánfokozatot.

Az Escorial - María Cristina Royal University Center rendkívüli környezetben és mesés környezetben található. Az Egyetem Campus része az El Escorial királyi kolostorának a XII. Században alapított királyi monostor építészeti komplexumának. Mindez különösen kedvező légkört biztosít a tanuláshoz és a személyes / személyes kapcsolatokhoz.

Az épületek az építészet igazi gyöngyszeme, teljesen korszerűsített létesítményekkel: Diáklakás, Könyvtár, sportpálya, vetítőtermekkel felszerelt előadótermek, számítástechnikai helyiségek stb.

Az Escorial - María Cristina Királyi Egyetem Központ által kínált oktatási program elsődleges célja az egyének általános képzése a kognitív, fizikai, társadalmi-kulturális lehetőségeik fejlesztése révén, amely a tudásuk korlátaira vezet. A kreativitást és a tudományos kutatást akadémiai oktatás, tudás és kultúra közvetítésével ösztönözzük.

A központ vezetése felügyeli a minőséget és az oktatási kiválóságot, folyamatos és folyamatos párbeszédben az oktatók és a diákok között, messze a steril bürokratikus formális oktatástól.

A Madridi Complutense Egyetemből és az üzleti világból nagyrészt az előadó munkatársak személyesen és szakmailag részt vesznek területeik képzésében és oktatási tevékenységében.

Ön a teljes intézményi akadémiai munkánk érdeklődésének középpontjában áll. Emiatt minden hallgatónak van egy oktatója / oktatója, aki a szakmai és tudományos képzésben vezeti és kíséri őt.

- Menjetek velem, ha ugyanazok az igazságok vannak. Vizsgálja meg velem, ha ugyanazokat a kétségeket tartja. Ha felismeri a hibát, gyere velem. Hol ismeri fel az enyémet, vigyél magával (Szent Ágoston).

Ennek az összehasonlíthatatlan építészeti környezetnek, az egyetemesség és a testvériség jelképének kontextusából kéri, hogy diákjaink / szakembereink mellett olyan férfiak és nők legyenek, akik polgári értékekkel rendelkeznek, érzékenyek és elkötelezettek az emberi méltóság fejlődésében és tiszteletben tartásában.

Nyitjuk ajtóinkat mindenkinek, anélkül, hogy megkülönböztetnénk a versenyt, a hitvallást vagy a pozíciót, megkönnyítve a kölcsönös képzést és tájékoztatást más egyetemi központokkal.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Royal University Center Maria Cristina

A Madridi Complutense Egyetem hivatalos fokozata. Személyre szabott oktatás, amelynek célja, hogy előkészítse a társadalom által igényelt jogi szakembert. ... [+]

A Madridi Complutense Egyetem hivatalos fokozata. Személyre szabott oktatás, amelynek célja, hogy előkészítse a társadalom által igényelt jogi szakembert.

Útvonalak és hozzáférési követelményekAlkalmazás a központban (április 15-től).A szelektivitás vagy a II.Belépő szórólap szállítása a Központ által.Előzetes regisztráció az UCM-en.A kínált helyek száma: 20Előzetes regisztrációs határidőkA jelentkezési határidő a központban április 15-én kezdődik.Szeptemberben, ha vannak szabad helyek, a központ új jelentkezési határidőt nyit meg.Az UCM-ben való előzetes regisztrációhoz az UCM által megjelölt kifejezéseket kell követni.

A beiratkozás formalizálásának időtartama és követelményei: a hallgató befogadását követően október első napjaiban regisztrálnak a Központ titkárságán.... [-]

Spanyolország Madrid
September 2019
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Royal University Center Maria Cristina

A Complutense Egyetem hivatalos fokozata. Az üzleti adminisztráció és menedzsment tanulmányait 1972-től az RCU Escorial-Mª Cristinában tanították. A képesítés lehetővé te ... [+]

A Complutense Egyetem hivatalos fokozata. Az üzleti adminisztráció és menedzsment tanulmányait 1972-től az RCU Escorial-Mª Cristinában tanították. A képesítés lehetővé teszi a diákok számára, hogy a spanyol és nemzetközi cégek, valamint a közigazgatási szervek által igényelt szakképzett munkahelyeket foglalhassanak el.

Útvonalak és hozzáférési követelményekAlkalmazás a központban (április 15-től).A szelektivitás vagy a II.Belépő szórólap szállítása a Központ által.Előzetes regisztráció az UCM-en.

A kínált helyek száma: 20

Előzetes regisztrációs határidők

A jelentkezési határidő a központban április 15-én kezdődik.

... [-]
Spanyolország Madrid
September 2019
Campus
Bővebben magyarul