IE University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

újradefiniálása egyediség

A transzformációs élmény, amely növeli a különleges értéket, és lehetővé teszi, hogy játsszon vezető szerepet a világ alakításában.

IE University a diákok, akik módszert tanulni, mert így az élet, és akik nyitottak a világra, és az átalakító felsőoktatás szerepe. Mi egy támogató közösség, ahol a diákok és a tanárok működnek együtt a tanulási folyamatban.

Az egyedülálló tanulási környezet IE University épül összehozza egy személyre szabott, a tanuló-központú közösség, egy nyitott környezetben, amely felöleli a gazdag sokféleségét az egyének, ötletek és megközelítések. Minden évben több mint 100 nemzet képviselteti magát a campusok Segovia és Madrid, amelyek több mint 65% -át a diákok kívülről érkező Spanyolország.

IE University elismerésben részesültek az oktatás minősége és a tanulás, amely számolja a világ egyik vezető egyetemek. Ezen túlmenően, a graduális programok által elismert legtekintélyesebb szervezetek az adott területeken.

A humanista megközelítés, a vállalkozói szellem, az innovatív látás, és a hangsúly a tudományos szigor, IE University elkötelezett az oktatás szakemberek és szakértők, akik jobbá tenni a társadalmat. A gyakorlat-alapú megközelítés a tanulás kezdődik az osztályban, és folytatódik a különböző részein a világ, hogy teljes mértékben előkészíteni IE egyetemi hallgatók válni a nemzetközi szakemberek.

Ha azt szeretnénk, inspiráló és kihívást jelentő oktatást, amelyek alakja, aki vagy, és aki akkor lesz, IE University szélesíti a látókörét, eljuthat a világ, és végigvezeti Önt a sajátos utat kellett elérni a céljait.

Tíz ok, hogy tanulmányozza a IE University Egy egyedülálló tanulási környezet

IE University kínál egyedülálló tanulási környezet, amely újradefiniálja a felsőoktatási szakemberek számára ma. Mi lesz felkészülni a siker mert lehetővé teszi, hogy dolgozzon a saját szemszögéből, és fedezze fel a teljes potenciálját. IE University elismerésben részesültek az oktatás minősége és a tanulás, amely számolja a világ egyik vezető egyetemek.

A tanuló-központú megközelítés

IE University vesz egy személyre szabott, tanuló-központú megközelítés az oktatás, ahol tanárok és diákok aktívan részt vesznek a tanulási tapasztalat. Akkor csatlakozzon egy támogató közösség, amely értékeli az Ön egyediségét és végigvezeti Önt, ahogy formálja a saját útját.

Páratlan nemzetközi tapasztalatok

A gazdag sokfélesége olyan környezetet biztosít, amely megadja a nemzetközi kitekintés szükséges, hogy sikeres legyen a globális világban. A több mint 65% -át a hallgatók a külföldről érkező, ami több mint 100 országban, meg fog tanulni egy igazán sokszínű közösség. Csere tanulmányok a neves partnerekkel világszerte, és gyakornoki lehetőséget a világ kínál páratlan nemzetközi tapasztalatokat.

A sokszínű kar, elérhető az Ön számára

Az IE egyetem sokszínű kari áll mind kiváló tudósok és tapasztalt szakemberek a nemzetközi tapasztalatok és a szoros kapcsolat az üzleti világban. Mi több, a professzorok elérhetővé. Lesz napi interakció a professzorok, akik támogatják Önt a rendszeres visszacsatolás és csatlakozni a szakmai világban.

Hozd ki a rendhagyó benned

Mi olyan környezetet, ahol nyitott az új gondolkodásmód, engedje el a kreativitás, és fedezze fel a feltáratlan.

Válassza ki a saját út a sikerhez

Innovatív képzési programok által elismert legtekintélyesebb egyesületek a saját szakterületükön, és integrálja a különböző tanítási módszerek és lehetőségek, amelyek lehetővé teszik, hogy formálja a saját oktatási szerint a szakmai törekvéseit.

Tedd a tanulás a gyakorlatban

Mi össze az elméletet a gyakorlattal attól a pillanattól kezdve elkezdi a tanulmányait. Akkor veszi, hogy mit tanulnak az osztályban, és alkalmazza azt a valós életben esetekben és kezelése során a saját projektek. Minden évben a diákok választhatnak egy sor szakmai lehetőségeket, a munka az egyetemen, Spanyolországban és szerte a világon, és megszerezni egy lenyűgöző készségek és szakmai tapasztalatok teszik őket nagyon keresettek, ha diplomás.

Tanulási holnap

IE University helyre került az első tíz közé egyetemek világszerte innovációs technológiák és tanítás. Mi szállít egy praktikus és megfelelő oktatás, amely felkészíti, hogy megfeleljen a szakmai kihívásoknak akkor szembe a jövőben.

Élő a diák élet a legteljesebb

Akkor csatlakozzon egy élénk és sokszínű hallgatói közösség, akik élik az egyetemi élet a teljes. Élvezze Spanyolországban él, utazás, és részt vesz minden tanórán kívüli lehetőséget akkor IE University.

Az utat a jövő

Segítünk a diplomások indítson pályájuk egész iparágak és szerte a világon. Munkaadók vezető vállalat a világon, úgy IE University közül a legjobb egyetemek, ahol akarnak toborozni. Mi több, akkor tartozik a közösség több mint 45.000 IE alumni világszerte, barátkozni az élet, és élvezze az aktív öregdiák-hálózat, hogy mindig függ az egész szakmai útra.

Helyszínek

Madrid

IE University

Address
Calle María de Molina 31
28006 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország
Telefonszám
34 921 412 410

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited