The Gastronomy and Culinary Management University Centre (Gasma)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

MI A Gasma?

Gasma sokkal több, mint egy University Centre of Gasztronómia. Az új központ az alapja a gasztronómiai ökoszisztéma, amely arra törekszik, hogy befolyásolja a közvetlen környezetükben, és integrálja más szerekkel kapcsolatos tevékenységeket gasztronómia, vendéglátás, turizmus és gasztronómia Management.

A differenciál tét

A University Centre of Gasztronómia és Kulináris Management (Gasma) egy olyan projekt, az egyetemi oktatás, kutatás és innováció, melynek célja az ágazat gasztronómiai és kulináris Földközi-tenger medencéjében. Gasma az első magániskola Valencia, amely összehozza az osztályteremben tanulmányok Gasztronómia és kulináris Business Management. Az egymást kiegészítő két diszciplína a különbség tét Gasma

CEU - Cardenal Herrera

A University Centre of Gasztronómia és Kulináris Management A tanulmányi támogatást a CEU-Cardenal Herrera Egyetem, az intézmény több mint 40 éves tapasztalattal és a presztízs.

Gasztronómiai ökoszisztéma

Gasma született egy erős nemzetközi hivatásának és azzal a céllal gerjeszteni Gasztronómiai ökoszisztéma, amely túlmutat a fizikai teret az osztályteremben. A University Center jön teljesen igazodnak a piaci igényekhez. Így mellett a képzés Gasztronómiai és Kulináris Management, oktatási kínálat kiegészül különböző mesterek, valamint a tanfolyamok és workshopok a szakemberek és foodies.

Mi különbözteti meg Gasma

Foglalkoztathatóság

Tanulás Gasma a tökéletes módja annak, hogy a szenvedély és a szakma megy egy sorba, mert ez az iparág a magas fokú foglalkoztathatóság. A tanulmány a KPMG által az Gasma azt mondja, hogy a kereslet az ilyen típusú vizsgálat nőtt több mint 30%, és ez a tendencia egybeesik növekedtek a nemzetközi élelmiszer-turizmus Spanyolországban.

Presztízs

A spanyol konyha van, jelenleg a világ egyik referenciák, 3 étterem között 8 legjobb a világon. Emellett számos, a legnagyobb és legelismertebb nemzetközi szakácsok spanyol, amely segített emelni a társadalmi presztízse szakmák kapcsolódó gasztronómiai Spanyolországban.

Jövedelmezőség

Ez a fellendülés spanyol konyha egybeesik a kezdete egy vitát annak szükségességét, hogy a tudásmenedzsment és a pénzügyi ágazatban. Sok hangok szólít fel annak szükségességét, hogy a képzés lehetővé teszi a tartalmak hozzá a jövedelmezőség a presztízs és a siker a kulináris téren.

  1. Gasma sokkal több, mint egy Egyetemi Központ ajánlását. Az új központ az alapja a gasztronómiai ökoszisztéma, amely arra törekszik, hogy befolyásolja a közvetlen környezetükben, és integrálja más szerekkel kapcsolatos tevékenységeket gasztronómia, vendéglátás, turizmus és gasztronómia Management.

2.. Gasztronómia és Kulináris Management Valencia Földközi-tengeren. Céljai között ezért elősegítik a természetes, egészséges és tisztességes konyha és elősegíti a helyi élelmiszerek nem kerülheti el a legújabb technológiákat alkalmazzák Gasztronómiai.

3.. Gasma prioritás a diákok. Ehhez mi egy különleges és kivételes lehetőség az oktatás és a kutatás. A kölcsönhatás a tanárok és a diákok fogják ösztönözni, az oktató és a kisebb csoportok, amelyekkel a tanár sokkal személyre szabott figyelmet.

4.. Az új Egyetemi Központ születik egyértelmű nemzetközi hivatását. Gasma előmozdítja a nemzetközi megállapodások és útmutatást a globális piacon. Emellett arra ösztönzik, hogy az angol nyelv közös használata a diákok körében az említett képzési tevékenységek, amelyek lehetővé teszik.

5.. Gasma elkötelezett egyetemi és célja, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek a kereslet és kínálat. Más iskolákban tanulmányok középpontjában a kulináris képességek, de Gasma egy lépéssel tovább megy, és integrálja a menedzsment és a Culinary Management a mindennapi életben a diákok. A University Centre of Gasztronómia és Kulináris Management Gondolj a jövőben.

6.. Gasma olyan intézmény nyitott a társadalom egésze számára. A központ tanfolyamokat és műhelyeket mind a szakemberek és amatőrök a gasztronómia. Ezen kívül a campus saját ínyenc étterem igényes ízlését. Üdvözöljük, Gasmers!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Fokú Gasztronómiai és Kulináris Menedzsment

Campus Nappali 4 év September 2017 Spanyolország Castellón

A University Centre of Gasztronómia és Kulináris Management (Gasma) egyik központja az egyetemi oktatás, a kutatás és az innováció fejlesztését célzó, a gasztronómiai és kulináris ágazat Földközi-tenger térségében. [+]

SZAKMAI Interdiszciplináris és gyakorlati modell a leendő szakemberek számára Az egyetemi tananyag a képzés Gasztronómia és Kulináris Management célja, hogy a diákok egy szilárd gyakorlati alapját, amelyre építeni a pályaválasztás. Mivel a Food and Management nem elszigetelt tudományágak, a tanulmányok kommunikációs tartalom, marketing, a mikrobiológia, a táplálkozás és a fogyasztói pszichológia, amelynek célja a diákok egy átfogó képet, amely lehetővé teszi számukra, hogy vállalja a szakma egy különleges szemszögből, . A vizsgálatok alapján öt téma, hogy jön össze kínálnak diplomások a szakmai profil Gasma jövőben, teljes és aktuális: Food Technology. Általános ismeretek a Társaság. Gasztronómiai. Gasztronómiai Management. Nyelven. A Grade kapcsolódó tudományágak, hogy gazdagítsa a szakmai A tananyag a képzés Gasztronómia és Kulináris Management, önmagában, egy módja, amely a diákok élnek és Management Gasztronómia és nő mindkét szakágban, így a válogatás a végleges útvonal keletkezik egy teljesen természetes . A diákok először elsajátítsák az alapvető fogalmakat, hogy az épület a tudásbázis szükséges lesz nagyon speciális szakemberek alapos megértése az egész alapja a munkájukat. Ezek az elméleti ismeretek mindenkor váltakozik gyakorlati tartalma, amely a diákok megtanulják az üzleti locale ben az eredeti nemzeti közép szakaszában kialakulásának és nemzetközi amikor utolsó éves fok. 1. Course: A szilárd alapot a vendéglátás és menedzsment 2. Course: Új technikák és eszközök 3. pálya: biztosítása ismeretek 4. A tantárgy: Road specializáció felé TFG Szakmai gyakorlat és foglalkoztatás A legfontosabb specializáció A hallgatók bizonyítani a megszerzett tudás dolgozni Grade Final Year Work (TFG) Ez végrehajtását, az egyes tanuló, a memória vagy az eredeti tanulmányt, amely integrálja és... [-]

Videók

Pedro Salas, chef del Hotel Luz de Castellón

Gasma, Centro Universitario de Gastronomía y Management Culinario

Gastronomy and Culinary Management University Centre (English subtitles)