ESART Campus Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ESART-ról

ESART Campus Barcelona egy nemzetközi felsőoktatási központ, amely BA (Hons) fokozatot tanít a tolmácsolásban, a zenei színházban, a táncban, a zenében: a Bath Spa Egyetem (Egyesült Királyság) által akkreditált alkotás és termelés, művészeti menedzsment és termelés. Mind a spanyol, mind a nemzetközi szinten minden fokozat hivatalos elismerését biztosítja a Bolognai Szerződés az európai felsőoktatási térség keretében.

ESART Campus Barcelona a Grup Montcau-ba integrálva. Az 1965-ben alapított csoport több oktatási központból áll.

A Grup Montcau több mint egy évtizede együttműködött az Egyesült Királyság rangos intézményeivel. Az ESART 2013-ban kezdte meg tevékenységét, a székhelyünket Sant Cugat del Vallès-ben, az ESART Tanulmányi Központnak nevezi, 2015-ben pedig az ESART Campus Barcelona indul Barcelonában.

A Pearson International és az Egyesült Királyság Bath Spa Egyetem által akkreditált egyetemi szintű tanulmányokat kínálunk:

  • BA (Hons) az ügyben (Tolmácsolási és zenei színház)
  • BA (Hons) tánc (tánc)
  • BA (Hons) a kereskedelmi zenében (zene: létrehozás és gyártás)
  • BA (Hons) a menedzsmentben (művészeti menedzsment és termelés)

Az ESART pedagógiai filozófiája a következőkre összpontosít:

  • A hallgató központi helye és személyes tanulása.
  • Az elmélet és a gyakorlat közötti egyensúly, amely hangsúlyozza a gyakorlatban a tanulás fontosságát.
  • A hallgató tanulási kísérlete a tanulási folyamatban.
  • A személyes autonómia és az önfelelősség fejlesztése a tanulási folyamatokban.
  • Az egyes fokozatok tudományos és szakmai területein tanárokból és nemzetközi szakértőkből álló csapat támogatása.

A fokozataink

A Pearson (UK) és a Bath Spa University (UK) által aláírt akkreditációs és jóváhagyási megállapodásoknak köszönhetően az ESART programok egy sor brit egyetemi diplomát ítéltek oda.

Ahogy az Egyesült Királyságban szokásos, az egyetemi tanulmányok (BA Hons) háromévesek, és 180 ECTS kreditből állnak. Az ESART programok az első két évet (120 ECTS / 240 brit kreditet) magukban foglalják Pearson-fokozaton, a BTEC felsőfokú nemzeti diploma (HND) néven.

A homológizáció folyamán a Bath Spa Egyetem a BTEC HND fokát az első két évvel egyenértékűnek tekinti, és az ESART diákok részt vesznek a program utolsó évében Barcelonában, a Bath Spa Egyetem programjaival azonos témák és tartalmak követésével. .

Összefoglalva: az ESART által tanított és a Pearson és a Bath Spa Egyetem által tanított főiskolai fokozatok - HND és BA (Hons) - hivatalos és nemzetközileg elismertek az európai minőségi keretrendszer (EQF) keretein belül. a Bolognai Szerződés és az Európai Felsőoktatási Térség.

Pearson:

A Pearson-címkét 150 év tapasztalattal támasztják alá, és jelenleg több mint 200 fokot kínál 20 különböző területen. Ez a világ vezető oktatási szolgáltatója, amely nemzetközileg elismert fokozatokat, valamint az iskolák és felsőoktatási intézmények akkreditációs és minőségértékelési szolgáltatásait kínálja a világ 75 országában. A Pearson által akkreditált nemzetközi tanulmányok több mint 1 millió diákja tanul.

Bath Spa Egyetem:

Az 1852-ben alapított Bath Spa Egyetem az Egyesült Királyság egyik legrangosabb felsőoktatási intézménye. A rangsorban (2015) az innováció első 5 egyeteme és az első 10 között volt a tanítás minőségében. A fürdőfürdő 7000 hallgatója több, mint 230 tudományágban kínál egyetemi diplomát.

Helyszínek

Barcelona

Address
Carrer Còrsega, 409
08037 Barcelona, Katalónia, Spanyolország