Hivatalos Leírás

A CIS - Nemzetközi Tanulmányi Főiskola 1981-ben alakult, egy amerikai egyetem, Madrid egyik szívében, a város egyik legszebb részén található. Az épület könnyen megközelíthető és rendkívül biztonságos helyen található. Büszkék vagyunk arra, hogy az európai diákoknak egy olyan amerikai felsőoktatást kínálunk, amely közelebb áll az otthonhoz, mint amennyit mi teszünk az amerikaiaknak, amire csak megszoktak, csak itt Spanyolországban.

CIS-Endicott Egy ritka, szorosan kötődő tanulási közösség, amelyet gyakran „nagy családnak” neveznek. Az adminisztrátorok és a professzorok mindent megtesznek annak érdekében, hogy diákjaink kényelmesek legyenek, amikor végigkísérjük őket. életük legnagyobb eseményei rendkívül nemzetközi környezetben - sok esetben egy külföldi országban. A CIS-Endicott munkatársainak és karainak minden tagja élt és tanult külföldön, így megértjük a nem spanyol diákok szükségleteit, akik Madridot ideiglenes otthonuknak teszik, valamint a spanyol diákjaink igényeit, akik végül befejezik a Bachelor's Degree máshol.

Amerikai rendszer előnyei

Az amerikai felsőoktatási rendszert világszerte megvalósították a bolygó egyik legjobb és legsikeresebb intézményében.

Az „American System” fő előnyei a következők:

 • Alacsonyabb az akadémiai kudarc kockázata. Mivel a fiatalok 100% -os bizonyossággal ritkán tudják, hogy mit akarnak tíz év múlva tenni, a hallgatóknak nem kell beolvadniuk egy tanulmányi területbe, bizonyos esetekben már a középiskolai évek második évében. Tény, hogy a diákok még nem kötelesek véglegesen választani a főiskola kezdetén. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy válasszanak egy fókuszt vagy nagyot, de biztosan nem büntetik, ha elméletüket a tanulmányaik első két évében megváltoztatják, ami többnyire általános képzési követelményeket foglal magában, amelyek minden egyetemi program esetében szinte egyetemesek. A harmadik évre a diákok kötelesek döntést hozni, de a harmadik év diákjai általában jobb helyzetben vannak ahhoz, hogy ilyen határozatot hozzanak.
 • Nagyon könnyű megváltoztatni a fokozatot, mert a CIS-Endicottban kínált összes nagy szakon szükséges általános tanfolyamok konzisztensek maradnak, ha egy diák üzleti vagy újságírást tanul. Hasonlóképpen, ha a diákok változnak az üzletről az újságírásra, az üzleti kurzusok kielégítik az általános tanfolyamok szabad választását. Ez valóban a legrugalmasabb rendszer a világon, és úgy gondoljuk, hogy a fiatal diákoknak időre és szabadságra van szükségük ahhoz, hogy felfedezzék, kik ők ahelyett, hogy akadémikusan záródnának valamire, amit egy nap megbánhatnának.
 • A hitelrendszer az amerikai egyetemek és egyetemek között világszerte következetes, így az átadás viszonylag egyszerű.
 • A diákok saját képzési ütemtervet szerveznek és terveznek tapasztalt dékánjaink felügyelete és irányítása alatt.
 • Többet a fogalmak gyakorlati alkalmazásán alapul, mint az elmélet. Mélyen hiszünk abban, hogy a tanulók jobban megtanulnak, ha ténylegesen megteszik, amit tanulnak, mint egyszerűen az adatok memorizálásával. Az adatok fontosak, de kevésbé elvont gondolkodásmódra van szükség ahhoz, hogy az információ valóban megtanulható legyen.
 • Heti feladatok vannak, így a tanulás naponta történik, a szemeszter végén pedig a vizsgákra. A tanulási készségek ilyen módon történő fejlesztése egész életen át tartó eszközvé válik.
 • A folyamatos értékelés előnyben részesíti a következetességet, és arra ösztönzi a diákokat, hogy tegyenek meg minden tőlük telhetőt, még akkor is, ha a vizsgán vagy projekten a vártnál rosszabbul teljesítenek, mivel sok lehetőségük van tudásuk és képességük bemutatására.
 • A hallgatókat sok rövid távú cél motiválja, és nagyrészt felelősek saját tanulmányi ütemezésükért és munkaterhelésükért.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Tudományos partner: Endicott College

1995 óta a FÁK - A Nemzetközi Tanulmányi Főiskola szorosan együttműködött az egyetemi partnerünkkel, az Endicott College- mal, amely lehetővé teszi a FÁK-ba beiratkozott diákok számára, hogy Endicott College-krediteket kapjanak. Minden évben a teljes fokozatot kereső diákok 40% -a átveszi az Endicott College-i egyetemet a gyönyörű Beverly, Massachusetts-i egyetemen, hogy befejezze az utolsó két évfolyamot.

Az első két évet követően a CIS-Endicott Madridban a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy bármelyik amerikai egyetemre forduljanak a diplomájuk befejezéséhez, maradjanak velünk a kiválasztott programoknál, vagy közvetlenül a Massachusetts-i Endicott Főiskola felé fordulhassanak , ahogyan sok diákunk logikailag.

Érdekes tények az Endicottról:

 • 1939-ben alapították.
 • Körülbelül 30 percre található Boston, Massachusetts.
 • Több mint 2400 diák vesz részt évente.
 • Nagy amerikai egyetem saját strandjaival, kávézóival, edzőtermeivel, tanácsaival, étkezőivel, hallgatói lakóhelyeivel, sportpályáival, üzleteivel, és minden, amit egy diáknak szüksége lehet a campusra. Összehasonlítható egy kis városban élő élethez.
 • Amerikai egyetemi légkör.
 • Nagyon biztonságos külföldi és nemzeti diákok.

Az egyik legjobb 25 regionális egyetem Észak-Amerikában (a 2018-as 34-es növekedés)

A CIS hallgatók túlnyomó többsége (95%), akik végül a Massachusetts-i Endicott Főiskolán végzettek, azt mondják, hogy a tapasztalat mind akadémiai, mind személyesen gazdagodó, és az Endicott Főiskolát nagyon ajánlja.

Akkreditáció

1995-ben a Nemzetközi Tanulmányi Főiskola és az Endicott Kollégium megállapodást kötött, melynek értelmében az Endicott College akadémiai programjaiba beiratkozott FÁK diákok kapnak Endicott College Creditet, amelyet bármely amerikai egyetemre vagy egyetemre lehet átvinni.

Az Endicott College (Massachusetts, USA) az Új-Anglia Iskolák és Főiskolák Szövetsége (NEASC) által akkreditált.

A Madridi Közösség a CIS-t külföldi egyetemként engedélyezi Spanyolországban (BOCM 1998. április 6.).

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

CIS Endicott International

A Liberal Studies egy 65 kredites program, amely az üzleti és a humán tudományok területén tanfolyamokból áll. A program általános követelményeket biztosít a diákoknak, v ... [+]

A különböző tudományágak széles körét lefedő Liberális Tanulmányok tanfolyamai során a hallgatók a szabad művészi tantárgyak széles skáláját fedezhetik fel, felfedezve a hatalmas és tagadhatatlan kapcsolatokat a politikák, irodalom, tudomány, szociológia, művészet és történelem között. A széleskörű tudásbázisú és fokozott kritikai olvasási, írási és gondolkodási készségekkel rendelkező hallgatók több területe. A szakmai gyakorlat a tanterv szerves részét képezi. A program során a tényleges munkatapasztalat révén a diákok jobban felkészülnek jövőbeli szakmaikra. Lehetséges szakmai gyakorlatok közé tartozik a művészeti galériák, múzeumok, szállodák, valamint művészeti és rendezvénykezelő cégek tapasztalata, és még sok más.... [-]

Spanyolország Madridi közösség
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
CIS Endicott International

Ez a program lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy részt vegyenek a spanyolországi főiskolán az egyik legismertebb főiskolán az Egyesült Államokban (CIS-Endicott Interna ... [+]

Ez a program lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy részt vegyenek a spanyolországi főiskolán az egyik legismertebb főiskolán az Egyesült Államokban (CIS-Endicott International), miközben fociznak szakmai szinten.

Az Elite Soccer University Program egy olyan közös törekvés, amely a felsőoktatás és a nagy teljesítményű labdarúgó képzés összevonására szolgál.

Az Elite Soccer University Program a világ minden tájáról érkező diákok számára készült, akik egy jó hírű amerikai főiskolán szeretnének tanulmányaikat folytatni, miközben egyidejűleg részt vesznek a nagy teljesítményű futballképzésben, amely a hallgató általános tudományos és szakmai sportágának javítására összpontosít.... [-]

Spanyolország Madridi közösség
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

BSc

CIS Endicott International

A Marketing Kommunikáció a Marketing és Kommunikáció területén folytatott kurzusokból álló program, melynek 126 szükséges kreditét képezi a főiskolai végzettség, 65 főből ... [+]

A kommunikációval foglalkozó hallgatók munkájuk során feltárják, hogy a média milyen módon befolyásolja az egyént és a társadalmat helyi és nemzetközi szinten. A hallgatóknak szilárd tudományos háttérrel rendelkeznek, amely elősegíti az írásos és kritikus gondolkodás készségeit, valamint az elméleti és alkalmazott tudást. A szakmai gyakorlat a tanterv szerves részét képezi. A program során a tényleges munkatapasztalat révén a diákok jobban felkészülnek jövőbeli szakmaikra. A lehetséges szakmai gyakorlatok közé tartoznak a mozi, a TV és a rádiótermelés, a reklám és a marketing tevékenység, valamint az írott és online sajtótermelés - és még sok más.... [-]

Spanyolország Madridi közösség
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
CIS Endicott International

Az üzleti menedzsment egy olyan program, amely 126 kreditet igényel egy főiskolai végzettséggel, melyből 65 az első két évben. A program magában foglalja a diákok általán ... [+]

A Bachelor Degree in Business Management célja, hogy a sikeres üzleti vezetőknek hiteles perspektívát és személyes vezetői készségeket fejlesszenek ki. A felügyelőtől a vezérigazgatóig ez a pálya segít a tanulóknak hatékony vezetőkké válni komplex környezetben. A szakmai gyakorlat a tanterv szerves részét képezi. A tapasztalatok révén a diákok megtanulják, hogyan kell felkészülni a jövőbeli szakmájukra. A lehetséges szakmai gyakorlatok közé tartozik az emberi erőforrás menedzsment, a fogyasztói termékek kezelése, a kiskereskedelmi menedzsment és a nonprofit menedzsment.

Tanulási eredményekMutassa be az üzleti menedzsment összetett kihívásainak kielégítéséhez szükséges analitikai és problémamegoldó készségeket.Alkalmazzon egy sor üzleti menedzsment „legjobb gyakorlatot” szakmai környezetben.Ismerje meg, hogy a szakmai környezetben etikusan kell viselkednie.Mutassa be a kritikus kutatási és elemzési készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az üzleti menedzsment keretében konstruktívan részt vegyenek az intellektuális diskurzusban.Hatékony kommunikáció - mind szóban, mind írásban.Tanterv követelményeiÁltalános oktatási alapkövetelmények (6 kredit)ENG 111 Kritikus olvasásENG 112 Kritikus olvasásEgyén és társadalom (3 kredit)PSY 100 pszichológia - 3 kreditGlobális problémák (3 kredit)ECN 201 Makroökonómia - 3 kreditIrodalmi perspektívák (3 kredit)ENG 102 Bevezetés az irodalomba - 3 kreditÉrtékek és etikai érvelés (3 kredit)PHL 104 etika - 3 kreditEsztétikai tudatosság és kreatív kifejezés (3 kredit)ART 102 Vizuális művészet és kulturális értékek II - 3 kreditMennyiségi érvelés (3 kredit)MTH 126 Alkalmazott statisztika - 3 kreditTudomány és technológia (3 kredit)ENV 150 környezetvédelmi kérdések - 3 kreditVilág kultúrák (3 kredit)IST 315 Interkulturális kommunikáció - 3 kreditIngyenes választási lehetőség (12 kredit)ENG 103 Beszéd - 3 kreditENG 106 Angol kommunikáció - 3 kreditENG 204 Amerikai irodalom - 3 kreditIST 100 Bevezetés a globális kérdésekbe... [-]
Spanyolország Madridi közösség
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Study Abroad - Madrid

Location address
Calle de Velázquez,140
Community of Madrid, 28006 ES
Social Media
Location address
Hale Street 376
Beverly, Massachusetts, 01915 US