University CEU - Cardenal Herrera

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A CEU Cardenal Herrera University része a San Pablo CEU University Foundation, oktatási intézmény, non-profit tulajdonában ACDP és a magas, több mint 75 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás területén. Az Alapítvány avatták Valenciában 1971-ben jóváhagyott törvény létrehozásáról szóló Egyetem 1999-ben, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az első magánegyetem a Valenciai Közösség a nemzetközi rangsorban, és az első négy spanyol egyetemeken.

A CEU Cardenal Herrera University kínál képzési és innovatív tanulási program, amelyben a hallgató játszik központi és aktív szerepet modelljét követve a legrangosabb egyetemek a világ azáltal szilárd oktatás, a minőség és mely egy igazi nemzetközi akarat. Minden csoport alakult a gyakorlati munka áll egy kis létszámú. Ily módon a diákok egyszer a képzés befejezése után lép a munka világa bármely európai országban, ami számukra a lehetőségek széles körét. Ezen kívül van sok megállapodások lehetővé teszik a diákok vállalják, gyakornoki külső, nem csak Spanyolországban, hanem az engedélyezett központokban jelen vannak a legtöbb európai országban, valamint számos intézmény Európán kívül.

Küldetésünk

Mi egy katolikus egyetem, úttörő az innovatív oktatási projektek. Célunk az, hogy az emberek, akik tanulmányozzák itt is a fegyelem tanulnak és akkor a későbbiekben a munkájukat tisztességgel és felelősséggel. Mi fenntartása humanista értékek keresztény inspiráció, amelyek meghatározzák a gondolkodás és a cselekvés a társadalom javára.

Célunk, hogy a globális társadalom:

 • Az emberek teljesen képzett és felkészült, hogy hozzájáruljon a társadalom fejlődéséhez és annak javításához környezetben.
 • Jó kutatást, generáló tudás és az innováció.
 • A vállalkozói szellem, hogy lehet alkalmazni, hogy a gazdasági és szociális projekteket.

a Vision

Célunk, hogy megszilárdítsa egyetemi honlapon nemzetközi, Az innovatív szellem és a vállalkozói tevékenységet úgy, hogy továbbítja ezeket az értékeket az egyetemi közösség, akik később továbbítják őket, hogy forduljanak a cég.

Célunk, hogy vonat minőségi emberek minden tekintetben - szellemi, szakmai és emberi - és mi folyamatosan keresi, hogy javítsa a képzés.

Az egyetem lesz, a saját maga vagy a diplomások, hatással vannak a társadalomra, hozzájárulva annak javítására. Azt is akar lenni a nemzetközi utalás a felsőoktatás területén.

8. Miért válaszd a CEU Cardenal Herrera University

1. Excellence, általános és személyre szabott figyelmet az oktatás

Mi nagy jelentőséget tulajdonítanak a tudományos és szakmai kiválóság, és a képzés a diákjaink. Tanulási túl egyszerű keretet a tanfolyam, és nekünk, személyre szabott oktatás a legfontosabb.

A University CEU Cardenal Herrera, úgy véljük, hogy az első évben egy lehetőség a hallgató választhat a jövőbeni irányát, és feltételezik, hogy a tudományos elkötelezettsége, hogy kérni fogja az egész tanulmányait. Az első napon, a hallgató fogja támogatni, köszönhetően a közelség által fenntartott valamennyi tanár, a személyes találkozások és az egyetemi szolgáltatás.

A tanárok jól tudják, hogy a szerepük nem csak tanítani, hanem azt is, hogy a diákok megtanulják, érett szellemileg. Ehhez a tanítási munka jóval túlterjed a pályán.

2. Nyelvtanulás: a legfontosabb eszköz

Egyik fő prioritások is a nyelvtanulást. Diákjaink hozzáférést biztosít számos tanfolyamok, hogy a nyelvi szolgálathoz kínál egész évben:

 • Kínai férfi
 • Angol
 • spanyol
 • német

3. Szakmai és Foglalkoztatási

Az egyetem a hallgatók megfelelő infrastruktúra a képzés, amelyben akkor szembe valós helyzetekben. Ez az, ahol rájönnek, hogy a korai szakaszban.

Továbbá, egyetemi meghatározott szolgáltatás ösztönzi és irányítja hallgatói gyakorlaton spanyol vagy külföldi intézményekkel.

4. A nemzeti és a nemzetközi cserék

Tanévben kínálunk lehetőséget a diákoknak a más európai egyetemeken az Erasmus csereprogram +.

A CEU Cardenal Herrera Egyetem több mint 250 partnerségi megállapodást írtak alá az európai és amerikai egyetemeken.

A Mobilitás Iroda szervezi egész évben tájékoztató ülések tájékoztassa a diákok az összes nemzetközi fejlesztési lehetőségeket a számukra elérhető. Ők ugyanolyan minőségű szolgáltatást a diákok külföldre.

5. felszerelés

Kínálunk diákjaink a legjobb forrásai és eszközei lehetővé teszi számukra, hogy a teljes képzés (laboratóriumok, fogászati ​​klinika, állatkórház, farm, számítógépes szoba, könyvtár ...).

6. Nemzetközi hívás

Több mint 1300 diák egyetemünk nemzetközi. Jönnek a világ választotta a CEU Cardenal Herrera Egyetem nemcsak a tudományos kiválóság, hanem a helyét.

A nemzetközi diákok is jól integrálható egyetemi hallgatók, mint a nemzeti. Minden teljes hozzáféréssel rendelkeznek a szolgáltatások által kínált intézmény. Mi is exkluzív szolgáltatásokat szabott igényeinek nemzetközi diákok számára.

7. A besorolás és a tudományos kutatás

A CEU Cardenal Herrera University közé tartozik az első négy spanyol egyetemek kutatás (Shanghai rangsor Expanded, IWhen, Copyright Internacional SCImago). Ő is a magánegyetem legmagasabb rangú Valencia.

A telephely részt a tudományos kutatás (több mint 1,3 millió euró beruházási és több mint 40 projekt) fejlesztése és optimalizálása a tudományos kiválóság javára diákjaink, és összességében a vállalat .

8. Az előnyös hely

Valencia régió kiváltságos helyen, a Földközi-tenger partján. Nem található a keleti partján, az Ibériai-félsziget, amely lehetővé teszi számára, hogy élvezze a mérsékelt éghajlati és kellemes egész évben. Területe 23.505 km2, és mintegy 500 km hosszú tengerparttal, akkor korlátos északról Katalónia és délen Murcia régió, és a határok az közösségek Castilla-La Mancha és Aragónia a nyugati.

Valencia régió három részre oszlik tartományok: Alicante, Castellón és Valencia, a fővárosa. A University CEU Cardenal Herrera a három tartomány az egyetemen. Valencia számokban:

 • 800 000 lakos
 • 3. város Spanyolországban
 • 2000 éves múltra tekint
 • 7 km-es strandon
 • 45 múzeumok
 • 16 színházak
 • 30 parkok és kertek
 • Több mint 300 műemlék, épületek és történelmi helyek
 • Több mint 1700 étterem
 • 600 konferenciák / események évente
 • Éves Hőmérséklet: 17,9ºC
 • Több mint 300 napsütéses nap egy évben
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health Diplomák » Megjelenítés Health Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Degree in Gastronomy

Campus Nappali 4 év September 2018 Spanyolország Moncada

[+]

A főbb következtetéseit a következők voltak: - Van egy növekvő tendenciát mutat az a követelmény a szakmai képesítések gasztronómia területén. Ez a szakmai megközelítés azt jelenti, hogy a képzés van most szükség egy sor kapcsolódó műszaki területeken.

Manapság gasztronómia kell látni egy szempontból, amely túllép a gyakorlatban az ételkészítés. Ez azt jelenti, hogy most már van szükség megfelelő tanulási környezetet, amely sikeresen ötvözik a gasztronómia és az üzleti, a főzés és a beruházások megtérülése. A fejlesztés a gasztronómia vezetett bevonásával egy sor tudományos és technikai kérdésekben, hogy csak néhány évvel ezelőtt volt semmi köze a főzéshez, mint a szakma. Meg kell szélesíteni látókörét képzés a leendő szakemberek számára így tudjuk alakítani azokat a szerszámokat és tudást, amelyre szükségük ahhoz, hogy a K + F + I a gasztronómia egyenlet versenyképességi tényezőként a gyakorlatban. ... [-]

Diplomát építészet

Campus Nappali 6 év September 2018 Spanyolország Moncada

Nálunk egy egész oktatás angol. Tudjuk, hogy a külföldön tanuló talán inspirálja minden félelem, hogy mi támogatjuk Önt az alábbi [+]

Mi különböztet meg minket?

1. A nemzetközi dimenzió: a személyre szabott kétnyelvű angol és spanyol oktatás.

Nálunk egy egész oktatás angol. Tudjuk, hogy a külföldön tanuló talán inspirálja minden félelem, hogy mi támogatjuk Önt a következő eszközökkel:

Garantáljuk, hogy a személyre szabott figyelmet minden tantárgyból mind tutorships és a vizsgák. Mi ingyenes kiegészítő angol órákat, hogy javítsa a szinten. És ha szeretné megtanulni spanyolul, kínálunk ingyenes aditional tanulságait is, hogy javítsa a nemzetközi bemutatkozása. Mi megszervezzük a Nemzetközi Hét beillesztett akadémiai naptár, ahol a tanárok és a diákok szerte az európai egyetemek látogasson el hozzánk dolgozni egy közös tantárgyat workshopok, előadások, vetélkedők, stb teljesen kidolgozott angol. ... [-]

Videók

24 hours at CEU Cardenal Herrera University

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Kapcsolat

Universidad CEU Cardenal Herrera

Cím Universidad Cardenal Herrera - UCH Avenida Seminario s/n
Moncada, Valencian Community, Spanyolország
Honlap https://www.uchceu.es/en/
Telefon +34 961 36 90 00