Hivatalos Leírás

CEU Közösség - UCH

Egy egyetemi közösség a társadalom szolgálatában

Küldetésünk

Katolikus egyetem vagyunk, úttörő szerepet játszik az innovatív oktatási projektek fejlesztésében. Mi arra törekszünk, hogy segítsünk az embereknek, akik velünk tanulnak, hogy megértsék az általuk vizsgált tudományt, és szakmai tevékenységüket integritással és felelősséggel fejlesszék. Hivatkozásunk a keresztény humanizmus értékei, amelyek a társadalom javítására irányuló gondolkodás és fellépés kritériumát alkotják.

Elkötelezettek vagyunk egy olyan globalizált társadalom iránt, amelyhez hozzá kívánunk járulni:

  • Teljesen képzett emberek, akik készek a közélet kialakítására és hozzájárulnak környezetük javulásához.
  • Releváns kutatás és tudásátadás és innováció.
  • Vállalkozói kezdeményezés az üzleti és szociális projektekre.

Vízióunk

Törekszünk arra, hogy megszilárdítsuk magunkat globális egyetemként, amely szellemében és vállalkozói tevékenységében innovatív a cselekvésében, amely ezeket az attitűdöket továbbítja az egyetemi közösségnek, hogy átadja őket a társadalomnak. Egy egyetem az értékes emberek minden értelemben - szellemi, szakmai és emberi - kialakítására összpontosított, és jobbá és jobbá tette.

Egyetem, melynek célja , hogy önmagában és a diplomásokon keresztül hatást gyakoroljon a társadalomra, amely hozzájárul ahhoz, hogy javuljon és nemzetközi referenciává váljon a felsőoktatás területén.

Elkötelezettség és felelősségvállalás

Tevékenységünk következményeit tükrözzük, és tiszteletben tartjuk az általunk szabályozott szabályokat és kötelezettségvállalásaikat.

A CEU-UCH egyetemi ügyvédje

Ez a számadat biztosítja a professzorok, hallgatók, valamint a közigazgatási és szolgálati személyzet jogainak és szabadságainak tiszteletben tartását, figyelembe véve a különböző egyetemi testületek és szolgálatok tevékenységét.

Tevékenységük mindig az egyetemi minőség javítását célozza minden területen, és a függetlenség és az autonómia elveivel összhangban semmiféle mandátum nem kötelező.

Méltóság és integritás

Felismerjük az emberi lény inherens értékét racionális és szabad lényként.

Elkötelezettek vagyunk a férfiak és a nők egyenlőségében. Olyan vagyunk, mint a tudás és az értékek közvetítői.

Egyenlőségi egység

A társadalmak egy igazságosabb valóság felé való alakulása szükségessé teszi, hogy az összes olyan férfi és nő egyenlőségének feltételeihez igazodjon, amelyekhez tartozik. Az egyetemeknek, mint tudástranszfer központoknak is el kell fogadniuk ezt az elkötelezettséget, a rendelkezésükre álló mechanizmusok, például az egyenlőségi egységek felhasználásával, és így a rájuk bízott célok elérése érdekében.

  • Tájékoztatja és tanácsolja az egyetem irányító testületeit az esélyegyenlőségi politikákról.
  • Felkészíti, végrehajtja és értékeli az Egyetem Egyenlőségi Tervét, amely meghatározza az Egyetem számára az egyenlő bánásmód és lehetőségek előmozdítása érdekében elérendő célokat és stratégiákat.
  • Tájékoztatást ad az Egyetem szabályairól és a nemek közötti egyenlőségre és lehetőségekre gyakorolt ​​hatásról.
  • Támogatja a tanulmányok megvalósítását az egyenlőség előmozdítása érdekében.
  • Elősegíti az Egyetem munkatársai és a diákok által az egyenlőség elvének ismeretét.
  • Tájékoztatja az egyenlőséggel kapcsolatos tevékenységeket.

Tisztelet és empátia: Különös figyelmet fordítunk a másikkal való kapcsolatra, felismerve minden ember méltóságát és munkájukat. Mi érzékenyek más emberek körülményeire és szükségleteire, és mindenkit érdekelünk, aki segítséget vagy útmutatást kér.

Szolidaritás: Feltételezzük, hogy a közös jóság több, mint az egyes vagyonok összege, és tudjuk, hogy a kollektív erőfeszítés lehetővé teszi számunkra olyan eredmények elérését, amelyeket egyedül lehetetlen elérni.

Szakmaiasság: Arra törekszünk, hogy megfeleljenek azoknak a várakozásoknak, akikkel kapcsolatba kerülünk, és szigorúan próbáljuk kifejleszteni az általuk megbízott szakmai tevékenységet.

Innováció: Sok szempontból innovatív egyetemnek érezzük magunkat. Új ötleteket és kezdeményezéseket javasolunk a változásokhoz és az új társadalmi és szakmai keretekhez való alkalmazkodáshoz.

Integráció: Hiszünk a különbség értékében, és feltételezzük, hogy ugyanannak az egésznek, a CEU közösségnek a részét képezzük. Hozzáadjuk különbségeinket, mert értékesnek tartjuk őket, kulturálisan és személyesen gazdagítják magunkat.

felvételi eljárás

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidad CEU - Cardenal Herrera

és több mint 30 éve szakadt tanulmányok a kommunikáció területén a CEU Egyetem. Vagyunk mögött több évtizedes alkotó kommunikátorok elkötelezettek a szakma. ... [+]

audiovizuális kommunikáció

Hivatalos címe: Képzés audiovizuális kommunikáció

Idő / ECTS: 4 év / 240 ECTS

ÜLÉSEK / Campus: 75 / Moncada - Alfara

Sor: Spanyol

tanulási eredmények

általános készségek

OC1- alkalmazkodóképesség a technológiai, üzleti vagy munkaügyi szervezeti változások. Kapacitás OC2- csapatmunka és kommunikációs ötletek által segítő környezet létrehozása, és képes beilleszkedni egy közös projekt eredmények elérése. Vállalására való képesség OC3- kifejező és tematikus kockázatok keretében a rendelkezésre álló és kifejezések az audiovizuális gyártási alkalmazó megoldások és személyes véleményét a fejlesztési projektek. OC4- képes megütni, amikor kiválasztják bizonytalanság, feltételezve felelősséget. OC5- rendszeres gyakorlat a kritikus önértékelés eredményeit: értékelésének fontos a helyes és folyamatosan igazítani a hibákat, kreatív vagy szervezeti folyamatok audiovizuális produkciókat. OC6- képes megszervezni feladatokat kell elvégezni őket, rendezett módon logikai elsőbbségi hozandó döntések különböző folyamatainak audiovizuális gyártás. OC7- szolidaritás tiszteletben tartása a különböző emberek és népek a bolygó, valamint az ismeretek, a nagy kulturális áramlatok kapcsolatban egyéni és kollektív értékek és az emberi jogokat. ... [-]
Spanyolország Valencia
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Általános ismeretek: Ismerd meg az alapokat, amelyek az emberi személy és támogatja az emberi méltóságot; Ismeri és elsajátítsák az antropológiai alapjait, hogy fenntarts ... [+]

Early Childhood Education Primary Education

HIVATALOS Végzettség: Double Degree in Early Childhood Education Primary Education

Időtartam / ECTS: 5 év / 312 ECTS

SEATS / Campus: 80 / Moncada - Alfara; 80 / Elche; 80 / Castellón

Sor: spanyol

tanulási eredmények

általános készségek

Ismerve az alapokat, amelyek az emberi személy és támogatja az emberi méltóságot.Ismeri és elsajátítsák az antropológiai alapjait, hogy fenntartsa a nagy elvek pedagógiai munka, különösen azok, amelyek alapján a keresztény üzenetet.Analízis és szintézis társadalmi valóság és az áramlatok gondolat, hogy befolyásolja a történelmi fejlődés az emberiség, amelyek alapján a keresztény üzenetet.Ismerve a útmutatást kínált keresztény antropológia a szociális kérdések, és főleg az mindent, ami a család és az oktatás.Elemezze a komplex világában a társadalmi viszonyok határozzák meg a sors az ember próbál értelme a létezés és a rejtély környező emberiséget.Elemezze a különböző javaslatokat és megoldásokat biztosítani a szociális kérdések, kiemelve a társadalmi szempontból a Tanítóhivatal.kritikus tudatosság létezését a transzcendencia és az ő tapasztalata a vallási esemény.szisztematikus ismeretek a vallás a különböző kultúrákban, valamint a társadalmi, etikai és kulturális befolyás.Tudatosság és tiszteletben tartása vallások más kultúrák.Képes azonosítani és megérteni a jelentését a vallási nyelv mint kifejezési módja kifejezhetetlen.kritikus tudatosság a megbonthatatlan kapcsolat a hit és a gyakorlat.A tudás a központi alakja a Jézus Krisztus az üzenetet, és a keresztény erkölcs.részletes ismerete lényeges tartalmát a keresztény hitet.Ismerve az érték a keresztény család az alapja az oktatási folyamatok és mint olyan terület kiválósági harmonikus növekedést.Ismerve az antropológiai alapjait a nevelési feladat.... [-]
Spanyolország Valencia
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Általános képesség: az analízis és szintézis, amely a hatékonyság a döntéshozatal, a problémamegoldás. Ennek eléréséhez a kompetencia magában, hogy képes összegyűjteni el ... [+]

HIVATALOS Végzettség: diploma Ipari Formatervezési Műszaki és Termékfejlesztési

Időtartam / ECTS: 4 év / 240 ECTS

ÜLÉSEK / Campus: 60 / Moncada - Alfara

Sor: spanyol

tanulási eredmények

általános készségek

CG1. Kapacitás analízis és szintézis, amely a hatékonyság a döntéshozatal, a problémamegoldás. Ennek eléréséhez a kompetencia magában, hogy képes összegyűjteni elemezni és szintetizálni vonatkozó adatokat, annak érdekében, hogy a döntéseket érintő problémák megoldására kimutatására vagy azokat, akár elméleti vagy gyakorlati, azzal a végső céllal, hogy továbbítja a következtetések kapott.CG2. Képes dolgozni interdiszciplináris csapat, tárgyalási készségek és a konszenzus. Ennek eléréséhez a kompetencia magában, hogy képesek integrálódni szervezetek és munkacsoportok, és vezeti őket, hogy képesek legyenek tárgyalni, kezelni és közvetítik a feltételezés megállapodásokat a cél elérése igazságosabb és kényelmesebb a javasolt end megoldás; hozzájárulva magabiztosan és tisztelettel lehatárolását, tervezési és fejlesztési célkitűzéseket.CG3. Képes a kutatás és kapcsolódnak a különböző területeken a tudás, hogy közelednek a szakmai gyakorlatban. Ennek eléréséhez a verseny során megszerző átfogó képet a problémák és a megoldások, valamint a képesség és kapacitás kapcsolódnak a különböző tudás, ami a leginkább hatékony és eredményes megoldások komplex kérdéseket. Szakemberek szükséges egy olyan társadalomban, mint a mai szükségszerűen feltételezik bonyolítja a változásokat, és ezért, figyelembe véve a sok változó, amelyek az optimális megoldást.CG4. Önálló tanulási képesség, a felelősséget a saját tanuláshoz. Elkötelezettség a kiválóság. Ennek eléréséhez a kompetencia magában, hogy képes tervezni munkatervet és vállalják csúcspontját a megadott időben, kitartással és a rugalmasság, felkészülés és tapasztalt nehézségek legyőzésének a fejlődésben és integrálása a szükséges módosításokat a folyamat fejlesztése, a szakmai és a szakképzett módon.CG5. Képes alkalmazkodni a technológiai... [-]
Spanyolország Valencia
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Általános ismeretek: Miután hang és erős nézeteit a történelem, a társadalom és a kultúra ma. E cél elérése érdekében a verseny során a beszerzési kritériumok, amelyek le ... [+]

Politológia / nemzetközi kapcsolatok

Hivatalos címe: Képzés Politológia

Idő / ECTS: 4 év / 240 ECTS

ÜLÉSEK / Campus: 30 / Moncada - Alfara

Sor: Spanyol

tanulási eredmények

általános készségek

Miután hang és erős nézeteit a történelem, a társadalom és a kultúra ma. E cél elérése érdekében a verseny során a beszerzési kritériumok, amelyek lehetővé teszik megérteni és értékelni a társadalom és a jelenlegi kultúra, amely szigorú vizsgáljuk a jelenlegi valóság és történelmi gyökereit, különös figyelemmel a az alkotmányos elvek és a szociális tanítása az Egyház, a célból, hogy a diplomás, hogy részt vegyenek a felelős a társadalmi életben, hogy a béke és a közjó. Hogy képes kifejezni magát rendesen, vagy megfelelő kommunikáció fejlesztése és a szóbeli és írásbeli kifejezőkészség. E cél elérése érdekében kompetencia magában foglalja a tanulás a források oratórium és az írás. verbális és nem verbális kommunikáció. Hogy képes működni könnyebb és hatékonyabb a legalább egy idegen nyelvet. E cél elérése érdekében a kompetencia magában, hogy ki tudják alakítani a munkavégzéshez szükséges képességek szakszerű és hatékony, írásban és szóban, angol és tendenciózusan, más idegen nyelven. Képesség a nemzeti és nemzetközi kontextusban. Hogy képes megérteni és szintetizálása összetett kijelentések, kritikusan, abban a kontextusban, amelyben bemutatják. E cél elérése érdekében a kompetencia magában, hogy képes meghatározni, megkülönböztetni és egyaránt vonatkoznak az alapokat, és a létesítmény, ahol az expozíció bármely érv épül, valamint az állami és alátámassza a tartalmát szintetikus és kritikusan, a tudományos háttér , politikai, társadalmi, média, illetve a szervezeti, ahol bemutatásra kerülnek. Hogy képes alkalmazni az ismereteket... [-]
Spanyolország Valencia
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Általános ismeretek: vezetés és a döntéshozatal; kapacitást a kreativitás és a problémamegoldás; szervezési készségek és tervezés; kapacitás analízis és szintézis ... ... [+]

HIVATALOS Végzettség: diploma Reklám és PR

Időtartam / ECTS: 4 év / 240 ECTS

ÜLÉSEK / Campus: 75 / Moncada - Alfara

Sor: spanyol

tanulási eredmények

általános készségek

CG1. Vezetés és döntéshozatal.CG2. Kapacitás kreativitás és a problémamegoldás.CG3. Szervezési készségek és tervezés.CG4. Kapacitás analízis és a szintézis.CG5. szóbeli és írásbeli kommunikáció.CG6. Képes kezelni információkat.CG7. Számítógépes ismeretek kapcsolatos tanulmányok területén.CG8. etikai elkötelezettség.CG9. Képes dolgozni interdiszciplináris csapatok.CG10. Tudás az interperszonális kapcsolatok.CG11. Kritikus gondolkodás képességeit.CG12. Elismerés a sokszínűség és a multi.CG13. Motiváció a minőség irányába.CG14. Képes alkalmazkodni az új helyzetekhez.CG15. Fejlesztési képesség kritériumoknak.CG16. Kapacitás önálló tanuláshoz.CG17. Kapacitás kezdeményezés és vállalkozás.... [-]
Spanyolország Valencia
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Mi megszállottja a diák ugrik be a munka a legjobb feltételekkel. Ezért a tananyag kapcsolódik a foglalkoztathatóság a jövő: nemzetközivé, innováció és a kreativitás a me ... [+]

HIVATALOS Végzettség: diploma Marketing

Időtartam / ECTS: 4 év / 240 ECTS

ÜLÉSEK / Campus: 65 / Moncada - Alfara; 20 / Elche

Sor: spanyol

tanulási eredmények

általános készségek

CG 1. A hallgatók szerezzenek etikai elkötelezettség a társadalom elvégzése során actividades./El elérésének ez a verseny magában megszerzése kritériumok megérteni és értékelni a társadalom és a jelenlegi kultúra tanulmányozása történelmi gyökereit érdekében hogy felhatalmazza a diplomások kibocsátására kritikus értékelések a különböző aspektusait a társadalmi valóság, és hogy a fejlesztésre irányuló javaslatok szemszögéből alkotmányos elvek és a katolikus szociális tanítás.CG 2. A hallgatók jártasságot szerezzenek az információs technológia és a kommunikáció. Ennek eléréséhez a verseny során tudva, megértése és irányítása Informatikai és Hírközlési hogy szükséges a fejlesztés a szakmai jövője a diák.CG 3. hogy a hallgatók megszerezzék a képesség az önálló munkavégzésre, hogy biztosítsák azok vállalkozók tevékenységüket. Ennek eléréséhez a kompetencia magában, hogy képes tervezni munkatervet és vállalják csúcspontját kitartással és rugalmasság -anticipándose és tapasztalt nehézségek legyőzésének a fejlesztési és integráló változások a exija- lesz hivatásos és képzett módon.CG 4., hogy a diákok egy hozzáállás about: Az alapvető jogok és egyenlő férfiak és nők közötti; Tisztelet és az emberi jogok előmozdítása; A megkülönböztetés tilalma és az egyetemes hozzáférés a fogyatékkal élők számára; Értékek tisztelete a béke kultúrájának és a demokratikus értékeket.... [-]
Spanyolország Valencia
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad CEU - Cardenal Herrera

generale verseny: megszerezni egy átfogó képet az emberi lények immanens és transzcendens dimenzió. Ennek elérése versenyen való hozzáállást az igazság keresése a különbö ... [+]

HIVATALOS Végzettség: diploma újságírás

Időtartam / ECTS: 4 év / 240 ECTS

ÜLÉSEK / Campus: 75 / Moncada - Alfara

Sor: spanyol

tanulási eredmények

általános készségek

CG1.- szerez egy átfogó képet az emberi lények immanens és transzcendens dimenzió. Ennek elérése versenyen való hozzáállást az igazság keresése a különböző megrendelések tudás az emberi természet és a közös emberi méltóságra minden férfi és nő, különös figyelmet fordítva az etikai és erkölcsi következményei.CG2. A szigorú közelít a társadalom és a jelenlegi kultúra. Ennek eléréséhez a verseny során megszerző kritériumok megérteni és értékelni a társadalom és a jelenlegi kultúra, amelyet szigorú figyelembe véve a jelen valóság és történelmi gyökereit, különös figyelemmel a katolikus társadalmi tanítás, amely lehetővé teszi majd, hogy részt vegyenek felelősen társadalmi élet érdekében a béke és a közjó.CG3.- kifejezni magukat rendesen spanyolul. Ennek eléréséhez a verseny azt jelenti, hogy a tanuló / tudni kifejezni helyesen és érthetően spanyol, mind írásban, mind szóban. Ezen túlmenően, alumni / ae választhatnak, hogy tanulmányozza a spanyol nyelvű valenciai vagy.CG4.- működik szakszerűen és hatékonyan angolul vagy más idegen nyelven. Ennek eléréséhez a kompetencia magában, hogy ki tudják alakítani a készségek dolgozni szakszerűen és hatékonyan, írásban és szóban, angol vagy más EU-ismeretek.CG5.- megértése és elemzése összetett kijelentések, kritikusan, abban a kontextusban, amelyben bemutatják. Ennek eléréséhez a kompetencia magában, hogy képes meghatározni, megkülönböztesse és egyaránt vonatkoznak az alapokat, és a létesítmény, ahol a kitettség bármely érv épül, valamint az állami és igazolja annak tartalmát szintetikus és kritikusan, a tudományos háttér , politikai, média, szervezeti vagy tenger- típus, amelyben bemutatásra kerülnek.CG6.- Az ismeretek problémamegoldás. Ennek... [-]
Spanyolország Valencia
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Általános ismeretek: A hallgatók szerezzenek etikai elkötelezettség a társadalom látja el tevékenységét.; hallgatók jártasságot szerezzenek az Információs és Kommunikáció ... [+]

Business Management

Hivatalos címe: Diploma in Business Administration

Idő / ECTS: 4 év / 240 ECTS

ÜLÉSEK / Campus: 65 / Moncada - Alfara; 15 / Elche

Sor: Spanyol

tanulási eredmények

általános készségek

CG1. A hallgatók szerezzenek etikai elkötelezettség társadalom tevékenységük végzése. CG2. A hallgatók jártasságot szerezzenek az információs technológia alkalmazása és kommunikáció. CG3. A hallgatók szerezzenek a képesség az önálló munkavégzésre, hogy biztosítsák azok vállalkozók tevékenységüket.

Különleges képességek

A cím / ász a Degree of Business Administration, a University CEU Cardenal Herrera, képesnek kell lennie annak bizonyítására vonatkozó ismerete és megértése szervezetek, a környezetet, amelyben működnek, és hogyan kezelik és irányította. Fontos hangsúlyozni, megértés és reagál a változásra és előrejelezni a jövőbeli azonos.... [-]

Spanyolország Valencia
Szeptember 2020
Spanyol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera. Campus Alfara del Patriarca
Address
46115 Valencia, Valenciai közösség, Spanyolország
Honlap
Telefonszám
+34 961 36 90 00